Co bude dál?

05.03.2012, 16:48
Názory a komentáře
Píše se 22. červen 2011, Chelsea sahá hluboko do kapsy a za více než 13 milionů liber přivádí náhradu za Carla Ancelottiho, z Porta přichází mladý trenér André Villas-Boas. Ubíhá však jen 255 dní a poslední naděje fanoušků Chelsea o možné koncepční práci jejich milovaného klubu se rozplývají - AVB končí. Kde se stala chyba?

Začněme od začátku, od konce loňského ročníku. André Villas-Boas má za sebou veleúspěšnou sezonu s Portem, se kterým suverénně ovládá portugalskou ligu a spanilou jízdu Evropskou ligou rovněž zakončuje triumfem. V tu chvíli hledají trenéra v Chelsea, kde se již znelíbil Carlo Ancelotti, a tak se obracejí právě na talentovaného Portugalce, který je mnohými přirovnávám k Josému Mourinhovi. Porto sice Villase-Boase nechce pustit, ale poté, co z Londýna přiletí 13,3 milionu liber, se AVB stěhuje na Stamford Bridge.

Fanoušci Blues si přáli spíše Guuse Hiddinka, ale nakonec převládají pozitivní reakce i na jmenování teprve 34letého kouče, jenž začal s trénováním už jako teenager a s profesionálním fotbalem jako hráč nemá žádné zkušenosti. Ve Villasi-Boasovi fanoušci vidí, stejně jako vedení klubu, velkou budoucnost. Sebevědomý Portugalec, jenž již v Chelsea působil za vlády Josého Mourinha, vyhlašuje, jaký výborný plán s novými spolupracovníky vymyslel, a někteří už v něm dokonce vidí Sira Alexe Fergusona v modrém vydání, tedy manažera, který může vést klub dalších 20 let.

Už jen to, že byl Roman Abramovič za nového lodivoda ochoten vysázet rekordní částku, svědčí o tom, že v něj musí v Chelsea opravdu věřit. Dražšího manažera na trhu těžko pohledat. Další prohlášení pak skutečně navozují pocit, že se chystají na Stamford Bridge nastolit jakousi koncepční práci. Villas-Boas do kabiny přináší svěží vítr co se taktických pokynů a celkového pojetí fotbalu týče a během několika let chce podobu klubu zcela přemodelovat. A tady nastává první kámen úrazu.

Villas-Boas má celé dva měsíce na to, aby si upravil kádr podle svého gusta. Štědrou kapsu ruského mecenáše má během přestupního období k dispozici a je zřejmé, že ji bude třeba využít. Stav mužstva totiž jednoznačně nevyhovuje Portugalcovým požadavkům - AVB chce hrát moderní, dynamický, ofenzivní fotbal, na nějž není Chelsea zvyklá. Jenže místo výraznějšího řezu soupiskou přichází stejný proces, na který si již fanoušci Chelsea za ta léta s měnícími se trenéry navykli: nový manažer v prvních týdnech teprve zjišťuje, jaké hráče má vůbec k dispozici a co od nich může čekat. A ačkoliv jsou v mužstvu borci, kteří by tu již být neměli, v přípravném kempu každoročně trenéry zázračně přesvědčí o opaku a nadále oblékají modrý dres. Ani Villas-Boas nebyl schopný nebo snad nechtěl rozpoznat, že takový Kalou, Malouda, Bosingwa nebo Ferreira již nemají týmu co dát.

Tímto zkoumáním se navíc ztrácel drahocenný čas a Villas-Boas začíná jednat až v průběhu srpna. Klíčová je akvizice Juana Maty z Valencie, který je přesně tím typem hráčem, jehož AVB hledá. Pak již však přichází jen mladíci Romeu a Lukaku, kteří trn z paty prvnímu týmu nevytrhnou, a v poslední přestupový den Chelsea na poslední chvíli posílí Raúl Meireles, když ztroskotá příchod Luky Modriče. Dost možná klíčové období celého léta. Kdyby Tottenham nakonec kývl na čtyřicetimilionovou nabídku Blues a Modriče na Stamford Bridge pustil, mohlo být všechno růžovější. Meireles ovšem rozhodně není tím rozdílovým hráčem, který má hru mužstva někam posunout, což vzápětí dokazuje svými výkony.

Sečteno, podtrženo, Villasi-Boasovi se letní přestavba, kterou kádr vyžadoval, nepovedla. Bývalý kouč Académiky zřejmě doufal, že zvládne nový styl vštípit mužstvu, ve kterém jsou stále silně zakořeněny prvky Mourinhovy éry, ovšem jak se říká, starého psa novým kouskům nenaučíš.

Sezona pro Chelsea přesto nezačala špatně. Postupem času se ovšem začaly ukazovat nedostatky Villasova-Boasova systému, respektive hráčů, kteří se s ním nedokázali sžít. Názorným příkladem je tzv. vysoká obrana, jež se snažil AVB obráncům naordinovat, ale po několika tragických představeních od ní musel i on, který si většinou tvrdohlavě stál za svým názorem, upustit. Své přesvědčení naopak nezměnil v případech Nicolase Anelky a Alexe, což možná mohl být jeden z důležitých momentů Portugalcova působení na Stamford Bridge. Francouzského útočníka i brazilského stopera se totiž rozhodl v listopadu vyřadit z prvního týmu, když došlo k jistým neshodám, a Anelka s Alexem pak už jen nedočkavě vyhlíželi leden a co nejrychlejší odchod z klubu.

Tento tah se však očividně nesetkal s pozitivní reakcí kabiny. Ačkoliv to pochopitelně nikdo nevynesl na veřejnost, už jen rozlučka s Anelkou proti vůli manažera leccos naznačuje. Anelka i Alex byli do té doby důležitými členy mužstva a s ohledem na jejich věk i zkušenosti všeobecně uznávanými postavami. Třeba zmínit, že po jejich přeřazení do rezervy se výrazně zhoršila procentuální úspěšnost Blues, a o své tvrdohlavosti AVB přesvědčil během Vánoc, když i přes velké problémy ve středu obrany Alexe zpět do boje nepovolal. V tu chvíli se zřejmě otevřel nůž mezi jím a kabinou.

Po novém roce přišel další zádrhel - na Africký pohár národů odjel Didier Drogba a Chelsea se musela více než měsíc spoléhat na Fernanda Torrese, který střídal tragické výkony s komickými a všechny jen utvrzoval v tom, že se jedná o další těžký přehmat přestupové politiky Chelsea. To je však jen menší epizoda. Mnohem větším problémem bylo to, že Villas-Boas dokázal se svými ovečkami v roce 2012 vyhrát jen v pouhých čtyřech zápasech z dvanácti, ocitl se na pokraji vyřazení v Ligy mistrů, nepřesvědčoval ani v FA Cupu a v lize vypadl z první čtyřky.

Tomu všemu nicméně s největší pravděpodobností předcházely konflikty s jednotlivými hráči. Relativně nezkušený manažer si v kabině nedokázal zjednat potřebný respekt a v médiích se neustále diskutovalo, že bojuje s "radou starších", kterou v Chelsea zastupují hráči jako Frank Lampard, Ashley Cole, Didier Drogba nebo Florent Malouda. Že vám to něco připomíná? Ale ano, na chlup stejný osud potkal Luize Felipeho Scolariho, přičemž on měl ve svých 61 letech a prožitými zkušenostmi předpoklady k mnohem pevnějšímu postavení. Hráči ovšem tehdy nad Scolarim zvítězili a po půl roce ho ze Stamford Bridge doslova vyštvali.

Když se pak podobný scénář začal psát během působení Andrého Villase-Boase, fanoušci věřili, že by tento souboj konečně nemuseli vyhrát hráči. Že by vedení mohlo alespoň pro jednou podržet svého manažera a naproti tomu ukázat na několik hlavních viníků v řadách fotbalistů a po sezoně se s nimi rozloučit. Jenže se tak nestalo. AVB se sice snažil zjednat pořádek, když v duelu s Neapolí nenasadil ani Ashleyho Cola, ani Franka Lamparda (ten nenastupoval pravidelněji), ovšem nakonec se proti němu vše ve zlém obrátilo. Ashley Cole ho dlouho nepodporoval už jen svými výkony na hřišti a podporu možná mohl v kabině Villas-Boas hledat výhradně u krajánků či portugalsky mluvících hráčů.

Jakmile se pak v neděli, po sobotní prohře ve West Bromu, ozval z Moskvy Roman Abramovič, aby trenérovi telefonicky oznámil, že si může balit kufry, byly všechny naděje o potlačení hráčské revolty pryč. Zas a znovu v Chelsea zvítězil kolektiv nad jednotlivcem a londýnský klub je akorát všem pro smích. Nehledě na to, kolik bude vyhazov AVB Abramoviče stát. Snad nikdo již nemůžeme očekávat, že během vlády Romana Abramoviče dostane v Chelsea nějaký trenér dostatek prostoru, aby předvedl, co umí. Pokud nemáš výsledky, letíš. Na to ostatně poukazuje i Avram Grant, jenž jinak s Villasem-Boasem vesměs sympatizuje. Výsledky jsou v Chelsea až na prvním místě, nehledě na to, s jakou vizí a plány přicházíte. Čas na jejich realizaci nedostanete, pokud nebude úspěšní od první minuty.

A co dál? Vedení klubu do role dočasného manažera jmenovala asistenta Roberta Di Mattea. Na první pohled může jít o dobrou volbu, vždyť Di Matteo je výraznou personou klubové historie a navíc své trenérské schopnosti obstojně ukazoval při působení ve WBA, jenže je tu i druhá stránka věci. Byl to totiž Di Matteo, kdo měl být celou dobu pravou rukou Villase-Boase, kdo na chod klubu stejně jako kolega dohlížel, a tak není možné, aby na současném stavu nenesl alespoň část viny. Navíc vyznává velice podobnou filozofii jako dnes již jeho bývalý spolupracovník, což znamená, že se v Chelsea vůbec nemusí udát potřebná změna, aby mužstvo dostalo nový impuls.

Dalším klíčovým bodem případného Di Matteova úspěchu či neúspěchu budou vztahy s hráči. Do kabiny nevidíme, ale bulvárem dokonce probíhají hlasy, že je někdejší záložník oblíbený ještě méně než Villas-Boas, což by ovšem příliš nedávalo smysl. Rozhodně nemůžeme očekávat, že se odchodem bývalého kouče Porta všechno okamžitě vyřeší, hráči se opět postaví za svého "šéfa" a situace se vrátí do normálu. Na Di Mattea nečeká nic jednoduchého - musí srovnat šatnu, vymyslet fungující taktiku a pokusit se uspět alespoň v FA Cupu a v lize ukopat Ligu mistrů.

Nenamlouvám si, že by mu mohl Abramovič na konci sezony nabídnout post hlavního trenéra natrvalo, na to bude Di Matteo pro ruského oligarchu až příliš nevýraznou postavou. S kým ale dál? Nový kouč bude muset začít okamžitě po příchodu jednat. Léto je už dlouho v západním Londýně vyhrazeno nutné přestavbě, která však kvůli časté fluktuaci koučů ne a ne proběhnout. Pokud k ní nedojde ani letos, se zlou se Chelsea potáže.

Na koho ukáže prst Abramoviče tentokrát? Na Mourinha? Na Guardiolu? Na Blanca nebo snad Deschampse?

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (558)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vse je vec Abramovice on vse plati tak at si dela co cchece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, takhle to může většinou fungovat, ale určitě ne v tak specifickém podnikání, jako je fotbal.

Reagovat
JacoBee

DRUHÁ LIGA

Reagovat
smazaný uživatel

Debílek

Reagovat
smazaný uživatel

13 mega za kouče je fakt darda.

Kolik si AVB zhruba přišel na platu? Kolik mu bude muset Chelsea dát na odchodnou?

Reagovat
smazaný uživatel

10 mega za odchod prý.

Reagovat
smazaný uživatel

a plat měl kolik?

(já jen sčítám, co Modráky stál ten půlroční přešlap)

Reagovat
terry

Já jsem četl o 8 mega ročně, ale podložený to vážně nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

to by teda bylo tak 27 mega liber za půl roku. To je fakt neskutečný.

(ne, nepište mi, kolik Barcu stál jeden Zlatanův rok ... )

Reagovat
JacoBee

No tak i kdyby to někdo napsal,tak zlatan nám byl alespoň prospěšný

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zase jo. Ale přecejen je to jeden z nejztrátovějších přestupů ve fotbale.

Reagovat
Woods

to zas nie ... Ibra dal 21 golov a pomohol Barcelone k ligovej trofeji ... v Chelsea je Torres co stal 50 milionov libier a robi akurat tak opak potapa ich este hlbsie... Ibra je oproti nemu zlate vajce

Reagovat
smazaný uživatel

Že je někde někdo ještě ztrátovější, neznamená, že je Ibra JEDEN Z NEJZTRÁTOVĚJŠÍCH

Reagovat
Woods

stratovy ci nestratovy aj tak ho zboznujem Ibra je Borec

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bezpochyby

Reagovat
smazaný uživatel

To je sileny, ze takovej jouda bral dvakrat vic nez SAF

Reagovat
kiwwi

SAF berie 2.5 ci 3 mega libier rocne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam dojem, ze bere prave ty 4 miliony, ale jestli ma min, tak tim vtipnejsi to je, ze Boas bral vic nez 2x vic a jediny, co dokazal, bylo blbe kecat

Reagovat
kiwwi

http://www.trophy4toon.co.uk/salaries.html

je to sice starsie, ale myslim ze SAF odvtedy nemal novu zmluvu, az teraz sa mu pripravuje taka, aby sa stal najlepsie platenym manazerom PL

Reagovat
smazaný uživatel

Libi se mi nazev te stranky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

AVB ich stal: odstupne Ancelottimu, vykupenie AVB, jeho plat a jeho odstupne...dokopy cca 50 mil. a su na tom horsie ako pred vyhazovom Ancelottiho

Reagovat
smazaný uživatel

odstupné Carlovi do toho nemůžeš započítávat. Ten by letěl stejně. S příchodem právě Boase to nesouviselo.

Reagovat
kiwwi

praveze to do toho ratam lebo keby ho nevyhodil, tak by na tom boli lepsie a usetrili by 50 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Carlo by odešel tak jako tak. A kdyby nenastoupil AVB, tak by nastoupil někdo jinej. Proto to nemůžeš počítat do nákladů na AVB.

Reagovat
kiwwi

ok tak zle som to napisal...cela tato rosada ich vysla na 50 mil. a su na tom horsie ako pred tou rosadou no (+ este 50 mil. za Torresa )

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takhle jo. Prostě je ta sranda vyšla na tyhle prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel plat 5 mil Euro rocne. Nevim kam lidi chodej na jiny cisla.

Reagovat
smazaný uživatel

je možné, že je ten rozdíl jednoduše v tom, že někdo píše hrubej a někdo čistej plat.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim cetl sem nekde prehled manazeru PL a tam mel Wenger 6M,Boas 5M ,SAF snad necely 4M a dal si to nepamatuju vse v Eurech.

Reagovat
smazaný uživatel

Plat měl 5, odstupné snad ještě menší a těch 15 odstupného složil sám, nehcápu ty lži tady...

Reagovat
Erdovec

jo někdo kdo trénoval jeden rok Porto a předtím nebyl na nějáké skvěle placené pozici složil sám od sebe 15mil éček?

Reagovat
smazaný uživatel

a z ceho by to sozil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale působí i přes svůj věk 16 let na vrcholné úrovni, v PORTU měl slušné prémie, ty peníze mohl mít. Každopádně oficiální verze je, že to splatil on...

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Oficiální verze :DD Chelski akorát chce aby nevipadali za takové blbce..beztak to platili oni

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty reklamy na bet365 jsou vtipné. Tady někdo riskuje trestní stíhání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pod článkem? Jak jako? Btw Guardiola na S-Bridge? Zajímavá představa

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola by Chelsea rozhodně nevytah, stavět furt stejnou sestavu Barcelony dokážeme všichni.....ten Deschamps by se vám hodil víc.......přeju Chelsea vzestup, at je na co tutově sázet

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych teda, že mají furt stejnou sestavu. navíc přechází na jiné rozestavení a je to dost jiné oproti frankovi třeba

Reagovat
RMCF

Tak Guardiola je určitě výborný trener, ale taky nevím jak by zapadl se svým stylem hry případně jak moc ho dokázal změnit v Chelsea...

Reagovat
Woods

Idealny scenar : VAN GAAL, CAPELLO

neriesenie : DI MATTEO

katastrofa : BENITEZ

Reagovat
smazaný uživatel

capello

Reagovat
Agnar

Po téměř 16-ti letém fandění zažívám nejhorší sezonu Blues.. herně, výsledkově i lidsky... snad se to dá do kupy.. RdM je klubová ikona a možná by mohl tým hecnout na závěr sezony, ale nevěřím že by se posadil ke kormidlu i po letní pauze... Jsem trošku v rozpacích a se smíšenými pocity.. očekávání přebila bezmoc a trošku prázdnota.... asi bude muset přijít rázná čistka v létě a primadony budou muset jít.. jenže co na to Romča?

Reagovat
smazaný uživatel

Full time: Chelsea 0-2 Arsenal - the Gunners claim their fourth win in a row.

Reagovat
Agnar

jak se říká: když se to se*e tak se to se*e :-).. letos máme s Arsíkem nádhernou bilanci

Reagovat
smazaný uživatel

minule je rezervy porazily 4:0 u nich, takže ...

Reagovat
Agnar

Takže aspon něco

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě, když je majtel idiot, neudělá se s tim nic....

My to díky dvojici Hicks a Gillet známe taky moc dobře....

Reagovat
smazaný uživatel

Plastic Club vždy plastovým aj ostane...

Reagovat
mesyas

jak myslíš plastic club? vyvětli

Reagovat
Agnar

To je hanlivá přezdívka od nefans CFC zláště od LFC

Reagovat
smazaný uživatel

a řekni v čem nepravdivá

Reagovat
Woods

v tom, ze Chelsea ma svoju historiu ako klub ... cez 100 rokov a nejake trofeje ... spochybnovat mozete, ze s stala narychlo velkoklubom vdaka Abramovicovi ok ... ale to, ze ten klub ma historiu a svoje miesto v anglickej lige nemoze nikto spochybnit

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu a to já nezpochybňuji.... Maestro měl spíše napsat: Plastic velkoklub

Reagovat
Agnar

Dívám se na to jinak.. když jim člověk fandí půl života, vidí věci v jiném kontextu.. Ale ono neustálé vyvracení a vysvětlování ohledně peněz, Romanovy ropy atd... má to vůbec smysl? Já už se s tím žít naučil narozdíl asi od některých, kteří při slovech čukotka, chelski, plastic boys a bůhvíco ještě skáčou zpocení před monitorem vzteky Já se zasměju lidské hlouposti.. Nikdy jsem nenapsal nikdy nic na Manutdáky, Liverpůlský ani Kohouty.. on je rozdíl lidská blbost a fanouškovská rivalita..

Reagovat
smazaný uživatel

Já tvůj pohled na věc chápu, ale je to prostě pravda.... Já neuznávám lidi, kteří díky tomu někomu nadávají, ale pravda to je.... (stejně jako, že my jsme nevyhráli 20 let titul....)

Reagovat
Agnar

Souhlas, ale myslím si že se kkolem ropy a peněz v CFC dělá hysterie, i když taky trochu chápu, že prostě Roman je hlavně obchodník a fotbal by měl "JEN" sponzorovat a nechat lidi pracovat. V tomhle se mi jeho přístup nelíbí. Ale přesně i v PL je vícero týmů, co mají za zády movitého vlastníka, ale ještě prostě takhle nevystřelili.. za chvíli je možné že bude v lize více "plastik týmů"....

Reagovat
smazaný uživatel

Víš proč mi tohle vadí? (Jako, že klub koupí nějakej velkej boháč?)

Ne kvůli tomu, že ten klub je pak brzo úspěšnej, ale proto, že se ničí trh s hráčema....

Teď to skvěle ukázalo City: Těma jejich obrovsky přemrštěnejma nabídkama (a platama) na hráče (dříve to dělala Chelsea) šíleně zvedly ceny ostatních hráčů.... Protože dneska dá klub za nějakýho hráče nabídku a jeho agent si řekne: Vždyť můj klient je stejně kvalitní, jako támhleten a za něj dalo City 2krát tolik a s větším platem. No, tak počkáme, než to dorovnaj....

A jak to dopadá? Ty kluby, aby byli konkurence schopný, tak nabízej na splátky a podobně, dostávaj se do dluhů a celej fotbal de slušně řečeno do pr*dele.... Díky tomu se strašne zvedaj ceny na trhu a hráči choděj za furt věčí a věčí částky.... A kluby krachujou: Zaragoza, Rangers, Porsmouth.... (to jsou zatím jen menší kluby, ale ani spouta velkoklubů, jako Real a Barca na tom nejsou moc dobře....)

Takový Wenger se s tim snaží bojovat.... (prodeje hráčů apod....) Ale Gunners zase musej překousnout období bez trofejí....

Reagovat
Agnar

Ale já v tomhle s tebou souhlasím, ale fotbal se kur*í globálně těma penězma.. ani nevíš kolikrát já si přál aby se začla prosazovat mládež v hlavním týmu atd. atd., Z úst vedení byly jen sliby v tom, že se konečně vybudovala akademie, chodí sem supertalenti, ale jak to doopadá to víme. prostě nekoncepční práce a to mě na současné Chelsea dost štve.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, třeba Lukaka je škoda.... Ten by na to podle mě už brzo měl....

Ale u nás je to teď stejný.... U Kennyho hrajou furt stejní hráči a i když naše akademie hraje s Ajaxem (který vyřadil Barcu) semifinále Next gen Series, (mládežnická LM) tak v áčku skoro nikdo nedostane prostor.... My už LM asi letos stratily, (zase.... ) takže by se jejich nasazování hodilo.... (ať získaj zápasovou praxi apod....) Ale stejně se zase nedočkáme.... Podle mě, i když je Kenny legenda klubu, tak na to jako manažér nemá a byl bych pro návrat Benitéze....

Jinak, jak tu tady všichni na Benitéze plivou.... Je vidět, jak rozumí fotbalu a jak jsou obeznámeni s jeho situací....

Reagovat
mesyas

a v čem je pravdivá? klub je starej více než 100let do příchodu Romana vyhrál pátr titulů, od romana taky pár co je na tom plastického? takže podle tebe je že klub který dostane finanční injekci je falešnej? v tom jseš docela ubohej nebo že klub který nevyhrál tolik je bezvýznamný? ale co vlastně očekávat od fans liverpoolu

Reagovat
Chazy

1 = pár?

Reagovat
mesyas

jeden? když už jseš srát tak si o tom něco najdi abys nebyl za debila

Reagovat
Chazy

Před Abrou CFC vyhrála 1 titul.

Reagovat
mesyas

děláš si už prd*el nebo jseš tak blbej? hele nebylo i od věci otevřít si google a něco si vyhledat nebo třeba ta wiki není špatná. možná jsme to napsal špatně a tvůj pidi mozek to nepochopil myšleno poháry/tituly ze všech soutěží ne jen z PL

Reagovat
Chazy

Njn, tak to příště nepiš špatně.

Reagovat
mesyas

spíš ty jseš blbej a nepochopil si to neboj příště budu psát jako pro dementy aby to mufani a spol. pochopili

Reagovat
Chazy

Dobrá myšlenka, třeba pak sám budeš rozumět tomu, co píšeš.

Reagovat
mesyas

jasně hlavně pro tebe já jsem pochopil co jsem chtěl napsat, příště zkus zapojit to co máš v hlavě, slovo domyslet ti nic neříká co?

Reagovat
Chazy

A jak si mám domyslet, že titulem nemyslíš titul?

Reagovat
mesyas

nj tak jsem to špatně napsal dobře? spokojenej?

Reagovat
Chazy

Spokojenej buď ty, i když ti to mohlo dojít už před půl hodinou.

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Titul ≠ trofej.

Reagovat
mesyas

nj myšleno jinak napsáno jinak už mě na to "upozornil" tvůj kolega Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, k dokonalosti uz chybelo jen to, abys priznal svou chybu a nereagoval na nej jako dement

Reagovat
mesyas

nj reakce byla trochu přehnaná ale když si to přečtu teď tak je to teprve divný ale už podle druhého komentu bych si domyslel na jeho místě(Chazy) co jsem chtěl napsat převe to bylo jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy den rano (tedy dnes)...

Reagovat
Chazy

Jeho text měl aspoň hlavu a patu, tenhle patlá pátý přes devátý a ještě chce, aby v tom ostatní hledali smysl..

Reagovat
mesyas

ono to není těžké pochopit to co jsem napsal, stačí si sednout a zamyslet se není to těžké zkus to

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja miluju tyhle vysvetlovaci zavorky, kdyz je uplne jasny, co je tim mysleno

Reagovat
Chazy

Jj, když mi tam ta souvislost došla, tak jsem se taky zasmál

Reagovat
Chazy

Tvoje vyjadřování je fakt gigatragédie.

Reagovat
mesyas

napiš co je na tom "gigatragédického"?

Reagovat
Chazy

Absence interpunkce.

Reagovat
mesyas

aha tohle nezájem...něco dalšího?

Reagovat
Chazy

Naprosto neuvěřitelný spojení ala "když už jseš srát", kvůli kterým jsem si opravdu myslel, že jsi tak blbej, že si myslíš, že CFC vyhrála před Abramovičem víc titulů. Tím, jak se prezentuješ, i určitým způsobem dáváš hodnotu svým komentářům. Když se vyjadřuješ jak blb, používáš nesmyslný větný konstrukce, nepoužíváš interpunkci, nebudu si domýšlet, jak asi můžeš text myslet jinak, než to vypadá, ale budu tě považovat za pitomce s nulovýma znalostma, protože tak se tak prezentuješ.

Reagovat
Chazy

* se tak prezentuješ.

Reagovat
mesyas

dobře to je pořád to samé

to že píšeš bezchybně na netu nedokazuje jestli jseš skutečně chytrým člověkem. komentáře na netu(EF) jsou tak bezvýznamný. pokud tě to zaujme přečteš/odpovíš nevim proč bych měl snažit psát jako na PEKU co tim zíískám nic? stejně lidi tady na foru nikdy neuvidím a ti co mě znají vědí jakej jsem.

Reagovat
Chazy

Boha jeho, stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

nevim čemu se směješ, všechno co jsem napsal je pravda mě opravdu nezajímá jestli to je esteticky dobře nebo ne význam se z toho dá vyčíst.

Reagovat
mesyas

někdo se snaží psát na 100% správně já mezi ně nepatřím. a upozurňovat na to na EF diskuzi je taky na nic. stejně 70% zdejších užiatelů píšou podobně

Reagovat
Chazy

To je právě hustý, že by ses musel snažit. Já nedokážu psát jinak, naopak ten tvůj styl, na to snad musíš mít speciální školu, nebo já nevím..

Reagovat
mesyas

řeknu ti to takhle ve škole jsem měl 2 roky předmět PEK, psal jsem N, P, R, dělal tabulky, letos budu dělat státní zkoušku. dokážu psát bezchybně ale prostě se mi nechce nevidím smysl psát na forech bezchybně nikdo to stejně neocení

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zajimavy ze jeste pred par lety si tu razil presne styl bez hacku a carek a ze na to seres a najednou neumis nic jineho....casy se meni

Reagovat
Chazy

No počkej, interpunkci sem používal vždycky. Psaní bez diakritiky mi nevadí.

Reagovat
RickNash

Reagovat
Agnar

V tomhle se jako fans CFC shodnu s ostatními.. opravdu jsme vyhráli jen jeden před příchodem Romana

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vas tam sedi?

Reagovat
Chazy

tohle mě taky udivuje, čím dál tim víc lidí to píše..

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Agnar

Asi nechápu nebo jsem na diskuse už moc starej

Reagovat
kiwwi

mn. c.

Reagovat
Agnar

jo aha už pochopil.. ujelo mi písmenko "příště raděju budu psát - jako fanoušek CFC...

Reagovat
kiwwi

*fanousci

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlil jsem to u Woodse.... Koukni se o 2 řádky nahoru než něco napíšeš

Reagovat
mesyas

aha když něco píšu tak opravdu neaktualizuju články to tě mohlo napadnout iteligenče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi příšte alespoň hned nenadávej do ubožáků. Ty sám máš co řikat, když neumíš ani skloňovat slovo inteligent.

A co máš proti Liverpoolským fans? Sudíš je, díky několika jedincům zde na EF? Tak to má ale špatné fanoušky i MU nebo Chelsea nebo Arsenal....

Reagovat
smazaný uživatel

*soudíš

Reagovat
mesyas

co mám proti fans liveproolu? vlastně nic jsou to nejlepší fans možná jsme reagoval přehnaně ale jsme zvyklej možná jsem se nakazil EF "vzduchu"

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani netvrdím, že jsou nejlepší, ale jsou to fanoušci, jako všichni ostatní....

Ano, vzduch na EF je asi nakažen.... Zase to obilí špatně rozdali.... (Kdo hrál W3,tak ví )

Reagovat
Chazy

Ale tak tohle už je prostě zbytečný. Plastic je i Wigan, Man City, QPR a spousta dalších. V PL máš naprostý minimum týmů, který žijou ze svejch vlastních financí.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ja vim, tak se casteji rika plastic fans a to je kvuli fanouskum kteri zacali fandit az od toho co prisel abramovic a porad mavaj tema plastovyma vlajeckama

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

roman neměl vyhodit trenera ale měl si to vyřídit s těmi hráči co dělali dusno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano vyřídit s hráči typu Lampard, Cole, Terry, a další ? Ty si dobrý týpek, to by selhal ak celej tým, a na Chelsea by se usmál druhá liga ...

Reagovat
mesyas

lamaprd, cole hráli stejně prdku takže by to nebyla taková ztráta, rozhodně by to bylo lepší než vyhodit trenéra....zase

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tohle udělal, tak by se stal jedním z nejoblíbenějších majitelů.. Protože na to nemá koule každej a dovolim si tvrdit, že ne vždey je to trenérem. Netrvrdím že je to zrovna tento případ ale..

Reagovat
r.mrazik

aneb kdyz hraci odstreli trenera...bych blil...

Reagovat
smazaný uživatel

ste se posrali s tema clankama o chelsea ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ti nepíšou o spartě a řepkovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Blanc a Deschmaps asi nejvíc pravděpodobný. Pepek a José by tam asi nešli, navíc... SAF už fotbalově dožívá a právě oni 2 jsou horkými kandidáty, když nepočítám mojí volbu Moyese / Martinéze. Ale k Blues - Roman je fakt fakt dáreček, prachy dává ale co udělal z toho klubu... to je k pláči.

Reagovat
Jerichoo

To vážne majú v Chelsea väčšie slovo ako trenér tie starnúce primadony? Abramovič je slepý, ked sa to opakuje? Vyhádzal by som to okamžite

Reagovat
Chazy

Tady jde o to, že ti hráči už hodně ztrácej na hodnotě. Když je vyházíš, tak za ně nezískáš dostatečný náhrady. A mladíky CFC nemá...

Ten klub prostě jde absolutně do prdele.

Reagovat
Chazy

* konečně

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Roman za ně potřebuje něco získat?? Vždyť vyhazuje ročně miliardy do luftu a spoustu jich ještě má, tak proč???

Reagovat
Chazy

On už ale tolik neinvestuje, nevěřím, že zas začne dávat 100 mega ročně.

Reagovat
Jerichoo

100 mega to máš 8 gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to ani nemoze

Reagovat
Chazy

Njn, to tvoje spasitelský FFP. Já ho furt neberu v úvahu.

Reagovat
j_mrazik

Samozřejmě.

Reagovat
kiwwi

uz to bezi, uvidime

Reagovat
Jerichoo

tak určite by stratil menej ako to čo dával celú dobu za odstupné

Reagovat
r.mrazik

takovy skvely zaklad meli...di santo,kakuta,stoch,borini....

je fakt,ze ten tym je hodne "divny"...

Reagovat
smazaný uživatel

McEachran, Bruma, van Aanholt, Kalas, Sturridge, Romeu, Kakuta...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má vynikající mladíky v rezervě, jenže to je tak vše, protože se nikdy z rezervy dál nedostanou a nakonec odejdou někde, kde se prosadí.

Reagovat
CHONG

Hlavně doufám, že ta ruská mrdka nepřemluví k návratu krále Josého. Nejlepší trenér na světě musí zůstat v nejlepším klubu na světě. HALA MADRID!

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič si jen načůral do bot. Má hrozně přelétavé názory. Jeden den stojí za AVB a druhý den ho vyhazuje. Ať vyhází tu "radu starších", která dělá jen problémy. V tom týmu je cosi prohnilého a někdo by na to už měl sakra ukázat. Lampard a spol. si dělají s tím týmem co chtějí. Do určité míry si převzali egoistickou náturu od Josého, ale neumějí s tím zacházet. Pak se není čemu divit, když přijde velmi sebevědomí AVB do týmu, kde tomu velí sekta kolem Lamparda. Klub a fanoušci si zaslouží víc, než bandu hráčských přizdisráčů a naprosto hloupého majitele s plnou kapsou zlaťáků.

Reagovat
kiwwi

az nato, ze klub a fanusikovia si presne toto zasluzia

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě docela zajímalo, proč si to fanoušci zaslouží? Jako kdyby si fandové vybírali majitele týmu...

Reagovat
kiwwi

nie, ale vyberali si klub na fandenie s takym majitelom (neberiem teraz tych 40 tisic co maju v Londyne)

Reagovat
Agnar

Já si ho vybral když tam na lavičce vládl Gullit a Vialli... co ted? měl jsem jim přestat fandit v roce 2003 co přišel Rus? he

Reagovat
kiwwi

vies dobre, ze hovorim o vacsine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On ale asi myslel tu anglickou část, né zahraniční fanoušky z online diskuzí a bloodu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim, ale řekl bych, že většina lidí si klub na fandění 'vybírá' v letech, kdy ještě moc neřeší ty věci v pozadí a kdo tým vlastní jim je vcelku jedno... nebo alespoň já to tak měl a potom, co jsem se do toho dostal nějak dál, tak mi zase přišlo divný přestat jim fandit jen kvůli tomu, že tam je zrovna on

Reagovat
Agnar

Reagovat
kiwwi

od Abramovica pocet fanusikov Chelsea stupol o 700% ak sa nemylim

Reagovat
DelPiero137

Keby si sa teraz zacal zaujimat o futbal a United by hrali o 5-6 miesto, tiez by si asi nezacal fandit.

Vacsinou sa zacina fandit ked sa klubu dari, potom je uz len otazka ci v bobrom aj zlom.

Reagovat
kubys

A ty sis MU vybral jak? Úplně stejným způsobem, byl to profláknutý a úspěšný tým, prostě tohle moralizování je šílené.

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

trochu odveci, nemyslis?

Reagovat
Chazy

Vůbec ne. Prostě ty máš štěstí (smůlu?), že jsi přilnul k týmu, kterej furt jen vyhrává, zatímco oni ke klubu, kterej má problémy. Klidně to mohlo bejt naopak.

Reagovat
kiwwi

ale vsak o tom tu vobec nie je rec

Reagovat
Chazy

Ale je o tom řeč. Ty fandíš MU ze stejnýho důvodu, z jakýho fandí oni CFC. U nich je to příchod Abramoviče, u tebe zas SAFa.

Reagovat
kiwwi

no vsak - a preto ja si zasluzim tituly a oni pad na hubu

Reagovat
Chazy

Hm, ne.

Reagovat
kiwwi

ale tak to bude a ja ako fanusik United pocitim zadostucinenie

Reagovat
smazaný uživatel

No to me po*er Klaun jak ma byt

Reagovat
kubys

No od věci to není, dost lidí tady začalo CFC fandit, protože tam byl Čech a navíc svým způsobem válcovali konkurenci. De facto totéž co u MU, které nemělo v 90. letech konkurenci a na to se nabalila spousta fanoušků. Vždyť fandíš týmu s největší fanouškovskou základnou na světě, opravdu nevidíš paralelu?

Reagovat
DelPiero137

Ked sa Chelsea stabilizovala, tiez som jej zacal trochu fandit aby zastavili United. Bolo to moc monotonne a dominantne, navyse Chelsea mala obdobie ked hrala pekny, kombinacny futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, fandíš úspěšnýmu týmu... jedinej rozdíl je v tom, že ten tvůj patří mezi "dobro"

Reagovat
Rssa

nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Já věšino čtu něco. jakože se jim líbil Beckham a jak ho začali více sledovat, zamilovali si United a blá blá blá. Já se o fotbal začal zajímat poořádně až ve 13ti. A nejvíce se mi líbila Barcelona, jak hrou, dresy a hráči a potom Chelsea. Jsem hrozný, ve 13ti jsem si vybral klub, který má miliardy, protože to se totiž v tomhle věku na písečku řeší. Nevídím rozdíl v tom, začít fandit úspěšným týmům jako Real, United atd. nebo Chelsea.

Reagovat
Agnar

Reagovat
Chazy

Sem netušil, že si člověk "vybírá" komu fandí...

Reagovat
kiwwi

este raz...od prichodu Abramovica pocet fanusikov Chelsea stupol o neuveritelnych 700% - ja za tym vidim jednoznacne to, ze si ludia ten klub vybrali prave kvoli Abramovicovi (samozrejme nie kvoli jeho osobe)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to nenapíšeš na férovku, že to mohlo být kvůli jeho penězům a vidině lepším hráčů, tedy i úspěchů? .. Jistě, takových bylo dost, ale neházel bych je zase do jednoho pytle. Spousta fans fandila ještě před tím.

Reagovat
Chazy

Ale ti, co fandí proto, že má CFC peníze, vyhrává a je úspěšná, fandí CFC ze stejnýho důvodu, z jakýho se fandí MU. Jen se to točí kolem jinejch lidí a jinýho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

To já vím, kiwwiho jen "žere" to, že ten klub nijak extra nezářil a pak přišel ropnej magnát, narval do týmu miliony a přivedl XY nových hráčů, s kterými šel klub během dvou let na špici. To je to samé jako City. Spoustě lidí to bude ležet v žaludku.

Když vezmeme United, tak já je měl rád v těch dobách Beckhama, bratrů Nevillů, Scholese, Giggse, Cola, Yorka nebo Keana... V dnešní době bych o nich moc hezkého neřekl, protože ten tým mám v oblibě jako trn v zadku

Reagovat
kubys

Ne, oblíbili si ho, protože vyhrávali...

Reagovat
Chazy

No a? Ty zas fandíš MU jen proto, že je nejlepší a taky je to případ drtivý většiny lidí, takže je to stejný.

Reagovat
kiwwi

ale sak ja som nikomu nikdy nevycital ze si vybral ten ktory klub (dokonca ani nikoho neoznacujem za gloryhuntera)

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwiimu je asi strasne divny ze si lidi z jinych zemi nez z tech kde tyhle kluby hrajou vybiraj temer vyhradne uspesny kluby.

Reagovat
kiwwi

coze mi je divne? ja tomu uplne rozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Predstav si ze zijes v Cesku,Slovensku,Africe nebo Asii to je jedno a koukas se v televizi na fotbal komu zacnes fandit tymu ktery hraje o spicku nebo tymu ktery ma historii ?

Vetsina lidi se samozrejme k tomuhle fandeni dostane v utlem veku takze sorry ze si nejprve nezjisti informace o vsech klubech,nezanalyzuje si je a pak na zaklade studie si vybere vhodny klub jako by jsi to udelal ty.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si Chelsea vybral právě kvůli Abrově osobě

Reagovat
Godwinson

Deschamps by byl sen, vlastně i ten Blanc, škoda, že je to utopické. Pokud to Di Matteo nezvedne, tak se ty možnosti nabízejí a jedna je horší než druhá :)

Každopádně mi to přijde trochu moc smířlivé vůči Boasovi, za všechno si může jen sám, myslím, že ani Abramović ani (výrazně) zlovůle hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Boase se dela hroznej obetni beranek , ale je vysoce pravdepodobne ze by vyhorel i pristi sezonu takze prijit to proste muselo.Na tom je mnohem vetsi fail to ze ho vubec vedeni chtelo a jeste k tomu za takovy prachy.

Ancelotti tu jeste mohl v klidu dokoncit smlouvu kterou mel tusim uz jen na rok a nebojim se ze ze by taky aspon lehce neomladil viz. leto 2010.

Reagovat
Godwinson

Souhlasím, smutné je na tom jen a pouze to, že stál strašné peníze. Ancelotti by udělal i tu obměnu lépe, věřil bych mu v tom více. Navíc on v té krizi uhrál druhé místo, Boas s kvalitnějším týmem a menší krizí tak šesté :) No, uvidíme, jak to bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitnejsi tym je silne slovo , ale srovnatelny kazdopadne.

Kazdopadne to ze CFC nebyla schopna za poslednich par mesicu prehrat Swansea,Norwich,WBA,Birmingham,Aston Villu,QPR a vlastne i ten Portsmouth(asi sem jeste na nekoho zapomnel)bylo hodne pod moznosti toho kadru.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo jiné, s Josém by se toho moc nevyřešilo, jen by se udrželi současní hráči a doplnili pár hráči. Guardiola nedokáže pozvednout tým, který nemá nějakou podporu mladých hráčů, což sice nevím zda Chelsea má, ale dost o tom pochybuju. A Blanc s Deschampsem? Ano! Ti dva by ten kádr pročistili, a to dost radikálně.

Reagovat
stas87

len tak sa ta spytam kedze sledujes seriu A,dunga ani leonardo by trenovanie PL timu nezvladali?

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo se svým fantasy ofensivní stylem dost pochybuju, to by bylo jen o něco málo lepší jako AVB. Dunga kdo ví, ten si hodně potrpí na obraně a možná by některým hráčům prospěl. Ale Abramovič bude dost těžko shánět trenéra, protože já být tím, s kým by chtěl vyjednávat, tak si dám jasně podmínky vyházet většinu kádru a začít stavět nový tým v horizontu 3-5 let, s tím, že zkrátka první sezonu nebo dvě nemusí přijít žádná trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

A vzhledem k tomu, že sliboval Boasovi koncepční práci a dostatek času, tak teď si akorát podlomil větev tím jeho vyhazovem. Nevěřil bych mu ani slovo.

Reagovat
Godwinson

On čas dostal. Ale jinak s Abramovićem za zády a klidnou prací souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o dostatku času, zvláště viz. reakce níže na Battlera. S Boasem měli větší šancí na kvalifikaci pro LM než s Di Matteem. Pokud ho chtěl vyhodit, měl to udělat po sezoně, ne teď.

Reagovat
Godwinson

Rozhodně neměli větší šanci. Tedy, rozhodně, čas ukáže, ale je to přeci jen impuls, Di Matteo má zkušenosti z jiného PL klubu, osobně si myslím, že stejně tak může tenhle impuls LM Chelsea zachránit. Já myslím, že to může týmu jen pomoci, i z pohledu pokud by se Di Matteo chytl.

Reagovat
smazaný uživatel

No, příští týden vypadnou v Champions league, Neapol si takhle rozehranou partii nenechá vzít... Di Mattea respektovat nebudou a bude to dál bída. Tohle podle mě není žádný impuls.

Reagovat
Godwinson

To není důležité. Já říkám, že tenhle krok jim tu LM stejně tak může zachránit, co je na tom nepochopitelného. Pokud jsi Chelsea sledoval, jako že zcela zjevně ano, tak víš, že podobně by to odkoučovala i uklízečka WC na stadiónu ... z tohohle pohledu mám prostě optimističtější náhled, ale jo, je to ve hvězdách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dodatek na konci je dobrý, jen bych ho přeformuloval... není ve hvězdách, ale o hvězdách, které už hvězdami přestávají nebo přestaly být... Nějak tu sezonu doklepat musí a asi bude opravdu v konečném důsledku jedno, jestli to na té lavičce odstojí Boas, Di Matteo nebo klidně i ta uklízečka.

Reagovat
Godwinson

Ano, jenže to si můžeš říci, proč ten exot toho Colea, který to prasil stavěl, když má jediného pořádného vlastního talenta Chelsea na tu pozici a přesto mu šanci nedával. Já myslím, že to o těch hráčích tolik není, pokud půjde do Interu, tak myslím, že uvidíme věci ... :))

Reagovat
smazaný uživatel

Do Interu nepůjde To by dopadli asi ještě více hůře, což by bylo hodně smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Z ceho usuzujes ze pod RDM je ta sance jeste mensi ?Podle me je naprosto stejna , pokud trochu zariskuje tak dokonce i vzroste. Samozrejme vyhodit se az po sezone jiste dal to uz temer nehraje roli , protoze uz je temer cela sezona zpackana , ale ta nadeje na LM zije a pod RDM je o fous vetsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim ovsem co je pravdy na tom ze ma jeste mensi respekt nez Boas , ale psali to jen bulvarni media takze tomu moc neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Usuzuju z toho, že Di Matteo nebude mít také žádný respekt. Dokud ty rozmazlené nádhery někdo nesrovná do latě, nic se nestane. Ale koukám na to zvenčí, nejsem fanoušek Chelsea.

Reagovat
vitasrp

Jestli si viděl poslední zápasy CFC, tak... Chelsea pod Boasem měla poměrně malou šanci dostat se do LM, protože ten tým se totálně složil.. Těžko říct, jak to bude teď, nicméně horší to snad ani být nemůže..

Reagovat
smazaný uživatel

Btw po Boasovi ani nikdo trofej nechtel , vsadim se ze kdyby hral koukatelnej fotbal a skoncil bez trofeje ale treba na 3.fleku tak tuhle sezonu prezil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takového jsem taky neřekl. Jen říkám, že Abramovič nedostál svých slov, že mu nechá prostor a čas. Rozhodně měla Chelsea větší šance na umístění do první čtyřky s Boasem, než s Di Matteem.

Reagovat
vitasrp

Věř tomu, že neměla.

Reagovat
vitasrp

S Josém by se toho změnilo dost, o to bych strach neměl.. Dřív s ním hráči sice byli kamarádi, ale to díky tomu, že byli výsledky, vyhrávalo se a klub i José sbíral jeden úspěch za druhým..

Teď by s touhle sebrankou zaručeně nevyhrával. A to je věc, kterou by on nedokázal připustit. Prostě ne.. Myslím, že kdyby viděl, kam někteří hráči herně spadli, vůbec by se nerozpakoval a provedl solidní čistku. Z minulosti pořád žít nelze a řekl bych, že Mourinho tohle ví...

Reagovat
kiwwi

nebol by som si tym taky isty...najvacsie slovo mal a bude mat proste Terry...ten toho casu vystval Mourinha z Chelsea, nevidim dovod, preco by mu teraz mal ustupovat...pochybujem, ze Mou pojde do Chelsea pracovat do takych podmienok, kde jeden hrac ma vacsi vplyv ako hocikto iny

Reagovat
vitasrp

Já jsem zase rád, že do všeho vidíš lépe než fanoušci Chelsea a veškerá média, která se dodnes nejsou schopna dohodnout, jaké vlastně byly okolnosti vyhazovu Josého.. Teď už to naštěstí víme, Mourinha vyhodil Terry..

Terry rozhodně není borec, kterej by měl začínat nějakou revoluci a odstřelovat trenéra.. Na to máme jiný specialisty, Drogbu, Maloudu, Ashleyho, možná teď i toho Lamparda.. Terry se postavil i v té nejhorší situaci za Scolariho, alespoň dle všech dostupných informací. A s Boasem zrovna on výrazné konflikty taky neměl, jako jeden z mála si držel slušnou výkonnost i v novém roce, dokud se nezranil..

Problém není to, jaké postavení má Terry - jakožto žijící legenda a momentálně jediný odchovanec v klubu zkrátka jeho slovo váhu mít musí. Problém je, jakou moc tam mají i všichni ostatní, kteří sice pro CFC odvedli práci, nicméně teď si asi myslí, že jsou důležitější než budoucnost klubu. Ti musí vypadnout, protože už dělají maximálně tak bordel..

Reagovat
kiwwi

hmm, tak vychadzam z tohto no...neverim ze si to vymyslel

Makelele autobiography: “I thought Mourinho was practically untouchable, but a lot of players had complained about him, notably John Terry. When Terry let his discontent known to Kenyon & asked him for an immediate transfer,Abramovich reacted immediately. The departure of Terry was totally unimaginable so Mourinho was asked to pack his bags."

Reagovat
smazaný uživatel

"Funnily enough, Mourinho called me on Friday and we spoke about it," said Terry. "It's bizarre, actually, because he knows the real truth and, if anything, I was one of three players phoning Roman at 1am or 2am the night I heard he'd been sacked, to keep him on.

"I was speaking to Peter Kenyon, speaking to Roman, speaking to Eugene (Tenenbaum) and hoping we could keep him.

"Myself, Frank Lampard and Didier Drogba were all fighting to keep him at two in the morning. So it's bizarre where it's come from.

"Me and Jose know the truth. It's bizarre that Maka has put this in his book, but I tried to call him Friday night and his phone was off. I'm sure I'll make contact in the next few days.

"Jose texted me and I called him straight back, and we spoke about the situation. We know what happened, the relationship between him and the football club. They parted on mutual terms."

Ať tu máme oba úhly pohledu

Reagovat
vitasrp

Já si zase absolutně neumím představit, že by Terry šel požádat o přestup a vysloveně takhle okatě šel proti svému trenérovi.. Vůbec mi to k němu nesedí.. Navíc Makelele byl jedním z hráčů, kteří zrovna Mourinha v oblibě neměli, párkrát se vyjádřil, že se z hráčů snažil udělat roboty, což mu zrovna po srsti nebylo..

Mourinha podle mě z CFC vyštípal hlavně Arnesen s Kenyonem a nakonec i Abramovičem, kteří si mysleli, že stejnou práci jako on by odvedlo mnoho jiných trenérů, ovšem klidně i s kvalitnějším herním projevem.. Takže mu postupně začali podkopávat autoritu, omezovat pravomoce, až se ta situace stala nezvladatelnou..

A ke konfliktu mezi Terry a Josém dojít mohlo, to nepopírám, o tom jsem také četl dost spekulací. Prý byl Mourinho nespokojen s jeho výkonností a šel se zeptat týmových doktorů, jestli nemá nějaké zranění. A když se o tom John dozvěděl, docela se ho to dotklo a byl na trenéra naštvaný. Nakonec tenhle konflitkt měl představovat poslední kapku, po které přišla plichta s Rosenborgem a konec. Ale Terry nebyl tím hlavním důvodem, proč Mourinho odešel, tomu fakt nevěřím..

A jestli by se vedení ze svých chyb dokázalo poučit? Podle mě jo, zkusilo se snad už všechno, vystřídalo se množství trenérů, ale nikdo nebyl tak dobrý jako José. Museli by mu dát velké pravomoce, ale byl by sázka na jistotu, což je dost možná přesně to, co Chelsea v tuhle chvíli potřebuje..

Reagovat
kiwwi

no dobre, ale pointa bola, ze podla mna by tam uz Mourinho nesiel kvoli tomu, ze hraci ako Lampard alebo Terry su nedotknutelni a on by si tam nemohol robit co chce

Reagovat
kiwwi

nehovoriac o tom, ze by musel kruto potlacit svoje giganticke ego

Reagovat
Chazy

Vždyť ty bláboly o nedotknutelnosti několika hráčů začal právě Mourinho

Reagovat
kiwwi

nechapem

Reagovat
Chazy

Mourinho prohlásil asi 6 hráčů svojí Chelsea za nedotknutelný - hráče, kteří budou hrát a budou základní stavební prvky, ať se děje, co se děje. A ne náhodou to jsou hráči, se kterýma pak byly vždycky jen problém.

A prostě pochybuju, že by zrovna tohle ho odradilo od Chelsea, když je to mentalita, kterou tam nastartoval on. Spíš by ho nahecovalo tam přijít, rozbít je a postavit novej tým.

Reagovat
kiwwi

lenze oni sa za tych par rokov co tam nie je naozaj nedotknutelnymi stali (teda urcite ten Terry a asi aj Lampard) a to vyjadrenie Makeleleho asi nebude nahoda - bez vetra sa ani listok nepohne

Reagovat
Chazy

Jasně, jen si nemyslím, že tohle by Mourinha odradilo.

Reagovat
vodka

Terry, Cashley, Essien, Lampard, Drogba, ten 6. byl kdo?

Reagovat
vodka

asi Čech vlastně

Reagovat
Chazy

Už nemám ponětí, ale viděl bych to podobně. Každopádně to byla hrůznost.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jich vic, i Ballack a Carvalho a mozna jeste nekdo.

Reagovat
vitasrp

Ale to si piš, že by si mohl dělat, co chtěl... Jedinej nedotknutelnej je Terry, Lampard možná trochu, zbytek doslova čeká na vyhazov.. Já absolutně nevěřím, že by Abramovič byl spokojen s tím, jak se ty primadony k Boasovi zachovaly, bude na ně nasranej nejspíš taky..

Už jsem to říkal několikrát, v létě je třeba provést pořádnou čistku. A tu může provést jen trenér s koulema a pořádnou autoritou, který se toho nebude bát.. A Mourinho do takové kategorie zapadá.. Navrch, jeho ego by nepřekouslo, že by neměl vyhrávat, proto jsem přesvědčen, že když by spatřil, jak někteří borci hrají, udělal by s nimi krátký proces..

Reagovat
kiwwi

skor som myslel, ze jeho ego by neprekuslo, ze bol odtial vyhodeny...preformuloval by som Zlatanove slova: "Nemohol som tomu uverit. Jose sa predsa nevyhadzuje" - asi tak nejak by som videl ako to vnima Mou

vazne neverim tomu, ze by tam este niekedy siel (navyse by si tym asi definitivne zmaril sen trenovat United)

Reagovat
Chazy

Jenže o tom, že Mourinho miluje Chelsea, prostě nemůže bejt pochyb.

Reagovat
kiwwi

lenze seba a svoje ego miluje nepochybne viac

proste u mna je tato moznost v kategorii "never gonna happen"

Reagovat
vodka

já bych tomu klidně i věřil Oni ti nedotknutelní hráči mají totiž vůči němu respekt jako prase, za ním by šli a dělali to, co jim říká...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže co udělá s Mouovým egem pokora a omluva Abry a návrat k milovanému týmu?

Reagovat
kiwwi

ja neverim, ze ho Abra vobec oslovi

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale trochu jiná otázka, než zdá by Mou do Chelsea šel, ne?

Reagovat
kiwwi

ja to ale myslim tak, ze Abra ho kvoli tomu ani neoslovi

Reagovat
smazaný uživatel

"...pochybujem, ze Mou pojde do Chelsea pracovat do takych podmienok, kde jeden hrac ma vacsi vplyv ako hocikto iny."

Nebavíme se o tom, zdá ho Roman povolá, ale zdá by Mou to eventuální povolání přijal...

Reagovat
kiwwi

no vsak to ti pisem...Abra sa mu neozve, lebo vie, ze by to Mou neprijal

takto to vidim ja

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, a já ti říkám, že kdyby Abra přišel za Mouem s prosíkem, tak ten by to vzal, páč by tak ukázal, že porazil velkého oligarchu a že jeho vyhazov byl špatným rozhodnutím. Abra je v tomhle dost nevyzpytatelný, takže je klidně možné, že Mourinha osloví...

Reagovat
kiwwi

tak tu zasa ide o to, ake velke ego ma Abramovic - a nezda sa mi zrovna male...proste to nevidim nijak realne

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle ale bude chtít udělat maximum pro Chelsea, protože mu na ní záleží...

Reagovat
kiwwi

neidealizujes si ho tak trochu?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není o idealizaci, kdyby Abrovi nešlo o co největší dobro pro Chelsea, tak je od tama dávno pryč. Je jen otázkou, zdá si bude myslet, že by byl návrat Moua tou nejlepší volbou pro Chelsea, o ničem jiném to prostě není...

Reagovat
kiwwi

tak iba debil by si nemyslel, ze Mou by bol najlepsou volbou

Reagovat
Chazy

Ten Mou, kterej to tam kdysi dojebal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, ten Mou, který vytvořil z Realu gólostroj. Ten Mou, který dozrál.

Reagovat
Chazy

Ale kdo ví, jestli je pro anglickej fotbal jeho styl vhodnej - tehdy rozhodně nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Styl založený na rychlých protiútocích? Navíc on se umí v tomhle přizpůsobit a najít to nejlepší pro danou zemí. Viz Inter...

Reagovat
vitasrp

Však Mourinho si tu situaci pro svoje ego už sám upravil, nebyl přece vyhozen, jenom se dohodl na ukončení spolupráce..

A Chelsea prostě miluje, miluje ji víc než Inter, miluje ji víc jak Madrid nebo Porto. K tomu všemu sní o návratu do Anglie.. A dle jeho vlastních slov ho španělské prostředí dost irituje.. Jeho návrat nereálný není..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezastal se Scolariho tenkrat Lampard? Mam dojem, ze rikal neco ve smyslu, ze by ho potesila ta spoluprace spise dlouhodobejsi.

Reagovat
vitasrp

Lampard i Terry tehdy prý byli jediní, kteří ještě stáli ze Scolarim - zbytek mu sral na hlavu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se nejvic o Ballackovi, Drogbovi a Cechovi no.

Reagovat
smazaný uživatel

toto bola velikanska chyba milioni eur vyhodene do vzduchu !!! ... hraci aby si urcovali podmienky v klube a pri tom nic nehrali ??? ... torres, LAMPARD,terry,cole atd atd atd ... cela ich zakladna 11stka pre prestarnuta !!! pravidlo fer play ich totalne odrovna !! nebudu mat peniaze na dalsie nakupi hracov a mlady hraci su tam len zopar a lukaku vobec nehra , ramirez by chcel prestupit do brazilie , romeu chce spet do barcelony absolutne blba investicia !! este horsie vidim prichod matu ktory je nas odchovanec to je proste taky hrac ktory ked dosiahne uspechy a svoj vrchol tak bude vytrucovat a chciet sa vratit domov ... uplne k nicomu investicia ... jediny hraci co su tam je luiz , lukaku , kevin , a som zvedavy kolko budu dostavat sancii ... pride dalsi trener a znovu ho vyhodia a dalsi a proste nitko nepochopi ze to je v hracoch a klub bude iba stracat miliony a s predaja hracov nedostane skoro nic ... to je buducnost ako sa patri

Reagovat
sejber

Dufam ze Di matteo presveci Abramovica o svojich kvalitach a vysluzi si dlhodoby kontrakt. Potom si niekedy v stvrt sezone zbali kufre a Abramovic mu vycaluje niekolkomilionove odstupne. Pre pobavenie vsetkych fans anglickeho futbalu bude tato komedia pokracovat Cukotka moze nalakat trenerov jedine po financnej stranke, neviem si predstavit iny dovod preco by tu modru haved chcel niekto trenovat. Z toho vypliva aj jej najvacsi problem. Clovek ktory ten job zobere moze srat na nejaku dlhodobu koncepciu ci plany, podstatne budu vysledky nech ich uhra akokolvek. Prial by som im tam Rafu s nim by ta komedia bola uplne dokonala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agnar

Docela by mě zajímalo co by se stalo, kdyby např. Roman přišel o život nebo tak něco.. Zdědila by Chelsea jeho manželka, nebo nějaké představenstvo? Jestli je klub jeho majetkem bude se na něj vztahovat nějaké dědičné právo?

Reagovat
Darren Fletcher

tie smajly su tam preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi proto, že to nemyslí vážně.... (snad )

Reagovat
Agnar

Samozřejmě je to ironie, ale děsí mě představa, že by to vedla jeho žena.. o Ruskách známo že mají taky divoký naturel

Reagovat
smazaný uživatel

zkus zjistit, zda má závěť, tam by to mohlo být napsané mimochodem, jako fanoušek Chelsea uvádíš celkem morbidní únikový plán z té bídné situace

Reagovat
Agnar

Nepatrná chvilková zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

co robil AVB v Chelsea pri Mourinhovi? zbieral kuzelky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív Baník,pak Rangers a nakonec tohle...Člověk fakt nemá z fotbalu v poslední době skoro žádnou radost....Teda aspoň v mém případě...

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers??

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea+Rangers=♥

Povedane socialistickym slovnikom - druzobne kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já chci vědět, co je špatně s Rangers

Reagovat
kubys

Insolvence... Konkurzní správa...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky

Reagovat
smazaný uživatel

citaj diskusie k SPL preview a review tu na EF.

resp. citaj len moje prispevky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na mě příliš nezajímavá liga, ostrovní fotbal mě nebaví

Reagovat
kiwwi

Rangers players have failed to reach agreement with the club's administrators over wage cuts.

Reagovat
kiwwi

prave tej radosti je coraz viac

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Pep nebude blázon a nekývne tejto modrej komédii

Reagovat
kubys

Mimochodem, letos Harlequins KONEČNĚ válcují konkurenci v Aviva Premier League, škoda jen nepostupu v Heinken Cupu, docela mě to mrzí, protože mi přijde i celkem nefér, že skupiny, v nichž jsou Italské týmy jsou vlastně s extra body navíc. Ale tak co, snad přijde obhajoba v Amlinu. Thumbs up for Quins!!!

Reagovat
smazaný uživatel

rozpustit je!!! :D

Reagovat
Side

Sven Goran Eriksson has told us he would take the Chelsea manager's job. Thoughts? #cfc

To by byla teda výhra Ale tak ne, že bych jim to nepřál...

Reagovat
Side

@skysports_bryan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agnar

Aspon že Ramires prý podepsal novou smlouvu

Reagovat
Swarley

200. pro Rafu v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Nadal

Reagovat
smazaný uživatel

jestli trenéra doporučil bych Lesuckého z CSKA či jak se jmenuje navíc by Abramovič i ušetřil nehledě na to, že jde o krajana myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by na to měl?

Reagovat
kubys

Sluckij...a...ne...

Reagovat
niflheim

OT: http://youtu.be/bG2mdZ23eP8 s takovou ten letní semestr fakt nedokončím

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, ten pocit znám

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Ezia to nebude ono, ale jinak to prostředí je velmi zajímavé, těším se

Reagovat
Koubic_

to samý se říkalo o Altairovi a nakonec si všichni zamilovali Ezia, takže třeba to bude stejný s tímhle poloindiánem

Reagovat
Godwinson

Zimní semestr bude přeci patřit Diablu, stejně tak následující letní a další zimní :)

Reagovat
smazaný uživatel

už je to přes 10 let co vyšlo Diablo 2.....a pořád se paří, už několik semestrů

Reagovat
smazaný uživatel

Romane, dokud nebudeš praktikovat podobný styl jako majitel Šachťaru, nikdy se Chelsea na výsluní dlouhodobě neudrží. Bez koncepce to nejde.

Reagovat
stas87

ked uz niekto spomenul vyssie sluckeho tak dufam ze abramovic nebude chciet spallettiho

Reagovat
smazaný uživatel

Quo vadis,Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

André je dobrý trenér jen dosel do klubu který hraje jiný styl hry a pro rekonstrukci klubu nemel dost casu

Reagovat
blade115

Guardiola nebo Mourinho. Nikdo jiný to podle mě nebude...

Reagovat
spider_8

Jasný, právě proto doufat v Joseho, pač Guardiola je sice sympaťák, ale do Chelsea se nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ja vim, tak se casteji rika plastic fans a to je kvuli fanouskum kteri zacali fandit az od toho co prisel abramovic a porad mavaj tema plastovyma vlajeckama

Reagovat
smazaný uživatel

to mela byt reakce....

Reagovat
smazaný uživatel

Srdce jen plesá...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je hruza co se deje v nasem vedeni. Vubec uz se budu divit jakemukoliv trenerovi, ktery k nam pujde. Proste ten cas na svoje plany nedostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Abro diky, ze jsi zachranil, ziskali jsme za tveho pusobeni nejake trofeje, ale prosim te prodej uz Chelsea nekomu normalnimu. A nebo predej dulezite pravomoce nekomu kdo tomu rozumi a neser se do toho.

Reagovat
vitasrp

Blbost...

Na světě není člověk, kterej by do Chelsea byl schopnej pumpovat stejný prachy jako Abra.. Takže bychom šli dost slušně doprdele...

Reagovat
smazaný uživatel

On by se nějakej šejk našel.

Reagovat
vitasrp

Nějakej šejk.. Tak v tom oproti Abramovičovi fakt nějak výraznej posun nevidím, klidně by mohl manažery vyhazovat ve stejným množství..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo by to mohlo fungovat jako v Man city.

Reagovat
vitasrp

Jistě, nebo taky ne.. Riziko ohromný, jistota žádná.. Fakt netuším, jakou logiku by taková změna měla.. Abramovič si aspoň za ty roky ke klubu vybudoval nějaký vztah a nenechá ho jen tak umřít, to bych od kdejakého šejka neočekával..

Reagovat
smazaný uživatel

Vztah no...neberu mu to, ale na drtivou vetsinu zapasu urcite nechodi.

Reagovat
vitasrp

Chodí dost, letos to bylo sice s jeho návštěvností slabší, ale vyčítej mu to, když měl ty soudní tahanice..

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se nepletu, tak loni se snažil navštívit každý domácí zápas...

Reagovat
oddy

a jak dlouho to tam funguje? v Chelsea to taky fungovalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Real ma taky prachy a kupuje casto drazsi posily,nez musi a stejne mu to slape. Kdyz ma tym hodne penez,muze fungovat dobre.

Reagovat
vladis271

Ja tích šejkov nechápem.

Ak by som už bol taký týpek s turbanom na hlave a chcel klub, tak:

zájdem na wiki, prejdem si kluby PL a Champu a vyberiem si potenciálne odkúpiteľný tím s históriou popretkávanou trofejami.

Pozriem si, ktoré by sa dali realtívne lacno kúpiť, plus vyradím tímy, pri ktorých sú noví majitelia,alebo mafiáni typu Glazer, ktorý by chcel miliardi libier.

No a je momentálne vhodnejší kandidát ako Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som si kúpil FFC.

Reagovat
fenixLFC

jj, kaslat na to ze su to rivaly,everton by som tiez bral, je mi ich luto v akych su problemoch

Reagovat
smazaný uživatel

Vis co me by to uz asi ani nevadilo. Vzdy pro me budou strasne dulezite vysledky, ale chci aby klub, kteremu fandim mel jasnou tvar, nemenil trenery jak ponozky, nebyl vsem pro smich a nedelal takove debilni kroky. Ja si ty ziskane pohary moc uzil a verim, ze v budoucnu jeste neco ziskame, ale chci vedet, ze k nam prijde trener a dostane cas na praci, to ted pod Abramovicem nehrozi.

Reagovat
vitasrp

Tak ono všechno není jen o Abramovičovi, i když za to může dost.. Nicméně je myslím jasný, že Boasovi chtěl dát čas, dal za něj ohromnou pálku, přes hodně nepříznivý výsledky si ho tu držel (letět klidně mohl už začátkem roku)..

Není to jen o majiteli.. Se současným kádrem se prostě dlouhodobě pracovat taky nedá, ti hráči jsou zmrdi a totálně tě zničí.. Nejdřív je potřeba je nekompromisně vyházet a pak něco dlouhodobě budovat, opačně to zcela evidentně nelze..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufam, ze dalsi manazer uz ty hrace vyhaze. Boas udelal velkou chybu, ze nevidel nebo nechtel videt tu minulou sezonu a neridil se taky podle toho. Doufam, ze uz stejnou chybu dalsi nas trener neudela.

Reagovat
vitasrp

Proto novej trenér nesmí být žádný experiment, ale silná osobnost, která si hned prosadí svoje.. Podle mě je dost reálný, že Abramovič bude chtít Guardiolu, ten ale nemá proč v Barce končit a už vůbec nemá proč chodit zrovna do Anglie, i když CFC by možná mohla být výzva.. Zato ten Mourinho.. Vážně bych si jeho návrat přál, hodně..

Reagovat
panca

co capello? Tomu bych veril a chelsea by mu mohla sedet

Reagovat
vitasrp

Já nevím, on by nepochybně tu kabinu zvládl, protože by se s hráčema nesral.. Bylo by buď po jeho, nebo by se frajeři pakovali, to je jednoznačný.. Daleko větší otazník ale visí u toho, jaké by udělal přestupy.. Protože nové tváře Chelsea sakra potřebuje a nejsem si jist, jak dobře by si počínal na přestupovém trhu..

Reagovat
kiwwi

Eriksona na vas

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

a ten Vermaelenov skoro-bimbas v pozadí.

Reagovat
Jardin

Reagovat
cristiano.K.

sluší mu

Reagovat
smazaný uživatel

v létě de do Liverpoolu takhle to bylo i s Fabregasem...

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, já si původně myslel, že je ta fotka zajímavá kvůli nahatýmu Vermaelenovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jde vidět, kam koukáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt mě nezajímá nějakej liverpoolskej dres, no,

Reagovat
vladis271

tak kiwwi to sem kvôli tomu dal, ale musel to zahrať tak, že ide o tú mikinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

aha

Reagovat
smazaný uživatel

keď sme u Jackieho, vraj začína behať.

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

A koukám, že se nudí a vymejšlí pí*oviny.

Reagovat
Wat

Scousergunner.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
SunFells

Hlavně to co na twitteru následovalo

Jackie: Haha @T_Vermaelen05 has been exposed by @Frimpong26AFC

Verma: @Frimpong26AFC Enjoy ur last night on earth! See u tomorrow!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to Reinov dres?

Reagovat
smazaný uživatel

No, co by. Není to první ani poslední tým který utratil balík s nulovým výsledkem. Buď bude utrácet ještě víc a nebo začne postupně klesat v tabulce až se někde zastaví. Za dobu co sleduju PL Chelsea jiné chování nepředvedla.

Reagovat
Liquid

za posledních tak 8 let vás Chelsea připravila o 3 tituly z Premier League, ty nulový výsledku... Mata byl výborněj úlovek...

Reagovat
smazaný uživatel

taky Čech,Essien,Drogba,Cole A.,Ballack atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Nulový výsledek? 3x liga,3x FA Cup,2x Carling Cup,2x Community Shield

Reagovat
j_mrazik

Vy nerozumíte psanýmu slovu?

Reagovat
smazaný uživatel

*psanému

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Já myslím nulový výsledek z minulého pokusu o obrodu týmu a změnu koncepce. A angažování Boase a snahu o změnu tváře Chelsea sem viděl jako hodně riskantní krok. Ten nevyšel, respektive výsledek 8 měsíčního snažení je nula. Chelsea je ještě slabší než před rokem a možnosti se vám zavírají, teďka to bude chtět ještě víc peněz se vůbec dostat na úroveň na které se vám nelíbilo tři roky zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ty peníze nebyly vynaloženy, tak jsme ještě níže, to je snad jasné, ne? Ti hráči šli dolů, Luiz je lepší, než Alex, Ramires s Matou a Studgem jsou nejlepší hráči zálohy. Kdyby ty peníze nebyly vynaloženy, jsme na tom minimálně stejně, spíš hůře.

Reagovat
kiwwi

akoze keby ste si nechali Ancelottiho tak by ste na tom boli este horsie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel náhodou jenom ty peníze za AVB? Pokud vím, tak žádnou z těchto trofejí nevyhrála Chelsea pod Boasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,asi jo. Já to pochopil jako vyhozené finance od Romana za celou dobu u Chelsea..

Reagovat
Darren Fletcher

mourinho odtial nemal nikdy odist. aspon to malo naboj, kvalitu, styl... odvtedy je to ako na hojdacke a uz ani ta rivalita nie je ako bola

Reagovat
smazaný uživatel

HELE CO KDYBY ŠEL ABRAMOVIČMÍSTO MANAŽERŮ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co kdybys vypl Caps Lock?

Reagovat
smazaný uživatel

S Boasem šance na 4. místo byla utopická, to je třeba si uvědomit. Hráči byli absolutně proti němu, on jim nebyl schopnej dát impuls, ta hra se nezlepšovala, spíš zhoršovala. Troufám si tvrdit, že kdyby zůstal u vysokého presingu nebo se k němu teď vrátil, byli bysme na tom lépe než se dvěma holding midfielderama - pozice, na které hráče nemáme.

Co by se do konce sezony změnilo, kdyby tu zůstal Boas? Předpokládám, že vůbec nic.

Teď je tu impulz, který může dodat nějakou novou šťávu. Pokud hráči stávkovali a odflakovali to jen kvůli Boasovi, tak by se teď mohli zmátožit. Sice jsou to dementi, že to dělali a v létě musí odejít, ale to nic nemění na tom, že prostě můžou máknout a zachránit si alespon kousek svého jména.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se dá souhlasit, ale problém je v tom, že Di Matteo tomu asi impuls nedodá.... (Pracoval doteď s Boasem, má stejnou filozofii, respekt možná ještě menší....)

Reagovat
smazaný uživatel

Impulzem může být to, že hráči jsou spokojení s vyhazovem AVB.

Impulzem může být to, že Di Matteo přemění obraz hry ke svému obrazu. Sice mají podobnou filozofii (ofenzivní fotbal), ale každý ho může hrát jinak. Styl hry si může upravit na více zatažené záložníky, na 2 útočníky atd... Prostě upravit se to dá hodně.

Například já si představuju zálohu ve stylu

Mata---------Lampard---Sturridge

----------Luiz---Essien---------------

Záloha by byla stejně kreativní, ne li více než v současnosti, jen s tím rozdílem, že bude mnohem silovější, bojovnější a zataženější.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Připadá mně to asi jako taková změna jako když Micka McCarthyho nahradil Connor. Místo pětky od WBA dostali pětku na Fulhamu. Di Mattea neznám ale pochybuju že má až tak odlišnou filosofii do Boase, jinak by spolu přece nemohli pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem měl na mysli....

Reagovat
smazaný uživatel

Filozofie není taktika. Stejná filozofie znamená, že oba mají rádi ofenzivní fotbal, který je zaměřený nějakým směrem. Ale ten směr se dá vyjádřit různými způsoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale trenér a jeho asistent, popřípadě manažer a trenér vyjadřují tu filosofii hodně podobným způsobem. Jinak by spolu nemohli pracovat. Upřímně, teďka si nevzpomenu na případ kdy klub vyhodil trenéra, dal na jeho místo asistenta, a ten nějak výrazně zlepšil výsledky. Spíš se to vždycky tak nějak doklepalo do konce, s tím že už se od té probíhající sezóny nic neočekává.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát byl asistent někdo, kdo měl zkušenosti s vedením týmu z PL? Tohle je prostě trošku jiná situace, Di Matteo vedl MK Dons, pak WBA s tím, že přišel jako asistent, který pomůže AVBmu se přizpůsobit anglickému fotbalu.

Tohle není asistent, který by sdílel pohled na fotbal s manažerem a šel úplně stejnou cestou - to jsou ti dva portugalci, kteří přišli s ním. Tohle je kouč, který má podobný pohled na fotbal, ale ne stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on nemá zkušenosti s vedením týmu PL, ne? Vedl akorát týmy nižších lig.

Reagovat
kiwwi

WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl v Champu, ne?

Reagovat
kiwwi

minuly rok nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sem si neuvědomil že smrdíjou v PL už tak dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt uz nejsou v PL jen na navsteve, jsou tam zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Já je nesnáším kvůli FM, nikdy sem je tam nedokázal s Wolves porazit a málokdy sem proti nim uhrál alespoň bod. A to aji když sem hrál o poháry a oni o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti to jako duvod staci.... Aspon to odpovida realite, Wolves malokdy dokazou v derby vyhrat.

Ale jinak se mi jejich pusobeni v PL libi, kadr ma konecne slusnou uroven a Hodgson s tim kadrem po Di Matteovi zadny dramaticky zmeny nedelal, dokonce pro nej byla priorita privest utocnika, zatimco vsichni ocekavali, ze se bude soustredit hlavne na obranu, protoze ta Di Mattea trapila nejvic. Zalohu ma skvelou, utocniky hodne slusny, pokud Birmingham nepostoupi, bude si moct natrvalo pojistit i kvalitniho golmana a obrana funguje, plus Ridgewell je taky vyborna posila, lepsi nez Shorey s Cechem dohromady. Hodgson me v tomhle angazma hodne mile prekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava vypadá zajímavě. Luiz a Essien by mohla být dobrá spolupráce.

A koho na hrot? Torres i Drogba celkem marní. (Vím, že Torres celkem tvoří, ale nepadá mu to tam....) Co dát šanci Romelovi? Vím, že je mladý, ale v Anderlechtu hrál skvěle a i když je to jak se říká ,,o level níž,, ,tak se třeba té šance chytí....

Reagovat
vitasrp

On ale pravidelně dva holding midfieldery nevyužíval, pouze v některých případech, jako byl zápas s Neapolí nebo MU, kdy se hrálo 4-2-3-1.. Jinak spíše užíval klasické 4-3-3..

A k tý taktice ze začátku sezóny se vrátit nemohl, což sám popisoval v jednom z jeho posledních rozhovorů pro portugalské média. Po prohře s QPR a Arsenalem mužstvo přestalo věřit v tuhle jeho filozofii, začalo se chovat obranářsky, bát se, hráči automaticky začali hrát z větší hloubky, protože tak cítili větší jistotu. A jemu nezbývalo nic jiného, než se přizpůsobit..

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem to, ale stejně - pokud by naoperoval taktiku, tak prostě hráči podle ní musí hrát, to přece nejde, že se stáhnou do bloku. To už by bylo moc. Chápu, že se hráči postupně trošku více zatáhnou, ale otevřeně bojkotovat jeho taktiku je trošku přestřelený...

Reagovat
vitasrp

Tak říkal to přímo on a uváděl to jako důvod, proč nemůžeme hrát stejně jako na začátku sezóny.. V tom klubu je teď takovej bordel, že bych se nedivil fakt ničemu.. Ale nemusela to být přímo revoluce, Boas mohl svolat normální týmovou poradu a s týmem si vyjasnit, co je pro ně výhodnější.. A na základě toho se vrátit k té zatažené obraně..

Reagovat
spider_8

Tak to tam potom vůbec nemusel být, pokud hráči hráli něco jinýho než jim přikázal. To mi přijde jako blbost.

Reagovat
spider_8

Nehledě na to, že sám Boas říkal, že jako nejlepší variantu vidí střední blok.

Reagovat
vitasrp

Kterej jsme koneckonců nakonec taky ani nehráli..

Reagovat
spider_8

Pak bude asi něco špatně, když nedokázal hráčům vnutit svojí představu obranný hry..

Reagovat
vitasrp

Tak to není nic novýho, že je něco špatně víme už od listopadu.. Ale já už bych to fakt rád ukončil, když bych to nějak jednoduše shrnul, tak se věci maj asi takhle -

Boas mě nenaplnil očekávání, škoda, dostal se do bitky, kterou v Chelsea nevyhrává nikdy trenér..

Abramovič mě zklamal, protože podlehl tlaku a vyhodil ho, na druhou stranu ale ta situace byla tak extrémní, že se tomu snad ani nedá divit.

Nasrali mě hráči tím, jak šli proti trenérovi a flákali zápasy, což jim zkrátka nejsem schopen odpustit a ani nechci.. Udělali to už podruhý, prvně na to dojel Scolari, teď Boas. U mě skončili, definitivně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale manažer je tam od toho, aby nastavoval taktiku, připravoval tým, nastavoval styl hry. Na co tam je, když mu hráči zamítnou jeho taktiku a řeknou, že to hrát nebudou?

Reagovat
vitasrp

To se mě neptej.. Mě spíš zaráží, jak tohle mohou ti hráči udělat... Ale tohle je prostě pořád dokola a rád bych se v tom přestal pitvat.. Protože jsem díky tomu na hráče nasranej akorát víc a víc..

Reagovat
SaianSupaCrew

Nevím, jestli to tady už bylo, ale povedený song k angažmá AVB

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CRf_7e74baM#!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Prodali by Stamford Bridge. No, koneckonců, to mají tak jako tak v plánu ............

Reagovat
smazaný uživatel

Oops ,sorry, měla být reakce na komentář ,, Co by se stalo kdyby Abramovič odešel do věčných lovišť" .

Reagovat
REPLIKATOR

Rosický vs. Liverpool http://youtu.be/zapI4EUJqaE

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkalo se na začátku sezóny, že Boas dostane prostor a čas i za cenu horších výsledků?

Reagovat
smazaný uživatel

Horsi je pro Chelsea 3.-4. misto ne byt bez LM. Mozna si reknes ze ztraci 3 body nic neni ztraceno , ale maj ukrutne tezkej los to uz bude hodne velka drina to uhrat.

Reagovat
8lampard8

22. 6. 1940 - dobytí Paříže Německem

22. 6. 1940 - přepadení SSSR Německem

22. 6. 1998 - Václav Havel pověřil Miloše Zemana sestavením vlády

22. 6. 2011 - André Villas-Boas přichází do Chelsea na post trenéra

Zdá se, že 22. červen je horší než pátek třináctého

Reagovat
smazaný uživatel

Barbarossa byla spuštěna v roce 41.

Reagovat
8lampard8

ano, máš pravdu, já to taky vim, ale jak jsem psal to s tou Paříží, tak jsem tam omylem napsal 40, děkuju na upozornění

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli opravdu Di Matteo povede tym az do konce sezony,tak si myslim,ze prijde José...

Reagovat
smazaný uživatel

dal bude José a dalsi varka titulu

Reagovat
Bayern +

Ale nie s tymto kadrom.

Reagovat
Godwinson

I s tímhle :)

Reagovat
smazaný uživatel

má dost hráčů ze své minulé ery takže by to nemuselo být tak těžké.

Čech-

Bosingwa Terry Ivanovič Cole-

Lampard Essien Mata-

Sturidge Drogba Malouda

to jsou změny jen na 3 postech.

Reagovat
Bayern +

Cech - Ivanovic, Cahill, Terry, Cole - Ramires, Essien, Lampard - Sturridge, Drogba, Mata. Mozno tak s tymto, aj to maximalne na 3. priecku. Proste na Manchestery s tymto nema sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba nejspis odejde.A celkove s timhle by to fakt daleko Chelsea pristi sezonu nedotahla.

Reagovat
Honza Matoušek

Jenže ty jeho hráči jsou starší o 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by ten tým rozpustit, nemá historii a teď už ani budoucnost. :D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honza Matoušek

Jan Vertonghen má v Ajaxu smlouvu jen do konce příští sezóny a nejpozději tehdy hodlá amsterdamský klub opustit. "Jsem do června 2013 pod kontraktem, ale nemám v úmyslu ho prodloužit. Doufám, že budu v kariéře pokračovat v dobrém klubu anglické Premier League," řekl belgický obránce.

Nejspíš Spurs že?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
mike.84

proč spurs tam vubec není potřebnej

Reagovat
smazaný uživatel

Zajem byl i ze strany AFC, LFC a NUFC, ale pro nas bude 10m asi prilis

Reagovat
kiwwi

10 mega prilis

kolko ste minuli z tych 35 mega za Carrolla?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhození Boase byl správný krok protože jinak by se Chelsea nedostala ani do pohárů. Boas samozřejmě časem až by kompletně přebudoval tým byl určitě úspěšný o tom asi nikdo nepochybuje ale mezitím by přišel příliš hluboký propad, který si prostě chelsea nemůže dovolit. Proto musel jít. Nejlepší volba pro Chelsea je Mourinho. To je jediný trenér, který zaručí úspěch. Guardiola by byl úlet. Ten mlže být úspěšný jen v Barceloně.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Tomekcz

Hlavne at je to namotivuje v zapase proti City a porazi je, pak at si vyhodi i Di Mattea

Reagovat
smazaný uživatel

Většina hráčů na to už bohužel nemá chybí tam rychlé křídla keré se umějí prosadit mezi 2-3 hráči...

Kdybych měl postavit sestavu chelsea s něakýma nákupy vypadlo by to asi takhle

van der Wiel-David Luzi-Terry-Cissokho

-----------Ramires-----Essien------------

Sturridge---------Mata-----------Podolski

------------------Soldado--------------

myslím že takhle by ten team nemusel špatně fungovat a ty nákupy by také nemusela být zrovan za nejvíc peněz + když se někteří prodají;)

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic je lepsi nez VdW , Ramires se nehodi na tuhle pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

je nesmysl vyhazovat zase tak starej není.

Reagovat
Jerichoo

Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti na něm nezdá? v německu hrjae za průmernej klub a dokázel vstřelit 15 golů navíc v repre hraje na téhle pozici a dává také dost golů

Reagovat
Jerichoo

no ja ho vidím ako taký večný talent, na anglický top klub podla mňa nemá.. teda top klub nemyslím si, že on je ten ktorý by ich pozdvihol na špicu

Reagovat
Didier Drogba

místo Wiela Ivanovič a místo Soldada nějakej normální útočník typu Demba Ba nebo dát konečně šanci Lukakovi. Prostě hrot musí být černoch a minimální výška 185cm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Prosadit se mezi 2-3 hráči umí pravidelně jen Messi, Legenda a CR, ti jsou ale neprodejní. Stačil by hráč schopný se prosadit proti 1 protihráči, ale pravidelně.

Soldado je taky palič, Podolski k vám snad ne.

Reagovat
Bayern +

Robben a Ribery ešte.

Reagovat
Jerichoo

aj Lavezzi to vie

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa se prosadí proti přesile lépe než Ronaldo

Reagovat
kiwwi

co z toho, ked sa potom rozplace

Reagovat
smazaný uživatel

To sis zase vybral objekt sve promyslene kritiky

Reagovat
kiwwi

sak to nie je ziadna kritika...ten jeho vyraz ktory vzdy nahodi ma proste strasne irituje, to je vsetko...futbalista kvalitny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z nej nedelej Suareze, protoze rozdil je v tom, ze HBA jen vypada, ze se rozplace...

Reagovat
smazaný uživatel

uz s tim zacinas byt k smichu, porad zakomplexovany kvuli jedne chybe rozhodciho?

Reagovat
kiwwi

ty vole sak "kritizujem" len ten jeho vyraz

co vy si furt domyslite, ked nieco napisem ja...uz ste jak fanusikovia LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my treba vime, z jakych duvodu kritizovals nebo kritizujes Krula, Bogdana, Bendtnera...

Reagovat
kiwwi

boze, z Bogdana som sa smial po zapase s Chelsea a fantomas zo mna urobil jeho najvacsieho kritika (tak isto jak chazy robi zo mna kritika Alcaraza lebo som sa z neho smial po zapase s United ked na superovej polovici drzal ofsajdovu liniu - boze furt ma to dokaze rozosmiat )...Krul ma presvedcil, ze som sa v nom mylil, to uznavam no a Bendtner? S tym ani nezacinaj, to radsej uznam ze Dzeko nie je drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Ppokazde, kdyz je o nem rec vytahujes jeho vyraz. Proste jsi doted neunesl, ze letos mate ze zapasu s nami 1 bod z 6 moznych.

Reagovat
kiwwi

no jasne, som z toho na slucku

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze to uznas

Reagovat
vladis271

že ťa hanba nefackujem, možno sme hajzli, rasisti, hulváti ale domýšľavci a citlivky?? to pokiaľ viem, je tu iná banda, ktorá vyskakuje ako čert z krabičky, keď sa niekto dotkne ich "božského" klubu

Reagovat
kiwwi

ty ani nezacinaj, pretoze to co tu vy vystrajate od tej Suarezovej kauzy doteraz nema obdobu

Reagovat
fenixLFC

my mozno od suarezovej kauzy, ale ty neustale, tak neviem kto je na tom horsie

Reagovat
Darren Fletcher

a mate to, pride sven-goran :)

Reagovat
fantomas

http://twitpic.com/8si28b...c'mon! Do Arsenalu, kluku ušatá.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik mu je?

Reagovat
fantomas

Ročník 98, tak nějak. Narodil se zhruba s příchodem Ljunberga.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

To za chvíli bude na základ v Arsenalu

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

a co létání,dělá mu problém?

Reagovat
fantomas

No doufám, že po tátovi zdědil něco trochu jinýho.

Reagovat
OtecJaJ10

Tohle už není Chelsea

Reagovat
Didier Drogba

Jakože po odchodu Boase už to není Chelsea?

Reagovat
OtecJaJ10

Ne, to co se poslední rok - dva v Chelsea děje. Od malička jsem Chelsea fandil, ještě za Zoly nebo Vialliho (což podle mě polovina místních "fans" ani neví, co to bylo za hráče.) ale tohle už prostě není, co bývávalo. Terry, Lampard na lavičce, Cole nikde, neproduktivní Torres v utoku, tahle šaškárna z trenéry...

Reagovat
OtecJaJ10

*s

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt od Vialliho fandi vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bych si nebyl tak jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to vsichni tvrdi

Reagovat
j_mrazik

Nezapomeň na Jimmyho.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/7ajkcs2

Já věděl, že to SAF kdysi říkal ... Není to celý, on doslova tvrdil, že má Chelsea příliš starej kádr a za dva, tři roky bude mít problém držet se na špičce. A to je rok 2008, od tý doby se opravdu moc nezměnilo.

Reagovat
kiwwi

ty si bol taky bojovnik?

Reagovat
Chazy

Njn, to už je dávno

Reagovat
kiwwi

tak ale to si teraz celkom slusny pozer

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se tě vždycky v tomhle zastával

Reagovat
kiwwi

praveze ani nie

Reagovat
kiwwi

+ navyse takto branit svoj tim a potom ho jednoducho zavrhnut...

Reagovat
papos182

Tak Chazy se uvedomil, az trochu dospel.

Reagovat
Chazy

Tak ať, já fakt nevím, co se stalo, proč mě MU přestalo zajíímat a ani to neřeším

Reagovat
kiwwi

jj takto nejako si hovoria novi fanusikovia City odkedy odisli od Chelsea

Reagovat
Chazy

No fajn, ale já to nevnímám jako pózu. Prostě jsem celkově ztratil zájem o fotbal a nejvíc to odneslo fandění MU, který mě u fotbalu drželo nejvíc.

Ale tak spousta lidí mě jako mufana furt bere a očekávaj, že mě to přejde ... já si spíš myslím, že Wigan spadne a úplně se o PL přestanu zajímat.

Reagovat
smazaný uživatel

On to myslím zopakoval ještě aji rok po tom. A fanoušci Chelsea se mohli zbláznit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dopada kdyz je u vesla rusak

Reagovat
mike.84

Začněme od začátku, od konce loňského ročníku.

stylizace jak cyp

Reagovat
mike.84

a v jednom z posl. odstavců si oprav

vymyslet fungující taktiku a pokusit se uspět alespoň v FA Cupu a v lize ukopat Ligu mistrů.

Reagovat
kattos

chyba

přišl boas

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný článek, víc takových

Reagovat
cristiano.K.

Měli by se vrátit ke křídelní hře. Fanoušci už jen mohou vzpomínat na výkony Duffa a J. Colea

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě Arjena

Reagovat
cristiano.K.

původně jsem ho tam chtěl taky napsat,ale pak jsem si uvědomil,že toho zas až tolik neodehrál a Mou ho tak trochu vyštval

Reagovat
smazaný uživatel

tak byl každou chvíli zraněný...

Reagovat
cristiano.K.

ruku v ruce zranění a následné nestavění

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Ale hodí se to sem aji tématicky Sir Alex has now reached 986 league matches in charge of United, surpassing Sir Matt Busby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Důvěra na začátku. A ty první 2 sézony byly strašný. Akorát je pravda že United měl udržet v lize a né na vrcholu. Ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

jen ne benitez

Reagovat
Sosi

Ten Blanc se mi líbí ...

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
niflheim

Toto jste viděli? http://bit.ly/yfO9yH

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Chápu to dobře, že největší ostudy jsou Sunderland a Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda byl Shepherd a jeho vyhozeni Sira Bobbyho.

Reagovat
kiwwi

uz len rok

Reagovat
niflheim

Pokud vemeš to, že to není aktuální, tak tam rovnou zařaď i Chelsea s devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

Divim se, ze NUFC tam ma Shearera nebo SAFC Quinna, kdyz tam oba byli asi 5 zapasu a bylo jasny, ze jsou tam jen docasne.

Reagovat
kiwwi

tak a co ich tam nemali dat? boli to caretakeri? neboli. Boli to manazeri? boli...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak poznas, jestli je to caretaker nebo neni, kdyz bylo jasny, ze tam oba jsou jen na par zapasu?

Reagovat
kiwwi

to je jak keby si teraz neratal Di Mattea v Chelsea - mne pride logicke ho tam ratat

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to zase logicky neprijde, ja bych tam nepocital ani Granta nebo ted Terryho Connora. Kdyz to prebira nekdo zevnitr klubu, tak to pro me neni plnohodnotnej manazer, protoze ho klub angazoval z jinyho duvodu nez jako manazera. Navic nekteri z nich ani nemeli trenerskou licenci.

Reagovat
kiwwi

a Keana u Rovers by si vtedy pocital ked nastupil? Nie pretoze to bol ten isty pripad

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze jemu uz to klub zmenil z docasnyho pusobeni na trvaly tim, ze mu nabidli smlouvu jako manazerovi.

Reagovat
kiwwi

aha, myslel som ze mal zmluvu na dobu neurcitu a proste len prirodzene pokracoval

Reagovat
Chazy

Hutchings a Bruce poprvý...

Reagovat
Chazy

A to Bruce ani nebyl caretaker.

Reagovat
kiwwi

BREAKING NEWS: Chelsea have decided to save time, money and effort by sacking their next manager as well.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

500. pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Sorry, zrovna tobě bych to klidně nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně myslím, že 500. byl nifův kousek výš

Reagovat
j_mrazik

Taky si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Sira Bobbyho Robsona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Cipinho

sice Chelsea nefandím, ale příští sezonu by se mi líbila tato sestava :

Čech - Ivanovič, Luiz, Cahill, Cole (popřípadě nějaká posila) - Ramires, Essien - Sturridge, Mata, Hazard - Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Prý Rafa Benitez mpžná bude na lavičce Chelsea

Reagovat
Rssa

10:48 Eriksson by rád do Chelsea

Zkušený Švéd Sven-Göran Eriksson má zájem trénovat Chelsea. "Dokázal bych si to představit," uvedl Eriksson.

Neeeeeeee, tak to je konec . Sázkovky už ani nevypisují kurzy na to, jestli se po nějakém trenérském vyhazovu neobjeví tento obšourník a nezačne se nabízet....

Reagovat
kiwwi

menuji se Vtirka a budu u vás bydlet

Reagovat
asenagio

Romane šáhni po něm!

Reagovat
mike.84

"If any of our fans are wondering about me and Chelsea, they need not panic. I am trying to build my career and not destroy it."

Brendan Rodgers

Reagovat
blade115

Reagovat
Chazy

...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

'' Milión liber a kanonýra Ronalda navrch. Pak bude Mourinho uvažovat o návratu do Chelsea ,, Tohle mi prijde bud jako absolutni vymysl novin a nebo jako velmi prehnany pozadavky ... pochybuju ze by za 1. Real uvolnil Ronalda za 2 . Ze by Abramovic vysolil dalsich 80 + mil. za to aby ho tam privedl a za 3 . Kdo vi jestli by Ronaldo vubec do Chelsea chtel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo v Chelsea by byl super. Doufam, ze do toho Abramovic pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

proč super?

Reagovat
Maresma

Reagovat
blade115

Nevíte, jestli už někde není nějaký rozhovor s AVB po vyhazovu? ... Když by někdo našel, hoďte, prosím, odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou jen vyjádření jeho blízkých, že je z toho smutný, zničený apod. Nějakou chvíli podle mě potrvá, než se sám vyjádři. Každopádně by se naši hráči (někteří) měli docela dost stydět...

Reagovat
smazaný uživatel

‎[OFICIÁLNÍ SESTAVY] Chelsea: Čech, Ivanovič, Cahill, Luiz, Bertrand, Ramires, Mikel, Meireles, Kalou, Torres, Mata.

Lavička: Hilário, Terry, Essien, Lampard, Sturridge, Drogba, Lukaku.

Zranění: Bosingwa, Turnbull

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele