Del Nido: Našemu trenérovi i nadále věříme

11.09.2009, 12:58
Aktuality
Hodně kritiků má i navzdory loňskému třetímu místu v tabulce Primera Division trenér Sevilly Manolo Jimenez a ve Španělsku se mluvilo i o jeho odvolání. Toho se Jimenez pro tuto chvíli bát nemusí - prezident Jose Maria del Nido ho totiž ujistil, že mu i nadále věří...

"Našemu trenérovi i nadále věříme. První věcí, kterou potřebujeme, je vyhrát. Druhou věcí, kterou potřebujeme, je vyhrát a třetí potřebnou věcí je vyhrát. A když budeme hrát dobře, bude to třešnička na dortu. O tom to je, hrát dobře a nevyhrávat není dobré," prohlásil Del Nido.

Sevilla začala sezonu prohrou ve Valencii, nyní se bude snažit výsledek 0:2 z Mestally odčinit doma proti Zaragoze a Del Nido věří i v podporu fanoušků.

"Už se nemohu dočkat, až uvidím, že fanoušci dostali zprávu a budou stát za týmem. Vědí, že tohle je jeden z nejlepších kádrů v historii klubu a potřebujeme z vlastního stadionu udělat pevnost, nesmíme odevzdávat body. Hráči hrají lépe, když za sebou mají fanoušky," uvedl Del Nido.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trenérem to až tak nebude,hlavně musejí začít hrát hráči!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, když ma hráče kteří do toho nedaj vše tak co s tím ma trener dělat

Reagovat
smazaný uživatel

nějak mi to připomíná Florese...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele