Coman: Ancelotti je správný trenér pro Bayern

14.07.2016, 13:56
Aktuality
Mnichovský Bayern po třech letech opustil kouč Pep Guardiola, jehož místo zaujal zkušený Carlo Ancelotti. Podle záložníka Kingleyho Comana je to však pro německý velkoklub správná volba...

Coman je odchovancem Paris Saint-Germain, za první tým úřadujícího francouzského mistra toho však příliš nenahrál a před dvěma lety přestoupil do turínského Juventusu.

Ani tam se však 20letý křídelník příliš neohřál a znovu se stěhoval, tentokráte pro změnu na dvouleté hostování do Bayernu Mnichov, kde se znovu potká s Ancelottim.

Byl to právě italský kouč, kdo Comana vytáhl do prvního týmu PSG a následně mu dal první šanci na nejvyšší úrovni. "Byl jsem potěšený, když jsem se dozvěděl, že novým trenérem Bayernu se stane Carlo Ancelotti. Známe se ze společného působení v PSG a mám na něho jen dobré vzpomínky," prohlásil Coman. "Byl jsem s minulou sezónou spokojený, nyní však mám před sebou vyšší cíle. A nepochybuji o tom, že Ancelotti je pro nás ten správný trenér," dodal záložník, na něhož má Bayern opci.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (312)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele