Cédric na odchodu ze Sportingu? Novou smlouvu zatím neuzavřel

23.02.2015, 20:57
Aktuality
Přední portugalské kluby pravidelně a za hodně vysoké obnosy prodávají své hráče a dalším z dlouhé řady by se mohl stát Cédric Soares. O 23letého obránce má zájem hned několik klubů a spekulacím o přestupu nahrává i fakt, že hráč má v lisabonském Sportingu kontrakt jenom do června 2016...

Cédric Soares má jisté místo v základní sestavě třetího týmu portugalské ligy a na podzim se prosadil i do národního týmu. Jedenáctého října odehrál celé přátelské utkání ve Francii, o tři dny později pak byl u kvalifikační výhry 1:0 na půdě Dánska.

O stále ještě mladého fotbalistu se měl zajímat například Arsenal nebo Leverkusen. Podle některých médií by ho pak rádo přetáhlo konkurenční FC Porto. "Na tom není ani trocha pravdy. Pokud vím, Porto se na něho nikdy ani nevyptávalo," reaguje na spekulace agent Miguel Veloso.

Sporting se se svým obráncem už několik měsíců zatím marně snaží prodloužit kontrakt. Ten současný platí ještě na šestnáct měsíců a obsahuje výkupní klauzuli ve výši 30 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (13)

Přidat komentář
TheAdy

užasný hráč, to vím z fify kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si pašák, je málo takých, ako si ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Z fify kariéry vím, že se na fifu kariéru nedá v reálném životě spoléhat.

Reagovat
Han střelil první

Letos hraje docela dobře, ale prostě ty sklony k naprosto brutálním kiksům má. Každopádně po odchodu Mauricia nejstabilnější článek té naší hrůzostrašné obrany. Představa, že tam místo něj bude hrát Lopes, mě děsí.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se vám vrátí Arias.

Reagovat
FC Porto FC

no viděl jsem hrat na kraji obrany Esgaia což mě celkem zarazila když za Sporting B hral v utoku :D

Reagovat
Arsenalista

Miguel Veloso.. To mi něco říká

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

asi Ukrajinci slabo platia, tak musi robit aj agenta

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Kucka

Reagovat
FC Porto FC

No to je jak když sem si dnes přečetl že se zasekla jednání ohledne smlouvu s Danilem. Jestli je to pravda tak nechápu o co mu jde. Myslel jsem si že on není zrovna ten typ. Pokud neprodloužení tak je hnusák

Reagovat
prevadec spojitosti

Každý hráč má právo neprodloužit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele