Cuper nepochybuje, že se Parma zachrání v Serii A

12.03.2008, 12:37
Aktuality
Hector Cuper se po několika letech vrací do Itálie, zatímco v Interu se od něho očekával útok na titul, nyní před sebou má zcela jiný úkol. Argentinský kouč se ujal kormidla Parmy a jediným cílem pro letošní sezonu je záchrana v Serii A...

Na přelomu tisíciletí Parma bojovala o příčky zajišťující evropské poháry, v posledních letech se ovšem trápí a dlouho se strachuje o setrvání mezi italskou elitou. Výjimkou není ani letošní sezona, klub je až na sedmnáctém místě a současné postavení se stalo osudným Domenicu Di Carlovi, který byl v pondělí propuštěn.

Novým koučem byl dnes dopoledne jmenován zkušený Hector Cuper. Ten největších úspěchů dosáhl na lavičce Valencie, kterou dvakrát po sobě dovedl až do finále Ligy mistrů. Dvakrát během své kariéry vedl Mallorku a naposledy působil v Betisu.

"Stále mě ještě čeká první trénink. Dejte mi čas, abych se dobře seznámil s týmem. V každém případě mohu říci, že v následujících jedenácti zápasech uděláme vše pro záchranu a já si jsem jistý, že se mezi elitou udržíme," nepochybuje Cuper o setrvání Parmy v Serii A.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Antijuve

Ještě aby ne.Parma patří do Serie A.

Reagovat
M11

jj Parma je ligova..

Reagovat
smazaný uživatel

Cuper je zkušený trenérský harcovník, šance Parmy na záchranu jeho angažováním výrazně stoupla. Nepochybuji o tom, že se Parma zachrání, ostatně s tím mají bohaté zkušenosti z loňské sezóny. Ale být to za rok, napotřetí by se to už nemuselo vůbec vyplatit !!!

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že Parma nemuze ani sestoupit viz minulé sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

maji prece Lukareliho ne, ten to zaridi

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Budan, ten mi připadá prospěšnější.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele