Češi si pochvalovali zlepšení v druhé půli

28.05.2008, 08:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Svěrkoš supr pánové !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda tý svěrkošovy šance, měl to dát.Prostě jak řek, asi se toho zalek, kdyby takovou šanci měl v lize tak věřim že jí promění..Souhlasim s tim že by měl hrát místo baroše, sice se baroš snaží seč může, ale zatim mu to pořád nejde, takovej spící střelec.Fandim jim oboum klukům baníkovskejm..

Reagovat
smazaný uživatel

Baryho by mohl vzit Baník z Lyonu na hostovačku

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bylo zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

to jo,jen se obávám že kdyby neodešel Svěrkoš s Magerem tak že by toho taky moc nenahrál Né pro českou ligu by to bylo jen a jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně musí hrát v základu místo Baroše. Sice hrál Baroš zleva a bylo vidět, že mu to moc nesedí, ale to nemění nic na tom, že neni schopnej dát pořádnou přihrávku a nebo obejít hráče! To jak Svěrky včera rozděloval balóny a jak se hejbal na hřišti byla nádhera...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, on pořebuje jít do ligy kde padaj hodně góly, to ta naše bohužel není, ať jde do německa nebo holanska tam by se moch rozstřílet..A když ne tak baník je jistota, jestli tam zůstane svěrky tak to bude údernej útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček hrál vcelku dobře, ale měl by se naučit centrovat a zakončovat. Těch zkažených centrů bylo hodně a ta koncovka ...prostě Vlček, no.

Reagovat
smazaný uživatel

bodejt že byla druhá půle lepší když odešlo to kopyto Baroš newím na co ho tam vůbec stavěl když neumí ani pořádně zpracovat balon.Svěrkoš ho strčí s momentálni formou do kapsy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele