CRIS ODCHOD Z LYONU NECHYSTÁ

29.03.2007, 15:42
Aktuality
Obránce Cris popřel informace o neshodách s trenérem Gerardem Houllierem. Brazilský obránce je v Olympiqueu Lyon nadmíru spokojený a na přestup do jiného klubu nemyslí...

"Zůstanu. To je můj cíl, není o tom žádných pochyb. Jsem tu velmi spokojený, i když jsme již vypadli z Ligy mistrů," uklidnil fanoušky francouzského klubu jihoamerický fotbalista.

Cristiano Cris je typem řízného obránce podobný například svému krajanovi Alexovi z PSV Eindhoven. Díky své robustní postavě je nebezpečný v obou šestnáctkách a často se zapisuje do střelecké listiny.

Některá mádia nedávno začala spekulovat o jeho možném odchodu ze Stade Gerland. Cris podle nich měl mít spory s trenérem Gerardem Houllierem, sám hráč to ale odmítá.

"S trenérem nemám žádný problém, mluví o tom jenom tisk. Bavili jsme se spolu a všechno je v nejlepším pořádku," prohlásil Cris.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele