ČEŠI TŘINÁCTÍ NA SVĚTĚ

25.04.2003, 23:20
Aktuality
Po remíze s Nizozemskem a výhrou nad Rakouskem v kvalifikaci o EURO 2004 se Česká Republika posunula v žebříčku FIFA o dvě příčky na 13. místo. Nizozemci si polepšili o jedno místo a jsou pátí.

První zůstává i nadále Brazílie, která nasbírala 849 bodů, druhé je Španělsko, třetí Francie a čtvrté je Německo. Naši ostatní soupeři z kvalifikační skupiny na tom dobře nejsou - Rakušané jsou 61., Bělorusové 75., a Moldavané 115. Tým Turecka, jež sehraje 30. dubna v Teplicích přípravný zápas proti našemu výběru, je osmý.

Autor: Jan Werner

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

češi hurá sme nej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele