Čech si finále LM zachytá vpředvečer svých 30. narozenin

19.05.2012, 09:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (176)

Přidat komentář
fantomas

Se to krásně sešlo. Všechno nejlepší a trofej k tomu, Péťo!

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to nemusis prehanet...

Reagovat
fantomas

Ale můžu.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

jahodový pohár se šlehačkou mu musí stačit

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Paddy

Reagovat
Cipinho

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

vše nejlepší tedy ano, ale s tou trofejí odsud-posud

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Petr je clovek kterymu bych tu trofej nesmirne pral narozdil od Robbena a Riberyho

Reagovat
herbage

Petra mám také mnohem radši než Ribéryho nebo Robbena a Bayern v lásce také příliš nemám, ale Chelsea jako celek je tak velké zlo, že to zkrátka nejde

Reagovat
blade115

Spíš si ho pořád stůj co stůj jako zlo stavíš, díváš se na něj pořád jen ze špatného úhlu a vše ostatí odmítáš.

Reagovat
fantomas

Ste fakt zvláštní, pro mě.

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

si divím, že zrovna ty to nevidíš, protože nebýt příchodu Abramoviče do Chelsea a šejků Mancity, Arsenal by měl touhle dobou tak 3-4 ligové tituly a možná nějaký ten titul v LM. Hráči jako Cesc a Nasri by neocházeli, ale zůstávali

Reagovat
fantomas

Njn, ale mně fakt nedělá žádnej problém se od těhlech globálních a strašně dramatických důsledků pro jednou oprostit a nepřát kvůli tomu klubu, ke kterýmu mám dlouhodobě spíš negativní vztah. Navíc CFC za poslední rok dělá všechno proto, aby si mě spíš získávala (zatim Garínek + RDM), takže tim spíš se nepotřebuju přetvařovat a zaujímat tuhle populární pózu..

Reagovat
herbage

To není žádná póza, já je zkrátka nemám rád. Já zase nemám rád pózu, že musíš fandit Chelsea, protože Petr Čech. Chelsea dělá řadu věcí dobře, ale to nemění nic na tom, že je to furt jen hračka v rukou ruského zbohatlíka a zločince. Hitler taky kdyby dobyl Evropu, vyhrál válku, tak taky mohl dělat různé sociální programy pro chudé a různé dobré věci, ale furt by to bylo nacistické Německo s veškerou svojí minulostí. Takhle Chelsea je pro mě furt Chelsea, i s těma věcma z posledních 10 let

Reagovat
fantomas

Čech a to, že je to anglickej mančaft, sou aktuálně ty nejnicotnější argumenty "pro", takže tak.

Reagovat
herbage

mně je jasné, proč jim v tomhle konkrétním finále přeješ a nemám ti to za zlé, jen nevím, proč u všech ostatních, kteří Chelsea nemají rádi, to musí být póza

Reagovat
fantomas

Tak přijde mi docela nepříslušný se furt odvolávat na něco, co se stalo už téměř dekádu dozadu. Kór aby tě to takle ovlivňovalo při podobně "nicotných" duelech. Neřeknu, že jim nepřeješ v PL, kde třeba CFC zavinila postupnou degradaci soutěže jako celku, ale i v LM...dyt to je něco uplně jinýho, co s anglickym fotbalem jako takovym nemá moc co dělat. Jen s tim příchodem Abramoviče leda, ale to se zas dostávám k tý deset let starý křivdě, kterou považuju za zbytečnou a u mnoha lidí za pózu (neřikám, že zrovna u vás, těch přece jen chytřejších, nutně taky).

Reagovat
herbage

tak komunisté u nás vládli 40 let a stejně se jim dodnes nejvíce připomínají politické procesy z 50. let. I oni dělali spoustu věcí dobře, ale přesto jsem nesmírně rád, že ten režim padnul. U tohodle finále kdyby o nic nešlo, tak je mi to fuk, ale rozhoduje se tu o tom, který klub bude příští rok hrát LM, zda Chelsea nebo Tottenham. Ne že bych Tottenham zrovna miloval, ale furt je to klub s tradicí, který nepřeplácí hráče a tam kde se dostal se dostal díky koncepční práci. Ne že by neměli kapitál a silné majitele, ale ti se snaží klub vést k samostatnosti. A letos skončili v tabulce výše než Chelsea, tak proč by Chelsea měla hrát LM a Tottenham ne? Tohle je šance, jak Chelsea může být sražena na kolena, kdy tam nebudou chtít hráči, kdy si už nebudou moci dovolit přeplácet hráče, tohle může být pro ně očistec. Navíc nechybělo mnoho a v pozici Tottenhamu jsme mohli být my

Reagovat
fantomas

Navíc nechybělo mnoho a v pozici Tottenhamu jsme mohli být my - heh, tomu řikám relevantní argument. Nevim, co je horší, jestli tohle nebo ti komunisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že Chelsea někdo mít rád nemusí, a je to naprosto legitimní z mnoha hledisek, ale tohle extrémní stupňování pochybných hypotéz je tak směšné, až je to vlastně smutné...

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

to jde ani o špatné pochopení, nikdy jsem nepřirovnával Chelsea k nacistům nebo komunistům (tedy abych to myslel vážně, vtipkovat to ano). Tohle byla jen odpověď fantomasovi na to, že připomínám 10 let starou historii zrovna nyní a myslím, že je to příhodná paralela

Reagovat
smazaný uživatel

To, co si uvedl nemůže sloužit ani jako srovnání, ani jako paralela...je to zkrátka jen snůška nesmyslů, kterými sám sebe ujišťuješ v tom, že Chelsea je (spolu se City) největší zlo anglického fotbalu. Jak říkám, máš právo si to myslet, ale aspoň používej relevantní argumenty, jako že mají hnusné dresy, nesympatické hráče, velkou rotaci manažerů, Abramovičovy pochybné peníze lepící ztrátu, neetické jednání při transferech, hloupé fanoušky, hnusný stadion..prostě cokoliv si myslíš, že ji dělá tím zlem, za které ji považuješ.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jako s prichodem novych lepsich hracu prisla DEgradace souteze??? To jako kdyz treba v ManCity je misto Bartona Yaya a misto M.Petrova Kun Aguero, tak to je degradace???

Reagovat
blade115

Tohle je už prostě směšný. Srovnávat Chelsea s fašisty a Abramoviče s Hitlerem... Měl by sis trochu srovnat priority, vrážet závratný částky do fotbalu a hromadně vraždit je nepopsatelně velký rozdíl. A i když to jen uvádíš jako příklad, zní to dost blbě...

Reagovat
herbage

asi nechápeš, co je to paralela Ok, příště budu dávat za příklad Jeníčka s Mařenkou a zlou ježibabu

Reagovat
blade115

Chápu, ale tohle prostě neuznávám. I ta tvoje ježibaba bude vhodnější než tohle.

Reagovat
herbage

ale tak jedná se o paralelu, já ty věci přeci nedávám do přímých souvilostí, jako že Abra je Hitler nebo Chelsea jsou horší jak nacisté, to zase nejsem blázen Jen že ve světě fotbalu máte takovou historii, na kterou nemůžete být dvakrát hrdí a že za posledních 10 let jste udělali dost špatných věcí. Ale není to chyba primárně Chelsea jako takové, spíš toho že to jde a poslední dobou se to přímo rozbujelo (Mancity, Malága, PSG, Anži)

Reagovat
blade115

Já teda na historii pyšný jsem. Nemáme sice tolik titulů jako Liverpool nebo United a nejsme tak proslavení po světě jako Real, ale ta historie tradičního anglického klubu tam je. Ač kdysi průměrného. A moc se nestydím ani za tu novodobou, udělalo se několik kroků vedle, ale kdo je neudělal? Navíc Chelsea udělala z mého pohledu anglickou ligu ještě zajímavější, vždyť jinak by před City jasně dominovali United. Ale to je fuk, drž se svého názoru a já se budu držet svého.

Reagovat
Chazy

Tjn, hlavně na headhunters máš právo bejt náležitě hrdý

Reagovat
Chazy

A fakt si myslíš, že Big Four je zajímavější, než byla za situace před Abramovičem, kdy každej rok hrál LM někdo jinej? Chelsea určitě udělala PL míň zajímavou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, letošní rok to dokazuje Nehledě na to, že big four už neexistuje, což je i nepřímý důsledek politiky Chelsea, a dalších klubů, které se jí snažily konkurovat.

Reagovat
Chazy

Tak teď už je to úplně zvrácený, ale tehdy to prostě narušilo PL výrazně.

Reagovat
blade115

Tak je to sice jen další nepodložený předpoklad, ale když bychom brali PL bez Chelsea, tak za posledních šest let vyhráli ligu 5x United. Co bylo předtím nepamatuju, vlastně ani nástup a první éru rozhazování Romana jsem "nezažil". Ale stejně vidím, že peníze vytváří z průměrných klubů velkokluby a jen rozšiřují elitu dané země. Není to asi ta nejlepší cesta, ale také to je způsob, jak se dostat na vrchol. Pak už je jen na každém jednotlivci, jak to vnímá.

Reagovat
Chazy

Njn, tak to je těžký se o tom s tebou bavit, když si to nezažil ... ale to si nemysli, že by všechno bylo stejný, kdyby Chelsea nezačla do PL sypat zničehonic 100 mega ročně. MU by tolik titulů prostě mít nemohlo.

Reagovat
Chazy

A já proti CFC nic nemám, ve finále ji dneska jednoznačně fandím. Každopádně to není tak, že CFC přinesla jen pozitiva. Pozitivní byl příchod Abramoviče jen pro ní, místo krachu titul.

Reagovat
blade115

No ale já nikde netvrdím, že to přineslo jen pozitiva. Jasně, váš postoj je zcela pochopitelný, jen bych nečekal, že se ho bude drtivá většina lidí držet zuby nehty i za deset let. A sice to může vyznít, že fandové Chelsea to vidí jako něco úžasného, ale třeba já se spíš snažím nastínit i tu světlejší stránku. Tady se totiž vidí jen to, co každý chce - peníze a "uměle" vytvořený klub.

Reagovat
herbage

a není to tak snad?

Reagovat
blade115

Je, ale říkám - jde o to, jak to vnímáš.

Reagovat
Chazy

To není o postoji, to je prostě fakt, kterýho já sem si vědom a ty bys měl taky. Mě to netrápí, CFC to nevyčítám, žádnou zášť necítím, dneska CFC fandím. Ale tohle jsou pro mě prostě fakta, CFC do PL něco přinesla, nehodnotím, jestli je to pozitivní nebo negativní a změnilo to další historii soutěže. Začlo se hrát víc na dluh a větší roli hrají majtelé. Každopádně minimálně co se týče uzavření big four, tak to přineslo negativum v podobě nudy.

Reagovat
blade115

Ale ano, je to o postoji vůči tomu faktu. Já se přes něj dokážu přenést, někdo ne. To, co píšeš, je pravda, ale není to nic nového.

Reagovat
herbage

právě. Nebýt Chelsea a Mancity, tak má nyní řadu titulů Arsenal s Liverpoolem. Vy a Mancity jste jim teď rozesrali Arsenalu to, co prakticky dekádu budoval

Reagovat
blade115

No fajn, ale teď mi řekni, jak se má průměrný klub stát evropskou špičkou. Zatím jakousi cestu naznačil Newcastle, ale ani ten nejede bez peněz. A kdoví, jestli se nestane "pouze" anglickou špičkou. Já jsem schopen se vžít do situace, že dva kluby si něco dlouho budují a najednou přijdou dva chlápci, ukážou si na jiný klub a napumpují do něj hektolitry prachů a vytvoří z něj za pár let top. Jenže Arsenal si za svůj úpadek může jen a jen sám. Liverpool zrovna tak. Chelsea a City tomu jen přispěli, zásadní chyba se ale děje uvnitř samotných klubů. To by pak byl pěkný alibismus, kdybys současnou situaci Liverpoolu sváděl na to, že před deseti lety Chelsea rozhazovala. Jak už jsem psal - jo, buď si naštvaný a neměj Chelsea v lásce - je to očekávaný postoj. Ale deset let si v sobě nechávat takovou nenávist? ...

Reagovat
herbage

asi jako všude jinde. PL sama o sobě je zajímavý přísun peněz, ale další peníze jste zablokováním LM ostaním klubům odepřeli. Normální cesta je taková jak řikáš, koncepční práce. Na příkladě BVB můžeš vidět, že to skutečně jde a Newcastle nebo Everton to také dokazují. Právě Everton nebýt vás a Mancity klidně mohl tu LM hrát a být finačně stabilizovaným klubem. Dělají tam práci dlouhodobě koncepčně, ale nikdy nebudou tak vysoko, protože nemají ty prachy. A tak poslední roky jen skomíraj a skomíraj a rozprodávají kádr

Reagovat
blade115

To je právě ta špatná stránka věci. Jeden klub dostal tu šanci zahrát si poháry, ale další ostrouhaly. Jenže tak to v životě občas chodí, ač to někomu nemusí být pohodlné... Je to sice slabá "výmluva", ale já už opravdu nevím, co ti na to mám říct. Kdyby nepřišel Roman, tak dejme tomu by tu LM hráli, ale časem by stejně někdo přišel a začal fotbalem vydělávat. To je dané i současnou společností ve světě. K tomu navíc Chelsea je sice tím nechvalným průkopníkem tohoto vzestupu v Anglii, ale celkově ve světě to začal už Real. Ten si to ale mohl díky své minulosti dovolit, takže mu teď nikdo nemůže nadávat, že je to umělý klub. Přitom ale dělal to samé, jako Chelsea. A abych se vrátil k předchozí myšlence, tak Evertonu bych třeba bohatšího vlastníka přál.

Reagovat
C0br

Zas bych to s tou absolutní fikcí nepřeháněl.

Reagovat
herbage

nejde mi o vaší historii jako takovou, to proti vám nic zásadního nemám, ostaně předtím jste byli celkem sympatický klub. Jde mi čistě o vaší historii novodobou a konkrétně o Abramoviče. Nevadí mi, když jsou lidé bohatí, ale vadí mi, když nabyli své jmění pochybným způsobem a postrádají skromnost a pokoru. Třeba Billa Gates, přeji mu ty peníze a on nepotřebuje okázale žít, mít jachtu za miliardu a cpát se mezi smetánku. Většinou když někdo získá peníze vlastní prací, tak je okázale nerozhazuje. Abramovič do Londýna přišel, aby utekl před Putinem a zatýkáním jeho kamarádů oligarchů a z Chelsea udělal svojí soukromou hračku. Cpal tam prachy jak do bezedné jámy, přesně ve stylu Bohůše: "A teď si vás koupím všechny". Úspěchy si nakonec koupil, ale pořád mu to bylo málo a začal kecat lidem do vedení klubu a vyhazovat trenéry jak na běžícím páse: máš úspěch, zůstaneš, nemáš, jdeš. Tohle zacházení s lidmi jako s loutkami, kdy jim dáváš jasně najevo, že rozhoduješ o jejich osudu, je mi krajně nesympatické. V jiných klubech má manažer téměř neomezené pravomoce, nikdo mu do práce nekecá a i v případě neúspěchu má nadále důvěru. Proto Kroenke ač Arsenal defakto vlastní, tak klub navštěvuje minimálně, do ničeho nekecá a dává Wengerovi absolutní důvěru, protože on z lubu udělal to, čím je. Abramovič jsi myslí, že on je strůjcem toho úspěchu a těm lidem nedává volnost. Když teď konečně dostane rozum, nechá Di Mattea na lavičce a nechá ho koncepčně pracovat, budu jen rád, ale když vidím, že o příchodu Marina RDM nevěděl a nikdo se ho neptal, tak je vše ve starých kolejích. Pokud Chelsea bude finančně stabilizovaná, nebude přeplácet hráče, bude mít stáleho manažera, stálou koncepci a Abramovič bude jezdit jen dívat se na tribunu, nebudu pak proti Chelsea mít prakticky nic. Ona to i tak poslední dobou dělá a jsem za to rád, ale pak vždy přijde moment, kdy to zase celé ten jeden a samý neodvolatelný člověk díky svému egu pohnojí. Ostatně vitasrp to popsal ve svém souhrnu docela dobře, děláte stále ty samé chyby dokola

Reagovat
blade115

Tohle ale nechápu. Sice to je všechno psané hezky a asi to od pravdy nemá vůbec daleko, ale proč by to tebe (teď vynecháme tebe jako fanouška PL) jakožto někoho, kdo fandí Arsenalu, mělo trápit? Tohle by spíš mělo rvát srdce fans Chelsea, ne? A k Romanovi - ono to je zřejmě o povaze. Jako malého jej život fackoval, jak nejvíc se dá, neměl žádné zázemí, neměl nic, byl nula. Tak třeba teď toto potřebuje. On to nebude špatný člověk, jen má své mouchy, které nás však pravda už leccos stály. V konečném důsledku se ale na něj zlobit nemůžu, ač to třeba vyznívá, že stůj co stůj bráním Chelsea a vše, co s ní souvisí.

Reagovat
herbage

trápí mě to, protože to poškozuje můj milovaný klub. Já nikdy nechtěl žádná velká jména, já si každé léto přál, ať udržíme stávající kádr. Ale pak se prodá jeden hráč, chce druhý, my oslabíme, další rok bez trofeje, dáváme se dohromady, pak dva roky se pokoušíme o titul, marodka, psychické zhroucení týmu, pak hráči zase přestanou věřit a opakuje se to dokola. Kdyby konkurence byla slabší, úspěch by se jistě dávno dostavil. Poslední dobou nám Mancity i vykupuje hráče, což je neskutečná drzost. Kradou nám postupně i herní styl a ukazují nám, kde jsme mohli být. A pak my, když přijdeme i o LM, přijdeme o prestiž i peníze, ale vy a jiní si ji koupíte a nepoznamená vás to. Proto to tak přeji Tottenhamu. Pokud budete soběstační, tak my to vadit nebude, protože to bude souboj jako rovný s rovným. Ale pokud máme bojovat o titul s Mancity, tak je to velmi, velmi nerovné soupeření

Reagovat
blade115

Asi bych to taky cítil jako "unfair" být na tvém místě. Ale pořád je tu fakt, že Chelsea není hlavním důvodem tohoto půstu Arsenalu. Ten klub udělal špatná rozhodnutí, podobně jako Chelsea. Jen Arsenalu se za některá ta rozhodnutí fanoušci ostatních týmů smějí, Chelsea zas nenávidí. Ta soběstačnost štve i mě, protože teď se krásně ukazuje, jak nám teče do bot, respektive jak by nám teklo, kdybychom letos tu LM nevyhráli. Ale nemysli si, taky bych rád, aby ty kluby uměly hospodařit. Tady jsou totiž dva typy klubů s raketovým/peněžním vzestupem. První se tímto stylem vzepře a rok co rok potřebuje utrácet, obměňovat, zadlužovat se, aby se někde udržel. Ne, takový klub bych taky neměl rád. Když ale průměrný klub takto vzejde a pak se chce nějakou koncepcí udržet na vrcholu, nevidím důvod, proč mu v tom nefandit. Bohužel, Chelsea zatím tu správnou koncepci nenalezla, avšak rozhazovačnosti už dávno odzvonilo, poslední úlet byl akorát ten Torres. To byl první krok, teď doufám, že dokážeme to všechno špatné z minulosti v dobré obrátit tím, že klub najde stabilitu a na té špičce se bude držet, i když by se jeden rok nedostal do LM. Těžko říct, jak je od toho Chelsea daleko...

Reagovat
herbage

právě proto vám tu LM nepřeji, že vám teče do bot. Když ji neuhrajete, tak stejně nemůžete nasypat velké prachy do kádru, jinak byste ji nehráli za rok kvůli FFP. Proto řikám, neúčast v LM příští rok by byl pro vás skvělý očistec

Reagovat
blade115

Spíš by to ten klub totálně zruinovalo a dalších pár let by si nezahrál poháry... Většina fanoušků Chelsea volá po obměně a já jsem jedním z nich. Můj ideál je ten, že se vykopou hráči jako Malouda, Bosingwa, Kalou, Meireles, Drogba, později i Cole a místo toho přijdou frajeři, z nichž ani jeden nebude stát víc jak 30 mega éček, Cola nahradí Bertrand, přijde trenér, který má svou vizi, bude se jí držet a ten tým dostane tvář, styl a bude v situaci, kdy prostě stačí jen pozvolna obměňovat kádr.

Reagovat
herbage

ti hráči by ale odešli, i když LM hrát nebudete (krom Meirelese asi). Pro mě je ta výhlídka, že půjdete dolů, hodně lákavá, letos si to zasloužíte

Reagovat
blade115

Zasloužíme si to za to, co jsme předváděli v lize. Ale v LM jsme ve finále zcela zaslouženě.

Reagovat
herbage

k tomu vám nepomohly výjimečně prachy, ale obyčejné štěstí

Reagovat
blade115

Ale jdi... Mít v jedné sezóně LM 6x štěstí?... Nazýváš góly United závěrečných minutách pouze štěstím? Já dřív taky, teď už vím, že to je umění a síla týmu.

Reagovat
herbage

dát Maggio do poloprázdné branky, těžko byste doma otáčeli. Proti Benfice jste zachraňovali na čáře a dali gól z breaku, doma vám pomohla hodně přísná penalta a proti Barceloně jmenovat všechny zákroky Čecha, všechny na střelené konstrukce a prakticky 100% efektivitu v zakončení by bylo nošením dříví do lesa. Neřikám, že to je nezasloužené, ale v tom finále jste hlavně díky štěstí

Reagovat
blade115

A co Valencie? To bylo taky štěstí? Jinak, Neapol venku dopadla naprosto odpovídajíce průběhu utkání, doma ti hráči doplatili na nezkušenost s LM a na špičkovej výkon Chelsea, který jsem už dlouho neviděl. Venku s Benfikou taky není o čem, byli bezzubí. Doma, tam se mi taky nezdálo o nějakém velkém štěstí, gól z brejku je normální. Ač teda nepopírám, že v závěru jsem měl pořádně nahnáno, aby nám ještě ten gól nedali... No a proti Barceloně uznávám, že zaúřadovalo i štěstí. Ale bez něj to v LM prostě nejde.

Reagovat
herbage

jasně, že nejde a i Barcelona musela proti vám mít štěstí, když tehdy přes vás postoupila. Tím jsem nechtěl shazovat vaše letošní úspěchy, ale nejsou založené na nějaké vaší herní převaze, dominanci, ale na taktické vyzrálosti,bojovnosti a štěstí. Ostatně, tato kombinace je nejčastější mix potřebný pro výhru LM

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

tohle si vyfotím

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
herbage

vetšinou tvůj palec na mé příspěvky bývá směrem dolů

Reagovat
spider_8

Jenže vy si za to můžete svým způsobem samy. Stačilo by, kdybyste trošku investovali do kádru, ne žádné velké investice a vhodně jste doplnili hráče jako Nasri nebo Fabregas a oni by nechtěli odejít. Vymlouvat se na silnou konkurenci je v tomhle případě nesmysl.

Reagovat
herbage

Chamberlain s Gervinhem nebyly dostatečné investice?

Reagovat
spider_8

Ne, to opravdu nejsou, protože jste v poslední době nikdy neměli vyvážený tým (kromě té sezony, co byla Chelsea ve finále v Moskvě) Já sem myslel třeba situaci na začátku minulý sezony, kdy jste měli výborný tým směrem dopředu a obranu oproti tomu strašně slabou. Bylo jasný, že s ní nic vyhrát nemůžete, ale stačilo by tenkrát koupit nějakýho zkušenýho stopera a hned by jste mohli bojovat o titul. Ale koho Wenger přivedl? Vermalena, který se musel zabydlet, Koscielnyho a Squillaciho. Směšné vzhledem k tomu koho jste tenkrát potřebovali. To byla hlavní chyba, kvůli které jste nic nevyhráli a kvůli které odešli Nasri a Fabregas.

Reagovat
herbage

letos bychom měli výborný tým, kdyby Cesc s Nasrim zůstali: Wojta, Lukasz - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Djourou, Miquel, Clichy, Gibbs - Song, Coquelin, Frimpong, Ramsey, Cesc, Rosa, Diaby, Wilshere, Nasri - Walcott, Gervinho, Robin, Chamakh, Chamberlain, Aršavin.

Tenhle tým by rozhodně na titul měl a mrzí mě to, když vidím že od února jsme drželi krok s oběma Manchestery, ale posral nám to tragédní vstup do ligy, kdy jsme měli největší krizi za 15 let a pak marodka na přelomu roku. Ostatně marodka je to, co nás vždy dělilo od titulu, protože když se člově podívá na sezónu Mancity, tak oni měli v průběhu roku všechyn klíčové hráče zdravé. Nebýt van Persie takový marod, ten titul už tu byl pár let zpátky

Reagovat
spider_8

Kdyby... Ta marodka Arsenalu není náhoda, pokud se to opakuje každý rok. Vybíráte si hráče, kteří jsou náchylní ke zraněním nebo máte hodně blbý doktory. Nejspíš obojí. Třeba to, co teď provádíte s Wilsherem je na

Reagovat
herbage

aha, odborník

Reagovat
spider_8

Dobře tak mi vysvětli, jaktože se to opakuje jen u jednoho týmu už nějakých 6 let v kuse. A nepoužívej slova jako štěstí nebo náhoda

Reagovat
herbage

souhlasím, že 3-4 roky zpátky to byl velký problém, ale nyní je řekl bych v pořádku. Nějaká svalová zranění už hráče prakticky netrápí, přitom dřív nám byla schopna vyřadit až půlku kádru před důležitým zápasem. Nyní měl jedno za sezónu Ramsey na jaře a pak nějaká drobná mělo pár hráčů, jinak nic. Z těch dlouhodobých marodů měli Cesc, van Persie a Adebayor zpřetrhané vazy v koleni či kotníku, což se občas stává. Eduardo a Ramsey měli zlomené nohy, což taky těžko něco uděláš. Vermaelen měl nějakou anatomickou anomálii, Rosa doteď nevím, co měl s podkolenní šlachou, ale také šlo o výjimečný případ, s kterým se doktoři zpravidla nesetkávají. Diaby už je chornický marod a tak to zůstane no a Wilshere byl přetěžován, protože je do blázen do fotbalu a s únavovou zlomeninou těžko něco uděláš. U nás i během přípravy jsou hráči monitorováni pomocí GPS, jestli nemají náhodou moc velkou tréninkovou zátěž. Jsme v tomhle profi po všech směrech a letošní sezóna je toho důkazem. Snad první po x letech, kdy nás nesužovala prakticky marodka. Jen ta absence Wilshera se ukázala jako velmi bolestná, protože nám zrovna na tuhle pozici odešli hráči

Reagovat
spider_8

Když je to tak skvělý, tak pak nefňukejte nad marodkou

Reagovat
herbage

letos si nestěžuji a roky zpátky nás stála opakovaně titul, tak proč si nemohu stěžovat?

Reagovat
spider_8

"roky zpátky nás stála opakovaně titul" - už to vzdávám

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tě žere hlavně ten fakt, že Chelsea se vydala hlavně cestou utrácení, což nebylo případ tvého oblíbeného Arsenalu, at už na to ty peníze neměli, nebo nechtěli dát. Je to asi o něco zdravější přístup, ale nevede k dlouhodobému úspěchu v tom absolutním slova smyslu, což ukázala uplynulá dekáda.

Reagovat
herbage

vedlo by to k úspěchu, kdyby konkurence nebyla tak rozhazovačná. Já beru za úspěch už jen to, jak to Arsenalu velmi slušně celé ustál

Reagovat
t0mmy33MCFC

nj Abramovic je zlocinec ktery ty penize nakradl, ale sejkove jsou hodni lide co se snazi rozvijet sportovni svet radsi nez aby za ty penize nekde valcili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

"kapitán české reprezentace Petr Čech" uniklo mi něco?

Reagovat
blaugrana

A k 30. narodeninám neodmysliteľne patrí aj prehra v Champions League.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš fakt nemocnej na hlavu, co

Reagovat
t0mmy33MCFC

to vis, jak se tam nahodou nepodarilo protlacit ten ohranej tym jmenem Barca, tak nikomu jinymu prat prece nebude :D

Reagovat
blaugrana

Čo to m s tým spoločné? Kde je písané, že sa ma priať chelsea alebo niečo podobné? Mne je ten klub krajne nesympatický a preto mu neprajem. Podobne ako neprajem city a PSG. Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

snad tu LM urve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ten čas ale letí....Sem si jist že dnes v noci bude slavit s ušatým pohárem.....nervozita stoupá

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je Pirlovi 33 let... tanti auguri!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GO ANZI GO

Reagovat
Manik...

jdi a Anži doprdele!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to trapne

Reagovat
madridfan

Tak ho nekomentujte... Je to retard co ani neumi vypnout capslock a žádná jeho poznámka není o ničem jinym než o Anži. Ať si píše co chce, ale když nebudete reagovat snad ho to přejde

Reagovat
smazaný uživatel

dEst

18.05.2012 11:39

"Už jsem myslel, že ČTK nevydá nějakej bulvární článek k LM. Ještě čekám něco o Čechovi, ale to přijde spíš až po finále."

Reagovat
Manik...

taky jsem si vzpomněl, ale hledat se mi to nechtělo

Reagovat
Manik...

To už mu je 30? . To je pro mě trošku překvápko, vůbec nevypadá . Myslím, že by si vyhrát tu LM rozhodně zasloužil!!! Doufám, že se mu to vydaří. Moc to Chelsei kvůli němu budu přát

Reagovat
smazaný uživatel

na to, ako dlho chyta som myslel, ze ma aspon 33 už

Reagovat
blade115

Mně taky přijde, že 30 je ještě docela málo na to, jak dlouho ho znám, nebo na to, kolik let ještě může jakožto gólman odchytat. Ale ještě horší je to s Fabregasem, tomu bych taky tipoval normálně asi 28...

Reagovat
Manik...

Fabregas taky stárne a Ronaldo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne mi to prijde jako nedavno, kdyz chytal za ceskou 21 a jako mladej neznamej talent prichazel z Blsan do Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
herbage

nebo jak vychytal Bayern se Spartou, kde si Sparta z Olympijského stadionu vezla cennou remízu 0:0. A nedostal Čech ve svém prvním zápase za Spartu právě trojku od Blšan?

Reagovat
smazaný uživatel

To chytal Blažek...na základě tohoto výsledku pak Hřebík udělal zemětřesení v sestavě...

Reagovat
herbage

díky

Reagovat
mesyas

je to kvlaitní brankář a dneska doufám že bude oslavovat s pohárem. Jen mě mrzí že je v Česku tolik lidí co ho nemají rádi

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca ja tie kzrvy tu na eurofotbale mu nepraju a tipuju bayern

Reagovat
smazaný uživatel

a barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...zaplat pánbůh, že ho máme....vždycky jistota (až na Turecko no, ale to se stane)...vždy nás podržel....jel kamkoliv, na směšnej Kirin Cup....všude..... dík Petře a dnes je Ušák tvuj

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
REPLIKATOR

Dnes ale není 20. květen

Reagovat
xjert02

Konecne nekdo vsimavy!

Reagovat
t0mmy33MCFC

Chelsea taky nemusim ale Pecovi osobne to preju... takze i kdyz mam urcite radsi Bayern, budu to prat Pecovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase článek o Čechovi

Reagovat
madridfan

Chťel bys aby psali o tobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Seš kokot. Máš nadpis, zbytek si udělej sám.

Reagovat
madridfan

Nevim proč bych měl bejt kokot. Čech je pravděpodobně nejlepší českej fotbalista a hraje finále CL tak chápu proč o něm píšou. Nevim jestli by dneska měli napsat článek třeba o Ujfalušim jak si užívá v Istanbulu

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo na tebe

Reagovat
madridfan

Jo teď kouká že to bylo na první comment

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo na toho nad tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to trapné, když nechceš článek, kde je Čech, tak to ho radši vůbec neotevírej a nepiš sem komentář. Zajímavé to rozhodně není.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska souboj 2 ze 3 momentálně nejlepších brankářů na světě. Neuer vs Čech (ten 3. je Casillas)

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer v Německu moc dobrou sezonu neměl, ne? V DFB Pokal taky proti Dortmundu 2x nepodržel....

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer ??? Tak to nevím, jsou lepší brankáři než Neuer .. už si opomněl Buffona .. ale věc názoru.

Reagovat
Losinho

Tu trofej by si už zasloužil. Dlouhodobě jeden z nejlepších brankářů, sympaťák, inteligentní člověk...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj kluci, dejte mu prosím lajk, je hrozně škaredej a zrovna mu umřel pes tak je na tom psychicky špatně. Já se mu snažím zvednout sebevědomí tím, že bude mít nejvíc lajků ze všech kluků. Díky http://www.facebook.com/photo.php?fbid=380715458632680

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rarášek

Ták určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Za tvojí snahu ale nevim, lajkovat kluka mi příjde divný.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Jardman

sympaťák mám ho rád ;) ale láska k bayernu je větší ;) dneska to musíme urvat hoši ;)

Reagovat
cetto

Vše neeeej Peťulaaaajs

Reagovat
FC Porto FC

Pet'o potvrd svojí pozici nejlepšího golmána světa a zachytej dobře a vyhrej Chelsea tu LM!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že načne tu svoji třicítku titulem a dá bayernu za vyučenou. Můj tip je jasný, dneska večer se z čecha střelci Bayernu zblázní, co jim všechno chytí !!! Dneska hlavně musí vyjít hokej a pak večer Čech a bude to paráda. Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Česká stopa ve finále a zrovna Čechovi tu trofej nejde nepřát. I jeho spoluhráči jsou mi sympatičtější než hráči Bayernu, byť ten klub asi nešel zrovna sympatickou cestou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale podle profilu má narozeniny až zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vám len závidím takého golmana....ked si pomyslím čo za "hviezdy" chytajú za našu repre, ufff

Reagovat
madridcan

A po zapase zase nejake jeho vyjadrenie typu: ,,Vedeli sme, ze ked dostaneme tri goly a ziadny nedame, ze prehrame! Narodeniny som si predstavoval inak ."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku nám budeš závidět finále v hokeji a nejenom Petra Čecha v brance repre.

Reagovat
madridcan

Mne sa zda, ze sa jedna o Chelsea a nie o reprezentaciu, takze super, ze sa drzis debaty A rovnako super, ze sem tahas hokej, miesto toho, aby si sa drzal temy a to takej, ze dneska Bayern rozbije Chelsea K hokeju sa vyjadrovat nebudem. Ste favoriti jednoznacne, len skoda, ze skromnost chyba a to viac moze boliet pád

Reagovat
smazaný uživatel

No já v tom tvém příspěvku vidím pohrdání Petrem Čechem a taky trochu závist. Ten hokej je samozřejmě jenom rýpnutí. Ostatně mám z Vás respekt a bojím se toho, že Vás naši trochu podcení.

Reagovat
madridcan

Nepohrdam nim To je narazka nato, ze raz po zapase povedal vetu: ,,Vedeli sme, ze ked dame gol a ziadny nedostaneme, ze vyhrame." Ale samozrejme neni to moj najoblubenejsi brankar a zavidiet neni co. Aj ked samozrejme Mucha sa mu nemoze rovnat, ale momentalne je nasa futbalova repre posledna vec, co ma zaujima. Ked zacne kvalifikacia, tak potom bude treba vychytat chyby a zacat premyslat nad Kellom. Hokejisti nas nepodcenia, fanusikovia nas uz podcenili davno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já být Slovákem, tak Čechům Čecha ( to je hrůza ) určitě závidím. Tak jako já závidím Vám například Škrtěla, neboť takového stopera momentálně nemáme. No hokejisti si můžou říkat co chtějí, ale nevěřím, že tam někde ten malý brouk v hlavě nebude a mám vážně strach, že k tomu přistoupí tak, že vy už prohráváte 2:0. I když bych se samozřejmě rád mýlil..

Reagovat
madridcan

Tak pozri, preco by som vám mal zavidiet Čecha? Ked uz mam niekomu zavidiet brankara, tak budem zavidiet Španielom Casillasa A k hokeju-nechajme sa proste prekvapit

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Čechem to trochu přeháníš, to ti nežeru.. Samozřejmě, že nám ho závidíte!

Reagovat
madridcan

samozrejme, mysliet si mozes co chces V tvojej hlave je vsetko len tvoje

Reagovat
smazaný uživatel

vy se nechte překvapit - my vítěze známe

Reagovat
smazaný uživatel

A ano, je to na tebe.. Nee na toho nad tebou!!!

Reagovat
ACSMan

Jedinej hráč Chelsea který bude tenhle víkend slavit

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že dárek dostane až zítra

Reagovat
spider_8

"roky zpátky nás stála opakovaně titul" - už to vzdávám

Reagovat
spider_8

sry, reakce nahoře na herba

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane k narozkám od Robéna, Riberyho a GOmese bůra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele