Češi potřebují k jistotě čtyři body, ale může jim stačit i výhra

04.09.2015, 17:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Znalec

S Milanem Škodou v základu se není čeho obávat

Reagovat
Lorcan

jenom o Milanovi to nebude, ale s tím v základu je ten tým o dost silnější

Reagovat
smazaný uživatel

Po 7 zápasech máme víc bodů, než po 10 zápasech v kvalifikaci na MS 2014

Reagovat
Rišan

To jsou zbytečný spekulace - postup Islandu je po výhře v Holandsku jasný a nešťastné Holanďany, kteří by měli být papírově po Německu druzí nejlepší v Evropě musím jen litovat. Nevím co se s nimi děje a doufám, že aspoň tu baráž zvládnou!

Reagovat
Josifek

Proč je litovat , tam, kde jsou, se dostali sami..

Reagovat
Rišan

Taky snad s nějakým týmem sympatizuješ a s jiným ne? U Holanďanů je to navíc dlouhá léta podloženo i kvalitou, jak prokázalo mj. MS. S kým sympatizuju (což má i mimofotbalové důvody): Německo, Holandsko, Chorvatsko, na vrcholu i Španělsko, kdysi též Dánsko, na MS mne hrou zaujala i Bosna, Kolumbie, tuším Portoriko. Naopak nejprotivnější jsou mi v Evropě z mnoha důvodů Řekové, samozřejmě Albánie, dále Turci, zčernalá Francie, přeceňovaná Belgie, vyčichlá Itálie - prostě ti Jižani. V kvalifikaci mne příjemně překvapil malý Wales, ale i Slováci, po čase se daří Anglii. Pobouřilo mne kontumační poškození Srbska a snad ještě absurdnější Chorvatska za rasismus diváků.

Reagovat
Lorcan

Portoriko tě mohlo zaujmout leda Ricky Martinem nejspíš máš na mysli Kostariku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele