Colantuono: Všechno se proti nám spiklo

05.10.2007, 11:07
Aktuality
Velká senzace se včera večer zrodila v Palermu, sicilský klub v odvetě prvního kola Poháru UEFA ztratil jednobrankový náskok z Mladé Boleslavi a po penaltovém rozstřelu se s evropským pohárem loučí. Hodně zklamaný byl především domácí kouč Stefano Colantuono...

Mladá Boleslav byla lepším týmem před dvěma týdny, v nastaveném čase však inkasovala a po porážce 0:1 klesly její postupové šance hodně nízko. Odveta přinesla úplně stejný scénář, ze hry měl znovu více domácí celek a jediná branka opět padla až v nastavení. Tentokráte se radovali Mladoboleslavští a zásluhou trefy Sedláčka se šlo do prodloužení. O vítězi nakonec musely rozhodnout až pokutové kopy, v těch měli pevnější nervy hosté a po loňském vyřazení Marseille si na své konto připsali skalp dalšího favorita.

"Ten výsledek není spravedlivý, protože se proti nám všechno spiklo. Tak třeba jejich gól padl z jasného ofsajdu. My jsme zase měli spoustu šancí a zápas tak mohli rozhodnout, ale ani jednu jsme neproměnili," lituje Colantuono promarněných příležitostí.

Palermo postihla jedna ztráta již před začátkem utkání, během rozcvičování se zranil útočník Fabrizio Miccoli a do utkání tak nezasáhl. "Miccoli při střelbe ucítil bolest v lýtku. Je to obrovská škoda, protože byl v dorbé formě," mezí kouče Palerma ztráta bývalého útočníka Juventusu a Benfiky Lisabon.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Bolka dostala na konci i břevno, ale aspoň může zvedat koeficient

Reagovat
HOST*

na to se nehraje, Boleslav si doma nezaslouila taky prohrat

Reagovat
Nazgúl

Zatim jsem ten gol viděl jen z jednoho záběru a těžko říct, jestli to byl ofsajd, nebo jestli byl Sedláček na stejný úrovni jako Miller. Miller v ofsajdu nestál v době střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Miccoliho standardek letos dávají zhruba půlku svých gólů, s ním v sestavě by to možná opravdu dopadlo jinak...

Reagovat
Nazgúl

To už se nedozvíme, ale zranění jsou taky součástí fotbalu a silný týmy se s nima dokážou vyrovnat. Palermo to nedokázalo a tak vypadlo.

Reagovat
HOST*1860

tak takovyhle vymlouvani bych cekal snad jen od mourinha, a vymlouvat se na zraneni jednoho hrace je opravdu trapne, je proste nastvanej ze si to prohrali sami, tak si ted ulevuje..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele