Conte zatím v Chelsea zůstává. Zodpovědní jsou hráči, míní Cahill

06.02.2018, 16:54
Aktuality
Antoniovi Contemu nezlomí vaz ani dvě slepené porážky o tři góly. Kouč po prohře 1:4 s Watfordem udělil hráčům tři dny volna, přičemž jeho pozice ani nebyla vedením klubu diskutována a zůstává tak pevná. Tým ostatně stále bojuje v Lize mistrů a FA Cupu, přičemž drží alespoň čtvrtou příčku...

Conte v květnu dovedl Blues k titulu, nyní však jeho mužstvo po dvou výhrách z 10 utkání tohoto kalendářního roku zaostává už 19 bodů za lídry tabulky z Manchesteru City. Aby navíc Chelsea v lize dvakrát padla s trojbrankovým mankem, to se jí nestalo od roku 1995. Vyhazov trenéra však řešením krize prozatím nebude.

"Ať se rozhodne jakkoliv, odpovědnost musí převzít hráči. Manažer odvádí naprosto neuvěřitelnou práci," postavil se za svého nadřízeného po dalším výbuchu kapitán mužstva Gary Cahill. "Takhle špatně jsem se necítil už nějakou dobu. Co se výkonu týče, nepoznával jsem sám sebe ani celý tým. Bylo to hrozivé," hlesl dále po debaklu, který byl umožněn i brzkým vyloučením Bakayoka.

Na Chelsea nyní v Premier League číhá West Bromwich, který dříve zařídil vyhazovy Roberta Di Mattea i Andrého Villase-Boase; 16. února potom na Blues čeká páté kolo FA Cupu s druholigovým Hullem.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (486)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele