Deisler: Vrátil jsem se do reality

02.10.2007, 10:49
Aktuality
Už osm měsíců není profesionálním fotbalistou. Bývalý záložník Bayernu Mnichov Sebastian Deisler se kvůli přetrvávajícím problémům s kolenem rozhodl v zimě ukončit kariéru a věnovat se jiným záležitostem. Ve svém prvním interview po tomto rozhodnutí se vrátil k závěrečným týdnům své kariéry...

"Ta práce pro mě už skončila. Nikdy jsem neměl čast vyrůst a stát se dospělým. Dokonce jsem ani neměl čas na to dělat v životě chyby. Dostal jsem se do reality, do které mě předtím nepustila moje práce," říká bývalý záložník Herty Berlín.

Právě na hlavní město Německa Deisler nezapomněl a po ukončení kariéry se přestěhoval zpět do Berlína. Nad návratem na zelené trávníky ve svých 28ti letech vůbec neuvažuje.

"Na konci jsem byl úplně prázdný. Byl jsem starý, unavený a běhal jsem tak moc, že mě moje nohy už neunesly. Nic jiného jsem dělat nemohl," vrací se Deisler o několik měsíců zpět.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Roberto Baggio

Skoda...bol to vyborny futbalista ktory mal obrovsky talent ktory vedel na ihrisku aj zuzitkovat(saozrejme ked bol zdravy)..sa este dnes pametam ako hralo nemecko posledny pripravny zapas na MS 2006 s rakuskom a ako sa tam zranil...no proste hruuza

Reagovat
HOST*

takovy talent pred nim nemci dlouho nemeli, bohuzel trpel na zraneni, zacina mi ho pomalu pripominat owen...

Reagovat
HOST*Arne

vynikající hráč, škoda ho

mám takový pocit, že když má člověk v něčem velký talent, život sám mu to někde jinde vykompenzuje

jen doufám, že Deislera nebude následovat Lúcio

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho takový hráč se neodí jen tak byl skvělý machr a budem vzpomít v dobrém

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele