De Zerbi má nové angažmá, převezme Sassuolo

13.06.2018, 21:56
Aktuality
Sassuolo od nového ročníku povede Roberto De Zerbi. Bývalý stratég Palerma nebo Beneventa má za úkol zlepšit výkony skromného mužstva, kde se dohodl na dvouleté spolupráci...

Italský celek za sebou nemá vydařenou sezónu. Nedávný účastník Evropské ligy se od začátku trápil, což nejprve odnesl Cristian Bucchi, výsledky však nezlepšil ani Beppe Iachini.

Vedení se proto rozhodlo pro další změnu u kormidla, kam se od nové sezóny postaví Roberto De Zerbi, jenž naposledy dokázal pozvednout všemi odepsané Benevento.

"Roberto De Zerbi se stane novým trenérem Sassuola. Byla podepsána smlouva na dva roky, oficiální prezentace bude na programu v nejbližších týdnech," stojí na webu Sassuola.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (43)

Přidat komentář
Pipo123

Lazio forward Felipe Anderson will complete his transfer to West Ham United tomorrow for €30m plus 20 per cent of a future sale, it’s reported.

Kurva, bude mi strasne chybat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Cancelo, Golovin, Can, Martial, teoreticky Dembele ... to by nebyl špatný začátek léta. Prodat Higuaína, Dybala na 9, nebo nový sniper, někoho na levého beka a přestupák uzavřený na začátku července.

Reagovat
Panděvova ofina

Martial? Potřebujete ho vůbec?

Reagovat
Airus

jo

Reagovat
Il Architetto

i kdyby měl hrát obránce..

Reagovat
Airus

útočná trojka Costa-Martial-Dybala k tomu ještě dynamického záložníka pod ně co zajistí hru ve středu hřiště (protože Allegri tam Pjaniče prostě hrát nebude) a budu spokojený

Reagovat
Panděvova ofina

A co Bernadeschi?

Reagovat
Airus

Toho bych do stredu klidne dal. Ale tezko rict jake ma s nim plany Allegri

Reagovat
andycek1

Toto by absolútne nefungovalo

Reagovat
Pinturicchio

Potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

este ten Icardi za Higuaina, nech nas pojebete uz kompletne :)

Reagovat
Airus

toho bych se nebál

Reagovat
Recoba Inter

Neexistuje šance, že by na takovou nabídku, jaká padla ze strany Juve Inter přistoupil. Nicméně 75+Higuain bych osobně bral. I když nevím kolik v Juventusu pobírá. Podle googlu to bylo v roce 2016 5,5 míčů, nevěřím, že teď nebere víc.

Reagovat
snuff24

proč bys to bral ? ... Higuain je lehce nadprůměrný buřt jehož hodnota už bude jenom klesat kdežto Icardiho můžem střelit pokud se náhodou předvede v LM za ještě mnohem víc než teď a né ho prodávat přímé konkurenci za 70

Reagovat
Recoba Inter

Protože za 75 miliónů pořídíš 3 bezva posily, když nakupuješ chytře. A to je víc jak Icardi. Je mi líto. A Higuain není žádný nazdárek. To, jestli se I9 předvede v Lize Mistrů je spekulativní, ještě se ani neví, proti komu bude Inter hrát. Byl bych trochu opatrnější a tým bych prostě postavil jinak než je. Za ty roky co u nás Icardi sype góly to k ničemu zatím moc nebylo, chtělo by to něco změnit a ne stále razit tu stejnou cestu. Letos ty výkony nebyly o mnoho lepší než dřív... konkurenci bych v téhle situaci neřešil, řešil bych sebe a svůj tým. Pokud ho u nás chcete napořád, tak prosím... ale pak se nedivte, že stále není trofej. Jsem dost zvědavý, jestli s Mauritem někdy něco vůbec vyhrajem, protože ten styl All in do něj se už dlouhodobě nevyplácí. Ta ofenziva často nevypadá dobře. Podle mě je vhodná chvíle k jeho prodeji. Je to jenom můj názor. Neříkám, že je to ekonomicky v pohodě. Jen chci už konečně změnu a ne se dívat na ten stejný Inter pořád neustále dokola, když to náhodou zapnou jednou za čas. Ten pokrok mi připadá od roku 2014 minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si tiez myslim, ze ked predame Icardiho, mozeme len ziskat. Tak ci tak, bud odide tuto sezonu, alebo buducu. A 9 mega rocne co pozaduje jeho Panda, tak to je uz moc.

Reagovat
Recoba Inter

pro nás v současnosti ano, peníze z LM by měli jít na hospodaření klubu a ne na placení Mauritovi výplaty

Reagovat
Recoba Inter

a jinak pro nás není konkurent... ti jsou o 2 patra minimálně výš... je načase si to přiznat, pokud nevíš tak se podívej jak skončilo posledních 8 ročníků Série A, doporučuji

Reagovat
snuff24

konkurence je pro nás každý jeden tým v lize

Reagovat
snuff24

a argument jak noha..protože jsou o dvě patra výš tak z toho budeme dělat patra 3 ?

Reagovat
Recoba Inter

nechápu

Reagovat
Recoba Inter

To bychom právě nedělali, chce to posílit tým, abychom snížili ztrátu a ne doplňovat to co moc nefunguje... ale však proč ne, když se ti to takhle líbí..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky si to maluješ. Zůstane to ovšem jen u Golovina s Canem a vykopání Italů z týmu. Takže mercato na jednu velkou <->.

S Valencií se na odstupném nedohodneme, Martial a Dembele skončí jinde. K tomu pustíme Marchisia, Ruganiho, Sturara a Higuaín zůstane a můžeme jít do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus pánové řeknou, že nalevo nikoho nepotřebujeme, že tam může zahrát De Sciglio a napravo v obraně zaskočí Cuadrado.

To je totiž přesné vykreslení toho, jak ten realizační tým a všichni kolem poslední rok fungují.

A to navíc nemáme "homegrown" hráče. Takže zatím je mercato ve smyslu jedna ruka netleská.

Reagovat
jany kozak

tak Sandro dufam zostava nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ale je potřeba mít ty posty zdvojené. Jeden levý obránce (Sandro), jeden pravý obránce (De Sciglio), jeden zraněný levý obránce minimálně do listopadu (Spinazzola) a křídelník (Cuadrado) nemůžou pokrýt dva posty pro tři soutěže na nejvyšší úrovni.

Reagovat
Yzemi

Á - pán je optimista

Reagovat
Pinturicchio

Ty můžeš být, Marťas, jen příjemně překvapený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Khedira, Higuain, Matuidy, Cuadrado - out

Sancu dat Claudiovi, hlavne Bentancurovi a potom premyslat o doplneni stredu pola. Miesto Gonzala vymenit na snipera ako pises

Reagovat
Pinturicchio

Samiho bych asi nechal, byť jako náhradníka.

Reagovat
jany kozak

dufam ze bude clanok o Hanckovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tady doufám v opak, že ho nakonec někdo z těch anglických klubů zvládne podepsat namísto Juve.

Reagovat
Pipo123

Prestup Andersona by sa mal dnes dokončiť, West Ham za neho zaplatí 30 miliónov + 20% v prípade budúceho prestupu, úplne šialené že predáme jednoho z najlepších hráčov za posledné roky do 13 klubu minulého ročníka PL. U nás Anderson zarábal 1,7 milióna eur ročne, v PL si má prísť na 4 milióny ročne. Od čias Zarateho ma nikto v Laziu nebavil takým spôsobom ako Anderson, keď mal deň a dobrú náladu tak si robil na trávniku čo chcel.

Reagovat
jany kozak

skoda ze vam uplne nepasuje do systemu ale mrzi ma ze neostal v taliansku napr do Neapoli miesto Callejona

Reagovat
Pipo123

https://gianlucadimarzio.com/it/lazio-chi-e-riza-durmisi

Príchod Durmisiho by bol super, v Betise sa mi páčil, dúfam že Inzaghi pochopí že Lulič nemá čo robiť v základe. Ideálne keby sa Lulič presunie do stredu zálohy, tam by mu to sedelo určite viac. V poslednej dobe sa často píše o záujme o Abateho, myslím že by to bola ideálna posila, kraje Durmisi, Lukaku a Marušič, Abate by boli fajn, hlavne je ale dotiahnuť toho Acerbiho, ak ten prestup padne na neochote Lotita doplatiť pár mega tak to bude prúser

Reagovat
Pettirosso

Allegri "If Higuain decides to leave then another striker will come. Also, Mandzukic will no longer play on the left wing next season, he will return to being a central striker."

Ano!

Reagovat
Airus

to urcite

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele