Del Nido: Chci vědět, proč máme dvě Sevilly

18.12.2007, 09:06
Aktuality
Španělská Sevilla se v letošní sezóně prezentuje dvěma rozdílnými tvářemi. Zatímco v Lize mistrů vyhrála základní skupinu a přehrála i Arsenal, v domácí soutěži se dvojnásobný vítěz Poháru UEFA trápí na devátém místě.

Sevilla letos neprožívá lehkou sezónu. Všechno špatné začala smrt hráče Antonia Puerty, klub poté nezačal v Primera División vůbec dobře a často prohrával. Ke všemu se ještě rozhodl odejít trenér Juande Ramos, strůjce sevillských úspěchů zamířil do Tottenhamu.

Radost dělají fanouškům alespoň výsledky klubu v Lize mistrů. Sevilla skončila v tabulce základní skupiny na prvním místě, až za ní se umístil londýnský Arsenal. "Opravdu mě to trápí, chci vědět, proč máme dvě Sevilly. Jednu v Champions league a druhou v domácí soutěží," říká José María del Nido, prezident klubu.

"Musíme zůstat klidní a přenést sílu, kterou ukazujeme v Evropě, do domácích zápasů," pokračuje del Nido. Prezident Sevilly také uvedl, že situaci nebude řešit bezhlavým nakupováním v zimě: "Mluvili jsme s trenéry a ti říkají, že máme skvělý tým. Nebudeme dělat žádné unáhlené nákupy, není to náš styl."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen to svědčí o tom, jak kvalitní je LP.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych hlavně řekla, že to svědčí o tom, jak zas a znovu "menší" kluby mají problém s účinkováním v evropských soutěžích a domací lize zároveň...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu,co jsi napsala se musím smát!:-))

"Menší" klub už FC Sevilla dávno není a na tom,že se jí nedaří zrovna v lize má si myslím dost příčin,tak jako u všech klubů,kteří hrají evropské poháry a to slabší motivace,navíc ze začátku sezony opory jako Dani Alvés(hodně se před sezonou spekulovalo o jeho odchodu),Kanouté(Chtěl před sezonou odejít a v poslední době pořád má nějaké to zranění),Javi Navarro(zranění) ....nejsou v optimální formě,zranění...navíc ta otřesná událost co se stala Puertovi je více důvodů,co vede k těmto špatným výkonům v této sezoně...a tým má určitě velký zájem se ukázat v LM...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele