ČECH JE PŘIPRAVEN K NÁVRATU

10.01.2007, 13:14
Aktuality
Už to nebude dlouho trvat a Petr Čech se opět objeví mezi tyčemi londýnské Chelsea. Gólmanská jednička české reprezentace se po vážném zranění hlavy již cítí fit a nyní pouze čeká, až mu lékaři dají zelenou k návratu...

"Musím říct, že po fyzické stránce se cítím stoprocentně připraven," hlásí Petr Čech, který nyní čeká již jenom na povolení od lékařů.

24letý brankář je mimo hru od poloviny října loňského roku, kdy ho v utkání proti Readingu nevybíravým zákrokem zranil Stephen Hunt. Ten hned v úvodu utkání dohrával akci a českému brankáři způsobil franturu lebky. Čech byl okamžitě převezen do nemocnice, kde se ještě ten den podrobil úspěšné operaci. Některé zdroje tehdy mluvily i o roční přestávce nebo dokonce konci kariéry, český gólman se ale zotavil rychle a chce být co nejdříve opět k dispozici Josemu Mourinhovi.

"Je škoda, že jsme dostali hodně gólů především z vypracovaných situací. Hodně jsme postrádali Johna Terryho a jeho centimetry. Navíc nám často chybělo štěstí, míč se odrážel k nohám protivníka," poukázal Čech rovněž na další velkou ztrátu Chelsea v podobě jejího kapitána. Anglický reprezentant chyběl svému týmu vinou zranění zad v posledních pěti zápasech, v nichž Blues inkasovali osm branek. Nedávno se své přetrvávající problémy se zády rozhodl vyřešit operací, podobně jako Čech je však i on v pořádku a do sestavy londýnského klubu by se měl vrátit již v nadcházejícím utkání proti Wiganu.

Rozdíl mezi druhou Chelsea a vedoucím Manchesterem United se po dobu zranění dvou opor defenzívy rozrostl na šest bodů. Rozdíl to není zanedbatelný, na Stamford Bridge ale stále věří v zisk třetího titulu v řadě. "Naše ztráta není malá, ale stále je před námi hodně zápasů a nic ještě není rozhodnuté," nevzdává se Čech naděje na další obhajobu mistrovského poháru.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

skvela zprava, doufam, ze Chelsea pujde s vysledky nahoru

Reagovat
HOST*1860

tak sem zvedavej jak mu to pude, doufam ze se to zraneni moc nepodepise na jeho vykonu...

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím, že nějaký úžasný start čekat nemůžeme, ale doufám že se rychle vrátí tam kde na podzim skončit, tj. úplně na vrcholek

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Peťo jen ať si nebojíš těch souboju a zase samý nuly i přesto, že nefandím Chelsea

Reagovat
HOST*

to som zvedavy v akej bude forme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele