Decourriere: Pokud Kombouare odejde, bude to do PSG

14.05.2009, 14:43
Aktuality
Hodně rychle možná skončí hledání nového trenéra pro PSG. S působením v klubu z hlavního města Francie je spojován kouč Valenciennes Antoine Kombouare a jeho odchod je poměrně reálný. Prozradil to jeho nadřízený a prezident VA Francis Decourriere...

"Paříž se o něho zajímá. Pokud odejde, bude to do PSG. Ale Antoine je čestný muž, který bude chtít splnit svou misi ve VA a udržet klub v Ligue 1. Ať už se stane cokoliv, nechci, aby se to událo před našim vzájemným zápasem," řekl Decourriere pro deník L'Equipe.

S Valenciennes to po první polovině letošní sezony nevypadalo vůbec dobře a někteří fanoušci ho předem odsoudili k sestupu z Ligue 1. Poté se ale klub zvedl, začal pravidelně sbírat body jak doma, tak i venku a nakonec je z toho současné čtrnácté místo a šestibodový náskok na sestupové pozice.

Trenérem PSG je nyní Paul Le Guen, který s klubem útočí na třetí předkolo příštího ročníku Ligy mistrů. Ani případný úspěch ale nebude znamenat prodloužení jeho působení u kormidla klubu z hlavního města, vedení se totiž nedávno rozhodlo neprodloužit s ním smlouvu.

"Dvěma kluby, které nyní více sleduji, jsou Rennes kvůli odchodu Guye Lacomba a pak PSG, které neprodlouží smlouvu s Paulem Le Guenem," řekl si k celé situaci své Kombouare.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG by mělo hledat v lepších vodách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono moc těch lepších voleb není. Možná Antonetti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě třeba Antonetti.. Teď odstoupil taky Gerets. Ve Valencienes sice odvádí celkem dobrou práci, ale pořád to není to Top. Včera třeba hrálo celé Valencienes jen s taktikou hustit střed hřiště, aby nemohl hrát Gourcuff.. Přitom je Bordeaux nejnebezpečnější spíš ze stran.

Reagovat
smazaný uživatel

antonetti

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl pro Kombouarého... To, co s VA udělal přes zimní pauzo, je skvělé... je hodně perspektivní a mě díky němu i VA sympatické...

Reagovat
smazaný uživatel

ten vypadá jako Matěj Kiša

Reagovat
Bakary3

Hm, ještě, že všichni známe Matěje Kišu

Reagovat
smazaný uživatel

To je děda Vládi Kudráče a je to Maďar a vypada stejne jako tendle kouč .. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Poté se ale klub zvedl, žačal pravidelně sbírat body jak doma - no to žačal má být asi začal

Reagovat
Bakary3

Myslíš ? A přišel jsi na to fakt sám ?

Reagovat
smazaný uživatel

Až s tvojí pomocí, samozřejmě...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele