DECO ZA RONALDEM NA OLD TRAFFORD?

25.03.2007, 18:03
Aktuality
Manchester United je připraven v létě nabídnout 15 miliónů liber za hvězdu Barcelony Deca. Opora záložní řady katalánského klubu a portugalské reprezentace by udajně měla utvořit smrtící tandem v jednom týmu s Cristianem Ronaldem, který má momentálně skvělou formu...

Katalánský gigant má údajně v plánu před novou sezonou obměnit kádr a Deco je jedním z hráčů, kteří se budou stěhovat pryč. Sám portugalský záložník směrem k médiím naznačil, že by po třech letech v La Lize rád zkusil jiné prostředí a myšlenka angažmá v jednom týmu s Ronaldem by mu vůbec nebyla proti gustu.

Sám Cristiano Ronaldo má na Old Trafford platnou smlouvu ještě na tři roky a v dohledné době zřejmě dojde k jejímu prodloužení o dalších 24 měsíců. Portugalský záložník by měl barvy Manchesteru United hájit až do léta 2012, odměnou za to chce plat převyšující 100 tisíc liber týdně. Ronaldo chce i nadále oblékat rudý dres a ignoruje zájem Realu Madrid a Barcelony, případný příchod Deka by byl dalším trumfem pro to, aby Ronaldo zůstal na Old Trafford.

Autor: Michal Havlický / teamtalk.com

Komentáře (76)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Deco jde s přibývajícími roky pomalu dolů. Manchester je pro něj idealní možnost okusit vysněnou Anglii, pro Barcu naopak příležitost ke generační obměně na postu ofenzivního záložníka. Za Deca by v létě přišel například takový Wesley Sneijder.

A já se ptám: Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

15 milionů liber je velmi slušná částka, ale ještě bych rok počkal. Deco jednou určitě odejde, když chce do Anglie, tak se tam dostane, ale ještě rok bych si ho nechal.

Reagovat
HOST*Huricane

Seš mimo!!!Nikam nepude!Hraje v nej tymu,ma nej spoluhrace,je v barce spokojenej!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem zvědavý na výlevy desetiletých fakanů.

Reagovat
HOST*Milan

Deco je nenahraditelný a Sneider by to nezvládl a dopadnem jak Real.Budem kupovat nový a budou stát na hovno!!!!Deco zůůůůstaň!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Deco tu nebude donekonecna. Moc moznosti ho predat za slusne peniaze uz asi nebude a Iniesta - Xavi je tiez kvalitna zaloha. Ja by som do toho asi siel, i ked zbavit sa jedneho z klucovych hracov z poslednych sezon nebude nic jednoduche.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně si myslím,že se Deco v Manchesteru nedokáže prosadit.Styl Anglické ligy mu nebude sedět.Ještě,když k tomu přidá občas nějakej ten pád.-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že by to po adaptaci dokázal.

Reagovat
HOST*Zak

Tak Deca ani náhodou. Bullshit.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo prodlužuje v Manchesteru, nevidím důvod, proč by odcházel.

Reagovat
HOST*Zak

Ronalda se jednou Barca či Madrid dočká, no nějaký čas si v United ještě pobude.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím prodlužováním bych ještě počkal, nic není jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je...

Reagovat
smazaný uživatel

...musí být...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí být.

Reagovat
HOST*

Reagovat
Messiáš

To snad nemyslíte vážně budem prodávat jednoho z nejlepších záložníků na světě za ubohych 15 milionu liber.

V žádnem případě Deco musí zůstat!!!Sneijder na nej zatím nemá.

Reagovat
HOST*R9

My Madridisti doufejme že zůstane i se "zubáčem"

Reagovat
smazaný uživatel

Lžeš sám sobě.

Reagovat
HOST*Cracker j.

Gaucha bych nevyměnil za nic!! Deco se dá nahradit.

Reagovat
HOST*R9

Proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím ti snad psát, pod kolik branek Barcy se Ronaldinho v této sezoně podepsal.

Reagovat
HOST*R9

Nemusíš, jen z dlouhodobého hlediska bych byl pro aby u vás zůstal nadále...já myslel že si budete raději hýčkat Deca... R10 dokáže poslední dobou odehrát na stoprocent jen ty nejdůležitější zápasy jako je Clássico a CHL...proto nechápu co bych si měl nalhávat...

Reagovat
smazaný uživatel

A co předvádí tento rok Deco? Nepodařilo se mu už mnoho zápasu. Tento rok bysme si mohli specialně hýčkat Valdése a Puyola, ti jsou skvělí neustále. A Ronaldinho není schopen odehrát jen ty největší zápasy. To není v tom. Asi nesleduješ zápasy Barcy, jinak si to neumím vysvětlit. I v méně sledovaných duelech podal skvělý výkon (Namátkou Villarreal, Bilbao) Proč třeba vyhořel proti Chelsea na Stamford Bridge, nebo proti Liverpoolu na Nou Campu i Anfield Road?

Není chyba jinde?

Nemyslíš si, že fotbalista nemá právo povolit z laťky, jakou si speciálně on bezesporu nasadil v posledních dvou letech?

Kaká v AC Milan by v tomto případě byl identický případ. Co jsem slyšel, tak to taky někdy fláká tento rok.

A jestli je pro vás nejlepší, že v Barce zůstane nejproduktivnější hráč, tak nevim.

Reagovat
HOST*R9

Možná jsem se špatně vyjádřil ale ta jeho motivace-nemotivace je viditelná na sto "yardů" ( ), samozřejmě že jeho fotbalový dovednosti jsou pořád "někde jinde" než u hráčů "ostatních" ale pokud to na hřišti z valné většiny nedokáže prodat tak budu a jsem velice rád že u vás zůstane i na příští rok, protože tuším že to bude jen a jen horší...a to myslím upřímně!!!

Kaká je jinej případ, teda snažím se sledovat téměř každý zápas AcM protože mi připadá jako jeden z nejsympatičtějších klubů na světě a měl jsem ho vždycky rád a je pravdou že každý má svým způsobem "právo povolit z laťky", ale je problém pokud jde vidět že líp hrát jde ale jen se nechce a pokud opravdu ten výpadek přijde a jde s tím těžko co dělat...v případě Kaká nešlo podle mě o výpadek herní ale o to že přestával dávat góly na což byl celej Milán zvyklý, ty góly teď připravuje a je pořád hnací sílou celého Milána stejně jako "Zubatej" hnací silou Barci ale mám pocit že může dávat víc...nevím jak to jasněji vysvětlit...

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nás je taky dlouhodobě nejproduktivnější Becks, že , ale to mu místo nepředplatí, nicméně s tím Dinhem má R9 pravdu, on hraje naplno jen některé zápasy - hlavně v těch těžkých umí zahrát, dále pak umí DOMA proti slabým, kdy máte tunu standardek, pak nemá problém dát třeba dva góly, jinak venku je letos slaboučkej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor, to nic nemění natom, že R9 v tom prvním příspěvku hodně přestřelil. "My v Realu doufejme, že zůstane i se zubáčem"

A tvůj argument, že se vyhecuje na velké zápasy je blbost. Spočítej si, kolik velkých zápasů v teto sezone se mu už nepovedlo. Venku hraje špatně, ale kdo z našich hráčů od prosince ne? Jen výjimky.

Motivace, nemotivace - je to stále náš nejproduktivnější hráč a také díky tomu v lize kralujeme.

Reagovat
HOST*R9

Penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Kopat umí.

Reagovat
HOST*R9

"Penalta se nedá chytnout jen špatně kopnout"...tím bych se nechlubil, je spousta hráčů kteří uměj kopat penalty, hráč má převyšovat v jiných fotbalových sférách, ale nechci snižovat umění kopat pencle...

Reagovat
smazaný uživatel

A nepřevyšuje snad Ronaldinho hráče v jiných fotbalových sférách? V moderním fotbale jsou nejdůležitější standartní situace a právě Ronnie je jeden z nejlepších exekutorů světa a pořád se zlepšuje. Zrychlení má pořád neskutečné, schopnost objevit hráče ve zlomku sekundy nenapodobitelné. A hlavně dokáže Nou Camp pobavit. Viděl si to, co například provedl proti Bilbau s jejich zadáky? Neskutečné co.

Tím ti chci říct, že 100 milionů eur je 100 milionů eur, ale když Ronaldinho projeví přání zůstat, tak proč ho tlačit k odchodu? Vždyt je symbol dnešní Barcelony. A já bych byl hodně rád, kdyby jsem za nás odehrál ještě mnoho let. Na příležitosti já osobně z vysoka seru.

Reagovat
smazaný uživatel

To zrychlení je naopak u něj hlavním problémem - asi vyplývajícím z motivace.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrychlení má pořád dobré. Pohyblivost už ne. To je ten rozdíl.

I když je pravda, že moc se do rychlostních soubojů už nepouští.

Reagovat
HOST*R9

Ale to říkáš tu samou věc co jsem pár řádku nahoře psal, jen nedokáže tyhle schopnosti momentálně prodat...

Reagovat
smazaný uživatel

No je to u něj den a noc. Ale takhle se nikam nedostanem, jak píšu, vše odstartoval tvůj první příspěvek.

Já si myslím, že Ronaldinho má Barce pořád co dát. Jeho produktivita je nejlepší za poslední tři roky. Můj názor.

Reagovat
HOST*R9

No a v tom se neshodnem, jak už jsem napsal mylsím že to bude horší a horší, a myslím že za ty prachy co by jste za něj teď dostali by jste mohli mít daleko lepší kádr...jde o to že on sice dokáže v pár zápasech rozhodnout sám zápas ale zase v mnoha (dovolím si říct ve většině) zápasech brzdí vaše akce, protože chce stále dokázat něco víc než ostatní ale už to zkrátka nejde bo je skvěle střežen...

Reagovat
smazaný uživatel

To není tak jednoduché. Lehce se řekne, koupíme Cristiana Ronalda a další hráče Ale realita může být jiná. Peníze neděláme mančaft, jiným slovem, čím víc zaplatíš, tím vyšší "kvalita" nemusí být Já vím, že už je to trapné a dokola zopakované, ale přesto to musím napsat, vem si příklad z Realu Madrid. ( ).

Reagovat
HOST*R9

Já ale o Cristianovi vůbec nemluvil...to jsi zmínil jen a jen ty....

Reagovat
HOST*R9

A s tím Madridem, tam jsou jiné problémy...nejen hráčské a i kdyby se koupil momentálně sebelepší hráči tak ten klub nepozdvihne, to je myslím jasné...nikdo nemůže popřít fakt že jsou tam hráči kteří mají na víc než to co hrají...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto je udržet vítěznou kostru co nejdéle. Skvěle nám to funguje, v lize kralujeme už třetí rok po sobě, tak proč dělat razantní změny...

Reagovat
HOST*R9

Já vím, jen si myslím že odchod Ronaldinha by pro vás zas takový šok nebyl, vaše síla nestojí na něm...

Reagovat
HOST*R9

Já v žádněém případě nepřestřelil a za tím si stojím...čti co píšu prosím...

Reagovat
HOST*Cracker j.

Si myslíš,že Gaucho se dá nahradit? Já myslim,že ne pouze Ronaldem,kterej ale bude dlouho v MU,je pravda,že letošní sezona je jeho nejhorší,ale pořád dokáže věci,který moc fotbalistů neumí a nahradit ho je nemožný.

Reagovat
HOST*R9

Nahradit ano...

Reagovat
HOST*R9

"Kouzelné" slůvko které použiju je "momentálně"

Reagovat
HOST*Cracker j.

Hmm a kým

Reagovat
HOST*Cracker j.

Tak momentálně asi jo,ale když je ve formě tak ani omylem.

Reagovat
HOST*R9

Víš ty vůbec kolik by z toho prodeje bylo peněz???Těch hráčů kolik by se za něj dalo pořídit je pro Barcu víc než skvělé...Jmenovat nebudu, těch hráčů kolik by se za ty prachy dali pořídit je opravdu spousta ale jen Robben či Dos Santos vyčnívají z řady víc než dost...mluvím o budoucnosti...

Reagovat
HOST*Cracker j.

Robbena Chelsea nedá a Dos Santos si ještě musí počkat

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi, že to máte z těch manažerů. "Prodám Ronaldinha za sto a budu mít za padesat Cristiana Ronalda, za třináct Sneijdera, 15 Palácia, zbyde i na Andradeho a pak z vlastních zdrojů ještě koupíme Alvése."

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinha prodat za 100 do ACM, šejk nám daruje Ronalda a nám zbyde na Xabiho, D. Alvése, Sneijdera, Quaresmu i Kloseho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*R9

Tvůj názor mimochodem asi ovlivňuje to že "manažery" hraješ sám... Já hrál manažera naposledy asi jako děcko na "Atari 800XE", kde byli hráči jako Staňa Griga apod...každopádně tvé tvrzení jen dokazuje rčení "tonoucí se stébla chytá"...

Reagovat
smazaný uživatel

Manažery nehraju. A proč bych se měl chytat stébla. Mám snad nějaký důvod?

Reagovat
HOST*R9

Ty jsi začal s manažery, to že se obracíš na tohle téma dokazuje že k tomu nemáš co říci...nech to plavat mám svůj názor a asi tě nepřesvědčím...

Reagovat
smazaný uživatel

"Víš ty vůbec kolik by z toho prodeje bylo peněz???"

A víš kolik peněz Barca získává z prodeje suvenýrů právě díky například Ronaldinhovi?

Reagovat
HOST*R9

To nebude věčné, přijde nová hvězda a Ronaldinho bude tu a tam...teď máte možnost jej prodat za neskutečné peníze, s dalšími roky se bude jeho částka tuším snižovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že Barca Dinha prodá až on bude chtít a až se s ním nějakým způsobem domluví, rozhodně to neudělá tak, že si řekne "teď nám dají 100 a každým rokem o 20 míň", vždyť on jí vydělává obrovský love, tohle fakt asi rozhodovat nebude

Reagovat
HOST*R9

Já si to taky myslím že ho neprodaj, jen kdyby to bylo na mně tak jsem asi pro prodej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že jsou ve vedení kompetentnější lidé...

Reagovat
HOST*R9

Uvidíme jak to s ním bude, čas ukáže...

Reagovat
smazaný uživatel

tak napůl

Reagovat
HOST*PUYOL

Ja by som ho vymenil.Za tie prachy kupime Robbena a stale mame 35 mega na posily: 20 mega Alves,12(10)mega Sneijder a 12(10) mega Andrade a to uy budeme musiet predat nepotrebneho Guddyho za 8-9 + Ezquerro

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to dobře spočítáno.

Reagovat
HOST*R9

Pravda, Deca bych raději vyměnil...

Reagovat
HOST*R9

Ale zase Sneider... ...nová motivace, rozehranej perfektní hráč...nevím nevím

Reagovat
HOST*R9

Ale zase Deco by mohl bránit ve vzestupu Iniesty, což je pro Barcu přínosnější hráč než Deco a Xavi dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je pravda, Iniesta roste do stálého místa v základní sestavě, už teď na to určitě má, ale brzdí ho to, že Xavi a Deco jsou zkrátka preferovanější. Z jakého důvodu však nevím, Andrés je totiž letos náš jasně nejlepší záložník, navíc se může pořád zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho brzdí velké jméno těch dvou, proto fakt nevím, co byste dělali ještě se Sneijderem, který by hrál ještě mnohem méně než Iniesta, a to prosím pěkně ve třiadvaceti letech, kdy by se podle předpokladů už pomalu měl cpát mezi evropskou špičku!

Reagovat
HOST*Ronaldinho

Deco by mohol ísť za nejaký 25 mega a kúpili by robéna potom by mali najlepšiu štítovú hru na svete. XAVI a INIESTA to zvládajú podla mňa najlepšie nie ako DECO-XAVI alebo DECO-INIESTA

Reagovat
smazaný uživatel

AS says the Argentine has committed to a pre-contract agreement with Barca and will move to Spain in the summer.

Reagovat
HOST*Dejvman

Myslím,že nejlepší by bylo ,kdyby Deco přestoupil do Arsenalu ,protože mu více vyhovuje více jeho styl hry. CO myslíte??

Reagovat
HOST*jointislav

myslím si že by to bylo oživení manchasteru, když sem viděl některé zápasi barcy s decem tak sem se nestačil divit doufám že do manchasteru odejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele