CORGOŇ LIGA - SÚHRN 11. KOLA

17.05.2007, 01:16
Komentáře a souhrny
V jedenástom kole skupiny o titul nestačilo Ziline na oslavy majstrovského titulu ani víťazstvo na ihrisku Senca 5:0, pretože druhý tím tabuľky Artmedia dokázala doma poraziť Košice 3:2. Slovan vyhral v zápse o tretie miesto v Nitre 2:0, Banská Bystrica doma podľahla Ružomberku 1:2.






Tabulka:


Autor: Tomáš Lederer

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Katastrofická návštevnosť!!!!!! Ale čo sa čudujeme, tí , ktorí to trochu poznáme u nás vieme, že prekvapením by bola skôr vysoká návštevnosť Ten futbalový odpad a odvar by mali zrušiť..

Reagovat
HOST*Balu

Myslim ze zrusit by mali teba!!!

Reagovat
Shevchenko

ARTMEDIA: 410

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*peter

kolik lidi to tenkrat prislo na Blsany jak hrali domaci zapasy v Pribrami?

Reagovat
Shevchenko

51

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele