CHELSEA BEN HAIMA V ZIMĚ NEZÍSKÁ

17.01.2007, 20:28
Aktuality
Izraelský obránce Tal Ben Haim, kterého si Jose Mourinho vyhlédl jako posilu zadních řad Chelsea, zatím zůstává v Boltonu. Lepší zprávou pro fanoušky Blues je zdravotní stav Petra Čecha, jemuž lékaři povolili návrat do branky.

Jedním z problémů Chelsea v letošní sezóně jsou zadní řady. Právě jim měl pomoci příchod Tala Ben Haima, v současnosti hráče Boltonu Wanderers. Na Stamford Bridge se ho však v zimě Mourinho nedočká, což dnes londýnský klub oficiálně oznámil.

"Chelsea může potvrdit, že jednala s Boltonem o přestupu Tala Ben Haima během zimního termínu. Tato jednání ale nebyla úspěšná a Ben Haim v lednu do Chelsea nepřijde," stojí v oficiálním prohlášení na klubovém webu.

Manažer Boltonu Sam Allardyce dal již dříve najevo, že k transferu nejspíš nedojde. "V tuto chvíli se zdá, že Tal u nás zůstane do konce sezóny. Nedostali jsme akceptovatelnou nabídku od žádného klubu," prohlásil pro klubové stránky Boltonu.

"Hned několik klubů o něj projevilo zájem, například Chelsea. Ale jestli ho chtějí, budou muset přistoupit na naši cenu." A to se nestalo. Londýnský klub prý nabízel dva miliony liber, ale to se "Big Samovi" zdálo málo. Navíc dal jasně najevo, že s postupujícím časem bude mít stále menší zájem hráče prodat.

Nejpozději v létě se ale bude o Ben Haimovi opět hodně mluvit. Čtyřiadvacetiletému hráči končí na Reebok Stadium smlouva a seznam uchazečů o jeho služby bude jistě dlouhý.

Fanoušky Chelsea naopak potěšily zprávy o zdravotním stavu Petra Čecha. Brankáře dnes na klinice v Oxfordu prohlédl neurochirurg a oznámil, že Čechovo zranění je stoprocentně zahojené. Pokud Anglická fotbalová federace povolí, aby gólman chytal ve speciální helmě, nebude už nic bránit tomu, aby v sobotu nastoupil k ligovému utkání v Liverpoolu.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
plechi

Fulham to dneska hezky otočil montella se dobře předvedl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele