COBOLLI SLIBUJE VELKÉ POSILY

04.01.2007, 11:31
Aktuality
Slova Gianluigiho Buffona o jeho možném odchodu z Juventusu, pokud nebude tým v příští sezóně dostatečně silný, padla na úrodnou půdu. Prezident Juventusu Giovanni Cobolli Gigli chce v příští sezóně bojovat o titul a slíbil tak zvučné posily...

Aby k tomu skutečně došlo, musí Juve dotáhnout do úspěšného konce letošní tažení Serií B. Po necelé první polovině soutěže a bodovém odečtu mu již patří třetí příčka a vše je tak na nejlepší cestě.

"Tahle parta je dobrá," odpovídá první muž turínského klubu na dotaz ohledně posil pro druhou polovinu sezóny. Juventus by tedy ročník měl dohrát se stávajícím kádrem, ona to však možná není zase tak úplně pravda. Podle některých italských zdrojů by ještě v zimě měl na Delle Alpi dorazit obránce Palerma Andrea Barzagli a po něm ještě jeden hráč zvučného jména. Sportovní ředitel Alessio Secco údajně nyní pobývá v Londýně, kde vyjednává o přestupu s Javierem Mascheranem, který chce co nejrychleji odejít z West Hamu United.

Ještě zvučnější posily by ale měl Juventus získat v létě. "Stará dáma" bude chtít v případě návratu mezi elitu okamžitě útočit na titul a k tomu by jí mohli pomoci například Klaas-Jan Huntelaar, Miroslav Klose, Peter Crouch či Alberto Gilardino, u něhož se nabízí možná výměna za Davida Trezegueta.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com, channel4.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Alberto Gilardino

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo Crouch, Klose, Huntelaar jsou všechno dobrý utočníky tak at to výjde aspoň s 1

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ne Trezegueta za Gilardina, prosim jen to ne...

Reagovat
HOST*mirror

To si piš že ne!!! Gilardina nedáme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

my ho nechceme!!!!

Reagovat
Shevchenko

Gila je lepší nž Treze

Reagovat
HOST*1860

ani v nejmensim....

Reagovat
HOST*kubak

huntelaar by byl asi nejlepší... jeho výkony a mladý věk jsou naprosto ideální do budoucnosti.. gilardina ac podle me nedá. nikdo by jim nezbyl a pipo to všechno neuhraje, i když on si určitě myslí opak. Takže podle me je nejlepsi volba huntelaar

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to by pak musel odejít Treze...

Reagovat
smazaný uživatel

jak uz sem psal drive, bral bych toho kloseho a pustil trezegueta.. doplnoval by ho Huntelaar a utok je vysneny..

Reagovat
smazaný uživatel

Barzagli s Mascheranem by byli super posily... a ti utočníci všechno dobří hráči... akorát ten gilardino me trochu straší...

Reagovat
HOST*robik

A Grygera? O tom se už nepíše, možná to byla kachna, ale Barzagli, Mascherano, Klose, Huntelaar a jdeme na titul!

Reagovat
Shevchenko

Nejsem fanoušek juventusu ... a jdeme na titul!

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si že takovej Tevez by taky nebyl k zahození naví by mu určitě seděla serie A víc než premier leag.. a bejt juve bych se podival na mladíky do Ameriky takovej Freddy Adu nebo Gago by určitě k zahození do budoucna taky nebyli... ale z5 k těm vyhlídnutejm pro mě osobně by byl nejlepší Klose ta jeho orientace ve vápně a těch 30 golu za sezonu co dává pravidelně by určitě k titulu pomohli

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Gago už patří Realu, ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele