Chelsea vynaloží na přestupy spoustu peněz

28.12.2007, 20:54
Aktuality
Klub českého brankáře Petra Čecha doufá, že příští týden, kdy se otevře přestupní okno, zaměstná nynějšího útočníka Boltonu Nicolase Anelku. Na Stamford Bridge by navíc měli zamířit další tři noví hráči. Posilováním se netají ani manažer Avram Grant, který by mohl utratit více než 50 milionů liber.

Kvůli zranění Johna Terryho a suspendaci Ricarda Carvalha se Chelsea zaměří především na posílení defenzivní části týmu. Vyřešena by navíc měla být problematická pravá strana nákupem šestadvacetiletého Maicona Douglase z Interu Milán. Právě o tohoto brazilského beka je Grant připraven vynaložit ohromující částku. Druhý v pořadí je Daniel Alves ze Sevilly, který byl blízko přestupu do Chelsea už v létě.

Ovšem problémem u obou hráčů je ten, že by oba nemohli na jaře hrát Ligu mistrů, ve které již letos nastoupili za své týmy. Přitom vítězství v evropské nejprestižnější soutěži je pro Chelsea hlavní prioritou této sezóny.

Grant se chce poohlédnout také po dvou záložnících. Jeden by měl být kreativní a druhý křídelní hráč. Vedle zranění a suspendacích se totiž "Modří" budou muset vypořádat také s africkým šampionátem, na nějž odjedou Didier Drogba, Michael Essien, Salomon Kalou a John Obi Mikel.

Již delší dobu se Grant zajímá o Chorvata Luku Modriče z Dinama Záhřeb, který dopomohl vyřadit Angličany ze hry o Euro 2008. Viceprezident chorvatského klubu Zdravko Mamič a jeho syn Zoran byli kvůli Modričovi už tento týden v Londýně. Údajně se sešli s Tottenhamem a Manchesterem City, otázkou ovšem zůstává, zda budou chtít za hráče vynaložit 20 milionů liber jako majitel Chelsea Roman Abramovič.

Ten zároveň požádal Granta, aby popřemýšlel nad dvojicí Dinijar Bilyaletdinov – Branislav Ivanovič z Lokomotivu Moskva, která by podle tisku stála dohromady okolo 20 milionů liber. Ropný magnát totiž ve svém týmu chce hráče s ruským občanstvím. Bilyaletdinov je navíc univerzální. Může hrát jak ve středu, tak na pozici křídelního hráče. Ivanovič, kterého sleduje také Manchester United, by pro změnu mohl zalepit díru na pravé straně, kde se neprosadili Ferreira a Belletti.

První posilou Chelsea se ale pravděpodobně stane Francouz Nicolas Anelka, který se sám netají touhou přestoupit do velkého klubu a hrát Ligu mistrů. Předpokládá se, že by osmadvacetiletý střelec odešel z Boltonu za 10 milionů liber.

Autor: Pavel Janega / independent.co.uk

Komentáře (80)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no tak ten Grant s Abramovičem to pěkně rozjeli...hlavně že prodali Robbena což je jeden z nejlepších křídelních hráčů a navíc je mladý a ted rychle potřebují Modriče za 20 mil

Reagovat
smazaný uživatel

Robben odešel za 25 milionů, takže pokud koupí Modriče za 20, tak to bude po finanční stránce výhodné.

Robbena prodal Mourinho, ne Abramovič a Grant. Chelsea se tím na křídlech výrazně oslabila.

Ani pro Robbena samotného to nebylo výhodné. V Realu jen sedí nebo je zraněný. To v Chelsea měl místo v základu jisté... (pokud nebyl zraněný, což byl asi jeho největší hendicap už v Chelsea)

Reagovat
Shevchenko

Robben je podle mě strašně přeceňovaný, hraje moc na sebe a navíc je stále zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

ty zraneni ho bohuzel hodne brzdej.ocas hraje dost na sebe ale je mladej a snad se ponauci a bude jeste lepsi.je to vybornej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka je super nákup, ale Chealsea by se měla zbavit jenoho útočníka, protože se po MA vrátí hráči. Modrič je dobrej nákup, Ivanovič taky, ale zase by měli prodat Ferreiru. Ale potom mě sere, že Chelsea bude mít v útoku Drogbu, Kaloua, Anelku, Ševčenka, Pizzara.....moc málo místa na tolik útočníků..no uvidíme na konci ledna

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou je spíš křídlo, ale Pizarro by si měl hledat nové angažmá...

Reagovat
P8P

Tady to sice nepíší, ale pokud dobře vím , tak má Chelsea zájem i o Davida Villu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečteš deník The Sun? O Villu nikdo z Chelsea zájem neprojevil (krom Mourinha, ale to už je historie). To byly podle mě jenom nesmyslné novinářské výplody. Proč kupovat hráče, jenž se v lize trefil letos jenom tuším čtyřikrát a jeho slavná forma je tatam?

Reagovat
P8P

Promiň ale The Sun fakt nečtu nebo tady v běžný trafice ho snad prodávaj?? A že zatim nedal tolik gólu jako dřív nic neznamená. Letos víc gólů připravil a navíc je polovinu podzimu zraněnej, ale to nic nemění na to, že je to jeden z nejlepších útočníků na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak existujou internetove stranky The Sun takze muzes to cist tam

Reagovat
smazaný uživatel

Az si na ty prestupy vydela Chelsea jako samotnej klub tak ať si koupí koho chtej,ale kdyz ty prestupy plati prachy kery abramovic nekde nakrad

Reagovat
smazaný uživatel

italska mafie v acm, ruska v cfc, thajska v citizens aj. ..si zkratka nevyberes

Reagovat
smazaný uživatel

italska v ACM...spíš snad v Juventusu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V Obojim

Reagovat
M11

tys kradl s nim ze to tak vis ??

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych krad s nim tak nereaguju na takovyho dementa jako ses ty,takze ne.

Je uplne jasny ze Abramovicovi vydelany prachy nejsou čistý a v Chealsea je pere.

Reagovat
M11

a kde?? v pracce nebo na valse

Reagovat
smazaný uživatel

tohle snad nemá cenu ani komentovat - žádná logika, systém, procesy v týmu... nic neříkající chaos... alespoň jde nyní vidět, kdo toto modré galacticos má na svědomí - ne mourinhu ale abramovič!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to tak 50 na 50. Přece jenom Mourinho Chelsea během posledních let hrozně rozprodal kádr, zbavil ji kvalitních hráčů (Duff, Robben, Gudjohnsen, Gallas, G. Johnson...) a nakoupil přeplacené hvězdy (Ševčenko, Ballack, A. Cole, Malouda), které nepodávali výkon rovný tomu, jak se jim za ten rok, dva plnila bankovní konta. Teď je třeba situaci nastolenou právě Portugalcem urovnat, udělat menší revoluci, jakou provedl třeba Real Madrid či Bayern München. Naštěstí v případě Chelsea není třeba měnit více jak čtyři hráče, přitom v zimě by stačili klidně jenom dva... (forvard+záložník)

Reagovat
smazaný uživatel

jako případnou posilu z výše zmíněného seznamu beru akorát alvése ze seville a možná ivanoviče z lokomotivu... všechno ostatní je pro mě konkurence hráčů z lavičky. příklad Anelka - k čemu? ...další Modřič - k čemu? - přes lamparda se neprosadí a všechny jiné pozice budou pro něj špatné!!! jinak samozřejmě pro ostatní kluby posily jako hrom, vztahuju to k chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim zbytečný nákupy....hlavně anelka to nechápu..nejlepší léta za sebou...a akorát by za něj zase dali prachů jako prase..ten alves ten je dobrej..pak možná ještě jednoho beka...a záložníka krajního...a pizzaro...ten at už jde to je hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

ked chcu kupit praveho beka tak musia jedneho predat sak cez leto kupili bellettiho a su nespokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka si věří,že získá Maicona.V Interu se mu daří,jako celému týmu a nemá jediný důvod odcházet.Už to vidim jak vyhodí astronomické částky za hráče,kteří třeba nepřevedčí a v létě se budou stěhovat..

Reagovat
mike.84

jezis mysman ty uz pises ty sfoje zabedněne članky i tady , vrat se prosimtě na efotbal, každy tfu clanek zacina a končí tím že abramovič je debil a mafian a cfc je uměly tym a bla bla bla. prosimtě už tě vidim jak ty bys třeba odmitl dědictví např. jake potkalo bolka polivku ve filmu dědictví......jsem fanoušek chelsea od roku 99 co s tím duělaš chceš mě přesvědčit že jim fandit nemam?jenom kfuli abramovičovi?fandil bych jim ikdyby hrali jenom o pohar uefa protože jim fandim 8 let tak si fandi buzičkovi ktery poslední dobou pada na hřiště 2x častěji než v lonske sezoně - o sorry ikdyž ty si ten nejchytřejší fanda tak samozřejmě myslim ronalda. ted se k němu vyjadři.. on přece taky kazí fotbal simulovaním ne? co mi ktomu napišeš?

tak a ted bych rad napsal něco k članku

myslim že je špatny nazor říkat že belleti jse nechytl v čelsí. hraje tam pul sezony a nehraje huř než ferreira - myslim že je lepší než portugalec. a nakupy ktere chysta chelsea jsou fakt nelogické , když chcou jenom lepit dočasné diry v sestavě kvuli šampionatu nebo zraněním,ale anelka ikdyž si myslim že je rozvraceč moralky tak ma dobrou formu tak možna by ho koupit mohli. ke canizaresovi sem se už vyjadřil, proč prostě chcou zas kuovat když ani nesjou pořadně sehrani, a reprezentanti pro afriku budou zpatky za 3 tydny.takže at vyřidí spiš hostovačky a ne transfery..

jedno prave křídlo , stopera (když ne pettigrew nebo mancienne) , utočník nebo podhrot a to si myslim stačí. a ještě leveho obrance (a.cole hraje strašně), stejně jajko real udělal chybu odchodem makeleleho tak cfc udělali chybu s parkerem, duffem a del hornem když je pustili. protože parker je stejny typ jak sidwell a je lepčí. tak snad to nezvrhne zase v orgie nějake peřstupové ktere vyjdou v niveč

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že koupí levého obránce.Ty by si chtěl koho na levého beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nalevo může hrát Bridge, ten tam hraje skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta Čukotka je opravdu umělý klub a Abramowitch je opravdu jen mafián, který si v ní ulívá peníze aby utekl před Putinem....to přece všichni vědií....to že dobrovolně fandíš takové zhovadilosti jen vypovídá o tvé chabé inteligenci a pokřiveném morálním profilu.....pokud tedy nejsi ten jejich běžný 13-letý infantil, který z toho nemá rozum...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea a umělý klub? včem?

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto ve všem....:-)

Reagovat
smazaný uživatel

aha a tu historii si určitě taky koupili

Reagovat
smazaný uživatel

jakou histourii?Chces rict ze chelsea ma nejakou historii?dyt chelsea ma min titulu jak sunderland nebo sheffield...to je teda historie

Chelsea byla, predtim nez ji koupil rusák,prumernej anglickej tym kterej ziskal titul JEN JEDNOU!!A najednou prijdou money z ruska,nakradený mafiansky prachy a vyhrajou tituly,koupej hvezdy a skvelyho trenera.Chelsea neni velkoklub ona si na nej jen hraje

Reagovat
smazaný uživatel

...tak to si pekne na omyle!!! pred Abramovičom bola éra Gullita (hrajúci manažer) a potom Vialliho, hráči Zola, Di Matteo, Wise, Sutton, Flo, Poyet a mohol by som pokračovať...Tí hráči vyhrali pohár Uefa (alebo PVP, už si to dobre nepamatám, vtedy som vojenčil), takže klud...

Reagovat
smazaný uživatel

vím,že vté dávnější minulosti měli jen jeden titul,ale v r.1971 vyhráli PVP a v r. 1998 podruhé a od druhé poloviny 90. let patřili do první 5pětky anglické ligy,po kolapsu Leedsu se posunuli na pomyslné 4.místo za ManU,Liverpool a Arsenal a to bez ruských peněz,umělým klubem můžeme nazvat u nás Blšany nebo Drnovice a v evropském měřítku třeba Parmu v 90.letech,ale ne chelsea

PS: nejsem fanoušek Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

taky jak dopadli, žili tehdy na dluh - ještě hůře než Leeds a kdyby je tehdy jako levnou děvku nekoupil Abramowitch, tak místo do LM z toho 4 fleku letí někam mezi amatéry ....

Reagovat
smazaný uživatel

...ale medzi amatérmi neskončili....

Reagovat
mike.84

to je vidět kdo je tady debil, proč si mysliš že bych měl byt dement když mam maturitu za 4 ? je mi 23 a živim se angičtinou ? tak to sem asi dement no ... dement si možna ty , taky bys moch vědět že michail chodorkovskij a abramovič prej spolu chodili do školy. a oba veřejně "bojovali" PROTI putinovi za jeho antidemokraticke čistky. a kdo je mafian tak je znamo že to je putin a ne abramovič.. to sou jen dohady zda abramovič ukradl vagony plne ropy. pputin měl hračkařství a to že si kupuje jachty jenom zvyšuje zavist obyčejných zavistivých lidi jako si ty ty trapna zavistiva nulo. až dokažeš někde zbohatnout tak mi mužeš napsat že sem trapna nula ja.. a poberu to :) čau a pust si někdy politiku at viš o čem kecaš

Reagovat
smazaný uživatel

jé, to bylo moc dobré....dáme to na "blbec na konec"

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je jeden z nejlsavnějších a hlavně nejoblíbenějších anglických klubů. Pro většinu skalních fans je přítomnost Abramoviče jen nutné zlo a nadšení z toho nejsou, ale v žádným případě nesouhlasím, že to je uměle vytvořený klub!..oni mají svojí historii, své úspěchy a hlavně své věrné fans!!

Reagovat
smazaný uživatel

býváválo..i když nějak výrazně "oblíbená" nikdy nebyla....když se jim v 80-létech nedařilo, tak měli průměr hodně pod 20 tisíc....:-)..hodně skalních se na to už dávno vysralo nebo chodí raději na Fulham....

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu, že nebýt Abramoviče, tak by tady dnes nikdo Chelsea neřešil..tím chci říct, že skalní fans jim zůstanou a ty rádoby fans za chvíli začnou fandit já nevím třeba Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je jeden z nejlsavnějších a hlavně nejoblíbenějších anglických klubů. to si vyčet kde v Čtyřlístku?

Reagovat
Shevchenko

Jde vidět kdo je tady opravdový omezenec, všechny tady kritizuješ za názvy klubů a sám napíšeš Abramowitch, ty si opravdu vymaštěnec

Reagovat
smazaný uživatel

To byl podle mě záměr,napsat "Abramowitch".

Reagovat
Shevchenko

Jo to vím, ale co ho k tomu nabádalo to napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

zkus si to najit ve slovniku...

Reagovat
smazaný uživatel

Shevcenko - právě ses projevil jako dost slaboduchý jedinec, který si nedokáže spojit dohromady dvě informace, ty to budeš mít v životě asi celkově dost obtížné....

Reagovat
Shevchenko

chudáku, snažíš se tady všechny shodit a zatím ses shodil sám.

Reagovat
Shevchenko

A nauč se psát Shevchenko, zase tak těžké to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

možná to nevíš, ale Ševčenko se píše správně na spoustu způsobů - je pouze na mně, který z nich použiju....kdyby věděl, že pod jeho nickem píše takový kašpar, tak by ti možná koupil flašku vodky abys toho už raději nechal, bo má těch svých problémů dost...

Reagovat
Shevchenko

Shevcenko - tohle rozhodně teda žádný způsob není "svůj způsob" mají možná tak Češi nebo Poláci. Já vždy píšu Shevcheno, ale Shevcenko opravdu nic neznamená.

Reagovat
Shevchenko

*Shevchenko, já se to alespoň nebojím opravit

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to můžeš vědět?.....takhle se to píše oficiálně v Azerbajdžanu - a já si svobodně vybral právě tuto azerbajdžánskou verzi přepisu z ukrajinštiny ....

Reagovat
Shevchenko

Až mi najdeš nějakou ázerbájdžánskou stránku a na ní napsané "Shevcenko", tak uznám tento fakt. Ale já doopravdy pochybují o tom, že by si v té rychlostí zrovna vybíral ázerbájdžánskou verzi. Buď napíšeš Ševčenko nebo Shevchenko, taky bych nikdy nenapsal polského "Szewczenka".

p.s.: je to Ázerbájdžán a ne Azerbajdžan.

Reagovat
smazaný uživatel

podívej, ty to špatně chápeš - já ti nemusím nic dokazovat, pokud máš zájem, tak si to najdi sám, a azerbajdžancům je úplně jedno jestli tady píšu Ázerbájdán nebo Azerbajdžan jelikož nemají ani nejmenší ponětí o českých fonetických pravidlech - v kterých mají mimochodem slušný zmatek i ti co je tady sami tvoři ....a koneckonců je mi ten ukrajinský útočník za zenitem i tak nějak celkově ukradený....

Reagovat
smazaný uživatel

Hello Hello,

We are the Chelsea boys,

Hello Hello,

We are the Chelsea boys,

And if you are a Tottenham fan

surrender or you die,

We all follow the Chelsea

Reagovat
P8P

Co furt máte proti tomu ronaldovi??? Tak občas nějakej ten pád přihraje, ale to všichni. Např: Ševčenko je z itálie vytrénovanej, tak , že si umí sám zakopnout o nohu a vypadá to jako faul, ale to tady nikomu nevadí a tobě asi vůbec ne když fandíš Chelsea. V argentině, itaálii a těhle státech se to učej už malí kluci šikovně padat. Ty asi fotbal nehraješ co, že nevíš, že při sebemenšim kontaktu když máš rychlost jak cristiano letíš na hubu. Nebo si v životě tak rychle neběžel a jen se různě valil.

Reagovat
mike.84

ale je nutno dodat že avram grant je odlišny člověk než žozé tak možna POKUD bude mit nějaky vliv (pokud všecko neuděla "sam" abramovič) tak mužeme čekat spiš "střizlivější" nakupy než ža žozeho.. si myslim teda

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad Anelka je dulezity zna anglicky styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea a její fanoušci?.....to je kapitola sama o sobě.... ....Wigan a Chelsea mají v PL naprosto nejzoufalejší fans, otázka je jen, kdo je z nich na tom hůře....všichni ostatní fans v Anglii mají ze současných "fans" Čukotky tak leda prdel.....běžte se z tou svou Čukotkou zahrabat, infantilové...

Reagovat
smazaný uživatel

Politiku Chelsea bych prirovnal k nasemu parlamentu a Ronaldo ti spadne za kazdeho stavu at uz je to 5:0 nebo 0:5.To je proste tutovka.

Reagovat
Antijuve

To si bude muset hodně sáhnout do kapsy i když nakradené ruské penízky možná pomohou.

Reagovat
smazaný uživatel

jak nekdo muze mlet take kecy ze je to z penez co ukradl abramovic.bych chtel videt vas kdyby prisel do vaseho klubu a zacal tam utracet bystemu hned lezli do prdele ze by neslo videt kde abramovic konci a vy zacinate.a takove kecy ze v ac milan je mafie tak to dokazte a nejenom delat tupe kecy na diskuzi jste jak banda curaku co furt breci ze jeho klub nema na nakupy

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi to úplně vystihl,až na to,že většina velkoklubů má na nákupy,ale nakupuje hráče rozumně,né jako Čukotka.Tak tady nemel kraviny ty scume.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc žádný "normální" klub se nepotřebuje takhle příšerně zaprodat....totiž - normální klub nežije nad své poměry tak jako bývalá Chelsea - a když to tam prasklo, tak se pak musela stát fotbalovou děvkou - a jít s kýmkoli - jne aby přežila...

Reagovat
smazaný uživatel

ale panove to s tou devkou uz se deje po cele premier legue liverpool,manchester utd,city proste to tak je a ze vy mate zarlive sklony na chelsea protoze chce po dlouhe dobe nakoupit opet dobre hrace.kdyz kupujou tak mate kecy ze chelsea porad kupuje jenom drahe hrace atd. a kdyz kupujou hrace co ukoncili angazma tak zase rikate ze ta slavna chelsea uz nema prachy a bramovic je nula.tak to asi nebude problem v chelsea ale ve vasi zavisti,protoze chelsea si muze klidne dovolit jakeho koliv hrace,i kdyz je pravda ze dneska uz aji man utd,arsenal i liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Mathes ty hráči co kupuje Chelsea chtěla i spousta jiných klubů, Chelsea F.C. není jediný klub, který nakupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

bruci byl jsi nekdy na chelsea??asi ne to bys takhle nemluvil

Reagovat
smazaný uživatel

jednou - před našim zápasem s Fulhamem jste hráli doma dřív, tak jsem tak ze zvědavosti šel zevlovat před Shitford Bridge a pozorovat ty přicházející ksichty....a věř, že za 3 hodiny se pak kolem WHL začali scházet naprosto odlišní lidé - skuteční fotbaloví fans...ale to je na delší rozhovor...

Reagovat
Devil

Tak toto se dalo cekat fakt jen o Abramovicovi a jeho zbohatlicke Chelsea . Bluzmenum se nedari podle predstav tak vykoupi nej hrace z cele Evropy . Ale stejne to nepovede k lepsimu , bude trvat nez do klubu zapadnou . A pak by me zajimalo jak to Grant bude delat kdyz bude met k dispozici vsechny hrace . Hrat muze jen 11 hracu a ted to vypada ze v Chelsea by mohli postavit 2 kadry , ktery by svou kvalitou mohli hrat LM. Kazdemu se to asi libit nebude ze musi zahrivat lavicku . A je videt ze Grant asi moc svojim momentalnem nahradnikum neveri . Nerikam ze posilit kadr je spatne , ale co je moc to je moc . Mam chelsea celkem rad , ale uz se nedivim ze na jeji adresu sem pisi uzivatele narazky tipu (umele vytvoreneho klubu , nebo ze prachy na hrace maj jen diky majiteli a bez nej by byli v polovine tabulky kam patri atd..myslim ze tech narazek tu bylo tolik ze bych mohl psat do vecera ...) Podle me tudy cesta nevede . S hraci je potreba pracovat roky a ne je vyhodit a nahradit kdyz tece do bot..

Reagovat
smazaný uživatel

nestačím se divit.. co ty jsi za krypla?

Reagovat
smazaný uživatel

také se tady pozastavuju nad některými zdejšími exoty, například zrovna tebou...jsem velmi rád, že zrovna my dva nejsme na jedné vlně...

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem rád.. to mi věř

Reagovat
Shevchenko

Hochu kolik ti je? Všem si tady za krypla co kritizuje když napíšeš Glasgow Rangers a sám napíšeš Abramowitch a Shitford Bridge. Pokud ti to nevadí tak je to úplně to samé. Tak yti můžu nadávat, že jim neříkáš originálním jménem.

Reagovat
Shevchenko

když někdo napíše Glasgow Rangers*

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsi tady předvedl svou duševní slaboduchost....a je mi tolik, že si prostě můžu dovolit psát "Abramowitch a Shitford Bridge" jelikož se ve svých příspěvcích neobracím na 13-leté infantily či přestárlé retardy......tobě by možná pomohlo při čtení mých příspěvků, kterým zrovna nerozumíš, vzít do ruky Slovník - tam si dohledat co ta "humorná" slovní spojení znamenají a pak by ses tady nemusel ztrapňovat, ty Glasgowe....

Reagovat
Shevchenko

humorní spojení? A neboj já bezpečně vím co znamená witch a shit. Ovšem ta věta " a je mi tolik, že si prostě můžu dovolit psát "Abramowitch a Shitford Bridge" " mě doopravdy dostala. Prosímtě už tu nepiš uděláš jen a jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď mluvíš jen za sebe nebo zase za všechny ostatní čtenáře tohoto webu?....ty tady funguješ jako nějaký místní führer?...Protože také tak rád hovoříš za všechny ostatní či ve jménu "všech čtenářů"..... a stejně jako on jsi podobně humorná postavička - naštěstí jsi proti němu jen takový břídil, taktže jsi i neškodný...zůstaneš proto i nadále jen tím místním kašpárkem pro obveselení, který nikdy nic nepochopí....prostě führer z Glasgowa...

Reagovat
Shevchenko

OK, už meleš mimo mísu, navíc s idioty se hádá jen idiot takže se s tebou hádat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

hezký závěr diskuse, jen tě upozorním na pro tebe nepřijemný fakt, že takhle uzvavírá diskusi vždy jen slaboduchý idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tady vetsina pise tak podle toho vypada Chelsea jak ustav pro mentalne chorobomyslne.Ne ze bych s jejich politikou souhlasil.Prachi jsou Romanovi tak at si je rve kam chce.Navic nebyl zrovna z bohate rodiny,mel napad a vypracoval se.Dal kdyz se podivam na tabulku tak jsou 3 coz v naslapane premier league neni tak strasne vzhledem k tomu co predvadeji klicovi hraci viz.nas Peta.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele