Chicharito: Teď si všechno užívám jako malý kluk

04.10.2019, 20:45
Aktuality
Španělskou ligu od letošní sezony znovu hraje Javier Hernández. Mexický útočník začátkem září přestoupil z West Hamu United do Sevilly a v Andalusii ho kupředu žene i velká motivace. Chce dát pádnou odpověď fanouškům ve vlasti, kteří s ním už příliš nepočítali a nevěřili mu...

Sevilla za Chicharita zaplatila necelých osm milionů eur a hráč se zatím odvděčil dvěma góly, střelecky se prosadil v duelech Evropské ligy proti Karabachu a APOELu Nikósie. V rámci LaLigy mlčí, na trávník se podíval jen dvakrát.

"Spousta lidí si myslela, že můj odchod do Sevilly byl chybou, já každopádně moc dobře vím, co to znamená hrát za tenhle tým a také působit ve španělské lize. Řada lidí v mé vlasti říkala, že už jsem téměř odepsaný, já ale vím, že toho dokáži ještě hodně. Teď si všechno užívám jako malý kluk," prohlásil mexický reprezentant.

"Nestarám se o to, jestli dám gól, přihraji na něj nebo jestli podám dobrý výkon. Důležité je to, že Sevilla se posouvá směrem dopředu a tým plní své cíle. Musíme takhle pokračovat, ve fotbale ovšem je třeba rychle obrátit list, od zítřka se začneme připravovat na Barcelonu," vyhlíží Chicharito náročný nedělní zápas.

Hernández začátkem června oslavil 31. narozeniny a v Evropě působí od léta 2010. Dlouho hájil barvy Manchesteru United a zahrál si i za Leverkusen, španělskou ligu dobře zná díky angažmá v Realu Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tenhle týpek hrál za MUFC

Reagovat
cr7sux

Tenhle týpek má v nicku Liverpool F.C.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Posledni Kovboj

co za MUFC, 1000 minut a 9 golu za Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

I masturbaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Užívej dokud stoj.

Reagovat
smazaný uživatel

*Stojí

Reagovat
h8_sfatto

Navas, Chicharito, Banega ... ještě by tam mohl přijít Silva až skončí v City.... tihle kluci ještě umí makat a zkušenosti se přenáší i na hru celého týmu.... zaslouží si dohrávat kariéru v kvalitním týmu jako je Sevilla, lenoši ať si táhnou do MLS či arábie válet šunky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele