Dalić se ukázal jako správná volba a zůstává koučem Chorvatska

14.11.2017, 17:00
Aktuality
Zlatko Dalić už má plán na příští léto - v červnu a červenci se bude účastnit mistrovství světa. 51letý trenér před měsícem převzal národní tým Chorvatska a postoupil s ním na turnaj do Ruska, odměnou mu je prodloužení spolupráce. Dohoda je na světě a v nejbližších dnech bude vše i podepsáno...

Chorvaty ještě před několika týdny vedl Ante Čačić, kvůli horším výsledkům a špatným vztahům s některými hráči v čele s Lukou Modrićem ovšem byl odvolán a jeho povinnosti převzal Dalić.

Tým pod vedením nového kormidelníka zvládl klíčový zápas na Ukrajině a po výhře 2:0 si zajistil účast v baráži, v níž vyzrál na Řecko. Postupujícího prakticky určil už první zápas a výhra 4:1, v odvetě se zrodila bezbranková remíza.

"V kvalifikačních zápasech proti Ukrajině a Řecku nám Zlatko Dalić potvrdil, že byl správnou volbou. Dohodli jsme se rychle už v říjnu a rychlá byla i dohoda v tuto chvíli. To dokazuje, že máme společný cíl - úspěšnou chorvatskou reprezentaci. Gratuluji trenérovi ke všemu, co dokázal v tak krátké době, ukázal, že si tuto práci zaslouží. Svaz trenérovi a celé reprezentaci zajistí nejlepší možné podmínky pro přípravu na šampionát, abychom dosáhli co nejlepšího výsledku," řekl prezident asociace Davor Šuker.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S tím že bude trenérem Chorvatska i v létě bych si nebyl tak jistý

Reagovat
oli9

v tech 21kach se to pekne cervena

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele