Chelsea přišla o Essiena

13.08.2007, 14:06
Aktuality
Manažer Chelsea Jose Mourinho má o další vrásku na čele více, v utkání s Birminghamem si kolenní vazy poranil Michael Essien a není jisté, zda bude moci nastoupit ke středečnímu duelu s Readingem...

"Bylo to něco s kolenním vazem. Bolelo ho to, měl jsem na lavičce dva náhradníky, tak jsem ke změně sáhl okamžitě. Pokud se mě zeptáte, řeknu že nevím, zda bude fit pro středeční utkání s Readingem," řekl Mourinho ke zranění autora vítězné branky do sítě Birminghamu.

Zranění Essiena je další nepříjemnou zprávou pro již tak zdecimovanou sestavu Blues. Mimo hru jsou Michael Ballack a John Terry, k dispozici stále není ani Andrej Ševčenko. Do tréninku se naopak zapojili Claude Makelele a Paulo Ferreira, na závěrečné minuty proti Birminghamu nastoupil Didier Drogba.

Chelsea o víkendu vytvořila nový rekord anglické ligy, výhra nad Birminghamem byla již 64. domácím utkáním v řadě bez porážky.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

Ku*va fix.

Reagovat
HOST*ac milan

co se třepeš?

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Co se to kurva děje?

ManU se zranil Rooney, Chelsea Essien - a to hned první kolo. Nepřekvapí mě, když se hráči zraní kolem Vánoc nebo na jaře, když mají "v nohou" 20 - 30 mačů, ale zranění hned na začátku sezony ...? To je fakt trága

Nebude něco špatně s těma letníma turné ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale nejsou zranění vyvozené z únavy.

Reagovat
HOST*CeceFCB

Len, aby sa to nestalo aj v Barce

Reagovat
HOST*mysman

presne to je proste smula.nepreju todle nikomu,sam mam blby krizovy vazy a pro fotbalisty je to tragedie.jestli je to s essienem vazny tak ma cukotka problem,byl to jejich nejlepsi hrac minuly sezony.

Reagovat
HOST*Quaranin

Martin Lukeš..proti Mostu druhy zapas a uz si nezahraje na podzim...koleno v prdeli...tech zraneni je nejak hodne,.to je tim ze se hraje tak rychle

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně drsný...Cacapa šel taky pryč, tak jsem zvědav, jak vydržej stopeři. Lyon má prý dokonce zájem o Thurama... Mně to stejně přijde divný, pravda jde většinou o vazy, ale není za tím nějaká chyba ve fyzické přípravě?

Reagovat
HOST*cheguevara

to ze ma chelsea hodne zranenych to bude tim ze je celkem pretahuje a pak se divi to same bylo minulou sezonu a vypada ze tuto to bude zase. jinak jim preju at se brzy uzdravi

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda jeste ted prodaji Robbena a nebudou tam mit koho dat ja bych zmnenil trenera aby byly lepsi vztahy mezi vedenim a tymem

Reagovat
HOST*matZz

Trenéra? Nikdy!! Robbena? Nikdy!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jemonze chelsea dlouho nevydrzi, Robbena stejne prodaji a chelsea to s temato obchody stejne dlouho nevydrzi!!

Reagovat
smazaný uživatel

ROBBENA NIKDY TRENERA HNED

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele