Chci prodloužit v Barceloně, odhalil své úmysly Cuenca

04.01.2012, 21:06
Aktuality
Barcelona v posledních letech zapracovala do prvního týmu nespočet odchovanců a jedním z nich je Isaac Cuenca. Dvacetiletý útočník by přitom měl v katalánském klubu působit i nadále, přestože má smlouvu jen do konce sezóny a krouží kolem něj anglické kluby...

Juan Isaac Cuenca López, jak zní jeho celé jméno, si debut v prvním mužstvu odbyl v říjnu minulého roku a v osmi utkáních Primery División či Ligy mistrů stihl vstřelit dvě branky.

Ofenzivní hráč se díky slibným výkonům dostal do hledáčku předních anglických klubů, zájem o jeho služby údajně mají Manchester United, Arsenal a Chelsea. Sám hráč ovšem měnit působiště rozhodně nehodlá.

”Myslím jen na setrvání v Barceloně a na prodloužení smlouvy,” řekl Cuenca pro COM Radio. ”Už jen fakt, že můžu pokračovat v prvním týmu, je velkým darem. Minulý rok byl naprosto úžasný a nezapomenutelný,” dodal.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (427)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele