Čech je zpět, v sobotu chce chytat

06.12.2007, 16:55
Aktuality
Český gólman Petr Čech, který byl mezinárodní asociací sportovních novinářů AIPS zvolen nejlepším brankářem na světě, se chce již tento víkend postavit do branky Chelsea v utkání proti nováčkovi Premier League Sunderlandu.

Český reprezentant chyběl londýnskému klubu v posledních čtyřech utkáních kvůli poranění lýtka. Nyní ale už opět naplno trénuje a doufá, že bude schopen naskočit do branky již tento víkend.

"Když se chcete vrátit rychle, musíte tomu dát 130 procent. Jsem šťastný s tím, jaké dělám pokroky," řekl Petr Čech.

"Vždycky chcete být na hřišti a hrát. Chci se vrátit, a proto trénuji opravdu tvrdě. Nemohl jsem nastoupit minulý víkend proti West Hamu, ale doufám, že budu hrát v sobotu," dodal český brankář.

Autor: Pavel Janega / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

keby nema pred sebu taku obranu tak nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

a v reprezentaci nedostal asi pět utkáni za sebou gol až když tam šel zítka nebo kdo tak dostali a česká obrana taky nic moc tak psst

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak to fakt vubec nevis-ten ma nejlepsi reflex ze vsech golmanu

Reagovat
smazaný uživatel

jakou obranu ? hraje v klubu, kde jsou všichni hráči na světové úrovni. to stejné můžeš říct o Buffonovi, Ikerovi, Valdesdovi, Almuniovi atd. atd. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku závistivý Slovák :) Tak Čontofalský to nedostal no. Myslím, že Chelsea už nemá obranu na také úrovni jakou mívala. Terry už neni taká jistota, Cole po přestupu upadl v zapomění a i přesto že koukám na Anglický fotbal tak už si něak nevybavuju ostatni 2 obrýnce. zda je to Caravalho ci Esien nebo Fereira fakt nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

To já zase vím - stejně by byl nejlepší. Volil se gólman a ne defensiva. Oni nejsou tak padlí na hlavu, aby nevzali obranu v úvahu. Souhlasím s Radysem a netretem, dodávám,že Čech má výborný přehled, umí číst hru a podle toho reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ač reds supporter musím uznat,že nejlepší obranu mají Red Devils!A Čechino...ikona jak cip a respektovaný v nej.lize v Evropě.Když se kolikrát člověk dívá na BBC na pořad,věnovaný proběhnuvšímu ligovému víkendu "match of the day",jak kolohnáti ala Hansen,Lineker,Shearer,nebo osoba nejpovolanějši Smaichel,rozebírají Petrovy zákroky...to zaplesá srdce každému fandovi.A navíc,on si tu obranu diriguje sám...Big Pete is No1

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto s tebou souhlasím... možná si ani nikdo neuvědomuje že z tak malý země jako jsme my, máme nejlepšího golmana v nejrozšířenější hře planety :))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele