D'Alessandro zpátky do Anglie?

31.10.2007, 15:17
Aktuality
Argentinský reprezentant Andres D'Alessandro strávil jarní část sezony 2005/2006 na hostování v Porstmouthu, kde zanechal velmi dobrý dojem. Teď se spekuluje o tom, že by mohl příznivce Pompeys bavit svými technickými kousky znovu.

D'Alessandro se v létě roku 2006 vrátil z anglického hostování do Wolfsburgu, ale v Německu dlouho nevydržel. Maličký záložník byl zapůjčen španělské Zaragoze, která ho letos v létě získala na trvalý přestup.

Mladému Argentinci se však nyní ve Španělsku příliš nedaří a není vyloučeno, že bude D'Alessandro na jaře příštího roku opět spolupracovat s koučem Harrym Redknappem v Portsmouthu.

V posledních týdnech se totiž D’Alessandro nepohodl s trenérem Zaragozy Victorem Fernandezem a byl dokonce přeřazen do B-týmu. Přestože se následně veřejně omluvil a byl zpátky přijat do prvního týmu, jeho další působení ve španělském klubu je dosti nejisté. Toho se chystá využít právě Portsmouth a podle posledních zpráv se D'Alessandra už v zimě pokusí ze Zaragozy vykoupit.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

šikovnej fotbalista s bramboračkou v hlavě....dost riskantní by bylo jeho angažování

Reagovat
HOST*

skvelej fotbalista,,meli by si ho v zaragoze vazit,,,vzdyt je tam jeden z nejlepsich hracu co tam ted hraji.......

Reagovat
HOST*Cesc

Sem ho videl hrat asi jenom jednou a musim uznat ze hrat celkem umi.....Je oprabdu hodne malej...ae i to ma svoje vyhody

Reagovat
HOST*Slovácko

at jide do slovácka tam by pomohl by :D:D:D:D:D

Reagovat
HOST*

je to dobrý technik proto je pro něj lepší Španělsko

Reagovat
HOST*???

no vsak on by mal hravat v zaklade taky dobry fotbalista jak je on v zaragoze neni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele