Darcheville věří v překvapení

06.11.2007, 09:47
Aktuality
Jeden z dvojice Barcelona - Glasgow Rangers se již zítra může radovat z postupu do osmifinále letošního ročníku Ligy mistrů. Oba kluby zatím ve skupině E posbíraly shodně sedm bodů a pokud jeden z nich vyhraje a Lyon podlehne Stuttgartu, může vítěz začít slavit. Favoritem bude katalánský velkoklub, útočník Rangers Jean-Claude Darcheville však věří v překvapení...

"Máme šaci zahrát si proti Barceloně a moje zranění jsou snad již za mnou. Jsem na Barcelonu připraven. Možná ne stoprocentně po fyzické stránce, ale určitě po té psychické. Vyhráli jsme v Lyonu a jsme schopni uhrát příznivý výsledek i v Barceloně," vzpomněl francouzský fotbalista své nedávné zdravotní problémy a překvapivou výhru svého klubu na půdě Lyonu.

Manažer Glasgow Rangers Walter Smith před dvěma týdny v prvním vzájemném utkání vsadil na poctivou obranu a odměnou mu byla bezbranková remíza. Taktiku skotského klubu tehdy hodně kritizoval Lionel Messi, který může něco podobného očekávat i zítra.

"Když přijeli k nám, tak neměli mnoho šancí. Bude životně důležité, abychom od začátku dobře bránili," uvědomuje si Darcheville.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

Pri dobre konstelaci budou radi kdyz nedostanou bura.

Reagovat
Xavi

Když dá tým typu Barcelony rychlou branku třeba takovým nekopům jako je Glasgow, kteří nic jiného než bořit neumí, je pak opravdu vtipné pozorovat takové týmy když potřebují útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

..tak s tím nesouhlasím. Tenhle tým má určitě i svůj útočný potenciál , toho bych se nebál, i když na Barce nejspíš dostanou...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nechápu, proč na DOMÁCÍ PŮDĚ z toho útočného potenciálu neukázali ani jedno procento.

Reagovat
HOST*

Rangers nedávno vyhráli 3:0 nad Celtikem, to asi tolik nebořili, ne? Je jim jasný, že s Barcou nemůžou hrát otevřeně, to by byla sebevražda, v Ibrox Parku to byl podobnej zápas jako teď hrála Bolka se Zlínem.

Barcelonu zejtra ale navíc poženou diváci a pak už by obrana Skotů měla povolit

Reagovat
HOST*

minule museli děkovat bohu za tu plichtu protoze mohli dostat tak bůra a ted to nevydim jinak s tim rozdilem ze pár fíku dostanou....navíc se budou muset hooooodně snažit aby misto nich nakonec nepostoupil Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Glasgow nemá ve vyřazovací fázi Ligy Mistrů co dělat, ve středu jim to musíme na Nou Campu dát jasně najevo.

Reagovat
HOST*

Darcheville může jen a jen věřit, protože Barca na Nou Campu přejela už jinačí týmy. Vyhraje!!!

Reagovat
smazaný uživatel

veri si chlapec, na tom nic spatne nieje...ale snad ten beton tentoraz rozbijeme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele