Chorvatský útočník Jelavić ukončil reprezentační kariéru

12.10.2014, 15:00
Aktuality
Pouze na výkony v dresu Hullu City se od nynějška bude soustředit Nikica Jelavić. Chorvatský útočník dlouhodobě nepatřil do základní sestavy chorvatského výběru a po pátečním vítězném utkání v Bulharsku oznámil, že v národním týmu končí...

Chorvati v Sofii vyhráli 1:0 a na hrotu jejich útoku již tradičně operoval Mario Mandžukić, zatímco Jelavić se do hry nedostal. Devětadvacetiletý fotbalista následně oznámil konec reprezentační kariéry a nebude tak s týmem už ani v zítřejším domácím duelu proti Ázerbájdžánu.

Jelavić, který v lednu tohoto roku přestoupil z Evertonu do Hullu, tak z národního týmu odchází s bilancí šesti branek v šestatřiceti mezistátních utkáních. Dres se šachovnicovým vzorem naposledy oblékl před měsícem v kvalifikačním zápase proti Maltě.

"Přiznávám, že jsem byl překvapený. Samozřejmě ale jeho rozhodnutí akceptuji," uvedl trenér Niko Kovač. "Poděkoval jsem mu za vše, co udělal pro chorvatský národní tým. Mohu mu pouze popřát to nejlepší do života i klubové kariéry," dodal.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten je vyřízenej

Reagovat
Beči

To jako proč? ...

Reagovat
icka

Proc asi

Reagovat
Dufan

Tak v Hullu ožil zase jako když přišel do Evertonu. Velice dobrej útočník. Ale asi ho štve ze nehraje.

Reagovat
HullCity

Naprostý souhlas,akorát je škoda,že jsme prodali Longa,protože to vypadalo,že si rozumí v útoku...s Abelem mu to zatím moc nejde.

Reagovat
Dufan

U Abela je ještě čas aby si zvykl. Ale Long už aspoň byl hotovej hráč a na Hill a na ligu adaptovanej. To byl rozhodně krok vedle.

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

tohle fakt nechápu...

Reagovat
Coutinho10

OT: Indicka liga zive ted na Eurosportu 2

Reagovat
Rarášek

To bude světový, zatím příšerný .. Příjde mi to jako Příbram-Budějovice

Reagovat
pepinho2

vypl jsem to v 5.minutě

Reagovat
Coutinho10

j zatim nic mic...na to jak rikal, ze se potkavaj favoriti ligy

Reagovat
smazaný uživatel

asi zkusím vsadit že padne přesně 0 gólů, zatím to vypadá tak, že budou rádi pokud vystřelí na bránu

Reagovat
Coutinho10

akorat padl gol

Reagovat
Coutinho10

Stohanzl se snim neparal a uz ma zlutou

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

sem ani nevedel, ze ten strelec golu Fikru hral driv za Bolku

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou borci dneska

Reagovat
Marv

Snad to v Hullu bude příští rok už jen 2. liga

Reagovat
HullCity

Leda ve tvých mokrých snech...celkem nechápu,proč končí,když má po tom začátku v Evertonu asi největší formu,co kdy měl.Věří si a dokonce si dovoluje zakončení jako proti Palace.Alespoň tím nebude riskovat zranění a jak sám řekl,soustředí se jen na výkony u nás.

Reagovat
Dufan

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Keď prišiel Hull cez leto do Žiliny, aby hrali v EL s Trenčínom, bol zo všetkých hráčov najmenej ochotný, hoci predtým som ho pokladal za obrovského sympaťáka. Ale hráč je to fantastický, o tom ani slovo

Reagovat
fenixLFC

tak v tom trencine po striedani bol u lopty raz

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som myslel skôr také vystupovanie, pred tréningom sa správal poriadne arogantne a ako jediný z celého kádra pôsobil ako primadona.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele