CRESPO JE V CHELSEA SPOKOJEN

18.01.2006, 20:41
Aktuality
Hernán Crespo, argentinský kanonýr ve službách londýnské Chelsea, popřel tvrzení, že je v Anglii nešťastný. Naopak chce v Londýně zůstat a ne znovu měnit klubový dres, jak byl v poslední době zvyklý.

Běhěm uplynulých týdnů různá média spekulovala o Crespově možném letním odchodu do Itálie, kde strávil většinu své kariéry. "Nemám rád tyto spekulace. Jsem profesionál a hraju celým srdcem pro Chelsea,"prohlásil třicetiletý útočník.

"Nevím, co se stane v létě, zvlášť když jsem v posledních čtyřech letech vždy změnil klub. Ale já tu chci zůstat," odmítá Crespo spekulace.

Hernán Crespo se svého času mohl pyšnit titulem nejdražšího hráče planety, Lazio za něj zaplatilo Parmě astronomických 37 milionů liber. Za Chelsea hraje od léta 2003, kdy přestoupil z milánského Interu za 16,8 milionů. Díky hostování v AC Milán se však na celou loňskou sezónu do Itálie vrátil.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (59)

Přidat komentář
antimadrista

Pistole u hlavy..."jseš spokojenej ?" ... "ano, ano"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Chelsea vyřadí Barcelonu, budou culos nasraný ještě skoro rok potom? Ano, ano...

Reagovat
smazaný uživatel

My si vystačíme s ligou, to ty říct nemůžeš. Možná ten copa del rey.

Reagovat
antimadrista

Ale... to je přece pohár pro naše béčko

Reagovat
smazaný uživatel

A jejich jediná naděje,

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
Shevchenko

Crespa mi bylo hrozně líto Klidně bych ho ještě bral, ale nevím. U nás by teď asi taky nehrál. Útok: Sheva - Gila

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho do Sparty taky bral. U nás by teď ale asi taky nehrál. Útok: Slepička - Došek

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale je dobrý, že se začíná prosazovat mladej Jeslínek. Do toho vkládám hodně nadějí pro jaro. Když se přidá ještě Matušovič, tak ti dva liberečtí šašci můžou jít třeba do ...., teda vlastně na lavku

Reagovat
smazaný uživatel

Už mnohokrát dal v přípravě nějaký mladý hráč víc gólů a v lize pak nepředvedl vůbec nic. Nevěřím, že by se prosadil do základu, možná nastoupí na jaře tak k 5 utkáním jako náhradník. Ale ještě má čas. Teda pokud dostane šanci. O Malcharkovi se taky mluvilo jako o velké naději, že má ještě čas a nakonec nedostal ani pořádnou šanci.

Spíš mě mrzí, že si Griga neprosadil návrat Pacandy. Nevím, jestli o něho nemá zájem nebo ho dostatečně nezná... Byla by to dobrá volba k Doškovi, dokazovali to už v Brně. Došek teď má asi půl roku na to, aby převedl, že na Spartu má. V české lize je to pořád nadstandardní útočník, tak když ho někdo bude v útoku doplňovat... A Slepičku bych dal na pravé křídlo.

Od Matušoviče nevím, co pro jaro očekávat. Nevím, proč od Grigy nedostával ke konci podzimu tolik příležitostí. Může za tím být něco víc, o čem nemáme ani ponětí...

Reagovat
smazaný uživatel

Došek nadstandard? No, o tobě sem si myslel, že seš realista. Došek už mnohokrát prokázal, že je většinou víceméně podprůměrnej fotbalista. Sice měl takovejch pár záblesků, kdy hrál dobře a dal i nějaký góly ( třebas i hattrick ), ale to je málo i na průměrnýho fotalistu. Tu strašnou nevyrovnanost bych pochopil to u 18-ti letýho juniora, ne u hráče jako Došek, co už má něco odehráno.

A dost mě překvapuje, že se ty divíš, že Griga nevzal Pacandu. Je to naprosto logický - sparta je ve srabu, nutně potřebuje něco uhrát a ten bezzubej útok by měl řešit notoricky zraněnym hráčem? To je blbost, jestli něco, tak hráči nejsou v pohodě, aby hráli v klidu. Teď si představ, že se bude celou zimu zapracovávat v útoku Pacanda a po 2 kolech se náhodou zraní, náhrada žádná a akorát zmatky. ( ne že by mi to nevyhovovalo, klidně ať spadnete, jenom tu říkám alternativy... ).

P.S. Dneska bysme měli představit jednu super posilu do útoku, tak snad .)

Reagovat
HOST*klasik

jak to vůbec dopadlo s tim Malacharkem???hraje za becko, nebo je nekde na hostovování???snad ho neprodali, to by bylo hodně nelogicky...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by hrát v Artmedii... Pokud ho na poslední chvíli nepustili jinam. Už hodně dlouho jsem o něm nic neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda ne Podíval jsem se na něho a on hraje ve Slovácku To je pro mě docela překvapení, vůbec jsem o něm nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě asi omejou. Četl ste někdo dnešní Sport? Ptali se Beránka na útok, jestli se do nominace může dostat nědo další a on jmenoval Doška...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já si za tím stojím! V české lize není moc útočníků, kteří by byli lepší. Neříkám, že je to super hráč, ale z toho, co v naší lize zbylo, patří k nadstandardu. Vždyť by hrál v základu asi v každém klubu... Jeho podzimní výkony byly hodně ovlivněné systémem hry. Došek potřebuje někoho, kdo by pro něho vypracovával akce a doplňoval ho. Když je na hrotu sám, tak se nedokáže prosadit proti přesile. Pořád platí na soupeře jeho výška a docela dobře si dokáže pokrýt balon...

A mě zase dost překvapuje, že se divíš, že já se divím Jak nororicky zraněný? Měl těžké zranění a dlouho byl mimo, ale jak je to dávno? Teď nemá zádné zdravotní problémy a nehorzí mu větší riziko zranění než u ostatních. Co když přijde ten Nor nebo někdo jiný do základu a po 2 kolech se zraní? Byl by to úplně stejný problém...

Reagovat
HOST*

Zranit se může každej, ale Pacanda je na to náchylnej, takže je to pravděpodobnější, to nevykecáš ( ono po 2 těžkejch zraněních kolena se neni čemu divit ). A u nás by nehrál - a.) máme svý kopyto ( Fořta ) b.) na Vlčka nemá c.) měl by přijít Bakoš ( kurňa už aby byl náš )

Reagovat
smazaný uživatel

K Pacandovi už se vyjadřovat nebudu. Tvůj názor mi připadá divný, ale budu to respektovat a dál nekomentovat.

Došek by Fořta vytlačil ze sestavy, na tom jsme se teda shodli. A u Vlčka těžko posuzovat, každý hraje úplně jiným stylem... A i kdyby třeba nehrál u vás, všude jinde zřejmě ano. A z toho mi vyplývá, že je to na českou ligu nadstandardní hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale neřekl, že by ho vyplačil, spíš by se přes něj nedostal - zahoděj zhruba stejný tutovky, ale Fořt je přecijenom mladší, takže je světýlko na konci tunelu, že se zlepší, technicky na něj došek nemá, zase v hlavičkování je Fořt děsně slabej... BTW má slova se potvrdila a Krajčík u nás dnes prodloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mé závěry o talentu Jeslínka nevychází jen z tohoto jediného přípravného zápasu. Velmi pozitivní ohlasy jsem na něj slyšel už dřív a jeho výkon např. v Mostě je určitě příslibem.

A o kvalitě Matušoviče bych nepochyboval už vůbec. Je to podle mě náš o parník nejlepší útočník, akorát nedostává moc příležitostí, což mi teda hlava nebere .

Názorama wectora na Spartu se moc nezaobírej. Už několikrát se tady projevil jako klasickej slávistickej závistivec

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivní ohlasy na něho jsou, ale asi těžko se bude prosazovat do základu přes Doška a Slepičku, kteří ještě asi nemůžou kvůli své pořizovací ceně (asi 45 mil.) strávit celé jaro na lavičce. Pokud by byl lepší než oni, tak samozřejmě jsem pro, ať hraje. Ale od toho tam máme Grigu.

Já nepochybuju o Matušovičově kvalitě. Taky si myslím, že je to náš nejlepší útočník. Myslel jsem tím jeho vztah s Grigou. V tom jsme se vlastně i shodli, že dostával docela málo příležitostí

Reagovat
smazaný uživatel

v skutku diskutujete na danu temu 100pro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš sice recht, ale je to podle mě jedna z nejplodnějších FOTBALOVÝCH diskusí za poslední dobu

Reagovat
smazaný uživatel

no ja netvrdim, ze nie, ale vsetci urcite vedia naco narazam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Crespo je veľmi dobrá alternatíva k jedničke v útoku Drogbovi. Takto ako to majú teraz je to dobré. Darmo Mourinho vie čo robí..

Reagovat
HOST*1860

jaká alternativa? to Drogba je dobrej náhradník za Crespa..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to pochybujem, ale keď na sebe popracuje...

Reagovat
HOST*PUYOL

Preco vedenie vyhadzuje vsetkych spanielov???

Pred dvoma rokmi GERARD,teraz GABRI???

A este k tomu ma ist do Middlesbrogh???Do osklivej ang.ligy???Dufam,ze borou zostupia.Radsej do Atletika

Inak

Sylvinho ma podpisat novy kontrakt?????Takze kupa laveho obrancu sa zase odklada????Neviete,ako to vyzera s Fabiom Aureliom????Aspon ten by mohl prist.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekončí náhodou kontrakt van Bronckhorstovi? IMHO blbost abysme si pak nechali jen jednoho. A někoho snad koupíme, páč si je trenér a vedení ( snad/určitě ) vědomo, kde nás tlačí pata...

Reagovat
antimadrista

Gabri je můj oblíbenec

Reagovat
smazaný uživatel

Zpráva o Gabrim není vůbec potvrzená, končí mu smlouva, takež i kdyby odešel, tak ho rozhodně nidko nevyhazuje. Gerard odešel řped necelým rokem, taky mu končila smlouva a bohužel zdravotně i herně tápal.

Jinak Gabri patří k mým nejoblůíbenějším, tak doufám, že zůstane...

A Sylvinho žádnou smlouvu nepodepisuje, má smlouvu do roku 2007 s obcí na další rok. Byla by pitomost ho pouštět. Momentálně je rozhodně lepší než Fabio, i když je starší, tak ten rozdíl je značný.

Reagovat
HOST*PUYOL

Gio ma tiez kontrakt do roku 2007???

Najlepsie by bolo,keby sylvinho zostal,prisiel Fabio a Gia by prepustili .

Reagovat
smazaný uživatel

Giovi ještě aky nekončí a trošk ubych brzdil, on se mu sice záaps nepovedl ( a není první a a asi ani poslední) ale umí zahrát velmi dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

S oBcí???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sjem tím chtěl říct, že má nějakou reklamní smlouvu s městem Barcelona...

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil jsi to náhodou velmi dobře, Barcelona je jen taková nicneříkající obec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Abramovič se chystá nabídnout za Eto´a 60 mega. Už vidím odpověď: "V Barceloně jsem spokojený, lidí mě tam mají rádi, chci v ní hrát ještě mnoho let a získat v jejim dresu mnoho titulů. Navíc můžu plivat na hráče soupeře a nic se mi nestane. Takže do Chelsea nepůjdu..."

Reagovat
HOST*

to by byly vyhozene penize, ma cenu ani ne polovicku... spis to chapu jako medialni boj pred vzajemnym duelem...

Reagovat
antimadrista

Akorát by si v tý anglický díře zničil kariéru

Reagovat
HOST*yarda

Jestli je Londýn díra, co je pak Barcelona? Asi ta obec...kdesi ve Středomoří

Reagovat
antimadrista

Nazáviď

Reagovat
HOST*yarda

Není co...

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Murhovno už začíná svou psychologickou válku . Je to idiot.

V příštích dnech bude mít zájem ještě o Ronaldinha, možná o Messiho a "zájem" možná nemine i jiné naše opory.

Doufám, že se naši nenechaj rozhodit

Reagovat
smazaný uživatel

A yarda věří každé kachně...

Reagovat
smazaný uživatel

...jaképak věření kachně? Pouze přepis článku, tak jako to dělá třeba Rominho. Nic jsem nepřidal ani neubral až na tu fiktivní odpověď.

Ale kachnu bych si dal! S dvojím zelím a osmi bramborovejma...mňam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to radši houskové...

Reagovat
HOST*yarda

A kdybych řek houskové, řek bys bramborové?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne fakt, houskové jsou lepší...

Reagovat
HOST*yarda

Koho má Chelsea nalevo k Del Hornovi, když jde Bridge na hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

imho tam můžou dát Gallase, v nouzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že A. Colea, ne?

Nechci frajeřit, ale mám dojem, že ses ptal kvůli vašemu zájmu o Colea, ne? Říká se tomu studium konkurence při přestupu

Reagovat
HOST*yarda

Když odhlédneme od toho, že Cole hraje v Arsenalu, tak ses zřejmě snažil být vtipný a rochňat se v našich přestupových ambicích. Styď se, cháme!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele