Chci se soustředit na Ajax a poté uvidíme, říká De Boer

04.03.2015, 14:00
Aktuality
Frank de Boer letos s Ajaxem výrazně zaostává za PSV Eindhoven, po čtyřech ligových titulech ale o jeho trenérských kvalitách není pochyb a neustále se spekuluje o zájmu zahraničních klubů. Sám mladý trenér přitom odchod nevylučuje, momentálně ho ale zajímá pouze amsterdamský celek...

Čtyřiačtyřicetiletý kouč je neustále spojován s přesunem do Premier League, kde o něj mají stát Liverpool, Newcastle a Tottenham, zájem údajně signalizuje rovněž Monako. Bývalý nizozemský reprezentant má ale ve svém současném působišti smlouvu ještě na další dvě sezóny.

"Momentálně se nezajímám o to, zda bych mohl působit ve Španělsku nebo nějaké jiné zemi," uvedl De Boer v rozhovoru pro deník Marca. "Chci se soustředit na Ajax a poté uvidíme. Jsem zde velmi spokojený a mám kontrakt do roku 2017. Máme tým plný talentů, příští rok budou mít více zkušeností. Odešel bych pouze do jiného zajímavého týmu," řekl dále.

Mužstvo z nizozemské metropole ovládlo poslední čtyři ročníky Eredivisie, na další obhajobu to ale momentálně příliš nevypadá, protože PSV Eindhoven si navzdory prohře v přímém souboji na čele hýčká jedenáctibodový náskok. "Cílíme na druhé místo. Máme dobrou formu, ale to oni také. My jsme navíc měli několik nešťastných výsledků," uvědomuje si De Boer.

Autor: Petr Vaněček / espnfc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro Liverpool mi přijde zbytečný, pro Tottenham taky..pro Monaco nevím, no..Jardim s tím mladičkým týmem neodvádí zrovna špatnou práci..nejlogičtější by byl asi Arsenal. Tam už by měla přijít změna.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych neodesel dobrovolne z ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu to taky tak vidím, ale to by někoho pořád bavilo, prodávat hráče, hrát s mladýma a každej rok postupovat z 3. místa do EL? Nic proti Ajaxu je to skvělej klub, líbí se mi jejich filozofie, ale takovej ten progress tam prostě chybí.

Reagovat
andycek1

Pod do SA tam sedíš

Reagovat
Stiksxx

Po sezoně do AC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele