Chelsea zvažuje, že se odstěhuje ze Stamford Bridge

10.11.2008, 18:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (280)

Přidat komentář
smazaný uživatel

lol co to je za kec to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně,jsou jeden z nejlepších týmů na světě a mají jeden z nejhorších stadioonů v premier league a místo toho aby utráceli 40 melounů za sevcenka apodobně tak už dávno mohli na něm hrát

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale pod jinym jmenem

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to dobrý (stamford bridge je už starej ale kdo by to chtěl z fanoušků blues) Navíc Stamford Bridge je takovým klasickým Anglickým stánkem jak je v článku zachyceno (103let) Prostě má to výhody i nevýhody.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně nejsem... Sakra nevím...

Reagovat
$dolar$

Ja jsem asi pro

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl pro dočasně... Dokud je u týmu Scolari,tak do nové areny bez možnosti užívat název Chelsea...

Reagovat
$dolar$

Ja se bojim, ze brazilska mise jen tak nezkonci

Reagovat
smazaný uživatel

mě je to jedno

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

500 milionů liber no to sem zvědavej, Allianz Arena stála 340 milionů € a v té době to byl nejmodernější stadion (teď už nevim jak to je, jestli je fly emirates na tom líp...) a počet diváků "jen" o necelých 7 tisíc více...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před měsícem bych řekl ne... Ale vzhedem k tomu,že by se ty trosky pod Scolarim musely přejmenovat to pro mě je zajímavé dilema... Konečně by nedělali ostudu jménu Chelsea,na druhou stranu až se změní situace - vysmahne brazilec i se svýma kumpánama - tak by mi bylo líto budoucího manažera,třeba Zoly,že by nebyl na domácím,ale na futuristickém stánku.

Reagovat
smazaný uživatel

přejmenovat? a na co? (celkem mě to zajímá...) a líbilo by se mi víc, kdyby se vrátili ke klasickýmu stylu stavění stadionů a postavili něco normálního (třeba stade louis II se mi celkem líbí, ikdyž to zabírá prostor pro tribuny...) a pojmenovali by ho třeba po zolovi

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel Zola nejprve zemřít, a když se podíváš na Emiráty, tak uvidíš jak to vaše oválné betonové monstrum bude asi vypadat....

Reagovat
smazaný uživatel

v německu taky stojí stadion Gerda Müllera ikdyž ještě žije... a naše betonové monstrum? fanoušek chelsea nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Situaci Chelsea ovšem ztěžují komplikované vlastnické vztahy. Na 103 let starém stadionu má totiž malý majetkový podíl nezisková organizace Chelsea Pitch Owners, která také vlastní všechny ochranné známky i název klubu. Pokud by se proti stěhování postavila, musel by se klub obejít bez svého tradičního názvu.

To je jedno na co,třeba National Team of Brazil and Portugal by sedlo...

Reagovat
Jajinek

Já pořád nerozumím Tvému rozhořčení, čtu už dlouho Tvé příspěvky a ze svého pohledu nemůžu pochopit, jak jsi takhle mohl zanevřít na tým, kterému jsi jistě dluho fandil. Já napřiklad fandím Interu 10 let. Od dob Roberta Baggia. Teď jsme rádi, když v základu nastoupí jeden Ital, nemáme itlaského trenéra atd. Ale i kdyby hrálo za Inter třeba 11 Maďarů, tak mu pořád budu fandit, je to můj klub, vybudoval jsem si kněmu určitý vztah. Jistě, nebude se mi to líbít, ale prostě je to Inter. Ty jsi přestal fandit klubu proto, že už si nevážo svých tradicí, dává přednost penězům a úspěchu, přivedl brazilského kouče, který si zakládá na krajanech a odchovancům či mladým hračům šance nedává. ALE...jste na špici ligy a v LM postup na dosah. Máte kompaktní tým, kterému se daří, dáváte branky. V základu pravidleně 3-4 angličané. Tvůj postoj neodsuzuju, popravdě do detailu se v Premier League moc nevyznám. Tak bych se chtěl zeptat jestli by ti nečinilo potiže mi to trochu vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě vůbec nezajímá,jestli tým hraje o titul nebo o střed tabulky... Mě vůbec nezajímají tituly,nějaké poháry a podobně. Kdyby mi šlo o tohle,tak fandím dále. Už jsem to tu psal několikrát,že klidně bych vyměnil 2 ligové tituly portugalce za setrvání Ranieriho v klubu,před finále LM jsem psal,ať klidně prohrajeme ligu,LM a cokoliv jiného,ale ať zůstane Avram.

Nejsou daleko doby,kdy nehrál v týmu jedinej jižan(port/šp/Br). Ted ti tyhle nánosy tvoří půlku sestavy a na střídačce jsou většinou 3 z pěti nesympatičtí portugalci/br.

Ve mě se to zlomilo při zápase s Liverpoolem,když zůstal tragický Malouda do 85. minuty ve hře i když to byl jasně nejhorší hráč na hřišti vedle Kaloua a ten střídal za Belletiho. Zlomilo se to ve mě po vyhození Granta,chování se vůči Drogbovi,kterého by každej trenér vykopal do Btýmu a nenechal ho šáhnout na míč,zlomilo se to při příchodu Mineira,odchodu Mancienneho a spoustě dalších událostí,které byly pro mě tragické.

Nahlodala mě předváděná hra,která začíná připomínat Arsenal. Nahlodalo mě všechno to Chelsea forewr... Prostě neviděl jsem jediné pozitivum od vyhození Granta,leda zranění Drogby bylo světlou vyjímkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tituly a podobně zajímají scumíky,kteří nevidí nic jiného,než jak si zamachrovat nad spolužáky,kteří fandí livrpůlu nebo někomu jinému.

Předváděná hra je většině lidí ukradená,pokud nese ovoce.

Chování hráčů nikoho nezajímá,když jejich oblíbený černoušek střílí goly. A ani nemusí,vždyt o rok předtím střílel o sto šest,je jedno,že následující rok byl jednoznačně nejhorším hráčem na hřišti. Vždyt je to Didijér,ikona CFC .

Co je komu po národnosti,když tým vyhrává.

Co koho zajímá,že nedostanou šanci junioři,ale místo nich přestárlí brazilci,kteří pobírají ohromné prachy.

Co na tom,že portugalec zničil veškerou koncepci,která tu byla. Vyhrál tituly a to se počítá.

Tohle všechno mě prostě popudilo natolik,že jsem prostě nemohl pokračovat.

Reagovat
Arbiter

Tohle pomalu zavání nacionalismem, i když ve tvém případě sis ale asi spletl zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,mám rád anglickej fotbal a co jako?

Reagovat
Jajinek

Dobře. Tvůj názor respektuju. ( i když odpusť, možná se pletu, mi to celé očerňování trochu přijde jako póza). Značnou část tvých vítek znám dost i já sám. Přeci jen Inter nidky nebyl pro neInteristy moc populární klub, píš by lterčem posměšků a v novodobé histoii zase shazování jakéhokoli úspěchu. Nalepilo se na něj v poslední době množství pubertálních rádobyfanoušků, kteří ani neví, kdo to byl Bergomi, což je patrné i na těchto stránkách. Hraje za nás samý cizinec. ( i když to bych neviděl jako to, že nedáváme šnaci hráčům Primavery...za posledních 5 let jich nastoupili za ačko desítky, bohužel až na dvě vyjímky...Martinse a Maria se prostě neprosadili, protože hráli špatně, viz Andreolli, Bonucci, Boumsong, Maaroufi, Bolzoni, Slavkovski atd atd.) Jsme v podstatě jihoamerická kolonie. Adrianovi dáváme pořád dokola šnaci a mnozí ho nepochopitelně stále obhajují atd. Máme výsledky ale předvedená hra tomu neodpovídá. Ale prostě přes to přezevšechno je to pro mě Inter! Kterému budu fandit stále. Je to prostě srdeční záležitost a nevím co by se muselo stát abych na něj zanevřel. Prostě když den je modrý a noc černá tak není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě mi řekni,že 95% zdejších ´´fans´´ není jen poza...

95% zdejších fanoušků nebylo nikdy na stadioně svého klubu,více než polovina nezná hymny svého klubu nebo ví o historii minimum. I když z velké části tyto % podporují ´´Chelsea fans´´. Fanoušek je pro mě ten,kdo pravidelně jezdí na svůj klub a klubem žije. Za skalního fanouška můžeš považovat Ugljana,ale nemůžeš brát prakticky nikoho z tohoto webu jako fanouška Chelsea.. Protože 80% je tu díky titulům,19% díky Zolovi(a to ještě přeháním) a ten jeden člověk má k Chelsea hlubší vztah - vychoval ho k tomu otec,který fandí Xlet,studoval v Anglii a CFC ho chytla za srdce apod. Zbylých 99% je jen poza,protože si jen řekli - jo,budu fandit tomuhle klubu - a je jedno,jakému a z jakého důvodu.

Ohledně mé pózy... Já Chelsea měl rád dost dlouho.. Ale před nedávnem jsem to prostě vzdal,protože to nemělo prostě cenu. Zlepšit by se to mohlo jen příchodem Zoly nebo umrtím Romana... Otázka je,co mi svazek s Chelsea poslední dobou dával...

Radost? Žádnou.

Příjemné momenty? Nejsou

Vztek? hodně

Smutek a rozčarování? Nepřeberné množství...

Otázka je,co od svého týmu čekáš a u mě jsou tituly prostě to poslední. A pokud dostanu jen ty tituly,tak je to pro mě prostě málo.

Reagovat
Jajinek

Kdyžto zavedu do absurdna, třeba já chodím na Sigmu Olomouc celkem často, jsem na stadionu, umím hymnu(která je tedy strašná ) ale historii znám jenom útržkovitě, infomace mám hlavně až od 90. let. Je me fandovství póza? Stejně tak Inter, fandím 10 let, historií se prokousávám, byl jsem u stadionu, když jsem byl puberťák, ale na zápase nikdy, protože si to jako student nemohu dovolit. Píšu pro fcintermilano.com a jsem členem Czechia Nerazzurra. Je to jen póza? Tohle se těžko posuzuje. Není to jen černá a bílá. A tak si myslým že to bude s tvými názory. Není vše jen černé! Přeji Ti, ať se jednou k Chelsea vrátiš, ať už se Zolou za kormidlem nebo bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to jinak.. Mám kamaráda,fandí spurs,byl 3x na stadionu,zná hymny,o historii ví možná tolik jako bruce a nepovažuju ho za rovnocenného těm,kteří chodí na stadion každý týden. Tady nejde o to,že by nechtěl. Ale tady jde o to,jak začal. On se prostě v nějakých 13ti letech rozhodl pro určitý klub. Rozhodl. Aby byl pravým fanouškem,musel by být k tomu vychován. A je jedno,jestli rodinou,okolím nebo někým jiným.

Reagovat
Arbiter

Zajímavý vyplod, možná by to chtělo lečbu elektošoky

Reagovat
smazaný uživatel

chováš se tady daleko hůře než ti,které kritizuješ......znáš přísloví "káže vodu, pije víno?", zamysli se nad tím a přestaň ostatní neustále přesvědčovat, že nemají pravdu

Reagovat
Arbiter

Ty zase srovnácáš dva odlišné postoje, ale to je fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi ochotný ji podstoupit,klidně do toho jdi.. Určitě ti pomůže.

Reagovat
Jajinek

podle Tvého kritéria, by ale praví fanoušci zahraničního klubu u nás v podstatě neexistovali. Což svým určitým výkladem není daleko od pravdy, ale to já přijmout nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám,že neexistovali. Ale musí mít větši spojitost než si říct - líbí se mi jejich dres,budu jim fandit. Nebo: tomu fandí kamarád,tomu budu taky fandit.

Fanoušci tu existují,ale nerodí se tímto rozhodnutím,ale tím,že se k tomu nějak dostanou. Nevím,kolik ti je,ani jestli máš přítelkyni nebo něco víc,ale pokud u Interu setrváš a budeš lásce k Interu učit syna, budete oba ti právoplatní fanoušci. Protože to není o radosti,kterou máš z klubu,ale kterou jsi od někoho dostal,nebo jí dále předáváš. Pokud zachováš hodnoty,které ctíš,tak s tím nebude problem. Nevím,jakej názor na to máš ty,ale tohle je prostě můj.

Fanoušci tu jsou,ale je jich málo.

Reagovat
Jajinek

Tak přítelkyně se sice o fotbal vůbec nezajímá, ale přesto se stále ptá, jak že ten náš Inter hrál, naučila se rozpoznávat Cruze a Il Capitana a stále to nepřešo do toho ženského "oni už zase hrajou" takže s tím, že bude syn vychováván k lásce k Interu je myslím už smířená.

Já osobně nemám rád rozdělování na pravé fnoušky a ty nepravé, sám se za toho pravého na 100% nepovažuji. Ale s přihlédnutím na události posledních 2 let se Tvému názoru musí dát za pravdu, i když jak říkám, já bych v nich nebyl až tak radikální.

Reagovat
Arbiter

Strašně dojemné to s tím synem a otcem, až mě to málem rozplakalo...Ty nedokážeš pochopit, že cesta do Londýna není jedna jediná a nebo že ta jedna jediná je správná...Ty totíž máš svou absolutní pravdu a to není dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

dokážeš respektovat, že to je jeho cesta, kterou nikomu nevnucuje?

Reagovat
Arbiter

Ale kritizuje všechny ostatní

Reagovat
Arbiter

Mě je jedno, jakou cestou se dal, jen mě zaráží způsob, jakým to dává najevo a popravdě řečeno, tohle mě štve...Nemám rád škatulkování, házeni všech do jednoho pytle bez zeptání na důvody, chápu, že to tak dělá většina společnosti, ne-li všichni, ale ptám se, je to tak dobře??

Reagovat
smazaný uživatel

Štvát tě to může. Začátek diskuze se tě absolutně netýkal,tam jsem vysvětloval svoje pohnutky někomu jinému. To,že ses přifařil a četls to není moje vina. Štvát tě to může.

Reagovat
Arbiter

Tohle není jen o tehle diskusi, kterou sis přivlastnil, tohle je celkové zhodnocení tvých příspěvků, týkajících se tohoto tématu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se ti mé příspěvky nelíbí,nikdo tě nenutí si je číst,nedejbože na ně reagovat. To je jen tvá svobodná vůle. To,že se ti nelíbí můj názor je špatné. Co mám dělat? Měnit ho podle toho,jak většina scumíků píská? Díky,radši si udělám vlastní a většinu pošlu někam.

Reagovat
Arbiter

Tvá volba

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle diskuze se tě netýká,scume,není tu nic,co by se tě týkalo - maximálně to o těch přisírkách,co chtějí tituly... Tak jdi o odstavec níže a tam se můžeme bavit.

Reagovat
Arbiter

Talkers rulezzzzzz

Reagovat
Arbiter

Ty pořád nedokážeš pochopit, že by trenér velkoklubu, kromě toho, že by měl dokázat vyhrávat, tak by měl taky mít vliv na hráče v kabině?? Nějaké to charizma, nějaký motivátor...A jak teď narážíš na střídání pod LFS, tak si vzpomeň na střídání pod Grantem...Velký trenér by měl v hráčích něco probudit uvnitř...Tohle tebou opěvovaný Grant nedokázal...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel,že se tu bavíme o manažerovi?

Velký manažer by měl mít především úctu k týmu,který trenuje a stejně tak hráči. Pokud má úctu jen k toku peněz na svůj účet,není to pro mě manažer,ale hyena. Pokud není schopný nakoupit hráče,není to manažer,ale trenér.

Reagovat
Arbiter

Tak dobře, pokdu chceš, abych se vyjadřoval tvým slovníkem- velký manažer musí vyburcovat mužstvo k výkonu, musí umět řídit velké mužstvo, což podle mě Grant neuměl...Mourinho, i když ho nesnášíš a proklínáš, tohle uměl...A je taky pěkná hovadina, že titul zajímá jen scumíky, jak ty říkáš...Se zeptej nějakého tebou již zmiňovaného Headhuntera a on ti řekne, jestli by chtěl vyhrávat tituly nebo se nacházet uprostřed tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš si pojmy s dojmy... Ty vlastnosti potřebuje trenér,manažer má priority jinde... Proč myslíš,že Mourinho vydržel 3 roky? Protože je mizernej manažer,ale výbornej hecíř. Něco jako Straka u nás.

Ano,až nějakého seženeš,zeptej se ho,která éra je pro něj zajímavější... Jestli era Zoly a spol nebo doba pod Mourinhem a Romanem Na koho vzpomíná s větší hrdostí,jestli na Drogbu nebo na Zolu. Uvidíš,že tě každej pošle do patřičných míst.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s tebou se hádat očividně nemá cenu,tobě jsem to ani vlastně nevysvětloval...

Reagovat
Arbiter

Tak ty dojmy s pojmy si pleteš ty, pokud vím, tak manažer má vymyšlet, inovovat a prosazovat a musí mít AUTORITU, aby dokázal hlavně to prosazování...A nikdy jsem neřekl, že je Drogba větší hráč, než Zola a taky bych se neptal, kdo je pro ně lepší, ale ptál bych se, jestli chtějí vítězit nebo se potácet uprostřed tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako kdyby ses zeptal: Chceš kufřík s milionem? P.S. leží v řece,kde jsou kolem krokodýli...

Když se zeptáš v souvislostech,nikdo z pravých fanoušků ti neřekne,že momentálně je to těší více než za Zoly... Zeptej se Honzisse,kubyse,bruce a 90% dalších zdejších uživatelů,kteří se tu ukazují a nefandí Chelsea 2-3 roky nebo týmu,kterej je na tituly zvyklej,jestli chce hrát o střed tabulky za současného stavu nebo o tituly s arabama v zádech. Uvidíš,co ti odpoví.

Ohledně manažerských a trenérských schopností: hecování mezi manažerské schopnosti nepatří,ale mezi trenérské. Proto bude mít Mourinho všude úspěch,ale jen pár let,než ten kádr,který poskládal předchůdce dokurví

Reagovat
Arbiter

Nevkládej mi prosím slova do úst, které jsem nevyřk...Nikdy jsem nesrovnával dobu teď a minulou, vše se vyvíjí...Kdyby ses zeptal za Zoly, jestli by chtěli vyhrávat tituly, tak si piš, že mi řeknou, že chtějí...Ale neříkám tim za vyměnu něčeho...Mě je celkem jedno, co říkají zdejší fanoušci...A jinák autorita k manažerovi patří, to není o hecování, to je o tom, jak dobře dokáže prosazovat svoje vize...Jo a když se ti tak líbi střed tabulky, tak ti poradím něco podobného, co jsi poradil ty mi na Ch-fc.cz- fandí někomu ze středu tabulky a nejlépe někomu z League Championship Jinak by mě zajímalo, čím jsou fanoušci, kteří fandí Chelsea dejme tomu 10 let, opravdovější, než fanda, který fandí let pět?? Všichni jsme si rovni, jen my jsme ti rovnější, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti,kteří fandí řekněme 10 let jsou fandové Chelsea... Ti,co jsou tu 5 let,tak jsou fandové Romanovy Chelsea. Těch,kteří fandí 10 let,je hrstka. Těch,kteří fandí 5 let jsou miliony. Těm,kterým jde o jejich klub jsou stovky. Ti,kteří dychtí po titulech jsou v mnohanásobné přesile.

Ty tu otázku pokládáš ale špatně. Ty tu furt mluvíš,jestli titul nebo střed tabulky. Musíš dodat,že abys mohl hrát o titul,musíš lézt do prdele bohatému rusovi a bude tu hrát banda portugalskejch brazilců.

Jinak nevím,co ti vkládám do úst... Zkopíruj mi to prosím...

Reagovat
Arbiter

Víš, na co by ses měl ptát přednostně, předtím, než se zeptaš, jak dlouho fandíš? Jak jsi k Chelsea došel, to je více nosná informace, nežli délka a rozdělení před a po Romanovi...Abramovič klub zachránil před krachem...Co by sis vybral- skok do propasti několikset metrů hluboký nebo nebo cestu k lodi, kolem které krouží krokodýli

Reagovat
vitasrp

Ve finále ti to může být jedno: Zemřeš tak jako tak, i když u té lodi je menší pravděpodobnost a přeci jen, zázrak se může stát...

Reagovat
Arbiter

Záleží na tom, jaký máš pud sebezáchovy...A jen totální srab by se na to vy***l a skočil

Reagovat
smazaný uživatel

nechci vám do toho moc zasahovat, ale "přiznivec" Čukotky k ní došel z 99,9% přes současnou mediální masáž, fanoušek Chelsea si ji z 99.9% sám musel najít a prokousat se tím ........až to tam praskne, tak ti původní zůstanou, a náplavy zase odplujou jinam.....je sice pravděpodobné, že nějaké mlaé % z těch nových fans Čukotky se proměnilo v opravdové fans a zůstanou s klubem i ve špatných dobách, ale bude to malé procento.....p

Reagovat
Arbiter

Ty jsi dělal nějaký psychologicko-sociálně- filozofický průzkum, že to tak víš?

Reagovat
Jajinek

Na to stačí zdravý rozum a nepotřebuješ průzkum...

Reagovat
Arbiter

Ano, zdravý rozum povětšinou říká- podle sebe soudím tebe...

Reagovat
Tomanatura

Buď jsi totálně naivní, nebo si hraješ na blbce. To je přece naprosto jasné. Tak, jak odpluli "fanoušci" od Sparty ( a to stačilo jen pár špatných titulků ve Sportu), tak odplují i od Chelsea.

Reagovat
Arbiter

Tak hádej, do které, z těch dvou kategorii patřím

Reagovat
Tomanatura

Je mi to zcela upřímně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na něj. On musí mít vždycky poslední slovo,stejně jako ten střelenej slovák Jsou na podobné úrovni a pokud nemají poslední slovo,tak debata nekončí. Ať má pocit,že debatu vyhrál,i když se jen přisíral do diskuze,která se ho absolutně vůbec netýkala.

Reagovat
Tomanatura

Ten se mně zas dneska ozval Že kvůli mně vsadil na Boleslav a ta mu nevyšla a proto je Česká liga špatná

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel toho magora,kterej se hádal dneska o arsenalu... Ale to je fuk...

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě, toho taky myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze kvoli tebe som na Mladou Boleslav nepodal,len som povedal,ze mi usla a ze hrala velke hovno.Kedze si pisal,ze sa neda porovnat s Trnavou,tak ja som tam rozdiel nevidel.Ba vlastne aj ano,trnava hra rozhodne utocnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Jenži ti fanoušci, kteří jsou podle tebe a Talkerse "rádoby fanoušci" živí takovéto kluby. Tihle rádobyfans si kupují dresy a různé suvenýry, díky nim jsou ty největší světové kluby tam kde jsou. A né kvůli těm pravověrným.

Reagovat
smazaný uživatel

chceš mí říci, že z větnamské tržnicie, kde tyto věci nejčastěji nakupují , jdou nějaká % do klubové pokladny?

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze dnesni fotbal je ve spouste vecech (bohuzel) hlavne o penezich nemeni nic na fandovstvi .....a taky tenhle fanousek si za dva roky hrozne rad koupi dres treba nejvetsiho konkurenta az tam prestoupi vetsi hvezdy, nebo si ho vic oblibi ve fife

Reagovat
smazaný uživatel

1)Myslíš,že za dres utratíš více,než fanoušek za celoroční pernamentku na zápasy,Dres a další hromadu věcí?

2)Kolik ročně utratíš za cetky ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady především o popularitu toho klubu v té lokalitě! Kolik myslíš, že asijců kdy byli v Anglii? A jen kvůli nim vyráží kluby na turné po Asii, aby zlákaly ty fandy, které vy odsuzujete. Protože to jsou prostě sympatie k určitému klubu. Proč se na nás z každé debilní reklamy zubí Čech ss Anelkou a Terrym? protože v Čechách je Chelsea hodně populární, proč toho nevyužít..a k tomu,kolik já utratím: mám 2 dresy, oba cca kolem 1700. A víc za fandění ani nedám, je to zbytečná investice - kdybych bydlel v Miláně a měl více možností, tak možná..ale takhle ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Před těma asiatama hrajou 1 zápas za rok,před svýma hrajou 40...

A ohledně toho,co pro ně znamenají ti ´´fans´´ - zdroj peněz,nic víc,nic míň... A to je právě škoda,kdysi byl fotbal o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, 1 z tvého pohledu zbytečný zápas pro méněcenné fanoušky. Jenže tenhle zápas jim přinese prestiž a následně peníze, které využijí na chod klubu, posily a co já vím. A pokud se ti na fotbale protiví peníze, tak je na čase začít sledovat asi jiný sport..minimálně na evropském kontinentě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,když jsou ti fanoušci tak důležití,tak proč se nepřestěhujou týmy do Asie?? Tohle je prostě akce pro nějaké magory,kteří jsou ochotní dát tisíce za blbosti týmu,který uvidí jednou v životě - pokud budou mít štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

znám lidi, kteří si plánují svou dovolenou podle toho kde hraje Tottenham - vezmou děcka, manželku a jedou vždy tam kde mají Spurs zrovna své soustředění - tzn, že fans jedou za svým klubem, ne naopak....a tak by to mělo zůstat....

Reagovat
smazaný uživatel

v ideálním případě by to tak zůstat klidně mělo, proti tomu nic nemám, ale prostě to tak většinově nefunguje. Vysílací práva, sponzoři..to vše se odvíjí od fanoušků a to především těch "nepravých".

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt o tom mluvím... Děti jsou vychovávány k lásce ke klubu,když se něco podniká,tak to má spojitost s klubem.

Reagovat
smazaný uživatel

očividně ti slovo marketing nic neříká

Reagovat
smazaný uživatel

To očividně ne,když studuju na vejšce a k tomu na ekonomce Jenže já tu momentálně neřeším finanční přínos,ale morální stránky fanouška.

Reagovat
smazaný uživatel

marketing, který předvádí slizké prase Kenyon, tak ten rozhodně nic......ale je to vaše volba, zaplavte svět modrou, stejně z toho nakonec zbyde jen takový velký modrý smrad

Reagovat
smazaný uživatel

hele mě je modrá úplně u konečníku, to jen aby bylo jasno. jen sem reagoval na ty vaše super řeči o těch rádobyfans...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Chelsea byla kdysi uměle vytvořený klub, který měl jen lépe využít to závodiště chrtů - Stamford Bridge, doba se pohnula a nyní vznikne nový stadión, na kterém bude hrát nový umělý klub - Čukotka, kruh se uzavírá.....

Reagovat
Arbiter

A ostatní týmy seslal sám pánbůh z nebe, že?

Reagovat
smazaný uživatel

ostatní týmy vznikly přirozenou cestou, u Chelsea to bylo jinak...ale pro ni typickým způsobem - tzn, uměle.....na Stamfordu měl původně hrát Fulham, ten ale nechtěl opustit svůj Craven Cottage, tak se musel vytvořit umělý klub, který by jim tam mezi chrty hrál....

Reagovat
Arbiter

tak to je argumentování ti řeknu...vlastně tak můžeš říct, že třeba fotbal v Americe vznikl umělé, měli tam málo sportů, tak si řekli, že začnou hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

a můžeš mi říci co je na vzniku té původní Chelsea přirozeného?

Reagovat
Arbiter

Ty vidíš černobíle...Já to vidím jako něco zajímavého a tak trochu jedinečného...

Reagovat
fantomas

Jj, přirozenou cestou. Bylo nebylo, kdysi v pralesích v Amazonii narostly indiánům z ničeho nic kopačky. Oni se divili, samozřejmě, jenže když jim před nosem proletěla jakási kožená koule, měli jasno. Začali do ní kopat, po čase si počali různě řikat, odstěhovali se za lepšími podmínkami do Anglie a tam si založili i svou ligu. Dnes se jim, dámy a pánové, přezdívá "Žoldáci".

Reagovat
smazaný uživatel

docela by me zajimalo co vis o historii chelsea...zda se ze velky kulovy..jen sis precet par blbejch komentaru nejspis od fanousku MU a bylo to..nebo ses jeden znich..a to ze chelsea ma penize..a vy tady pisete tydle dmntni komentare je jen fakt..jaka je ve svete zavist..=) to je to samy se slavii..nekdo hold ma a nekdo ne...nekdo ma letnou nekdo eden..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ten někdo bohužel zřejmě bude mít národní stadion a ten druhý eden... svět je nespravedlivej...

Reagovat
smazaný uživatel

a co ty víš o historii svého klubu, scume? Asi jen to, že prišel bátuška Abramowithc, udělal čáry máry a byla tady v roce 2003 Čukotka Londýn, která tě díky mediální masáži někdy vloni oslovila

Reagovat
Arbiter

Víš, co by mě zajímalo, jakým z těch řad komplexů trpíš...

Reagovat
smazaný uživatel

typická argumentace fans čukotky - všichni mají komplexy a všichni vám závidí....

Reagovat
Arbiter

A taky šuplikuješ (a je mi jedno, jestli to pochopíš)

Reagovat
Arbiter

Jen mi řekni, co je na tom tak špatného, že vznikl tak, jak vznikl???

Reagovat
smazaný uživatel

hele..nebudu te poucovat..stejne by to vtvym pripade asi nepomohlo..kdyztak si to zkus nekde precist..treba tady..http://www.chelsea-fc.cz/historie/item/pohled-do-historie-leta-1905-1939/

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy aj pravdu vravis

Reagovat
Tomekcz

Uz se staci jen prejmenovat na FC Moskva a muzou se stehovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Stěhování na východ začíná ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné, čeho jsou kluby Premier League schopné pro peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro a pro novy nazev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

millionaires london

Reagovat
smazaný uživatel

Když už by se to mělo stát. Tak by se to udělalo tak, že by název zustal, a stadion by byl nový.

Reagovat
Arbiter

Stěhovat se nebudou a pokud, tak ten název zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Na čukotku se přestěhujte Ale vážně. Pro fotbal jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fotbal v Londýně a místní fanoušky určitě ne. Tohle už budou prekousávat velmi těžce, kdyz tak významny klubový symbol zmizí, a klub se přestěhuje do jiné části Londonu

Reagovat
smazaný uživatel

klub zůstane kde je ne? akorát stánek bude jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidiš a já si doteď myslel že klubové sídlo je jeho stadion Oooo jak já byl naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

no, já nevim jak to chelsea má, ale třeba bayern k tomu má zvlášť stavbu na sabener strase... copa já můžu vědět, že je někdo takto skorobezdomovec?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takhle. Myslím, že fans je jedno kde mají uředníci týmu kanceláře (ikdyž podle mě je má drtivá většina klubů na stadionu) ale kam budou chodit na fotbal. A to místo, kam budou chodit se přestěhuje. (vycházím z článku.)

Reagovat
smazaný uživatel

tebe možná přestrěhovat do nějakýho gulagu .. pro EF jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lahvac-CZ

Já bych 100% chtěl nový stadion!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

možná jenom mlžej, ale překvapuje mě to .. vždycky jsem měl čtk za velice seriózní

Reagovat
smazaný uživatel

Ta doba je dááávno pryč

Reagovat
smazaný uživatel

jn, za chvíli se nebude dát věřit ničemu

Reagovat
terry

Četka už taky bere všude možně, kde jsou ty časy..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný večer,

celou situaci sleduju už delší dobu, od prvních hodně hysterických zmínek v lokální příloze Daily Telegraph, které vedení klubu záhy smetlo ze stolu jako neopodstatněné. O tom, že budeme o celé věci psát, jsem se rozhodl teprve ve chvíli, kdy o celé věci začal psát seriózní The Observer (víkendová edice, http://www.guardian.co.uk/football/2008/nov/09/premier-league-chelsea) a přinesl zajímavé hlasy lidí z firmy, které de facto postavily prohlášení klubu na hlavu. I tak jsem se snažil udržet od celé věci odstup a trochu ji zasadit do souvislostí.

Autor

Reagovat
terry

Ano, ale stálo to jsou jen a jen spekulace. Víceméně nic podloženého. A dnes se už nedá za seriózní považovat skoro nic, i když několik deníků (webů) si svou tvář stále (snaží) zachovává. Určitě by s podobnými věcmi bylo lepší počkat na oficiální prohlášení klubu a poté reagovat. Takhle to sice nyní proběhlo, ale reagoval se trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda co tady píšou nejdříve bude rekonstrukce až bude vyčerpaná teprve bude noví stadion článek je výmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted sem to nějak nepochopil.... Až zchátrá zrekonstruovaný SB tak se postaví novy stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... on nedávno zcela přestavěný stadion má smysl rekonstruovat...

Reagovat
smazaný uživatel

když se může rekonstruovat fungl nová dálnice po půl roce provozu, tak je vše možné...

Reagovat
smazaný uživatel

fungl noá dálnice po půl roce neni fungl nový, protože v ní sou vyjetý koleje

Reagovat
smazaný uživatel

V USA se to tak dělá běžně, provoz je tam enormní a hlavně v zimě se ty dálnice hrozně ničí.

Reagovat
honziss

Tak to je i u nás. D1 nikdy za celou svou existenci nebyla průjezdní celá v obou směrech bez nějakých omezení, uzavírek apod. Když ji dokončili na jednom konci, na druhém už ji zase začli opravovat. A tak to jde pořád dookola.

Reagovat
smazaný uživatel

áá koukám, že už zase píše Bruce.. byla tu nuda

Reagovat
smazaný uživatel

OT: taky novy stadion - prejedte si ale az na 1 minutu, tam to zacina

http://cz.youtube.com/watch?v=iV_wTeNiZGs

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nevzdaji jmena ...

ja som proti .... zmenit meno stadion ... a cela historia je v prdeli ..

Reagovat
vitasrp

Tak ta je už i tak někde v háji, když si nás všici fanoušci zaškatulkovali jako hračku strejdy Romana.. Ale jo, asi to tak mělobejt ten klub taky už nemusel existovat.. Akorát to poslední, co s klubem zůstavalo dlouhá desetiletí, v dobrém i ve zlém, kde hráli i největší leendy Chelsea, by nám teda hodnej strejde fakt mohl nechat

Reagovat
vitasrp

Nádhera.. Naši "super" fans nezaplní anitěch 43 000 a naše vedení vyplázne další extra prachy, aby postavili další Coca Cola arenu, ke které nebude mít nikdo ani trochu dobrý vztah, a vlastně to poslední, co je v Chelsea historické, tey její stadion, se zničí. Opravdu paráda..

jinak je velmi zajímavé, že Chelsea pod Scolarim jde cestou Arsenalu. Arsenal si zničil svůj starý historický stánek, který měl sv velké kouzlo a nechal ho přetavit v baráky. A ejhle, náš tým to chce taky. To sem zvědav, co tam pánové ve veden zase chtějí uělat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě bytovky,co jiného... Tady jde o zisky a pokud japonci naplní 75 000,bude stát 75000 stadion. Prostě dokud to bude výdělečné,tak se bude stavět stadion.

Koho zajímají původní Headhunters? Romana? Kenyona? Scolariho?

Reagovat
vitasrp

Překvapivě jdnoduchá odpověď: Nikoho... Doufám, ale fakt už hodně doufám, že se tohle za vlády ropaře nestane. Stačí to, že nás, i když nechtěně, změnil v nejnenáviděnější tým světa. Vlastně ten stadion je snad pomalu jediné, co zbylo z té staré dobré Chelsea, která tu byl klidně před 6 lety. Achjo, co se za tu dobu dá všechno zbourat.. Ale snad ten stadion, kde běhával Osgood, Zola, Vialli, a další, tak aspoň ten by nám mohl zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli si tam jako uměle vytvořený velkoklub dají umělý taky trávník.

Reagovat
smazaný uživatel

další

Reagovat
smazaný uživatel

Popři, že to není uměle vytvořený VELKOklub.

Reagovat
smazaný uživatel

uměle vytvořený velkoklub .. jak? .. koupí milionáře? ano.. koupil ho, vrazil do něj prachy a začalo se mu dařit.. ovšem to by se mohlo stát s jakymkoliv jinym klubem, kdyby se vyšvih podobně jako Chelsea .. podívej na Citizens .. tam je to snad ještě horší, jenom nehrají tak vysoko... máš svym způsobem pravdu, klub vytvořen uměle (jak mozí tvrdí) neni, ale velkoklubem se stala pomocí značné finanční podpory. Neni to však třeba nějakých 5 let v kuse omýlat ne ? ..

Reagovat
smazaný uživatel

City se vám pěkně hodí do krámu, aspoň se máte čím ohánět.

Reagovat
smazaný uživatel

A do budoucna NUFC a WHU a kdo ví kdo ještě..

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Ale je krásné to pozorovat, jak jste hned otočily, a děláte že se vám to nelíbí, přitom je to to samé v bleděmodrým.

Reagovat
kubys

Tak na druhou stranu my potřebujeme, aby nás někdo koupil A to že bychom se měli stát velkoklubem nevidím, až tak jasně

Reagovat
smazaný uživatel

no, čukotka má do velkoklubu hodně daleko, je to pořád jen malý klub s velkými penězi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ale je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

a divíš se ? třeba Robinho mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

To není o Robinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

já vim, ale takováhle star by bez prachů nikdy nešla do horšího klubu než byla.. tzn, že se tu tlačej prachy ze včech stran i v jinejch týmech

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea by měl taky takvoej plat, tak se to nemůže brát. Ale já sem začal prve o tom, že Chelseamani odsuzují City, přitom dělají ( dělali ) totéž.

Reagovat
honziss

Tak takhle může druhá strana argumentovat třeba Verónem nebo Crespem.

Reagovat
smazaný uživatel

too máte pravdu .. nebudu se už hádat o tomhle Chelsea klišé .. mym předmětem zájmu je Itálie, ale prostě v Anglii mám CFC.. jenom nemám rád neustálý omýlání umělýho klubu, ropy, čukotky atp. ..je to prostě klub na předních místech a tak by se to mělo brát .. nehrabat se věčně v historii

Reagovat
Tomanatura

Což je v Anglii opravdu neobvyklé že....

Reagovat
Tomanatura

Porovnej Chelsea s Liverpoolem nebo Manchesterem. Chelsea je umělý klub a bude jím pořád.

Reagovat
vitasrp

Ano, uměle vytvořený klub, že vás tydle keci baví. To není uměle vytvořený klub, to je už pomalu klub vytvořený teoucí ropou a ruskými podvody

Reagovat
smazaný uživatel

budu sa volat London FC jak v pro evolution 8

Reagovat
honziss

Tak nic nestavějte a počkejte na rok 2012 až bude k dispozici Olympijský stadion. A my zůstanem bez diskuzí na Upton Parku. (Ikdyž doufám, že tam zůstanem i tak)

Reagovat
vitasrp

Díky, ty nám zase přeješ uplně definitivní zkázu.. Jako jediní blbci v Anglii hrát na stadionu s atletickým oválem.. Díky nechci. Jenže tady jde o to, co zajímá Romana.

Reagovat
honziss

Tak on tam ten atletický ovál nebude. Prý to bude přestavěno na klasický fotbalový stánek.

A mi nejde tak o vás, jako spíš o nás. Protože se spekuluje že by se tam naše vedení chtělo přestěhovat. S čímž stejně jako většina fans WHU nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman určitě ví, že na stadion s atletickým oválem se vejde mnohem více reklam, Kenyon si vezme kalkulačku a je vymalováno....navíc se tam dají provozovat kromě fotbalu i doplňkové sporty - jako je třeba americký fotbal, motokros anebo gorodky....

Reagovat
vitasrp

No a penízky se sypou, sypou a celé naše vedení je tedy excelentně spokojeno. Ti demonstrující je vlastně pka už ani nezajímají, vždyť mají plnou kapsu..

Reagovat
vitasrp

demonstrující fandové

Reagovat
smazaný uživatel

Heh,jen počkej,už se o vás zajímají kupci,za pár let budete na tom stejně jako Chelsea

Reagovat
honziss

Tak to se zajímají už půl roku. Ale teď je trochu vítr po pěšině, tak snad to nebude tak horký. Ikdyž zas kdoví, ti co chtěli Charlton ho nekoupili, Ambani se ještě nevyjádřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdovy fanousky (doufam, ze timhle pojmenovanim nikoho nepopudim) Chelsea celkem lituju aby muj klub dopad tak, ze z nej cizi miliardar udela sebranku hvezd, medialne protlacovanej paskvil a "klub" vsech deti do 15 let po celym svete... a skoncilo to tim, ze muzstvo prijde o stadion a dokonce i o jmeno!! Tak to by byla fakt sila Chelsea taky nemam rad, ale tech co je to jejich klub od dob sympataku Zoly, Vialiho, Desaillyho atd (nebo jeste driv) je mi lito a doufam, ze vam aspon tenhle posledni zbytek Chelsea neseberou

Reagovat
Arbiter

Další plk, nechápu...To jako nikdo nesmí začít fandit Chelsea jen proto, že má movitého majitele?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nerek...

Reagovat
Arbiter

Tak potom nechápu, proč třeba lituješ:tech co je to jejich klub od dob sympataku Zoly, Vialiho, Desaillyho atd (nebo jeste driv)...A ostatni jsou pro tebe jako by nic...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by neměli být více fanoušci,kteří fandí Chelsea déle?

Reagovat
Arbiter

Já jsem neřekl, že by měli být něco míň nebo víc, to je strašně ošidná kategorizace, kterou rezolutně odmítám...

Reagovat
smazaný uživatel

To klidně jako nový fanda odmítat můžeš... Ale jak jsem psal nahoře,tak pravého fanouška na tomhle webu nepotkáš. Proto jsi méně než některý z těch starších členů,kteří přišli před Mourinhem...

Reagovat
Arbiter

Víš, ono se říká, že podle sebe soudím tebe Jo a já se za moc nového fanouška nepovažuju, to, že začínám na tento web přispívat až teď ze mě nováčka fanouška nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Pisu to ve vedlejsi reakci... protoze ty co Chelesa fandi od poslednich treba dvou let jen kvuli tomu, ze maj hvezdy, uspechy a medialni masaz - ty osobne neberu jako zrovna velky fandy

Reagovat
Tomanatura

Kdybys jí fandil i před tím, tak neřekne nic. Navíc mluvil o opravdových fanoušcích, co jim fandí 30-40 roků.

Reagovat
smazaný uživatel

...ted nevim jestli to je nejaka narazka... Opravdovejma fanouskama myslim ty, co Chelsea fandi opravdu jako klubu a v poslednich treba dvou letech jenom tomu, ze ma hvezdy a uspechy.

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních dvou letech moc uspěchů nemá

Reagovat
Tomanatura

Já to chápu moc dobře, akorád jsem to myslel jako menší popuzení.

Reagovat
smazaný uživatel

..jezis, nejak mi ta veta nedava smysl

"fandi opravdu jako klubu A NE KVULI TOMU, ze v poslednich letech...atd"

Reagovat
Tomanatura

Jojo

Reagovat
Arbiter

Tak potom to samé můžeš říct o fanouškovi z ManU nebo Arsenálu, kteří jim fandí dva roky...Myslíš si, že jim fandí pro jejích historii???

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle uznavam, ze je argument ... a nemyslel sem to uplne tak kvuli historii atd. Mne proste osobne jsou nesympaticky tyhle fanousci co zacnou fandit klubu protoze ma nejvetsi hvezdy, je nejlepsi ve fife a vyhrava nejvic soutezi tehle Chelsea v posledni dobe urcite nabrala nejvic co to slo.... bohuzel pro ty ostatni, sebou zaskatulkovali i ty ostatni fanousky.

Reagovat
Arbiter

Dobrý hec

Reagovat
Tomanatura

Jojo, ono je těžké napsat něco k věci, místo debilního smajlíku.

Reagovat
Arbiter

Teď nechápu, k čemu to je?

Reagovat
fantomas

To se nám to stěhuje, nakonec zůstane v Londýně tím jediným opravdovým prvoligovým týmem WHU, že Bruci?

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

za 20 minut nám nastupuje k zápasu FA Cupu tradiční londonský klub - AFC Wimbledon, klub, který zůstal tradičním všemu navzodry - ukradli mu stadión, ukradli mu název, přestěhovali ho mezi zbohatlíky, jediné co mu nevzali, tak jsou jeho fans - ti si ho ze země znovu vydupali a jede se dále,....AFC Wimbledon rulezzz!

Reagovat
fantomas

"prvoligovým (!) týmem WHU, že Bruci? "...Mohl bych jmenovat samozřejmě i Charlton, C.Palace...ale o to mi jaksi nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď to sice mastí v 6 lize, ale když se podíváš na cestu takového Wiganu, nebo Hoffenheimu, tak nic není nemožné....

Reagovat
fantomas

No, cestu Hoffenheimu, jenže to bys pak i Wimbledon musel označit za umělý klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim není uměly klub.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Hopp, majitel klubu, nerazí cestu peněz.

Reagovat
fantomas

Tak to bych se možná i hádal.

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci možností.

Reagovat
fantomas

Z mého pohledu to neni ani Chelsea. Ale oba mají společného bohatého vlastníka, to je pro Bruce zásadní. Se zeptej Arneho, jak je na tom Hoffenheim mezi fanoušky BL. (Mimochodem svým způsobem je umělým klubem každý, bez vyjimky).

Reagovat
smazaný uživatel

To mě teď taky napadlo no.

Reagovat
Tomanatura

Pro Arneho je to umělina, nikdo mu nefandí. Krom těch, co mají rádi kluby nahoře jim opravdu moc lidí nefandí. Ať už mluvím za Němce, nebo za Rakušany.

Reagovat
fantomas

Však to já vim.

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak, bohatý vlastník je důležitý - ale není pro klub až tak zásadní.....důležité je jak se chová, srovnej třeba rychlokvašky typu ManCity, Čukotky a třeba Aston Villu na druhé straně.....potom si vem třeba bohatého vlastníka Tottenhamu - Levy si jako nature yido splnil sen - a přebral po Sugarovi Spurs - a Tottenham je pod ním ekonomicky aktivní - ne proto, že se do něj pumpují nějaké cizí peníze, ale proto, že ty peníze dokáže klub sám vygenerovat .......

Reagovat
Arne

Případ Hoffenheim je Tottenhamu tedy podobný. Hopp tam samozřejmě vrazil peníze, ale "pouze" něco okolo 50 Mio. €, který se mu sice nikdy nevrátí, ale kdyby teď z klubu odešel, tak jsou stejně soběstační a ziskoví.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nevim ,stánek neni hotovej, takže možná ještě ne...

Reagovat
Arne

Ajo, to máš pravdu... I když tam už je to zajištěný, ale zkrátka víš, jak to myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne bayern třeba využívá peněz, které získá za tituly a těch už má hodně...

Reagovat
Arne

Nejsou vůbec oblíbení, ale mám takovej dojem, že je to ze strachu... Ne z toho, že by si Hoffenheim podmanil ligu, ale spíš z anglickejch příkladů, jako je Chelsea nebo City.

Hopp naštěstí takovej případ není a má to v hlavě srovnaný (já TSG přesto nebudu mít nikdy rád, prostě nemaji tradici a fanoušky v pravém slova smyslu), to třeba Wolfsburg je jinej případ, ale ten tolik odmítanej není... Důvod mě napadá asi jedinej, nemá to tam jedna osoba, ale de facto koncern.

Reagovat
kubys

Tak na druhou stranu my potřebujeme, aby nás někdo koupil A to že bychom se měli stát velkoklubem nevidím, až tak jasně

Reagovat
kubys

Damn double...jednou rakce podruhe samostatný komentář ...no stane se

Reagovat
honziss

Tak nenazval bych to tak že potřebujeme aby nás někdo koupil. Sice naše finanční situace není nejlepší, vystačíme si. Zola říkal, že nepotřebuje velké nákupy, není důležitá kvantita, ale kvalita. A ten velkoklub, kdoví co bude třeba za 7-10 let. Když se podíváš na naší akademii..

Reagovat
kubys

Akademie je výborná, to je asi tady všem jasné, jenže já jsem to myslel spíš tak, že s novým movitým vlastníkem bychom (snad) nezačali bezhlavě nakupovat hvězdy. Jinak k těm financím - nejsme na tom růžově a právě už jen ze soucitu ke Gudmundssonovi a jeho osobním finančním problémům bych přijal nového vlastníka.

Reagovat
honziss

Jako já bych ho taky přijal, v současné situaci bych ho nemohl odsuzovat, ale říkám, že bysme to zvládli i tak. Sic s potížema, ale zvládli. Pokud je Zola schopný manažer a postaví svou filozofii na akademii + dokupování pouze hráčů, kteřé je potřeba, ne žádní Mineiři, Bellettiové apod., pak proč ne?

Reagovat
kubys

Mineiři - myslím, že doteď ani sám Scolari neví proč jej kupoval, ale kdoví snad zareaguje a poučí mě proč A k Zolovi - on je asi schopný manažer, ale zatím ty výsledky jsou děsivé, hra sice ujde, ale co jsme dělali proti tomu Evertonu fakt nepochopím, ale je fakt, že to má těžké - bez osy týmu se nehraje vůbec dobře a teď k tomu ještě Upson

Reagovat
honziss

Tak u Scolariho pochybuju, že zareaguje a poučí se.

Výsledky máme prozatím katastrofální no. Ten Everton - . Já tomu nemohl uvěřit. 3 branky za 4 minuty. Nicméně, já se nechci vymlouvat, ale je to stejně jako loni, opět do našich výsledků sahá nadpřirozená síla v podobě zraňování našich hráčů. Absence Ashtona je až příliš zřetelná a když nehraje ani Cole, je konec. Bellamy se snaží, ale to je vše, Sears ještě musí sbírat zkušenosti a dospět. Když k tomu připočteš i Noblea a absenci jeho pasů, agilního Behramiho a další Dyerem počínaje a Spectorem konče..

Ale třeba oceňuju na Zolovi, že se nebojí pouštět do hry právě Freddiho nebo Collisona, vypadá to že budoucnost je světlá..

Reagovat
honziss

Btw. Nevíš jak to vypadá s Upsonem? Nikde nemůžu najít info o jeho zdravotním stavu..

Reagovat
honziss

Sakra, ještě reakce na kubyse..

Reagovat
kubys

Netuším ani na oficiálkách sjem nic nenašel, tak snad nic vážného

Reagovat
honziss

Doufám v to.

Reagovat
vitasrp

No tak právě Zola u vás dělá parádní práci s mladíkama. Ta vaše akademie byla vždycky vyhlášená, vždyť jenom od vás máme naše dva nejleší hráče. Jen ať si u vás Zola pobude, dle mne ještě bude mít výsledky a navíc zajistí klubu budoucnost. Pak za pár let, až vypadne od nás Roman a tahle sebranka tak příjdeme, vemem si Zolu a s ním s sebou čapneme i Searse, který už v tu dobu bude třeba velký talent. Jenže to by asi vaši fandové dlouho rozdýchavali. A pravděpodobnost, že by se to s naší přestupovou politikou povedlo, je velmi malá. takže ačkoli jste náš rival, tak musím uznat, že jste prostě momentálně jeden z nejsympatičtějších týmů v PL. A to i pro mne..

Reagovat
honziss

Chválím, ale tu krádež Zoly a Searse a spol., na to zapomeň. A ty nejlepší hráče jsme nedodali pouze k vám. Lampard, J. Cole, Carrick, Defoe, R. Ferdinand, Reo-Coker atd. Snad tomu Zola učiní přítrž a hráči budou zůstavat u nás.

Reagovat
kubys

I tak si myslím, že jsme většinou zásobovali Chelsea Ale dobře nám tak, třeba Lamparda de facto vyhnali fanoušci, ale abych nebyl jednostranný byl to tenkrát zcela jiný Lampard

Reagovat
honziss

No jo no, ale pořád je to Lampard.

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš to hodně jednostraně, vy zase pleníte třeba takový Norwich.....

navíc - pokud z Čukotky odejde Abramowitch, tak tam mají po přestupech, a místo toho je čeká velký výprodej hráčů těžce pod cenou

Reagovat
vitasrp

Pokud odejde Abramovič, tak příjde další arab, nebo další Rusák, co má kontakty na ropu a prachy potečou ještě více. Páč jestli to Abra prodá, tak jenom za eště větší prachy do rukou eště většího parchanta.. Proto jeho odchod nic nevyřešé..

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je,kdo bude chtít koupit prodělečný klub se stovkama milionů dluhů...

Reagovat
vitasrp

Další poblázněný Arab, kterému mu bude chybět nějaká ta pořádná hračka.. Přeci jen, FM v reálu má taky něco do sebe. Už vidim pak ty seznamy posil. Opravdu, to si potom z nás bude dělat prdel celej svět. A nejhorší pak bude, kyž v kolonce Angličanů v sestavě bude pěná, krásná kulaťoučká 0

Reagovat
smazaný uživatel

Roman bude chtít nějaké prachy+oddlužit... To znamená nějakých 800mil lb,možná i přes 1 mld ... Myslíš,že to bude nějakej šejk ochotnej zaplatit?

Reagovat
vitasrp

On to platit nebude. Někdo Romankovi prostě ustřelí hlavu, potom teda nevim, co se s vlastnictvim stane, ale pak nějakej vůl příjde a zase nás zničí.

A nebo nepříjde nikdo, my si budeme muset nějak poradit sami a vyklouzneme z nejčernější stránky naší historie

Reagovat
smazaný uživatel

tak Abra může skončit jakkoli a pak už třeba nic neprodá....

na druhé straně - čukotka je těžce prodělečný podnik, takže těch kupců zase až tak moc nebude a FA teď horečně stanovuje nějaká pravidla proti přebírání kllubů zahraničními vlastnky.....tak uvidíme....

Reagovat
honziss

Tak Norwich no. Sice od nich máme dva nejlepší hráče, ale v porovnání kdo teď hraje prim v Chelsea nebo Manchesteru..

Takže to mám chápat tak, že až odejde Románek, tak si pod cenou zpátky přivedem Colea, Lamparda a na cestu si přibalíme i Terryho a Bridge, jo?

Reagovat
kubys

Bridge hned v zimě - to by měla být pro Zolu priorita, pokud ne na přestup, tak aspoň na hostování

Reagovat
honziss

Nebyl bych proti.

Reagovat
kubys

Je ho škoda - podle mě je úplně na stejné úrovni jako Cashley.

Reagovat
honziss

Já to říkám pořád.. Nebál bych se říct, že je lepší než Ešlí Koul. V Chelsea se zbytečně zahrabává, v zimě nebo v létě příštího roku je jedna z posledních možností pro něj přestoupit někam kde bude něco platný, a jako že bude.

Reagovat
kubys

Furt nechápu, proč je Cole tak protěžovaný a to úplně všude - přeci jen mi nepříjde, že by byl až taková extratřída.

Reagovat
honziss

Tak vem si jaký boom byl kolem jeho přestupu z Arsenalu. Hold chudák Waynie. Na Upton Park s ním!

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, nechtě jsem vám v žádném případě křivdit, jen jsem prostě rychle napsal tydle dva.. Vám můžeme jenom a jenom závidět. Je sice něco jiného hrát střed a o titul, to se pak dávaj příležitosti mladíčkům samo jinak, ale vždyť my pomalu nemáme komu ty šance dávat A s těmi odcházejícími hráči, to je začarovaný kruh. oni budou chtít hrát o poháry, o LM a pokud j tedy budete chtít udržet budete jim to asi muset nabídnout. Ovšem nabízí se zde otázka, co byste byli schopni pro to obětovat. A jelikož financí nemáte nazbyt, potřebovali byste tudíž nového majitele.. Samozřejmě nějakého inteligentního chytrého investora, který pouze zainvestuje nezbytné částky a nechá chod klubu na povolanějších. Jo, potom byste díky svým schopnostem byli schopni atakovat i tu Big Four, když by se hodně dařilo.. A pokud v Chelsea zůstane Scolariho Belttíčci a spol., tak to ani tak velký problém nebude

Reagovat
honziss

Tak komu šanci dávat určitě máte, jenom Scolari je prostě Scolari.

A s tím začarovaným kruhem, pokud budou ti kluci trpělivější, tak se dočkají..

Reagovat
vitasrp

Tak my tam máme Sinclaira, ten by snad všude jinde byl talent N. 1. Vem si Arsenal, ačkoli tu jejich pollitiku nemám rád, tak dali Walcottovi pořádnou šanci, Wenger ho dost stavěl a dnes je tam jeden z nejlepších hráč(jednak je to angličan, a jednak když má den, tak je schopnej svýmu týmu sám vyhrát zápas) u nás si Sinclair nekopne... Pak tam máme z anglánu eště Mancienneho, ale ten je radši na hostování, ale co si budem povídat, asi se tak má líp. Pak tam je jihoameričan Di Santo, tkerý má samosebou nejvíc šnací( že jo Scolari) no a pak ještě nevyzrálí Cork, Woods, kterým to bude ještě nějaký ten rok trvat, než na to budou mít, jestli vůbec... Zkrátka, schopných anglických mladíků není nikdy dost.

U vás bude také důležíté, abyste si ty hráče taky sami nedokázali vyhnat... A já osobně nevěřím, že ti frajeři pak budou mít víru v to, že když počkaj ještě dvě sezony, tak už to určitě příjde. Možná jim křivdím, ale dle mne by přece jen radši šli za lepším.. Ale co, nevím jaká bude situace za pár letech.. Každopádně vám nějaký ten úspěch přeji, obzvláště kvůli tomu, jakej vztah k těm svým hráčům máte...

Reagovat
honziss

Tak já neříkám být trpělivý dva roky, ale třeba 5 let, 7 let. Ono jde o to, že teď když vidí, že Zola staví Searse a Collisona, tak mají šanci. Ví, že když budou tvrdě makat, svou příležitost dostanou. Navíc v současné situaci, kdyby z naší akademie vyšel Lampard, do Chelsea by určitě nešel (pokud by nebyl na peníze), Arsenal je teď taky zabitý, takže jediný klub kam by mohli ti kluci přestupovat za lepším je Tottenham, ale to je taky relativní. Samozřejmě teď se bavím o londýnských klubech. Prostě tak nějak doufám v to, že se Zolou nastala nová éra.

Ještě k těm vašim mladým, ty srovnáváš Sinclaira s Walcottem, jenomže to není vhodný příklad, protože Walcott přišel, za pěkný balík, z Southamptonu, čili tam to byla jaksi nutnost ho začít stavět, jinak by to Wengerovi dali dost za zlé, že vyhodil takovu sumu za mladíka, kterého nestaví. A navíc Wenger a Scolari, to je naprostý rozdíl..

Reagovat
smazaný uživatel

ale potom bude i nadále údělem Hammers to, že budou svými nejlepšími hráči zásobovat jiné kluby z Lononu...

Reagovat
honziss

Tak já věřím, že se tohle už změní se Zolou. Ale je pravda, že mám takové vnitřní mrazení, že jednou uvidím Spence v Chelsea, Noblea v Tottenhamu nebo Collisona v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

další tradice klubu kterou genialní peníze ruší neřeknu kdyby stadion byl v cca stejných místech jako ten starý ,ale takhle ? na uplne jinou stranu londyna

Reagovat
vitasrp

Jojo, pět kiláků je asi fakt celej London... Ale ta tradice už vlastně je tak dos zničená.. V podstatě zbyly jen vzpomínky na legendy a tendle stadion.. ten ale Abra dřív nebo později vymění za lepší, ze kterého pak potečou mnohem větší prachy

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako ne cely Londyn ,ale jina část Londýna . Soudě podle toho ,že bude na druhé straně Temže

Reagovat
terry

Pět kilometrů má být celej Londýn? Hochu, vzpamatuj se..

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem vysvetlovat uz jsem se vzpamatoval

Reagovat
smazaný uživatel

*vysvetloval

Reagovat
smazaný uživatel

financna kriza a oni ide stavat stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Finační krize?Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

200. pro Pink Floyd

Reagovat
Tomanatura

200. pro staré dobré Anglické stadiony.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic,jdu spát,bolí mě už hlava a ráno mám od sedmi do sedmi... Dobrou

Reagovat
honziss

Dobrou noc. *MUUUCK*.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tu na sešlost mravokárců. Nechápu co tady Talkers kritizuje. To je snad jasné, že tady píšou jenom gaučoví fanoušci. A vůbec člověk může vyjádřit sympatie prakticky ke všemu. Tak proč bych si tady nemohl psát, že fandím Chelsea. Talkers asi jezdí na každý zápas. Sám je pozér a ještě by si stěžoval na ostatní. Poradím mu. Nechoď tady, choď na anglické servery. Tam se můžeš bavit s opravdovými fanoušky. Jednoduché a nemusel by sis tady vylívat srdíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně máš na mě taky spadeno a je mi to celkem ukradené...

1)Tohle byla diskuze mezi mnou a Jajinkem,do které se přisralo pár scumíků,kteří se cítili nějak méněcenní a museli si vyblít názor do rozhovoru,který jsme mezi sebou vedli.

2)Já to vůbec nevytahoval,jen jsem odpovídal na dotaz,co je vlastně poza.

3)Pokud se ti diskuze o podstatě fanouškovství nelíbí,tak si ji nečti,nenutí tě nikdo.

4)Zkopíruj mi prosím jedinou věc,kde jsem napsal,že jsem pravý fanoušek. Napiš mi prosím,kde jsem napsal,že jsem rovnocenný k Headhunters. Pokud nic takového nenajdeš,zalez zpátky do boudy a neotravuj.

To je asi vše,co ti můžu na tvůj duševní výblitek,jak by napsal bruce,napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to ,ze ty si nem ozes Talkers dovolit chodit na zapasy,lebo si navysokej ekonomickej,to neznamena ,ze vsetci tu sedia doma na riti,ale len zavistne buzeruju ostatnych co na zapasy chodia a futbalom aj ziju.Ty "hviezda"

Reagovat
smazaný uživatel

Idiote... Kde jsem psal,že jsem pravej fanoušek? Kde píšu,že na zápasy jezdím? Kde píšu,že nikdo nejezdí do Anglie na zápasy? Napsal jsem,že 95% zdejších uživatelů a návštěvníků(včetně mě) nemají o pravém fanouškovství zahraničnímu týmu ani tušení.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon,ze tak...

Reagovat
smazaný uživatel

sory ze se prisiram, ale pokud nejses pravej fanda jak pises tak jak nekoho muzes poucovat nekoho o pravym fonouskovstvi a jest k tem gaucovym fandum, takze pokud ten clovek zna historii vi vsecko o klubu, vidi kazdej zapas, ma suvenyry dresy a ja nevim co vsecko ale bohuzel nema penize aby si mohl dovolit takovej luxus zajet si na zapas takze je to radoby fans? - podotykam ze se za nejakyho pravyho fanouska nepovazuju a ani to takhle nerozdeluju

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoučuju,jen říkám vlastní názor. Ohledně těch peněz - pokud jsi nebyl na stadionu svého klubu,nepovažuju tě za fandu. Jak jsem psal,za fandu se dá považovat člověk,který svému týmu něco obětuje. A to není 2000 za dres nebo podobné cetky,to si vydělá student za 2 týdny,pokud chce.

Reagovat
smazaný uživatel

3) ....jaksi tvoje podstata fanouškovství je hodně zcestná, to se na mě nezlob

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí se ti líbit,je to můj názor Vysvětlil jsem to snad dostatečně a jak jsem psal,pokud se vám můj názor nelíbí,tak to je vaše věc,já vám vaše pojmy fanoušek brát nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi nelíbí, protože fanoušek se pozná dle vztahu k tomu klubu, nikoliv dle počtu návštěv či jestli žije v daném městě. I ten, co chodí na každý zápas může mít ke klubu daleko menší vztah než ten, co tam chodit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže opravdový fanoušek se pozná dle toho, že chodí na každý zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí na všechny... Jde o soužití s týmem,jak jsem psal,ale to se ti očividně nehodí do krámu. Prostě za fanouška nepovažuju gaučáka,kterej byl párkrát v barceloně na dovolené s rodiči. Ugljan nemusí jezdit na každej zápas svého týmu,abych poznal,že mu opravdu fandí,protože on si tam plánuje dovolenou a všechno se točí kolem HNL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já do tvé katagorie "gaučáků" nespadám, takže jsem v klidu, ovšem i tak s tím tvým hodnocením nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

docela mně fascinujou ty zdejší hysterické reakce na talkersovu cestu, kterou nikomu nevnucuje, nikomu ji necpe, jen vysvětluje svůj postoj........opravdu nechápu, proč s tím má tolik lidí takový "problém"....

Reagovat
Jajinek

Chtěl bych se omluvit Talkersovi, že jsem svým nevinným dotzaem rozproudil tuto diskuzi, která je plná útoků na jeho osobu. Sám se všemi jeho názory nesouhlasím, ale respektuji je.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě.. Mě to nevadí,at na mě klidně řvou,můj názor stejně nezmění a třeba někdo začne přemejšlet

Reagovat
rufus

škoda, k Chelsea patří Scumford Bitch..

Reagovat
smazaný uživatel

no to je pekna blbost

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim stamford bridge je uz stari ma malu kapacitu suhlasim z tim

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele