Chci Leverkusenu pomoci s návratem na vyšší pozice, řekl Henrichs

17.05.2017, 13:44
Aktuality
Bayer Leverkusen neprožívá vydařenou sezónu, alespoň malou radost tak fanouškům koncernového klubu udělal Benjamin Henrichs. Teprve 20letý odchovanec se Bayeru upsal do roku 2022...

Henrichs se do prvního mužstva Werkself probojoval před koncem minulé sezóny a během letošního ročníku už se zařadil mezi neodmyslitelné články základní sestavy.

Žádaný bek, který už má na kontě i start za seniorskou reprezentaci Německa, odehrál 35 soutěžních utkání, kromě Bundesligy pravidelně hrál i prestižní Champions League.

Logicky se tak o jeho služby začaly zajímat věhlasnější kluby, sám Henrichs však na odchod nemyslí, neboť prodloužil kontrakt o dalších pět let. "Je to skvělé, že klub, kde jsem strávil třináct let, mi dal takovou příležitost," pochvaloval si Henrichs. "Jsem rád, že jsem se dostal do prvního týmu Bayeru a do německé reprezentace. Teď chci pomoci klubu s návratem na vyšší pozice," vyhlásil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
bayern987

Jeho výkony ke konci sezóny moc nesouhlasí s tímhle výrokem.

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
smazaný uživatel

nekop

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by fakt zajímalo jak vypadá tvuj typickej den. Podle mě takhle:

Ráno vstaneš, když ti sestřička donese léky na demenci po snídani, tak děláš že jsi je spolknul ale potají je vyflusneš. Jakmile sestřička odejde, dostaneš příšerně do dršky od Jardy, co s tebou sdílí pokoj. Do oběda ležíš, brečíš do polštáře a v hlavě si říkáš jak všechny nesnášíš.

Nastává čas na oběd. Ty ale pořád jenom ležíš, protože i kdyby jsi šel za ostatníma do jídelny, tak víš že Jarda by ti tvuj oběd snědl nebo by ti dal do dršky a pak ti snědl oběd. Nastává čas polední pauzy. Jarda si šel lehnout, takže konečně mužeš do jídelny dojet zbytky. Potom máš čas si vyhonit. Bohužel, stejně jako v diskuzích tady jsi naprosto impotentní, takže po 10 minutách snažení toho necháš a jen blbě čumíš a zase všechny nenávidíš.

Konečně přichází tvuj čas, sestřička ohlašuje volnou zábavu a odemyká koutek s pc. Radostně běžíš a těšíš se, až se zas logneš na eurofotbal. Jelikož jsi uplnej degen, tak ti musí stránky najít sestřička, ty si pak už jen klikáš na články a vkládáš sem ten verbální průjem.

Jsi štastnej, zase si se vysmál všem hráčům, jací jsou to nekopové a dementi.

Konečně s dobrou náladou a zadostiučiněním v tom tvým prasečím mozku odcházíš od pc a těšíš se na večeři. Jarda tam není, vzduch čistý, mužeš se nadlábnout.

Přicházíš na pokoj, kde ti Jarda(na eurofotbalu vystupující pod přezdívkou owny) dá příšerně do dršky za ty chujoviny, co jsi napsal. Jarda je sice taky ultra dement, ale alespoň nemá slovní zásobu na úrovni opičího potratu.

Brečíš, jdeš spát a už se nemužeš dočkat, až to zejtra zase všem hnusákům nandáš. Koloběh pokračuje...

Z toho plyne ponaučení. Zabij se. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Irek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Někde 7. díl Vyšehradu?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kazma povodil

Reagovat
smazaný uživatel

nápad asi dobrej, ale jestli někdo věří, že to nebylo staged...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je celkem fuk jak to bylo , duležitý je jak je to fakt krásně udělaný .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

to je něco neskutečnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdeno

OT (2. Bundesliga):

Prosím, jaký je v 2. Bundeslize klíč při rovnosti bodů dvou týmů (předpokad, že Stuttgart a Hannover budou mít i po posledním kole stejně bodů - který tým bude oficiálně 1.?) - skóre či vzájemné zápasy?

Velice děkuji za případnou odpověď (či odkaz na pravidla soutěže).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele