Češky na přípravném turnaji v Austrálii porazily Jamajku 3:2

19.02.2023, 09:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
monty25

Kdo si přivstal, ten nelitoval. Holky zaslouženě vyhrály, měly víc šancí a ještě dvakrát trefily břevno. V 1. půli byla nejlepší hráčkou Kristýna Růžičková, vybojovala penaltu i roh, ze kterého jsme dali gól. Ve 2. půli se povedlo oživit hru střídáním, rozhodla spolupráce Mrázové a Pěčkové. Je fajn, že i hráčky z jiných českých klubů než pražských S dokážou být v reprezentaci přínosem. Mirka Mrázová už to dokazuje delší dobu (u ní je to jenom o tom, že zatím nechce odejít z Plzně) a Alena Pěčková ze Slovácka je pro mě velký objev, už při svém prvním startu v přípravě proti Rumunsku hrála moc dobře.

Španělky prohrály s Austrálií 2:3, takže si to s nima ve středu rozdáme o 2. místo na turnaji. Asi by bylo velké překvapení, kdybychom vyhráli, protože Španělsko nám jako soupeř ve všech věkových kategoriích dlouhodobě nesedí. Na druhou stranu, kdy jindy proti Španělkám uspět než teď, protože jim kvůli bojkotu trenéra chybí asi 15 hráček.

Reagovat
Hasan Šáš

děkujeme za report! dokud je na eurofotbalu monty, tak ještě není pozdě.

Reagovat
monty25

Reagovat
Lemond Laws

Přivstal?

Slušný lidi tak brzo domu nechodí..

Reagovat
smazaný uživatel

Monty na hrad

Reagovat
monty25

Reagovat
Jarek252

Zdravím Monty, čím to, že ženský fotbal je v Česku a i na Slovensku pořád na okraji zájmu?

Reagovat
monty25

Tak to je asi na delší povídání, ale chybí tomu větší propagace, profesionalita a samozřejmě peníze. Chtělo by to prostě udělat nějaký úspěch a postoupit aspoň na Euro, pak se to může někam posunout. Pořád nemáme oproti jiným týmům tolik hráček v zahraničí, což by naší repre ohromně pomohlo. Česká liga prostě nemá takovou kvalitu a hlavně v ní chybí větší konkurenceschopnost, pořád je to víceméně jenom o pražských S (byť Slavia tuhle sezonu prohrála v Liberci a Sparta remizovala na Dukle, ale to jsou fakt výjimky)... A co se týče Slovenska, tak to nedokážu úplně posoudit, ale jejich repre je oproti naší určitě ještě o level níž. Když vidím návštěvnost slovenské mužské ligy, tak mi přijde, že tam je fotbal na okraji zájmu obecně.

Reagovat
eleven11

Nechýba ti ženský fotbal na Viktorke ?

Reagovat
monty25

Tak určitě by bylo fajn, kdyby FKVŽ měla ženský tým. Ale jinak rozlišuju ženský fotbal od mužského, takže tam mám třeba jiné oblíbené týmy (např. Slavii fandím v ženském fotbale, v mužském ne).

Reagovat
eleven11

Škoda že nevyužili ten rok na Proseku a nezobrali pod svoje krídla FK Praha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele