Columbus vyhrál zámořskou MLS

24.11.2008, 08:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobre ti tak Backhame zlatej Real melsi tam zustat ale prachy te tahly do MLS

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš o čem mluvíš, snad všichni víme, že prachy nebylo to první, co ho táhlo z Realu pryč.

Reagovat
georgeo

tak určitě to byla kvalita a úroveň fotbalu v USA

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že to myslíš ze srandy, ale pro ty co neví, tak se nepohodl s trenérem a vysedával na lavičce. Trenéra tehdy dělal myslím Capelo (omluvte jméno, nevím jak se píše).

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal v USA nema s fotbalem nic spolecnyho

Reagovat
irik

Byla by zajímavá soutěžní konfrontace s nějakým evropským klubem ...

Reagovat
Radin

Tu máš skoro každé léto

Reagovat
smazaný uživatel

A co dela MLS na strankach EUROfotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

MS tu mas taky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE GUILLE

Legenda Bocy Juniors.

Reagovat
honziss

Soccer jde v Americe nahoru. Sice MLS určitě nikdy nedosáhne věhlasu jako MLB, NBA nebo NHL, ale kvalitativně to tam je lepší a lepší. Navíc se začíná s rozšiřováním soutěže o další týmy, začínají tam proudit sic starší, ale dobří fotbalisté. Určitě by nebylo od věci aspoň minimálně americký soccer sledovat. Navíc ten systém draftu atp., který je specifický pro Ameriku zaručuje, že ta liga bude zajímavá v tom, že nebude mít vždy jasného favorita. Čili žádné Big čtyřky aj.

Columbus Crew. A taky Schelloto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mentalita stejne zustane porad stejna americani budou porad americani.... porad se bude ta soutez porad spis snazit bejt cirkusem pro divaky s hamburgrama nez fotbal. A nektery zapasy hrajici se na hristich pro americkej fotbal i s lajnama atd? to ani nestoji za komentar

Reagovat
honziss

Zas to musíš brát tak, že soccer tam pořád není moc populární. Jsou tak o 20-30 za let za Evropou. A to hřiště s těma lajnama a americký fotbal.. Díval ses minulý týden na Slávii? Taky byly v Edenu čáry po rugby.. Pro srovnání. To je prostě tím, že americký fotbal je pro ně přednější, čili to tak bude do té doby, než bude soccer tak populární že týmy budou vlastnit svá vlastní, ryze soccerové hřiště, jestli je něco takového vůbec možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Columbus Crew zaslouží za celou sezonu 1* a zejména díky práci Sigiho Schmida je znát, ale jak to v MLS bývá příští rok bude obhajoba takřka "mission impossible"

Jinak fotbal v USA se začíná dostávat na mnohem lepší úroveň a nemusí dlouho trvat a do amerických mužstev budou chodit i mladí evropané

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele