České Budějovice budou zbrojit na jaro jen v domácích podmínkách

24.11.2010, 17:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vždyť umrznou

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať si chlapci zvykaj!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný prográmek! Hodně přípravných zápasů, a to je dobře. Chce to ale přivést ještě jednoho hroťáka, minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by, Ondrášek hraje skvěle, Pecka bohužel bída, od něj jsem čekal víc... Ale klidně bych hrál i to 4-2-3-1 s Ondráškem samotným na hrotu, a pod nim někdo - Otepka - Hudson. S Lengyelem jako defenzivním záložníkem. Ale chtělo by to přivést někoho schopnýho na levý křídlo, Mezlík nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Mezlík se časem vyhraje, spíš bych to viděl na toho stopera, jak říkáš níže. Uvidíme, snad se vedení po nějakém stoperu podívá, snad jich nebude tak málo. Třeba se mrknout i do 2. ligy a někoho vytáhnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper bude základ, oni by to mohli odehrát Horejš s Lengyelem, ale toho bych radši viděl v záloze. Jinak věřim že se zachráníme, los domácích zápasů je dobrej, tam bychom měli získat spoustu bodů (i když letos možná ani těch klasických 30 na záchranu stačit nebude) a snad občas i něco přivezem zvenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak za Ondráška potřebujeme případnou náhradu, v klídku bych totiž zůstal u stávajícího systému na jednoho hrota. Pecka a spol. nejsou s to Ondráška v případě výpadku nahradit!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nezraní tak celkem neni třeba, jen by ho mohl trenér trošku pohlídat, protože se mi zdá že ty karty sbírá jak na běžícím páse, a kolikrát za blbosti

Nebo zkusit někoho z béčka, jestli se neujme, když už se jakž takž prosadil Rakovan, třeba tam bude hráčů víc který by se daly vytáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě koupit pořádnýho stopera a poslat obratem pryč Lenceviče, ten se mi nelíbí ani trochu

Reagovat
homeles8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele