Chamakh by se z Arsenalu mohl vrátit do Bordeaux

13.10.2012, 18:59
Aktuality
Marouane Chamakh by brzy mohl ukončit své angažmá v Arsenalu. Marocký útočník je v severolondýnském klubu na vedlejší koleji, záchranné laso mu ale hází jeho bývalý klub Bordeaux. Prozradil to prezident les Girondins Jean-Louis Triaud...

Osmadvacetiletý střelec přišel do anglické metropole v létě 2010, trvale se ale prosadit nedokázal. V minulé sezóně naskočil jen do devatenácti soutěžních zápasů, letos zatím čeká na svůj první start v Premier League.

V lednu by se tak Chamakh mohl vrátit na Stade Chaban Delmas, kde dlouhá léta působil - za první tým Bordeaux nastupoval od roku 2002. ”Je zde velká šance, že by se mohl vrátit. Klíčovou otázkou budou peníze, jelikož platy v Premier League jsou enormní, ale pro něho je důležité i pravidelně hrát,” uvedl prezident klubu Jean-Louis Triaud.

"Loni v prosinci jsem mu poslal zprávu s tím, že dveře má stále otevřené, tehdy ale chtěl zůstat. Teď je tu ta možnost znovu,” dodal Triaud, kterému by hrál do karet fakt, že Arsenal údajně hodlá už v lednu dalšího útočníka přivést. Podle nepotvrzených informací jsou kandidáty Adrián López z Atlética Madrid, Fernando Llorente z Athleticu a palermský Abel Hernández.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (577)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele