Davids připraven ukončit kariéru, v létě určitě odejde z Ajaxu

21.04.2008, 12:48
Aktuality
Minimálně dvě mezery v základní sestavě bude muset v létě zalepit vedení Ajaxu. Do Atletika Madrid přestoupí obránce Johnny Heitinga a kariéru podle všeho ukončí záložník Edgar Davids...

"Je to více než pravděpodobné. Jsem si tím jistý na nějakých 98 procent," odpověděl Davids na otázku letního ukončení kariéry.

Davidsovi je již 35 let a během své kariéry hrával například za Barcelonu, Juventus nebo Tottenham. Za jeho rozhodnutím s největší pravděpodobností pověsit kopačky na hřebík je zřejmě i fakt, že amsterdamský klub v létě převezme Marco van Basten. "Pokud budu pokračovat, nebude to v Ajaxu," naznačil Davids.

Ajax až do poslední chvíle bojoval o zisk titulu, nakonec ovšem skončil druhý za PSV Eindhoven. Místo mistrovských oslav ho tak čeká play-off o místo v příštím ročníku Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Od kdy se hraje Play-off Eredivisie???????

Reagovat
Shevchenko

Od sezóny 2005-06

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy začíná to letošní Play-off????

Reagovat
Shevchenko

No někdy v květnu, minulý rok začínalo 9.5.

Reagovat
smazaný uživatel

nemel by koncit je to vybornej hrac a furt ma na vrcholovej fotbal. mozna pude nekam do Arabskyho sveta ale ma furt na tu top uroven

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Souhlasim že na TOP má, ale když chce skončit tak je to jeho věc.

Reagovat
smazaný uživatel

v roce 1996 byl v penaltove rozstrelu,kdy prohrali s juventusem,v jednom videu na youtube http://www.youtube.com/watch?gl=CZ&hl=cs&v=qg3GDCCQV2o si nadherne obehral henryho.

Je to vyborney hrac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele