Chelsea koupila Zoumu, do léta ho zapůjčí do Saint-Étienne

31.01.2014, 13:56
Aktuality
Lákavé zboží pro přední evropské kluby představoval Kurt Zouma, který také již má jasno o své další budoucnosti. Mladý francouzský obránce přestoupil ze St-Étienne do Chelsea, ta vše potvrdila na svých internetových stránkách a talentovaného fotbalistu nechá ve čtvrtém týmu tabulky Ligue 1 do konce sezony na hostování...

"Chelsea dnes získala ze St-Étienne Kurta Zoumu, ve francouzském klubu ho ponechá na hostování do konce sezony," stojí v prohlášení londýnského klubu na jeho internetových stránkách.

"Devatenáctiletý střední obránce podepsal s Chelsea smlouvu na pět a půl roku. Letos za tým, jemuž ve francouzské lize patří čtvrté místo, odehrál dvanáct zápasů," informovala dále Chelsea.

Zouma kvůli chystanému transferu vynechal již poslední ligové utkání na půdě Bordeaux, St-Étienne za něho má dostat sumu pohybující se okolo patnácti milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / chelseafc.com

Komentáře (378)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele