CHELSEA ANGAŽOVALA HEDMANA

14.11.2006, 21:40
Aktuality
Na Stamford Bridge vyřešili problém s gólmany. Po úspěšně absolvovaných testech se s londýnským klubem na smlouvě do konce sezóny dohodl švédský veterán Magnus Hedman, který tak po dobu zranění Petra Čecha bude krýt záda Carlu Cudicinimu a Hilariovo...

"Bude působit jako náhrada za Carla Cudiciniho a Hilaria a v této roli zůstane i v době, kdy se Petr Čech vrátí po zranění," stojí v oficiálním vyjádření Chelsea na jejích webových stránkách.

Londýnský klub přišel v nedávném utkání na půdě Readingu hned o dva elitní brankáře. Petr Čech utrpěl při kolizi se Stephenem Huntem frakturu lebky a doba jeho návratu na trávníky je stále nejistá. V závěru duelu se navíc zranil i Carlo Cudicini, a přestože je již fit, rozhodl se manažer Jose Mourinho angažovat ještě jednoho brankáře. Přestupní termín je však dávno pryč, a tak se musel poohlédnout mezi nezaměstnanými gólmany. Nejprve se mluvilo o Fabienu Barthezovi, po něm dostal nabídku na podstoupení výkonnostních testů jeho 33letý krajan Stephane Porato. Ten však na testech neuspěl, což se povedlo až nyní stejně starému Hedmanovi, který Mourinha zaujal především technickou zdatností a postojem k celé věci.

Pro švédského gólmana, který má na svém kontě více než padesát reprezentačních startů, nebude angažmá na britských ostrovech ničím novým. Již dříve působil v Coventry, mezi fanoušky je pak znám především ze svého působení ve skotském Celtiku Glasgow. Tam se ale před více než rokem dohodl na rozvázání kontraktu a následně ukončil kariéru.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pekný džob ku konci kariéry

Reagovat
HOST*

Přišel k tomu jako slepej k houslím :-)

Reagovat
HOST*david dudince

podla mna nemali ako chyta skvelo aj hilario,a o cudicim ani nehovorim

Reagovat
HOST*marv

Nevím na co jim bude,stejně už se uzdravil Cudicini

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele