Češky na závěr přípravného turnaje v Austrálii prohrály se Španělskem 0:3

22.02.2023, 09:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
10adam

Kde je Monty? Nebude referát?

Reagovat
Lemond Laws

ještě asi nedohonil po zápase

Reagovat
monty25

Máš ho tady.

Reagovat
monty25

První poločas taková klasika proti Španělsku, moc jsme si nezahráli. Druhá půle už vypadala líp, ale gól Bertholdové bohužel neplatil kvůli ofsajdu a v závěru ještě Španělky zvýšily z penalty po zákroku Gabči. Faul to asi byl, ale nemůžu si odpustit, že zrovna Athenea je taková hráčka, která ráda padá (všimnul jsem si toho už v létě na Střížkově, když slávistky hrály přípravu s Realem). Jinak mě dneska trochu štvalo, že se na hřiště nedostala Kristýna Růžičková. Chápu, že je to příprava a Karlos chtěl vyzkoušet různé varianty, ale zrovna když máme hrát na brejky, tak nejrychlejší hráčku nechá sedět.

Celkově ten turnaj asi dopadl podle předpokladů, porazili jsme Jamajku, prohráli jsme s Austrálií a Španělskem. Kromě zápasu s Jamajkou se určitě povedla i první půle proti Austrálii, naopak ta druhá nevyšla vůbec. Se Španělskem jsem čekal, že bychom je mohli potrápit trochu víc než obvykle, ale prostě nám jejich styl vůbec nesedí. Španělsku sice chybí 15 hráček kvůli bojkotu trenéra, ale pořád mají z čeho vybírat. No a když nám chybělo třeba sedm hráček (určitě 3-4 ze základu), tak je to zhruba stejný, protože bohužel takový výběr nemáme.

Reagovat
10adam

Moc dlouhé, ale děkuji

Reagovat
monty25

Reagovat
10adam

A co ta Boušková nebo jak se jmenuje? V sestavě ji nevidím a říkali v tiki taka, že reprezentuje…

Reagovat
monty25

Bužková je spíš v širším kádru. Naposledy hrála za repre před rokem a jak šla ze Sparty na hostování do Liberce, tak už v nominaci nebyla.

BTW: Tady mě pobavila.

https://youtu.be/sYHX47X6Qzg

Reagovat
Coutinho10

na Tiki-Taka jsem koukal a tahle část tam určitě nebyla...to aby si to člověk ještě sjížděl na YT, jestli něco z toho nevyndali

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

j, tak si to pamatuju dobře a tím to vlastně i potvrzuje no aspoň to teda člověk nějaký ty pasáže má možnost vidět i ja YT a hlavně i ty, co se do TV nedostanou, nicméně tohle bylo celkem dobrý, takže škoda, že to tak nenechali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele