De Boer s trenérskou kariérou nespěchá

16.11.2007, 15:50
Aktuality
Frank de Boer platil za vynikajícího středního obránce a po skončení aktivní kariéry své bohaté zkušenosti nenechal ležet ladem. Bývalý nizozemský reprezentant v současnosti působí jako trenér mládežnického týmu Ajaxu, do koučování nějakého prvoligového klubu se však rozhodně nežene...

"Myslím si, že pro příští sezonu budu připraven na malý krok směrem vpřed. Možná se brzy stanu asistentem nebo něco podobného. Ale hlavní trenér, ať už kdekoliv, to ne, to bude ještě několik let trvat. Mé pocity mi říkají, že na to ještě nejsem připraven," prohlásil Frank de Boer.

De Boer si během své kariéry zahrál i v Barceloně, její největší část však podobně jako jeho dvojče Ronald strávil v Ajaxu. Slavnému nizozemskému klubu s vynikající líhní talentů teď jeho postoj oplácí jako kouč mládežnického týmu a tuto práci si nemůže vynachválit.

"Nechci věci uspěchat. Trénování si užívám a během tréninků s mladými hráči mám naprostou volnost říkat, co chci," dodal Frank de Boer.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nezda se vam ze je silene podobnej sneijderovi?

Reagovat
GEGE

jj v oblyceji uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt tam nadpis,tak řeknu že je to Sneijder.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude umět polovic trénovat to co hrát, máme se na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

byl by tam dobrej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele