Chelsea si vybrala trenéra pro novou sezonu: bude jím Conte

04.04.2016, 14:13
Aktuality
Očekávaná největší zpráva dneška byla právě potvrzena: Antonio Conte ještě letos na Euru povede italskou reprezentaci, od jejího kormidla se však uchýlí k týmu londýnské Chelsea. Tu od prosince na dočasné bázi vedl Guus Hiddink, někdejší trenér Juventusu nyní s Blues podepsal kontrakt na příští tři sezony...

"Vidina práce pro Chelsea FC mě plní nadšením. Jsem pyšný na to, že vedu národní tým své země, a pouze tak atraktivní role jako ta manažera Chelsea mohla následovat," rozplýval se po podpisu smlouvy 46letý kouč.

Conte se v létě stane už pátým Italem v čele Chelsea a pokusí se navázat na bohatý odkaz Gianluky Vialliho, Claudia Ranieriho, Carla Ancelottiho a Roberta Di Mattea.

Všichni tito trenéři dávají dohromady jeden mistrovský titul, tři triumfy v FA Cupu, jeden další v Ligovém poháru, a dva velké úspěchy na kontinentální scéně (Pohár vítězů pohárů roku 1998 a Liga mistrů 2012).

S prvními třemi kolegy Conte sdílí rovněž minulost spojenou s Juventusem, kde on sám úspěšně působil coby hráč i trenér. Poté, co si v černobílém dresu odkroutil 400 startů jakožto energetický záložník, postaral se na trenérské lavici o velkolepý návrat turínského celku na výsluní.

V letech 2011-2014 Starou dámu nepřetržitě držel na italském piedestalu, přičemž Juventus naposledy takový hattrick zvládl zkompletovat v dávných 30. letech.

Ihned ve svém debutovém roce vydržel s Turíňany neporažen celou sezonu, což se předtím v italské historii podařilo akorát třem mančaftům. Obdivuhodné množství 102 bodů z ročníku 2013/14 potom nevyrovná vůbec nikdo.

Pro Bianconeri v onom období Conte získal hráče jako Andrea Pirlo, Paul Pogba, Carlos Tévez či Arturo Vidal a ve všech třech sezonách byl rodák z Lecce vyhlášen trenérem sezony.

O tom, koho si za sebou Conte přivede do Londýna, se spekuluje minimálně od včerejška, kdy například Express přinesl zprávu, že bývalý kouč Sieny či Atalanty pokukuje především po dvou hvězdách AS Řím, záložníkovi Nainggolanovi a stoperovi Manolasovi.

Podle informací stejného listu si má Conte na Stamford Bridge ročně přijít na pět milionů liber. Trenérský ansámbl Chelsea na jeho přání doplní rovněž jeho krajané a dlouholetí spolupracovníci Angelo Alessio, Massimo Carrera, Mauro Sandreani a Paolo Bertelli.

Itálie prozatím pod Conteho vedením nenašla přemožitele v žádném soutěžním utkání, když se na Euro kvalifikovala se sedmi výhrami z 10 zápasů.

Autor: Tomáš Daníček / chelseafc.com

Komentáře (545)

Přidat komentář
Mihi

Reagovat
2miguel1

čo neni robota na SA?

Reagovat
Mihi

Kámo nič, ale práve jedne chalan zabudol zablokovať plochu keď odišiel a teraz kupuje pizzu

Reagovat
2miguel1

ale dobrý trénerík, neveril som že pojde do Chelsea

Reagovat
Mihi

Dobrý dobrý, o rok sme znovu v Champions league.

Reagovat
Aldeano

Škoda takového trenéra v takovém klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vítej, Antonio!

Doufám, že bude mít na Conte jednu výhru za druhou

Jsem hrozně zvědavý, jak to dopadne. Může to být paráda, ale taky slušný propadák.

Uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatak. Jestli se nekomu upise jeste Mourinho, tak to z trenerskeho hlediska v Pl bude docela zajimave. Hodne "tezkych vah".

Reagovat
Godwinson

Ale výstižný nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Nevím co čekat, ale nejspíš je to momentálně ta nejlepší volba. Trénovat Chelsea je těžké, vždycky jsem si myslel, že jsme udělali největší chybu už prvním vyhazovem Mourinha, ale letos mě vyvedl z omylu, takže jako největší chybu už vnímám vyhazovat Carletta, po sezóně kde s přestárlým kádrem do posledních kol bojoval o titul a odešel kvůli bublině o novém Mourinhovi v podobě AVB. Tak ať se daří Antonio, jsem zvědavý jak zapracuje hráče jako Loftuse, Kenedyho, Babu. Jsem zvěfavý co bude s Terrym a Ivanovičem. Snad zvládne zase nastartovat Hazarda a přijde další úspěšná éra

Reagovat
Baronne

, myslíš že Hazard zůstane ? Podle mě jde v létě pryč

Reagovat
Hokaido

Určitě nejde, jednu sezonu dostane na 100%.

Reagovat
SpecialOne

Má smlouvu do 2020, v Londýně má zabydlenou manželku a 2 děti a asi je tady spokojený. Útok Realu se dá podle mě čekat až po konci Ronalda. Ale pochybuju, že jej prodáme po téhle sezóně, kdy svými výkony zredukoval svou cenu snad na polovinu

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
dantetomas

Myslis ze Pereza zaujimaju jeho vykony. A napr taky Levy by ho Florentinovi pod 100m eur nepredal

Reagovat
kvasha16

myslim ze uz 3 deti, ale nie som si isty

Reagovat
Mimalu

To si nemyslim, jedine ze by on sam zacal trucovat a vydupal si prestup. Takhle za nej po letosku nikdo poradnou sumu nezaplati a prodavat ho pod cenou Chelsea nemusi a ani chtit nebude, porad je to nejvetsi hvezda tymu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, za tu cenu ho momentálně nikdo nekoupí, maximálně tak Real, ale tam by v současné formě byl na lavce...prostě letošní sezóna mu nesedla, byl taky zraněnej a nedostal se do toho...snad od léta bude zase bourák jako při loňským tažení za titulem

Reagovat
Talker

Letos mě Ranieri přesvědčil, že největším failem bylo vyhodit Ranieriho.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SpecialOne

no myslím, že tu symbiózu co má on a Leicester žádný trenér mít s Chelsea nikdy nebude

Reagovat
Talker

Tak právě Ranieri tu symbiozu s těmi kluby má pravidelně - ta jeho osobnost a přístup je všude podobný a ti hráči ho mají hodně rádi a věří mu. Letos jim to sedlo parádně, ale i v předchozích angažmá to měl skvělé - jen to nikdy nedotáhl (i díky tomu, že netrenoval jediný top klub, ale vždy jen 2.-4. v pořadí).

S takovým Monakem postoupil z druhé ligy, okamžitě obsadil druhé místo s 80 body a stejně ho vykopli - a loni měli 71 bodů a letos budou mít ještě méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
raduinho

Jemu prostě chybí nějaký titul, je tak paradoxní, že přitom kolik trénoval velkých týmů na něj pravděpodobně dosáhne s Leicesterem. Každopádně je to neprávem jeden z nejpodcenovanějších trenérů posledních 20-ti let.

Reagovat
Talker

Tak velkých týmů - Chelsea trénoval v době, kdy nebyly žádné prachy a pak musel ten klub přebudovat během jedné sezony. Do Juventusu přišel po postupu do SA, kdy vládli Inter s AC. S ASR bojoval o titul do posledních kol, ale Inter obhájil. Inter přebral ve sračkách. S Monakem udělal jejich rekord bodů, ke kterému se ani nepřiblížili zatím - a asi ani nepřiblíží.

Prostě nikdy neměl velký klub, který by byl favoritem na titul - spíš naopak, dostal tým ze širší špičky, dostal ho těsně pod vrchol a pak skončil.

Reagovat
raduinho

Ono podle okolností, to tak je, ale prostě ten výpis Chelsea, AS, Juve, Inter, Monako, tuším, že byl i ve Valencii.. Prostě dost solidní kluby v životopise

Reagovat
Talker

To je sice pravda. Jenže když si to dáš do souvislostí, tak to vypadá úplně jinak. Hughes má taky Citizens v životopise, ale když to přebíral, tak to byl průměrný klub.

Reagovat
Largo

Presne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

a hned druhej byl angažování Mourinha

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dávam mu max polroka...

Reagovat
Baronne

Je tu někdo, kdo zná Conteho mentalitu ? Vůbec jsem neviděl Juventus v letech kdy to vedl.. Má radši útočnější nebo spíš obranářskej fotbal ? Jsem zvědavej, koho si k nám přivede, jen doufám, že ne moc Italů

Reagovat
smazaný uživatel

prý je pedant na disciplínu a hrával všude systém 352, tak to podle mě bude zkoušet i v PL..tak uvidíme, jsem zvědavej kdo odejde/zůstane

Reagovat
Baronne

díky , taky jsem zvědavej, popřípadě co udělá s Babou, Loftusem, Kenedym a Patem (jestli zůstane..)

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně hraje 352, ale s tím, že tým dokáže v případě potřeby kdykoliv "přepnout" na 433 a zpátky.. Jen co jsem četl.

Reagovat
vitasrp

To, že by nějak dogmaticky lpěl na 3-5-2, je podle mě slušná kravina.

Reagovat
Pinturicchio

Je, v Juve hrával 4-4-2 (4-2-4), 4-3-3 a 3-5-2, teď s Itálií i 3-4-3. Conte si "očekuje" kádr a vybere nejvhodnější rozestavení, to je jeho velká přednost.

Reagovat
Dufan

a jak se ptá Baronne, hodně klade důraz na obranu.....italská specialita

Reagovat
Pinturicchio

No, není to nějaký beton, kdy by před vlastním vápnem bylo 9 lidí, spíš hodně aktivní presing.

Reagovat
DelPiero137

Minimalne v LM sme pod nim nepredvadzali preciznu Taliansku obranu. To skor teraz pod Allegrim. Ale dokazal vypracovat vybornu taktiku na konkretneho supera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

OT: tak co zavru uz toho Messiho?

Reagovat
Messi14

ne

Reagovat
Talker

Uvidíme. Rozhodně cítím větší důvěru než 3 roky zpátky, tak uvidíme. Podle toho, co jsem četl a viděl by měl být ranou do černého. Ale takových už bylo.

Reagovat
Liquid

chtějí mi tu Chelsea zprotivit, trenér co ještě nic nedokázal navíc s cejchem korupčníka, zlatej Simeone.....jediný + je, že by pod ním Chelsea měla inkasovat méně branek než dosud

Reagovat
Baronne

Juventus vrátil na trůn potom, co byli sedmý.. Myslim že “nic nedokázal“ je dost drsný..

Reagovat
Pipo123

Nič nedokázal ? On naštartoval Juve a dostal ich tam kde sú dnes, hráči pod ním makajú a ten kto nemaká proste nehraje. To vám hodne pomôže, taký Fabregas, Hazard sa budú musieť kurva snažiť.

Reagovat
Baronne

a nebo hráči jako Fabregas a Hazard pudou dopíči nebo leštit lávku no.. Jestli je to takhle, tak bude milovat hráče typu Pedro

Reagovat
Dominator

Uff, Pedro, to bude jeho konik (taky jeho Giaccherini ci Padoin)

Reagovat
spider_8

U Fabregase problém ani není, jsou tam větší adepti, kteří si to slíznou

Reagovat
risk je zisk

Juventus diky jeho praci tezi jeste dodnes, takze se nebojim, ze u nas propadne. Tohle bude hodne zajimave, hlavne koho si privede Snad ten Pogba .

Reagovat
smazaný uživatel

Načo by šiel Pogba do horšieho? Navyše bez LM

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
smazaný uživatel

To hráčovi ako je on nemôže stačiť Ale jo nová výzva, plat okolo 10 mega, 120 mega pre Juventus, to by asi zobrali...

Reagovat
Emmett Brown

To už Jarda povedal, načo by šiel do horšieho?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Largo

No a?

Reagovat
Hokaido

Paráda, jsem rád, že se to nepotáhne až do Eura a je to vyřešený.

Hlavně doufám, že se do týdne dohodne s Terrym a co nejdřív podepíše novou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasny, jediny dostupny trener kterymu fakt verim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Trenérsky bude PL příští rok slušně nabouchaná.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Svatej

Reagovat
Euphael

akorát u nás na lavičce vandrák pičo

Reagovat
pantondavo

Myslíš v Karviný?

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

novinka

Reagovat
icka

Reagovat
Darren Fletcher

škoda, chcel som Conteho k nám

Reagovat
smazaný uživatel

do WBA?

Reagovat
Darren Fletcher

nie, do škótskej repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vítaj, veľa šťastia. Bude toho veľa, čo treba napraviť...

Reagovat
smazaný uživatel

všechny týmy začínají sezonu od 0, navíc by si měl vydupat nějaký dobrý posily do každé řady (ne jako loni), takže věřím že to půjde

Reagovat
F.Torres

RIP in peace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

...ostatne timy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když napíšeš RIP tak už in peace psát nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

to su len ich trapne srandicky a myslia si, ze to je este vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

ty asi do diskuzí moc nechodíš viď?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na docela rozumnou volbu pro Chelsea (po delší době). Zbytek ukáže čas.

Reagovat
Hokaido

Antonio Conte becomes 5 Italian to become Chelsea Manager.

Rest of the 4 have been extremely successful at the club: Gianluca Vialli, Claudio Ranieri, Carlo Ancelotti and Roberto Di Matteo.

Ani mi nedošlo, jak dobrou práci u nás udělali italští trenéři. Mimochodem toho prvního jsem si musel vygooglit, zajímavej příběh.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gianluca_Vialli#Chelsea_2

Reagovat
Aldeano

Vygooglit?

Reagovat
dantetomas

Čechovska era...

Reagovat
Hokaido

Tak v tý době jsem nevěděl, že se fotbal hraje i jinde, než u nás na vesnici a vůbec jsem to nesledoval.

A prostě jsem si nepamatoval, že vyhrál PVP a byl hrající trenér...

Reagovat
Mimalu

Tak je trochu s podivem, ze jsi za ty roky na nej nenarazil, minimalne tady na EF jsou caste narazky "ty urcite fandis Chelsea uz od Vialliho..."

Reagovat
Aldeano

No, ale časem jsi se o něm dočíst mohl.

Reagovat
Hokaido

Však jsem psal, že to jméno pro mě není úplná novinka, ale ten příběh mi holt v paměti neutkvěl.

Reagovat
raduinho

Fandit Chelsea a neznat Vialliho

Reagovat
bbbauch

treba ja znam u united vsechny manazery za poslednich 30 let a to jim tak dlouho nefandim

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Aldeano

Reagovat
liquicitizen

You sir have my respect.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je to za 30 let bráno už jako cvičení na zlepšení paměti

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Skus fandit Realu

Reagovat
Dominator

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

tomu fandia iba deti

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
ZB 07

Reagovat
shitcool

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

Reagovat
db18

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
raduinho

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Dufan

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hokaido

Neříkám, že jsem o něm nikdy neslyšel. Ale o tý jeho éře toho moc nevím, to je pravda.

Reagovat
Arne

Uplne normalni pripad jejich fanouska...

Reagovat
spider_8

Reagovat
Counter

Wow, fanoušek CFC, který dobrovolně přizná, že jí nefandí už od Vialliho. Nevěřil jsem, že něco takového existuje

Reagovat
Hokaido

To je fakt tak rozšířený? Já sem chodím dost, ale fakt jsem si snad nikdy nevšimnul, že by to tady někdo někdy tvrdil.

Reagovat
Counter
Reagovat
spider_8

Vtipný, neřekl to ani jeden fanda Chelsea, akorát nám to všichni okolo strkají do huby To tak nějak vysvětluje, o čem ten hejt na Chelsea je.

Reagovat
Counter

Hejt na Chelsea je zcela opodstatněný :-P No a samozřejmě že tohle je groteskní případ.

Reagovat
Counter
Reagovat
kvasha16

ja s tym tiez nemam prolbme priznat sa, az taka rarita to podla mna neni, akurat to nikto nespomina "len tak medzi recou"

Reagovat
Busby babes

Vialliho googlit?

Reagovat
niflheim

Rok, případně rok a půl?

Reagovat
kvasha16

ked dopadne ako Moyes u vas tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Energetický záložník

Reagovat
raduinho

Králíček Duracell.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Taky me to dostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

Asi ví, že euro bude průser

Reagovat
Baronne

Ježiš Nainggolana ne

Reagovat
Largo

Mate snad lepsiho a bojovnejsiho zaloznika?

Reagovat
Ritchie

Mikel

Reagovat
Largo

Reagovat
Baronne

Fakt nechci takovýho zmrda do týmu, toho si nechte

Reagovat
fff

Nech uz zacne nova sezona . Tesim sa na to.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
10

Údajně by měl za tři roky dostat 20 milionů EUR, což mu přeju, ale z pohledu Chelsea je to docela risk.

Bere si s sebou i věrný a špičkový asistenty - Angelo Alessio, Massimo Carrera, Mauro Sandreani a Paolo Bertelli.

Reagovat
Talker

Je otázka, jestli je to před nebo po zdanění - pokud před zdaněním, tak je to polovina toho, co bral Mourinho (ten měl 10 mega liber ročně). Pokud po zdanění, tak je to cca stejně jako to, co měl Mourinho.

Reagovat
fantomas

Má brát polovinu toho co Mourinho, což se mi spíš jeví jako krádež.

Reagovat
10

proč?

Reagovat
fantomas

Protože Conte neni poloviční Mourinho?

Reagovat
10

reputací pořád je

Reagovat
10

jinak třeba finalista LM Allegri by teď měl podepsat novou smlouvu a dostat by měl 5 mega ročně, což je nejvíc v historii Juventusu...proto mi 7 mega ročně pro Conteho přijde víc než adekvátní

Reagovat
Talker

Tak platy v Anglii jsou na jiné úrovni - jak pro hráče, tak pro trenéry.

Reagovat
fantomas

Reagovat
10

ano, proto má taky Conte 7

Reagovat
Talker

A stejně Chelsea ušetřila 7 milionů ročně oproti Mourinhovi.

Reagovat
10

njn, Mourinho je nejdražší trenér na světě, 10 mega je jeho sazba už dlouho, měl to i v Interu...Conte k vám jde z italský repre, kde bere 4 a podílí se na tom z velký části Puma

Reagovat
Talker

Všechno v librách...

Tak nejdražší je Guardiola, ten má snad 15. Ale třeba takový Pellegrini má 4mil, Klopp má 7, van Gaal 7,3, Wenger 8,3, Mourinho měl 8,5 a pokud půjde do United, možná ještě dostane něco navíc...

Conte dostane 4,6 v librách - ne že by šlo o ligový průměr, ale nejde o nějakou šílenou částku - jde o nějaký takový "průměrný" plat v anglickém velkoklubu.

Reagovat
10

tak asi chcete jít příkladem v rozumu, no...bylo na čase

Reagovat
fantomas

Bych čekal, že ho budeš oceňovat o poznání víc.

Reagovat
10

opravdu nevím z čeho usuzuješ, že ho nějak nedoceňuju...

Reagovat
fantomas

Například ti přijde v pořádku, že ho Chelsea oceňuje z poloviny tak jako Mourinha.

Reagovat
10

O tom, jak ho Chelsea oceňuje vypovídá spíš to, že je teď 3 roky bude trénovat Conte, ne Mourinho

Mourinhova sazba vychází z glorioly kolem něj a mj. třeba z toho, že vyhrál 2x LM. Na tuhle úroveň se Conte teprve musí dostat a nemá to absolutně nic společnýho s tím, jak vysoko oba stavím, tak se mi to laskavě nesnaž podsouvat.

https://www.youtube.com/watch?v=WILBE4GdPxk

Reagovat
fantomas

Ok ok, klid zas.

Reagovat
Talker

Tak ono jde fakt jen o tu gloriolu v současnosti...

Mourinho má za posledních 6 sezon (včetně této) 2 ligové tituly a 3 malé trofeje . Když jsme u té Evropy, tak neměl ani jedno finále za těch 5 předchozích sezon.

Conte má za posledních 6 let 3 ligové tituly (a 2x supercoppa). A to trénoval 3 roky ligový klub.

Reagovat
10

ano, to píšu...Capello vyhrál trofej naposledy před deseti lety, ale stejně všude dostal 10 mega EUR

Reagovat
Hokaido

No dobře, ale Mourinho 3 roky soupeřil s Pepovou Barcou. Z toho má jeden titul.

V Chelsea měl dvě víceméně výborný sezony a z toho taky jeden titul.

V LM za těch 6 sezon 4 SF a jeden postup ze skupiny.

Ten tvůj výtah je určitě pravdivej, ale hodně zkresluje.

Reagovat
Talker

S Pepovou Barcou bojoval 2 roky. Třetí sezonu sebral titul Vilanova s náskokem 15 bodů na Real. Jenom jednou ze tří sezon měl více bodů, než měl před ním Pellegrini. V Chelsea měl jednu skvělou sezonu, jednu slušnou a jednu absolutně tragickou.

Desítka píše o tom, že získal 2x LM a je to součástí jeho aureoly - to ano. Ale za posledních 5 sezon se do finále ani jednou nepodíval. Pochybuju, že oba jeho poslední kluby byly s výsledkem jeho angažmá (1 velká trofej za 3 sezony) spokojené.

Reagovat
Hokaido

Jo, takhle to funguje.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Talker

Tak to je otázka, protože v itálii berou platy v čistým, ne? Takže proto jsem tam psal to, co jsem psal.

Reagovat
fantomas

A jak s tim souvisí Itálie? Tady porovnávám libry a libry, plat v Anglii s platem v Anglii. Pokud Mou bral 10, u Conteho se teď mluví o pěti.

Reagovat
Talker

To sice jo, ale je otázka, z jakého to mají zdroje. Klidně to může být z Itálie, vzhledem k tomu, že jde o Itala.

Reagovat
10

těžko říct, zatím to jsou všechno neoficiální informace, kromě délky kontraktu

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej Antonio Doufám, že bude v Chelsea úspěšný. Jako trenéra jsem si ho přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip na noční NHL, kurz pujde dolů: http:nhltipy.cz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
raduinho

Vítej ! Věřím, že tohle prostě nemůže skončit špatně, vzhledem k tomu jaký udělal pořádek v Juventusu a znovu z něj udělal TOP 10 v evropském fotbale a neuvěřitelně dominoval v Itálii. Jeho lpění na disciplíně v mužstvu je až pověstné a u něj opravdu platí, že bude BOSS. Jediné co bych bral jako minus, je absence většího úspěchu v LM, kdy udělal jedno čtvrtfinále (ovšem to se vypadlo s tenkrát suverénním Bayernem) a jednou vypadl ve skupině s Galatasaray. Ale zase měl jen 2 pokusy jen co je pravda. Příští sezonu nečekám nic menšího než souboj o titul a nějaký ten domácí pohár. Tak hodně štěstí Antonio a doufám, že u nás vydržíš ty 3 roky což bych byl i docela překvapený HEY ! HEY ! GRANDE CONTE, GRANDE CONTE, HEY ! HEY ! GRANDE CONTE, GRANDE CONTE !

Reagovat
Baronne

Souhlasim se všim, ale teď na to koukám, ta dominance v Italský repre, tam ty výsledky jsou teda takový nic moc, s Maltou 1:0, Bulharsko taky.. Ale předpokládám že je to tim, že ta ofenzivní síla Itálie asi neni tak kvalitní poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

neznas italy kdyz jim staci 0-0, tak to skonci 0-0 i s trpaslikem. jedinej tym/y, kterej se ridi valovym heslem, jen nevyspely tym dava vic golu nez je nezbytne nutny

Reagovat
icemike

Aha, takže to bude Chelsea hrát pořád stejně, do řiti

Reagovat
smazaný uživatel

tj novinka! to už je když hráli odvetu proti PSG tak se to oznámilo.

Reagovat
Spasitel

Dobrá voľba hádam konečne prinesie stabilitu a dobré výkony

Reagovat
vitasrp

Jsem spokojenej, po Simeonem moje druhý jméno na seznamu.

Má za sebou úspěchy, klade důraz na taktiku spojenou s herní disciplínou a navrch je to tak trochu magor. Pro mě ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

A taky to vypadá, že jsme se konečně vykašlali na prosazování dominantního fotbalu a radši bereme trenéra, který se dokáže přizpůsobit kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Tak teda vitaj snáď to už konečne nedopadne klasicky...

Reagovat
Posledni Kovboj

az ho vyhodej, zamlouvam si "Con te partiro"

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čekám příští rok titul. Tenhle trenér má moje uznání, jde si tvrdě za svým. No jsem zvědavej kdo všecko se bude po sezone z klubu pakovat. Prodal bych hazarda dokud ho někdo chce, Fabregas je taky hroznej, Mikel se udrží sice nechápu jak tam muže být tak dlouho.

Reagovat
Miguel19

Jděte do prdele s tím prodejem Hazarda...

Cesc bude hrát to co Pirlo pod Contem.

Reagovat
fantomas

Jen tak pro zajímavost, úryvek z článku od četky:

"Conte bude mít za úkol navázat na úspěchy klubu ruského miliardáře Romana Abramoviče z minulých let, na nichž se podílel i brankář Petr Čech, který loni v létě přestoupil do Arsenalu."

Reagovat
Usty

Šéf sportovní sekce musí bejt strašná zrůda...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak ještě tam mohl zakomponovat Kalase, Jarošíka a Šebka, který je podle všeho v současnosti v FK Kosoři.

Reagovat
shitcool

Reagovat
mistr129

a podle sport.cz je povede bývalý Nedvědův spoluhráč

Reagovat
fantomas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Slabý. Ještě to mohlo pokračovat:

"... za českým spoluhráčem Tomášem Rosickým."

Reagovat
fantomas

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Blasphemer

*do Arsenalu Tomáše Rosického

Reagovat
Hokaido

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Reagovat
db18

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
bloodonor

tak jestli to povede jako AC ,tak jsem rad chelsea sestup

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
tony223

A víš o tom, že on AC nikdy nevedl, nebo je to jen hodně chabý trolling?

Reagovat
Dufan

Reagovat
nani92

skončí ako LVG

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/OptaJoe/status/716986213576495105

Sranda, Leicester o 10 bodov menej, Tottenham šiesty, WHU v boji o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda, já chci vidět tabulku, ve kterí se zohlední poryv větru a protisluníčko

Reagovat
smazaný uživatel

meanwhile, AV still shit..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom všechny zápasy vyhráli, vedli bychom ligu.

Reagovat
Mastný Chobot

pekne

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

hm

Reagovat
nani92

Humor

Reagovat
Hokaido

Chelsea still shit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas no...a ak pride Mourinho, tak na Morganovi asi bude stavať

Reagovat
Infernoqt

nepřijde, Ed to o víkendu vetoval, sdělil, že doufá,že s Gaalem dodrží smlouvu, protože se mu líbí jeho koncepce a práce s mladými ... i to tour po Číně byl Gaaluv nápad, který si vyžádal jen dva zápasy, protože chce víc času na trénink s týmem... asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

kde to pise?

Reagovat
Infernoqt

já to sledoval živě

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak o tom asi musi byt nejaky rozhovor ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Jeho práce přesně zapadá do koncepce United

Reagovat
Mastný Chobot

inak, vieš, že to bolo vydané prvého apríla?

Reagovat
Infernoqt

to nic nemění na tom, že to řekli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

kamoš Ryan Giggs, jež je dlouho spojován s postem manažera United, si z toho však nic nedělá, jelikož si je vědom dnešního data. ..citaj aj clanky

Reagovat
kiwwi

Ten debil na Digi Sport to včera precital v priamom prenose, som myslel ze sa zosulam od smiechu... Ale ze sa nájde ešte ďalší taký som nečakal

Reagovat
Infernoqt

možná, ale tady je řeč o tom sebevědomí, Gaal na tiskovce prohlasil, že zůstává a tour po číně si naplánoval sám protože bla bla a jeho zkušenosti s minulou prací, Ed odmítl před novináři odpovídat na otázky ohledně Gaala, ale podotkl, že by rád s ním smlouvu dodržel... to že se do toho připletla i devilpage je druhá věc, kterou jsem sice nečekal, bohužel to naplánovali ve špatný čas - blbí jste akorát vy, máte mít přehled

Reagovat
Infernoqt

kdyt jsem to sledoval živě na sky sports news, tvl, kde bylo mimojiné kromě tiskovky i video s Edem, musim to vědět

Reagovat
smazaný uživatel

njn, pravda, taky jsem to viděl

Reagovat
r.mrazik

ten dlouhy mic na matu pred golem byl skvely...skoda,ze to nezkouzi casteji

Reagovat
r.mrazik

*nezkousi

Reagovat
smazaný uživatel

je ti jasné, že to dával Carrick? Morgan je rád, že dá přesně na 3 metry míč

Reagovat
bbbauch

To daval Morgan

Reagovat
r.mrazik

Koukej na to aspoň...

Reagovat
kiwwi

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://twitter.com/Aktualnecz/status/716950029467009024

Docela mě zarazilo, že se nějaký zpravodajství chlubí, že je anti-něco, vlastně svou neobjektivitou (ať může být ten ruskej "výzkum" sám sebeneobjektivnější, reagovat na něj takhle je prostě hloupost). Jaký zpravodajství čtete/jaký vám přijdou nejobjektivnější?

Reagovat
Mimalu

Tak chlubí, je to názor ruského media která těžko posoudí objektivitu. Celý ten průzkum je navíc k smíchu, když se člověk podívá na tu prapodivnou společnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten názor rusáků tam ale nehraje skoro žádnou roli. Neměli by si libovat v tom, že jsou anti-něco nebo pro-cokoliv a přejít ten ruskej blábol bez povšimnutí nebo to rozepsat nějak promyšleněji. Takhle se prostě chtě nechtě staví na jednu stranu barikády, což by zpravodajství imo nemělo.

Reagovat
Mimalu

Ale samozřejmě že hraje, Aktuálně podá nějakou informaci o Rusku, sami si ji vyhodnotí jako objektivní, nějaký ruský web ji zase vyhodnotí jako za lživou. Evidentně si z toho dělají srandu když snad každý vidí o jak "kvalitní" analýzu se jedná už jen z výběru těch webů

Reagovat
Busby babes

Reagovat
joshua

Spis jsou pocteni tim, ze je nekdo takovy vyhodnoti jako anti-, ne ze by byli pocteni sami o sobe tim, ze jsou proti Rusku. Vzdycky kdyz te nekdo takovej totiz oznaci za nepritele, tak je to pocta, Neco jako seznamy na whitemedia.

Reagovat
smazaný uživatel

hate je většinou výsledkem dobře odvedený práce

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že to berou v tomhle smyslu, pořád mi ale přijde trochu nešťastný to vůbec tímhle způsobem komentovat.

Reagovat
joshua

Je to Twitter, no, tam se podobne lidi co delaj social media vyjadrujou, je to otazka zvyku.

Reagovat
Busby babes

a co chces promyslene rozepsat ve 140 znacich? sorry, ale pokud te propagandisticka stranka oznaci za neobejktivni, tak je dost velka sance, ze asi neco delas dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Twitteru to samozřejmě nerozepíšeš, tak bych to tam vůbec nekomentoval.

S druhou větou souhlas, ale právě jako to objektivní médium přece nemáš zapotřebí na to takhle reagovat.

V podstatě mi jde o to, že takovejhle posměšek patří spíš do nějakýho blogu/komentáře.

Reagovat
Busby babes

je to twitter, tam se obcas davaj odlehcene veci. nevim, tohle mi nijak nevadi.

Reagovat
Busby babes

proc? vzhledem k tomu, jak u nas pusobi ruska propaganda se vsema tema aeronetama a podobme, to i pocta je.

Reagovat
M0rb1D4S

Tady by každý prodával Hazarda a z Cesca se dělá lemra, které se nechce makat.

Reagovat
kvasha16

welcome to EF

Reagovat
Pettirosso

Alessio, Carrera

Každopádně ten výčet úspěchů je neskutečný. Na to, že se jednalo "pouze" o tři sezóny v Juve, který do té doby skončilo 2x na 7. místě. Conte

Reagovat
spider_8

Je super, že se to oznámilo takhle brzo. Můžeme začít řešit sezonu hodně s předstihem a snad tak předejdeme podobnýmu fiasku, jako loni v létě. Každopádně když si vezmu, jak se Italům standardně v Chelsea daří, tak jsem docela optimista. Vialli, Zola, Ranieri, Cudicini, Ancelotti, Di Matteo...

Je na co navazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Těšíte se na 3-5-2 ? hm

Reagovat
Talker

Rozhodně lepší než impotentní 4-2-3-1. Ten styl se mi už pár let zajídá a pokud se do 3-5-2 přivedou vhodní hráči, je to skvělej styl.

Reagovat
r.mrazik

neni

Reagovat
Manik...

Reagovat
Talker

Samozřejmě záleží, jak je použitý. S wingbacky Cuadrado-Willian, středem Fabregas-Kanté-Matič/Nainggolan a útokem Costa-Lukaku věřím, že by to mohlo být parádní.

Ty to bereš na základě vaší zkušenosti. Jenže s tím kádrem, který máte/jste měli by byl sračka jakýkoliv styl.

Reagovat
vodka

hm, u těch útočníků potřebuješ vždy jednoho, kdo pokryje obrovský prostor, Lukaku to až tak není, Costa mi tak taky úplně nepřijde.

Reagovat
Talker

Přemýšlel jsem o tom, ale pokud bychom hráli vysokou linii, tak by to nebylo až tak potřeba - on si totiž Costa rád sbíhá do stran, sbírá míče a kombinuje - stejně tak Lukaku nemá problém seběhnout si do křídla a přebrat míč a jít dopředu.

Kombinačně samozřejmě ani jeden žádná extratřída, ale společně s wingbacky jako je Willian a Cuadrado ten prostor obsáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

"společně s wingbacky jako je Willian a Cuadrado ten prostor obsáhnou." .. krásně se to čte, díky

Reagovat
Zaschrona

Lukaku s tim vetsinou problem ma, je hodne linej. Umi to, ale moc casto to bohuzel nedela.

Reagovat
r.mrazik

nene...ja to beru ze zkusenosti z poslednich let,kdy s tim mel uspech jen želva (a i kvuli tomu,ze to pak vetsinou prehazoval na 433,jinak by byl v pice) a pak tedy Juve v lize,kde nebyla konkurence

musis to brat tak,ze hrajes vlastne na 5 obrancu...wingback je krasny slovo,ale porad to je krajni obrance pri braneni...a ted si vem,jak dlouho trva krajnimu obranci se dostat k centru u soupere...kurevsky dlouho

je to nevyvazeny system...bud je to hodne defensivni,nebo hodne ofensivni...prijde mi,ze neni nic mezi tim...jako takovy zajimava anomalie fajn,ale jako primarni system to je nic moc...

jasne...behem zapasu ta zmena muze byt super...ale primarne ne-e

Reagovat
Talker

Podle mého jde o celkovou strukturu hry a ne o rozestavení. Ve chvíli, kdy hraješ pasivní fotbal (po ztrátě míče do bloku a presing jen omezeného počtu hráčů), tak je fuk, jakou hraješ formaci, protože budeš mít ty 8-9 hráčů zatažených na vlastní polovině, když nemáš míč. Ať hraješ 3-5-2, 4-2-3-1 nebo 4-3-3.

Ve chvíli, kdy hraješ vysokou linii, agresivní presing, tak budeš mít na půlce soupeře pravidelně 5-6 presujících hráčů a tím pádem nebudou hluboko. Navíc 3-5-2 k tomu vybízí, protože máš 2 útočníky, kteří mohou pokrýt stopery/DM, 2 wingbeci, kteří se zapojí a 1 box2box, A stále máš zhuštěný střed hřiště za nimi (3 stopeři + druhý box2box a playmaker).

Takže fakt bych neřekl, že záleží na rozestavení - jde o to, jak ti do toho sedne materiál. Vy jste měli problém, že vám chyběla celkově kvalitní záloha a útok jste měli z formy - ale v tu chvíli už jde o nějaký damage management, kdy hasíte problémy a ne o nějakou konstruktivní tvorbu.

V současnosti bychom na tom byli podobně a přejít teď na 3-5-2, tak z toho nic moc nebude. Potřebovali bychom přestavbu (1-2 box2box, 1-2 stopeři, 1 world class hrot, Pato + přivést zpátky Cuadrada).

Ale když si představím třeba sestavu níže, tak podle mého to prostě může fungovat - ale je to investice 150 milionů liber nebo více. Ale CM musíme jedno přivést tak jako tak.

---------------Costa--------Lukaku---------------

Cuadrado-----Kante---Matič/Nainggolan-Willian

------------------Fabregas----------------------

Azpi/Braňo, Hummels, Zouma/Christensen

------------------------------Courtois-----------------

Na 4-3-3 se klidně přecházet může. Já s tím i počitám. Stejně tak na 4-4-2. Tam problém nevidím, vystřídá se jeden útočník za křídlo/beka a máš 4-3-3. Nebo vystřídáš středního záložníka za krajního beka a máš 4-4-2. Tohle už bude záviset na Contem.

Stejně tak je to i otázka ohledně obrany - ti 3 obránci a 3 střední záložníci tam nejsou tři nejen proto, aby zahustili střed hřiště, ale aby uvolnili právě prostor krajním záložníkům a umožnili na hřišti 2 útočníky. Ve chvíli, kdy má tým míč, tak wingbaci jdou výše a obránci se roztáhnou do šířky, aby pokryli většinu šíře hřiště. A když budou ti "krajní" obránci Zouma a Azpi, tak by to měli zvládnout.

Reagovat
Svatej

Jako me Eddie taky celou sezónu sral a hodnekrat jsem přemýšlel, jestli nam stoji za to si ho nechat, ale dávat ho z ty základky a týmu pryc je fakt prilis

Reagovat
Talker

Ono není vůbec kam ho narvat v 3-5-2 prostě. Wingback očividně ne, útok taky ne, protože tam by se sám vedle Costy utopil, zůstává záloha a pokud bychom měli hrát 3-5-2, tak bych tam radši viděl 2 nějaké box2box.

Leda bychom do útoku koupili nějakého allroundera jako je Reus nebo Griezmann, se kterými by si to mohl ťuknout trochu víc.

Reagovat
icemike

Do 3-5-2 krásně pasuje Kenedy

Reagovat
Talker

Vidíš, tak ještě Kenedy.

Reagovat
r.mrazik

K tomu rozestavni ti jen reknu,ze je proste rozdil jestli hrajes pak vzadu na 4,nebo 5 hracu v rade...

Vsechno tohle krasne funguje na papire,ale pak ani juve v LM s tim nestihalo,protoze to je zkratka nevyvazeny...dopredu je to moc otevreny na strananch a dozadu pak pomale smerem dopredu kvuli wingbeckum,kteri brani vedle stoperu

Ono to vzdy krasne funguje teoreticky,ale jde videt,ze s tim nikdo primarne nehraje,kvuli tomu co pisu

Reagovat
Pinturicchio

Nesmysl. Je to dobrý systém, do kterého musíš na krajích hráče, kteří dokážou hoblovat po celé své straně, v Juve například Asamoah a Lichtsteiner (na těch to záleží v podstatě nejvíc), kvalitního playmakera (Pirlo) a na second strikerovi hráče, jako je Tévez / Vucinic nebo teď v Juve Dybala.

Reagovat
r.mrazik

a ani s tema hracema v tom systemu,kdyz to hral Juventus nejvic, v evrope neuspel a vypadl...

Reagovat
Pinturicchio

S Bayernem, no, katastrofa.

Reagovat
r.mrazik

jj...a pak nepostup ze skupiny...

Reagovat
Pinturicchio

A SF EL, no.

Reagovat
r.mrazik

tu EL,kde sparta porazi Lazio... no...

Reagovat
Pinturicchio

OK, jedeš si zas svoje bomby, chápu.

Reagovat
r.mrazik

jojo...svetove uspechy tymu z poslednich let hrajici uzasnym 352 mi ty bomby uplne rozhazujou...

tohle je akorat dobry pro diskuze,kdo by na ktere pozici mohl nastoupit...takovy FM syndrom...

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
r.mrazik

tak...porazit,nebo postoupit je trochu rozdil ne? a hlavne se to otocilo uplne jinam...zadny uspech s 352 tu neni (krome italie,kde hralo Juve vlastni ligu...)

v PL ,kdyz to nasazoval LVG,tak se probiralo,ze timhle systemem nikdo tu ligu nikdy nevyhral...a ono se v prubehu sezony ukazalo proc,kdy 4 obranci v rade jsou proste lepsi nez tenhle patvar

ale asi bych to dal nezpitvaval...

Reagovat
Pinturicchio

To je další z csaplárovsky-hospodských plků, že Juventus neměl konkurenci. LVG je dinosaurus, není 3-5-2 jako 3-5-2, že. Ale to ti přes ty bomby budu těžko vysvětlovat.

Reagovat
r.mrazik

jojo...vysvetli mi to...nejlip na pripadu,jak Conte svym modernim 352 zvalcoval evropu hrajici zastarym stylem na 4 obrance v rade...

a bomby ma byt co? to je ted oblibeny slovo,ze uz to pises podruhy?

ono se staci podivat,kolik juventus utratil za hrace od roku 2011

http://www.eurofotbal.cz/kluby/italie/juventus-fc/prestupy/2011-2012/

a ne,financne mu v italii nemohl konkurovat nikdo

Reagovat
r.mrazik

*vzdyt v tom roce dostal Juve neskutecnou financni injekci a koupil pulku kadru...

motta 4 mega,pepe 7,5,quaq 10,matri 15,lichty 10, vidal 10, vucinic 15,giac 3,Elia 9

Reagovat
Pinturicchio

Jakou finanční injekci? Pokud myslíš to navýšení kapitálu, tak to nešlo na přestupy, ale na umoření dluhů a klub to splácel / splácí. Nemluvě o tom, že Juventus, jako každý jiný klub tohle neplatí najednou, ale je to rozložené, hráči se dotovali z prodeje jiných.

Reagovat
r.mrazik

navyseni kapitalu neni financni injekce???

na dluh neco slo...a juve z toho kupoval i hrace...

to,ze se kupuje na splatky a dalsi veci na tom nic nemeni...

Reagovat
Pinturicchio

Šlo to na umoření dluhů.

Reagovat
r.mrazik

ja si to z hlavy nepamatuju...mam v hlave cislo 200mega euro...nevim na kolik let...na pet? ale to hodne varim z vody...

a vzhledem k tomu,ze v ty dobe se kupovali hraci a klub byl v dluhu,bez jehoz castecnyho zplaceni (??) by ty hrace nekoupil,tak mi z toho vychazi,ze diky tem financim kupoval i hrace...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, já si myslel, že mluvíš o tomhle, jenže to byly tenkrát jen spekulace. . Juventusu ohromně pomohla jedna věc, a sice stadion.

Reagovat
r.mrazik

tak to kazdopane...stadion byl pro Juve boží věc

Reagovat
Pinturicchio

Dá se říct rozhodující, nestál prakticky nic a jdou z toho velké peníze, protože to není jen čistě stadion, ale i muzem, nákupní centrum, atd. (Ale otvíral se až v první sezoně pod Contem, takže tenkrát těch peněz z toho ještě nebylo tolik).

Reagovat
Pinturicchio

To je super, jak skáčeš od jedné věci k druhé (Evropa x Itálie), píšeš blbosti a z každého příspěvku jde vidět, že tu situaci / ligu nesleduješ.

Všechno je o penězích? Ne, není, v tom si asi žiješ ty. Stačí se podívat, kolik Juventus utratil za hráče, kteří ho vrátili na vrchol. Na hráče jako je Dybala a například Alex Sandro si Juventus vydělal.

Nemohl konkurovat? Co taková Neapol, AS nebo i Viola? Juventus měl dluhů po minulém vedení plnou prdel.

Já ti to zjednoduším, není špatného rozestavení, pouze trenérů, který s ním neumí pracovat. Pokud máš s tímhle rozestavením problém kvůli LVG, je to tvůj problém.

Reagovat
r.mrazik

klasicka fraze z italsky sekce...italii/hrace/klub nesledujes...

takze conte s tim pracovat neumel,kdyz s tim v evrope nebyl konkurenceschopny...vzdyt je to porad o tom samym...nebavi me to...

zjednodusim ti to do vasi mluvy...PL nesledujes,takze nemuzes tusit,ze s tim pripadnym 352 pujde Conte brzo zpatky tam,odkud prijde...

Reagovat
Pinturicchio

A sleduješ? Najednou se ti hodí jen Evropa, taky dobrý.

A já nepíšu, že možná nepůjde, sám jsem řekl, že to může skončit průserem a taky, že 3-5-2 možná vůbec hrát nebude, což i docela pravděpodobné.

Reagovat
r.mrazik

sledoval jsem Juve dost

pozdeji uz jen v evrope...toho casu neni tolik

a bavime se tu stale o tom 352,kde tvrdim,ze jestli s tim bude hrat,tak neverim,ze s tim udela nejaky uspech...

a jestli jo,tak se mu omluvim...

ono se to stejne ted nevyresi a uvidi se v sezone...jen rikam,ze jde videt,ze ten zaklad 352 mezinarodne a v PL skvely neni...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, já tě chápu, jenže pak je blbé to komentovat na základě toho, co si přečteš třeba tady a jen přejímáš názor druhých (teď mluvím konkrétně jen o samotném fotbale, zápasech).

To máš pravdu, ale já si stojím za tím, co jsem napsal - není špatného systému, ale jen trenérů, kteří ho neumí využít.

Reagovat
r.mrazik

jasny jasny...no uvidi se...

treba tak conte hrat nebude a nakonec se nebudem mit ani o cem bavit...sice by me nasral,kdyz uz se to tak dlouho rozebira,ale aspon by byl klid

Reagovat
Pinturicchio

Já bych si vsadil na 3-4-3 nebo 4-3-3.

Reagovat
r.mrazik

hmm...jsem zvedavej...celkove to leto v PL bude drsny...a dalsi sezona zajimava...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, a psal jsi "porazit", ne postoupit.

Reagovat
Talker

Myslíš, že by to s dvojicí Costa+Lukaku nešlo? Ve chvíli, kdy by byli na krajích Willian s Cuadradem (což je ultraofenzivní kombo tam).

Reagovat
Pinturicchio

Ne, nevěřím, že by tohle fungovalo. Costa a Lukaku jsou až moc podobní hráči, oba do vápna, proměňovat šance, podržet míč hráčům z druhé vlny, to je třeba s naším Dybalou nesrovantelný.

Nevím, jak Willian, ale pro Cuadrada je tahle role moc hluboko, dělá blbosti u čáry, ztratí míč a je průser (teď se musím smát těm spekulacím, podle kterých ho Barca(?) chtěla na pravého beka ).

Ale jako rozestavením bych se netrápil, Conte není na 3-5-2 nějak fixovaný. Pokud si stáhne Cuadrada, jakože asi jo, tak to vidím na jasné 4-3-3, které chtěl hodně hrát už v Juve, ale pořád si stěžoval na to, že mu chybí pravé křídlo - už než do Juve nastoupil, tak bývalému vedení radil, ať místo Diega koupí Robbena. A pamatuju si jeden poločas ve 4-3-3 proti Viole (tuším první sezona) a to byl jeden z nejlepších výkonů pod Contem, kolotoč jak prase, parádní útočný fotbal, kdy Juve mohlo po poločase vést 4-5:0.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ze u vas nebol neznamena ze neni dobry

Reagovat
r.mrazik

Klidne at tak modraci hrajou...pro nas jen dobre

Reagovat
spider_8

Tak kádr bychom na to docela i měli, ale v Anglii by to asi moc nefungovalo. Já spíš očekávám 4-3-3, což je dobře, protože 4-2-3-1 už mě moc nebaví.

Reagovat
Talker

Tak měli. Měli bychom navíc veškeré křídelníky (hodil by se nám ze všech AM/křídel možná tak Willian na wingbacka nebo na CM/AM), nemáme vůbec střeďáky (2-3 nutností), pokud neprodloužíme Pata (nebo Falcaa), tak potřebujeme 2 nové útočníky, k tomu noví wingbeci (Cuadrado), minimálně 1-2 stopeři.

Přestavba naprosto šílená.

Reagovat
spider_8

Mně to ani nepřijde. Willian by hrál pravýho wingbacka, jak říkáš, Hazard by mohl mít volnou pozici pod útočníkem a jiný křídla v podstatě nemáme. Středovýho záložníka po odchodu Ramirese potřebujeme každopádně, takhle by akorát musely přijít dva. Co se týče stoperů, tak by nám to mohlo pomoct, trochu by to eliminovalo rychlostní problémy Terryho a Ivanoviče, navíc by tam mohl hrát i Azpi. Chyběl by nám akorát někdo na levýho wingbacka, ale tam by mohl být vynikající Kennedy, to je hodně tahový.

Jako jedna z herních variant by to mohlo fungovat úplně v klidu.

Reagovat
fajdax

Kde prosimtě vidíš v systému 3-5-2 tu volnou pozici pod útočníkem a co třeba takový Pedro?

Reagovat
spider_8

Tak 3-5-2 nemusí být na 2 typické hroťáky, třeba v italský repre hrál vedle Balotelliho tuším El Shaarawy. Jde spíš o to, že by Hazard mohl hrát na pozici, kde by měl minimum defenzivních úkolů a mohl by se pohybovat relativně volně.

Reagovat
Talker

To by mu asi moc nepomohlo, on se nepotřebuje pohybovat volně, ale potřebuje hráče, se kterými si to ťukne. On nikdy nebude přímočarým hráčem.

Reagovat
raduinho

3-5-2 A.K.A 3-4-1-2

Reagovat
Talker

Jenže to záleží. Juventus to hrál 3-1-4-2 s Pirlem a dvojicí Vidal+Pogba.

Reagovat
Pinturicchio

Juventus hrál 3-5-2.

Reagovat
Talker

3-5-2 s deep lying playmakerem (Pirlem), který byl nejhlouběji. Nebo se mýlím?

Reagovat
Pinturicchio

Ono se právě nedá říct, že by se Pirlo striktně pohyboval nějak hluboko, ono tomu šéfoval po celé délce hřiště. Marchisio se teď na tom CM třeba drží víc vzadu než Pirlo.

Reagovat
Talker

Ok. Každopádně mi jde o to, že tam jsou prostě deep lying playmaker a 2 dynamičtí střeďáci, kteří to oběhají.

Reagovat
Pinturicchio

To taky není úplně pravda, Pirlo pravidelně patřil k těm, kteří toho v zápase naběhali nejvíc.

Reagovat
vodka

jo, ale je rozdíl pozičně klusat a dávat krátké sprinty neustále...

Reagovat
spider_8

Asi tak

Reagovat
Talker

Mě Hazard do středu moc nesedí prostě, kor když tam nebude mít 2 kámoše ala Mata+Oscar, se kterými si to bude posílat. Tam bude ztracenej, když před ním bude jen hrot. Leda bys to udělal 3-4-2-1 nebo 3-4-1-2, kde bude zas o něco oslabený střed, wingbaci budou muset být defenzivnější (výrazně).

Pokud 3-5-2, tak jako to Juventusu - s Fabregasem a 2 box2box.

Reagovat
spider_8

Tak hlavně on po přestupu k nám říkal, že mu nejvíc vyhovuje podhrot, ale je fakt, že to v těch pár zápasech moc neprokázal. Muselo by se to holt vyzkoušet.

Reagovat
Manik...

ne

Reagovat
vitasrp

Spíš než nějaká formace mě zajímá její interpretace, klidně může pokračovat se 4-2-3-1, přitom ten fotbal a pokyny hráčů budou o dost jiný.

Reagovat
Talker

Proč se rozepisuju na půl stránky, když to jde napsat jednou větou...

Reagovat
čutalista

Reagovat
tony223

Zajímavá alternativa. Italský fotbal moc nesleduji (u zápasů Serie A zvyknu usínat), ale z toho co jsem četl na wikipedii, mám smíšené pocity. Snad mu PL sedne a zvedne ten tým.

Reagovat
Swarley

neskutečný, co za manažery se v příští sezóně v PL sejde...

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

jsem hodně zvědavej, jestli to bude mít za následek i příliv kvalitních hráčů a konečně se i ta úroveň špičky zvedne tak, že budou schopni něco uhrát s Realem, Barcou nebo Bayernem...

Reagovat
r.mrazik

jsem zvedavej,kdo nakonec vyhori...ty jmena jsou tam slusny a mist nahore jen par

Reagovat
Swarley

je jasné, že pár týmům to asi hrubě nevyjde

ale teď jsem spíš strašně zvědavej na to, co teda do příští sezóny vymyslíme my...

Reagovat
r.mrazik

tak to rozhodne...leto bude opet hodne zajimavy

Reagovat
Amos

My vyhoříme, když nepřijde TOP hrot a stoper.

Reagovat
r.mrazik

arsenal vyhori klasicky na 3 miste...

Reagovat
Counter

Reagovat
Zark

neskutečné, že vlastní manažery anglie nemá

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
M0rb1D4S

A podle Ogdena prý chce Conte přivést Lukakua.

Reagovat
10

největší bizár bude, až Conte přivede největšího oblíbence Giaccheriniho, ten posadí Hazarda, a po letech se vyplní Italovo poselství

Reagovat
spider_8

No jako na beka by k nám mohl hned

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
Dominator

Reagovat
Alberto Aquilani

on vlastne odvtedy ked to napísal sem už neprišiel, nie?

Reagovat
10

čeká

Reagovat
smazaný uživatel

a pak aby člověk zůstal ateistou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Zark

všechny si je podá, zmrdy

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Je vôbec nejaký Brit normálne aspoň trošku nadpriemerný tréner? Chelsea tam má teraz Holandana, bude mať Taliana. United Holandan. City Argentínčan a pak Španiel. Arsenal Francúz. Liverpool Nemec. Leicester Talián, Tottenham Argentínčan. To hovorí samé za seba...

Reagovat
Whitemedia

Gary

Reagovat
jacobT

Carver

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

McClaren

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
niflheim

Moyes je volný.

Reagovat
Hachim Mastour

Puľis

Reagovat
fantomas

Hughes se dá považovat za nadprůměr ligy, jinak ne no. Ale nastupující generace vypadá slibně - Monk, Howe, Neil to imo dotáhnou daleko.

Reagovat
Hokaido

Howe je úplně skvělej, snad z něj nebude Moyes č.2.

Ještě bych rád někde viděl Clementa, snad tu šanci dostane.

Reagovat
nani92

Shearer

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
SunFells

Rodgers

Reagovat
Talker

Sherwood tu byl pár let zpátky hajpovanej, že si ho Tottenham skvěle vychovává.

Reagovat
smazaný uživatel

neee, nevymýšlej si

Reagovat
fantomas

Jj, Sherwoodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Phill neville

Reagovat
smazaný uživatel

SAF

Reagovat
nani92

"Je"

Reagovat
smazaný uživatel

ještě neumřel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson.

Reagovat
r.mrazik

harry redknapp byl u slepic fajn ale to je uz taky nejaka doba...

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam

Reagovat
nani92

Reagovat
Zark

nikdo, angličané jsou největší močky, co nemají nic svého

Reagovat
smazaný uživatel

Carver

Reagovat
Mastný Chobot

to je sranda inak, že tie minoritné krajiny Británie sú schopné dlhodobo produkovať viac kvalitných trénerov než majoritné Anglicko, ktoré tvorí 5/6 obyvateľstva

Reagovat
Lacko_Boh

to je sranda

Reagovat
mickey mouse

Coyle

Reagovat
hefy

Gary Caldwell

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
Manik...

Nevím co od něho čekat. Upřímně mu moc nevěřím, ale lepší volba asi není. Snad to nebude 3-5-2 jak někdo psal

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela volba. Keby neslo o Chelsea, tak by som tomu projektu aj fandil.

Reagovat
Manik...

Ani bych se nedivil. On už má to nejlepší za sebou. Navíc je to taková brečna

Reagovat
VojtovaChelsea

nemá, v klidu ještě může hrát někde v top klubu základ

Reagovat
Manik...

Někde v Itálii jo.

Reagovat
db18

Tak a teď můžou nabídnout 50 mil. liber za Vidala

Reagovat
Whitemedia

a válka může začít

Reagovat
Hokaido

Wylli pls

Reagovat
db18

Tykev pls...

Reagovat
fajdax

Jen to ne, 50 mega za 29 letého hráče...To radši 100 za Pogbu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je málo

Reagovat
Zark

v as se mi celkem líbil

Reagovat
Counter

Na jeho čtyři fíky Liverpoolu jen tak nezapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hviezdil hlavne Aliadiere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mu u nas vobec nevedel prist na chut a tesil som sa ked odisiel, ale teraz mi to je trochu luto, mozno by sa chytil, on papierovo do pl strasne sedel

Reagovat
Counter

Tak jako já z něj taky nebyl nadšený, protože přišel výměnou za mého miláčka Reyese. A ani k nám se svým stylem nezapadal.

Reagovat
Whitemedia

solidní řízek..

Reagovat
Infernoqt

pozitivum na tom je, že Cuadrado ještě najde v Chelsea vhodnou pozici... v Juventusu mu to celkem jde a řekl bych i, že je to jeden z klíčových hráčů této sezony... do 3-5-2 zapadne jako prdel na hrnec, takže prakticky skvělá posila zadarmo

Reagovat
M0rb1D4S

Ty názory na angažmá Cuadrada v Juve se docela rozcházejí. Někteří píšou, že je tam skvělý, jiní že by měl radši sedět na lávce

Reagovat
Zark

a jiní jen kopírují jiné

Reagovat
Hokaido

Za tohle tě tady taliáni sežerou.

Reagovat
Zark

jebat na chuja

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu je to obrovské pozitívum Jj jeden z kľúčových hráčov, mal dať na Bayern jasný gól na 3:0 a všetci vieme ako to potom dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

dopéčka, malo ísť vyššie...

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
smazaný uživatel

šestina gólů jenom od Lampse

Reagovat
Mimalu

to jsou jenom domácí góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Vše co potřebujete vědět z Premier League na: http://premierleague2016.blog.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean has been put in charge of the big game between Tottenham Hotspur and Manchester United.

RIP in peace United

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Co United to vy pokud prohrajete budete za lamy...

LVG nic netrápí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

jak netrápí? k-rva pár věcí by ho trápit mělo

Reagovat
Swarley

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mělo no a jak znám LVG tak něma problema s ničím..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie, ja netipujem

Reagovat
smazaný uživatel

ostatně PL trefit víc jak 3 zápasy prostě nejde každopádně to bude pěknej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

už sa neviem dočkať

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Trand

Reagovat
Afrokrecek

"RIP in peace"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juveforever

aspoň Chelsea bude o niečo sympatickejšia

Reagovat
vrabejka

ještě at si nechají Pata, prodají podrazaky Hazarda a Courtoisa a budu jim snad v některých zápasech i přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked je teda pysny, tak dufam, ze vyhori...

Reagovat
fajdax

Tomu ani ty sám nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

Písal som, že dúfam, Filipko .

Reagovat
nani92

pekný koniec TWD

Reagovat
Mastný Chobot

SPOILERÍK

kto myslíš, že bol ten, koho tam nakonci ubíjal palicou? ja som bol v tom, že to bol jasne Coral, ale vyzerá to, že nie.

SPOILERÍK

Reagovat
Mastný Chobot

aha, kukol som si to zas a Coral to nemohol byť... škoda

Reagovat
nani92

Rick

Reagovat
Mastný Chobot

jak víš?

Reagovat
nani92

ako scenárista by som po toľkých sériach nemal na výber..potrebuje to opäť nový impulz

Reagovat
Mastný Chobot

takže nevíš

podľa mňa Rick určite nie. Povedal by som, že Aaron alebo Eugene. Na nete som videl rumours, že to má byť niekto z prvej série, tam by som tipol Glenna alebo aj Daryla možno.

Reagovat
nani92

každý iný bude na smiech aj z pohľadu toho ich vodcu, ktorý by mal určite zabiť druhého vodcu

Reagovat
Mastný Chobot

"If I kill you, you can't work for me, can you?"

Reagovat
nani92

tak potom nemal zabiť nikoho

Reagovat
patas92

Jasně, zabít jedinou zajímavou postavu, to by byl impulz

Reagovat
smazaný uživatel

pockej pockej, takze to je jenom konec serie a ne konec serialu?

Reagovat
nani92

jasné, že len seria..to má taku sledovanosť, že to budú pozerať aj naše vnúčatá

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to nechápu.. já čekam na poslední díl, že se podívám. .. mi to prislo nekdy ve 3 serii, ze je to porad dokola .. prvni me ale bavila hodne

Reagovat
Mastný Chobot

aj táto bola super

Reagovat
Maresma

Když sem to ještě sledoval, tak Rick byl nejhorší postava z celýho seriálu, každej díl sem doufal, že chcípne

Reagovat
nani92

tak je troška zaujimavejší, ale už nemá čo ponuknuť podľa mna, už je aj zlý, takžia žiadna drastická zmena...iba, ak by mu ten týpek zabil Carla, to by mohol byť zlom..ale to by sa zas stal depkár a to by bolo ešte horšie

Reagovat
patas92

Ty jeho halušky byly hrozné, no Ale furt se mi zdá, že ten seriál táhne hlavně on, a tak nějak mně ze všech furt baví nejvíc. Z Daryla je hrozný suchar, Carol čím dal víc otravnější, Glen už taky nuda...Eugene a Abraham jsou fajn, snad tou fašírkou nebude jeden z nich.

Reagovat
Mastný Chobot

najlepšie je kombo Rick + Michonne to je proste taká fraška, že sa vždy musím smiať

Reagovat
patas92

Já se směju tomu, že se za těch iks let apokalypsy vůbec nepoučili a furt při těch různých výpravach dělají stejné kraviny

Reagovat
Mastný Chobot

je to hrozne naivné, no

Reagovat
Talker

Klidně i velké spoilery.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa komiksu tak zomrel Glen, nie?

Reagovat
Diego2

pry v komixu to byl Glenn

Reagovat
smazaný uživatel

co je TWD?

Reagovat
Mimalu

The Walking Dead

Reagovat
smazaný uživatel

sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

pěkně na piču konec

Reagovat
Pinturicchio

400. pro Tondu

Reagovat
pawelFCB

Panenku

Reagovat
Largo

Ten prede mnou vcera nakupoval v Kauflandu

Reagovat
elChe

A já včera v mekacu potkal Hadamczika...nahoda?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele