Českou ligou hýbou velké přestupy za téměř půl miliardy

26.07.2017, 20:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Poslední odstavec

Tak to ať SKS nakoupí raději nějaký čínany, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tvrdík tvrdil, že se prodali práva do Číny na ligu. Je to samozřejmě rozdíl - oni to koupili od Pragosportu, zatímco teď reálně hrozí, že nám signál bude vyrábět izraelská společnost a předprodávat ho českým TV. Ale tím chci jen říct, že v Číně max. koupí TV práva na vysílání od nějaké společnosti, ale určitě kvůli nějakému Číňánkovi nebudou obchodovat s TV právy na Českou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

... a ok, špatně jsem to pochopil, o tohle nestojí naštěstí ani Izraelci :D

Reagovat
HorajzmAmmann

ale vem si, kdyby SKS koupila nějakou čínskou hvězdu kolik by na tom malým zmrdovi vydělala jenom z prodeje dresů

Reagovat
smazaný uživatel

Teď někdo i z NHL draftoval Číňana jen aby se tam dostali na jejich trh. Celkem se divím, že zrovna taková vlezdoprdel Tvrdík tenhle krok ještě neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 260, Plzeň 50, Slavia 60 ... Kde je těch 500 milionů? Ostatní kluby nakoupily za 100 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

V článku jsou celkové náklady. Asi počítají platy nebo třeba ten sparťanský trenersky štáb

Reagovat
pytlerLFC

Ten poslední odstavec je dezinformace.

"Mnohé patrně překvapí informace, že společnost Pragosport drží práva na vysílání zdejší nejvyšší fotbalové soutěže až do roku 2020. A nikoli jen do léta 2018, jak se dosud obecně předpokládalo. "Prodloužili jsme to, už je to nějaký čas," podotýká k tomu Jaroslav Vacek, šéf společnosti Pragosport."

https://sport.aktualne.cz/fotbal/ceska-liga/prava-na-ligu-ma-pragosport-az-do-roku-2020-televize-uz-si-r/r~1d76127e625411e7b2b5002590604f2e/?redirected=1501095109

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To byla beztak mala domu pro Vacka.By me zajimalo, kdo podepisoval za druhou stranu, Svoboda? Na podzim, pripadne v lete by byl v dobre vyjednavaci pozici po tech nakupech.Asi holt tusili kluci neco dopredu

Reagovat
valloire

Giaccherin Ten italskej Csaplár se mi líbí víc a víc. Až ho vyhodí, zbude po něm spousta hráčů s abnormálním platem a nulovou snahou si zahrát v Karviný. .

Reagovat
smazaný uživatel

Prej museli koupit v Itálii nové sporttestery a tak. Hned jsem si vzpomněl na Čaplárova videa, satelity a Žižkov, který měl být klub evropské úrovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóně budou Mavubu, Giaccheriniho, Janka i Štramáka vyplácet ze smlouvy...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

no práveže nebudu o to horšie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele