Carvalho bude jednat po Euru, návrat domů nechystá

20.06.2016, 16:07
Aktuality
Zbývající část mistrovství Evropy, dovolenou a také jednání o dalším zaměstnavateli před sebou má Ricardo Carvalho. Zkušený portugalský obránce strávil poslední tři roky v AS Monaco a v knížecím celku mu nyní končí smlouva...

Carvalho oslavil před měsícem své už 38. narozeniny a za sebou má zatím hodně úspěšnou kariéru. Hodně hlasitě o sobě dal vědět v FC Porto a dobré výkony spojené s triumfem v Lize mistrů mu následně otevřely dveře do Chelsea. Vedle ní hrál i za Real Madrid a uplynulé tři sezony strávil v Monaku.

Ve francouzské lize Carvalho stihl 95 zápasů a letos vstřelil i dvě branky. Otázkou zůstává, zda dostane možnost přidat další starty a trefy.

"Jsem na mistrovství Evropy a na nic jiného se nesoustředím, nemyslím na další budoucnost," řekl jasně Carvalho.

"Uvidíme, jaké nabídky budou ležet na stole. Po turnaji si promluvím s Monakem a uvidím, co chce klub. Každopádně nemyslím na to, že bych znovu hrál v Portugalsku," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MLS

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, mel by jeste na zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by jít do Portugalska, měl by být rád za angažmá v Portu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele