CAVENAGHI POSÍLIL BORDEAUX

23.01.2007, 16:58
Aktuality
Třiadvacetiletý útočník Spartaku Moskva Fernando Cavenaghi přestupuje do Girondins Bordeaux. Francouzský klub musel z pokladny vytáhnout deset milionů eur, aby získal fotbalistu, který na sebe poprvé upozornil v dresu River Plate.

Argentinský forvard podepsal v novém působišti smlouvu na čtyři a půl roku. "Nejedná se o hostování, jak prezentovala transfer některá média," řekl hráčův agent Marcelo Simonian. Týmu Girondins, kde působí také český fotbalista Vladimír Šmicer, má rychlonohý střelec pomoci k posunu vzhůru tabulkou Ligue 1.

Bordeaux, účastník letošní Ligy mistrů, který bude na jaře pokračovat v Poháru UEFA, je v současnosti na osmém místě nejvyšší francouzské soutěže. "O Cavenaghiho stál francouzský klub už dlouho," řekl také Simonian. Cavenaghi, který na sebe upoutal pozornost velkých klubů v dresu juniorské reprezentace Argentiny, překvapil v roce 2004 přestupem do Ruska. Během jeho působení se však prakticky neustále spekulovalo o jeho přestupu jinam. Ať už z důvodu hráčovy nespokojenosti, nebo zájmu renomovanějších klubů.

Autor: Jiří Fišara / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

10 mega eur tak to už je pálka... no nevím nevím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele