Černý si angažmá v QPR užívá

01.09.2008, 10:57
Aktuality
Queen's Park Rangers vstoupili do sezóny celkem obstojně a v novém působišti je zatím spokojen i jejich gólman Radek Černý, který si velmi pochvaluje atmosféru v kabině, jenž je podle něj mnohem lepší, než zažil ve svém předchozím působišti...

Černý do Rangers přestoupil v ranné části letošního léta po třech sezónách strávených v jiném londýnském klubu, Tottenhamu, kde většinou dělal pouze náhradníka a nastoupil jen k šestnácti zápasům.

Český brankář se nyní vyjádřil, že u Hotspurs se necítil ideálně a za přesun v rámci Londýna je velmi rád. "Tottenham je velký fotbalový klub, ale tady je to mnohem více přátelské. U Spurs bylo až příliš mnoho tlaku," prohlásil.

S Černým je zatím spokojeno i vedení QPR, manažer Iain Dowie věří, že zkušený brankář klubu pomůže k vzestupu. "Radek je fantastickou posilou. Hráče jeho kalibru chceme i nadále získávat," řekl Dowie.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (83)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ajurik

radši bych ho viděl v dresu Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před pár měsíci jste vynášeli do nebe Magica Vaniaka a teď byste ho nechali sedět? Jak jsou ti fanoušci vrtkaví

(P.S. Pamatuju,jak ho tu někteří chtěli jako jedničku v repre,když odehrál asi 5 zápasů za spurs )

Reagovat
ajurik

tak nezapomeň kolik má Vaniak roků, dávám mu 1 max. 2 sezony

Reagovat
fantomas

A že je Černej teda mladší...

Reagovat
stiba

Černej je o 4 roky mladší

Reagovat
smazaný uživatel

Já se o slávku nebojím.. Až odejde Vaniak,má nástupce v Vorlovi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

mno Vorel nic moc treba se chytne Divis a bude 1ka ale Vorel nevim nevim

Reagovat
stiba

tak já se o slávku taky nebojím(když už někomu v Česku fandím tak Spartě),takže jenom dobře když Vaniaka nahradí Vorel

Reagovat
fantomas

To sice ano, ale třicátník to už dávno je taky...takže jeho rozhodně ne.

Reagovat
stiba

tak myslím, že v GL by byl pořád jeden z nejlepších, ne-li nejlepší golman, a takových 5 let chytat ještě může, ale jak sem psal výše, jenom dobře, když tam pak bude třeba Vorel

Reagovat
fantomas

Když máme v týmu takového Diviše, tak je uplně zbytečné kupovat tak starého golmana. Radši si vychovat svého.

Reagovat
stiba

tak já ani nečekám, že by ste ho koupili, ale myslím, že by pro vás nebylo špatný až třeba za dva tři roky skončí v Anglii, kdyby si šel zachytat třeba jednu dvě sezony ještě za vás, ono taky záleží jak dlouho u vás Diviš bude (mladí a talentovaní v GL moc dlouho nezůstavají)

Reagovat
fantomas

I kdyby to měl být někdo jiný než Diviš, bylo by daleko lepší si ty dva roky vychovávat mladého borce, než dávat přednost sice stále kvalitního ale jistě zanedlouho končícího veterána.

Reagovat
stiba

no nevim, těžko říct, na pozici brankáře radši vidim spolehlivého veterána než nezkušeného(sice talentovaného) mladíčka - ono je taky rozdíl, jestli dáš šanci nějakýmu mladýmu, protože ho chceš pak za pořádný prachy prodat (viz. většina českých klubů) nebo mu dáš šanci protože z něj bude dobrej golman a budeš mít post golmana na x let vyřešenej (viz. Real)

Reagovat
fantomas

Tak Černej udělal totéž. Dostal šanci, vyhrál se a pak za odměnu v pokročilém věku přestoupil do jedné z nej lig světa. Nevidim duvod, proč to tak neudělat i u Diviše.

Reagovat
stiba

tak jestli to tak uděláte tak jenom dobře pro vás, ale nastolený trend v GL "za co možná nejvíc co nejrychleji pryč" mu moc šancí nedává, ale uvidíme, osobně budu rád když vám bude chytat "spolehlivý" Vorel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo... Než ho vychováte,máte spolehlivou jedničku ve Vorlovi

Reagovat
fantomas

Nešaškuj tady furt s tim "spolehlivým Vorlem".

Reagovat
herbage

Vorel do Plzně, ať tam maj na postu brankáře pořádnej zvěřinec. Poštulku by určitě vykloval z postu jedničky, otázkou je, zda-li by je Daněk nezadupa obal do země či zda je ornifobní.

Reagovat
fantomas

Reagovat
satan_666

to se ti povedlo

Reagovat
satan_666

tak na jedničku ne ale dvojka by mohl být,kromě toho skoro každej druhej je lepší než blažek...

Reagovat
fantomas

OT: Chorvatský reprezentant Vedran Ćorluka odchází z Manchesteru City do londýnského Tottenhamu, který 22letého obránce získal za dosud nezveřejněnou sumu.

Tak to sem nečekal. Na druhou stranu je to solidní koupě. Je fakt, že Hutton bude chybět zřejmě hodně dlouho a náhrada za něj není. Až se vrátí jsem ale na Ramose zvědav, jak to vyřeší. Bud nevěří Huttonovi, nebo očekává další zranění Kinga, jinak fakt nevim, co tam chce s nim vymejšlet. Na lávku mu jen tak nepujde ani Hutton ani Čorluka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně dobrá posila pro spurs

Reagovat
fantomas

Ale řikám...až se vrátí Hutton bude to tam sakra našlapané. V téhle situaci ale ideální řešení, protože hrát tam s leváky Gunterem nebo Ekottem opravdu neni ideální a i Zokorovo místo neni nikde jinde než na štítu.

Reagovat
herbage

Gunter je pravák, levák je Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto výborná.

Reagovat
smazaný uživatel

A v ideálním čase - nás v lize už následujících pár měsíců neohrozí

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,to mě taky napadlo,ale viděl bych ho raději jinde v Londýně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než stěhování do Poolu nebo Arsenalu... Nás Spurs neohrožujou,zato ostatním můžou ubrat body..

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,doufám,že nám Čorluka pomůže alespoň ubráněním Adebayorů,Gerrardů a Rooneyů

Reagovat
herbage

Fantome, teďka si teda hodně ujel. Tenhle přestup čekal snad každej, kdo fotbal trochu sleduje. Sice jsem tu týden nebyl, ale z přestupů ManCity jsem si dokázal poskládat obrázek sám. Kup Ben Haima, Kompanyho a teď Zabalety, to nemohlo skončit jinak, než prodejem Čorluky. Čorluka bude samozřejmě hrát na RB, protože Gunter na to zatím nemá, Hutton samozřejmě lávka, ten kluk na Čorluku nemá a Čorluka bude i první volbou na stopera v případě zranění jednoho ze stoperů, maximálně druhou, bude záležet na tom, zda Ramos dá přednost Huttonovi na RB a čorlukovi na CB či Čorlukovi na RB a Dawsonovi na CB. Čorluka teď pevně obsadí post RB a Huttona už tam nepustí.

Reagovat
fantomas

Dawsona sem ted nemotej. Stopeři jsou jasní a Čorluka je neohrozí. Guntera jsem měl vždy zafixovaného jako leváka (s Balem sem si ho samozřejmě nespletl, to je jiná káva), ale ted už koukám, že to tak neni. Přišlo mi to divné, že by nalevo měli takový přetlak. A Hutton sice nemá na Čorluku asi, doted byl ale nedotkutelný a fandové Spurs ho mají rádi. Je otázkou, zda bude souhlasit s vysedáváním na lavičce.

Jinak já přestupy ManCity nijak bedlivě nezkoumám a i když sem tušil, že Čorluka je pomalu přebytečný a měl by jít někam jinam, že by to měl být zrovna Tottenham, který napravo nemá slabinu, to sem nečekal. Tak asi takhle.

Reagovat
herbage

Jsi zřejmě nepochopil smysl mého příspěvku, přečti si to ještě jednou a pak to s tím Dawsonem pochopíš. Tottenham napravo samozřejmě tlačila pata, když se zranil Hutton, tak tam byl jen Gunter a Zokora, takže Čorluka je jasná volba. Tenhle chlapec bude hrát jistě základ a Hutton lávku. Fanouškům se to vysvětlí tak, že Hutton byl zraněn a Čorluka se mezitím chytnul, Hutton to díky platu co bere pochopí, navíc při zranění kohokoliv z trojice Čorluka, King, Woodgate se posune do základu, ale to nevím jistě, bude soupeřit s Dawsonem, hlavně podle formy a kdo se bude zdát Ramosovi lepší. To že Hutton je pro fandy EPL polobůh neznamená, že Ramos nevíc co kupuje a Čorluka je jistý základ, žadný otazník co s Huttonem.

Reagovat
fantomas

To ale já neřešim. Čorluka je kvalitnější, ale to že se chytí zaručeno neni. Krom toho někdo se zraní a na místo něj hned koupit (!) jednoho z nej pravých beku v EPL?

Reagovat
herbage

Tak zdvojení postů je dneska základ, zvláš%t když je to univerzální hráč, tím líp. Koupili ho značně pod cenou, velký kámoš s Modričem, jen samé plus. Hutton na RB nebyl zas tak dobrý, Čorluka ten post řádně zpevní a obranu kohoutů zkvalitní. Navíc Hutton může zabojovat a dokázat na tréniku, že je lepší, nikdo ho neodstřelil.

Reagovat
fantomas

Ty tady o něm ale mluvíš jako o pruměru v EPL, ale on tam podával podlě mě adekvátní služby pro Spurs. Zdvojit ho měl přijít spíš někdo na hostování, Hutton by Kohoutům mohl prospět. Je jasné, že Čorluka je dobrá posila, ale jen pro základ. A Huttona je na lávce ohromná škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi připomíná jednu nedávnou diskuzi - 10 minut zpátky já a Frankie o Necidovi Každej melete od začátku to samý

Reagovat
herbage

Tak já napsal jeden první příspěvek, ve kterém je všechno a protože to Fantom nepochopil, tak to postupně rozvádím.

Reagovat
fantomas

Já to pochopil, jen pouze nesouhlasim.

Reagovat
herbage

herbage

"Čorluka bude samozřejmě hrát na RB, protože Gunter na to zatím nemá, Hutton samozřejmě lávka, ten kluk na Čorluku nemá a Čorluka bude i první volbou na stopera v případě zranění jednoho ze stoperů, maximálně druhou, bude záležet na tom, zda Ramos dá přednost Huttonovi na RB a čorlukovi na CB či Čorlukovi na RB a Dawsonovi na CB."

fantomas

"Dawsona sem ted nemotej. Stopeři jsou jasní a Čorluka je neohrozí."

Jestli tohle není nepochopení, tak pak nevím.

Reagovat
fantomas

Dobrá, to bylo jen malé nedorozumění s Dawsonem. Tos mi ale při následujících dvou příspěvcích nemusel vysvětlovat opětovně. Základem je muj nesouhlas s tvymi tvrzeními.

Reagovat
herbage

Přícho Sagny taky loni nikdo nechápal a jak s Ebouem zatočil.

Reagovat
fantomas

Kdo nikdo?

Reagovat
herbage

Ok, tak já to třeba chápal, ty zřejmě taky, ale tak tak teď zas nechápu já, proč ty nechápeš příchod Čorluky. Čorluka odstřelí huttona, Sagna odstřelil Eboueho, který byl tehdy rovněž zraněný.

Reagovat
fantomas

Jak myslíš...podle mě to Spurs nikterak zvlášt něprospěje - nepolepší si.

Reagovat
herbage

Polepší si a to velmi moc. Plusy už jsme uvedl, tak ještě jednou pro tebe, kvalitní RB i CB, kamarád s Modričem, zdvojené posty, velmi lákavá cena. "Nevýhoda" - Hutton nebude mít jisté místo v základu a bude muset ukázat, že není kopyto. Zato u Diarry bys vzal 6tého hráče na 2 posty, supr.

Reagovat
fantomas

Mužeš se jen dohadovat, že to bude takováhle idylka. Nikde neni psáno, že si sedne s Bentleym a jiné okolnosti mu nemusí být nakloněny. Takže nevim, kde bereš tu jistotu, že tam zazáří a vytrhne Spurs z nedbalek. A u Diarry - já bych ho nebral bejt trenér, o tom se nikde nebavim, jen řikám, že jeho příchod tak "na stoprocent vyloučený", jak tvrdíš ty, není.

Reagovat
herbage

Jako byl jistý příchod Čorluky příchodem Zabalety, tak stejně jasný je nepříchod Diarry. Tottenham ho nepotřebuje, má Zokoru plus Huddlestona, Diarra hraje v základu Portsmouthu, z Chelsea a Arsenalu utekl kvůli nedostatku příležitostí, pochybuji že by si u kohoutů polepšil, proto nepřijde, na 99%.

Reagovat
herbage

Njn, ale Belleti, Alex, Ivanovič, Bridge je supr obrana a taky dělaj jen dvojky v Chelsea, Hleb nastupuje na lávce v Barce, atd. Můžu ti dát stovky příkladů a jak píšu, v případě zranění ne jednoho hráče, ale hned tří se dostane rázem do základu a nebo zabojuje a vytlačí Čorluku. Tottenham se chce etablovat mezi špičkou a tohle je ta správná cesta.

Reagovat
fantomas

Jak vidno nákup megahvězd mu zatim moc neprospívá a k etablaci nijak nenapomáhá.

Reagovat
herbage

Soudíš po 3 kolech?

Reagovat
fantomas

Už po třech kolech je zřejmé, že Bentley Malbranqua jen těžko zastoupí.

Reagovat
herbage

Ale nahradí a bude ještě lepší, po sezóně si řeknem. Už teď můžu říci, že je perspektivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Corluku neberu jako nějakou superhvězdu,spíš vynikající hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Ráďa Černý, doufal, že tahle diskuse bude patřit jemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Život je boj

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku září výstižné.

Reagovat
Arne

Reagovat
Arne

Nedočkavče...

Reagovat
herbage

No jseš pomalej a Fantom je jako blesk.

Reagovat
Arne

Reagovat
fantomas

Haha.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by jít radši do Kladna, nebo do ČB, nebo do Bohemians. Tam potřebujou golmana jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že za rok postoupí do premyer legue

Reagovat
herbage

Říká se, že je to hodně tvrdá liga, ale až takhle?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře.

Reagovat
fantomas

Tak takovou hrubku sem ještě jaktěživ neviděl.

Reagovat
herbage

Premyjér lýg - nejtvrdší liga na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ale darebák Zprávná čecha

Reagovat
smazaný uživatel

ta fotka zrovna nevypada jako kdyby byl stastnej (mely vybrat lepsi)

Reagovat
smazaný uživatel

Radek je fantastickou posilou. Hráče jeho kalibru chceme i nadále získávat," řekl Dowie. tak napiš mě na 775983089 já tam pudu hrát klidně hned

Reagovat
smazaný uživatel

ja pudu stebou

Reagovat
satan_666

já mu to přeju a přeju mu taky aby postoupili do PL,a pak klidně zpátky domu do Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je proBOHA za nic?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi mohl dostat 3 góly od toho přidzisráče Sharpa Ráďo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele