Chamakh vyloučil lednový odchod z Bordeaux

19.12.2009, 18:39
Aktuality
Marouane Chamakh pro nejbližší týdny snad definitivně utnul spekulace ohledně své budoucnosti. Marocký útočník je hráčem Bordeaux a má smlouvu jenom do konce letošní sezony. Tento kontrakt hodlá dodržet a pomoci tak klubu na cestě za obhajobou titulu a slávou v Lize mistrů...

"Jsem si jistý tím, že letošní sezonu dohraji v Bordeaux. Na konci sezony pak zřejmě budu volný. Nechci, aby se mé jméno od prvního do 31. ledna skloňovalo v souvislosti s přestupem. Nechci znovu zažít to, čím jsem si prošel nyní. Nechci, aby se mě ostatní ptali na to, zda chci odejít nebo peníze," prohlásil Chamakh pro France Football.

"Dveře v Les Girondins jsou stále otevřené. Je to na mně a já si vezmu čas na rozmyšlenou," nevyloučil Chamakh, že by dokonce mohl podepsal novou smlouvu v Bordeaux.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
božský John

Šamach by mohl do Portsmouthu...to by byl tandem..Šamach-Pikijón

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Kvůli jménům..

Reagovat
smazaný uživatel

ne, kvůli jménům ne...jen se mi to moc nezdá...v portsmouthu ted mají podle mě dost forvardů a chamakh by se tam moc nehodil...ale tak každý na to máme jiný názor že...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

líbil by se mi v Arsenalu .. ale rozhodně jsem pro aby zůstal v Bordeaux můj oblíbenec :)

Reagovat
smazaný uživatel

Juve by taky nemuselo být k zahození ;)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne to ne , on si chce urco zahrat lm, ne pohar uefa

Reagovat
smazaný uživatel

neměj strach .. nejmenoval jsem Liverpool ;)

Reagovat
Liquid

Reagovat
miguel bain

Tež už neví, co by roupama dělal....navíc je to přeceňovaný hráč, jeden z nejpřeceňovanějších útočníků vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se třeba jeho styl hry líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom bude .. ale je ve vrcholné formě .. tak proč to nezkusit v nějakém velkoklubu .. ne že by Bordeaux nebylo velk klub .. ale přeci jen to není elita ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele