Cartu: Dát si dva vlastní góly na Bayernu, to je frustrující

20.10.2010, 11:04
Aktuality
Kuriózní a hlavně velmi nešťastné utkání odehrála včera rumunská Kluž na půdě favorizovaného Bayernu Mnichov. Družina trenéra Sorina Cartua z utkání nakonec odešla po výsledku 3:2 z pohledu domácích poražena. Hráči Kluže ale cestu za třemi body Bayernu hodně usnadnili, když si nešťastně vstřelili dva vlastní góly.

K oběma vlastňákům došlo už v průběhu prvního poločasu. Přestože Kluž v závěru zápasu dokázala zareagovat a snížila na rozdíl jediného gólu, z Mnichova se vrací bez bodu. Trenér Cartu byl z vývoje duelu pochopitelně nešťastný.

"Když vidíte, co se na hřišti děje, cítíte velkou bezmoc," řekl kouč po zápase rumunském tisku. "Vstřelit si dva vlastní góly na hřišti takového mužstva, jakým je Bayern, to je frustrující. Nikomu bych nepřál být v mojí situaci," doplnil.

To trenér bavorského klubu Louis van Gaal přiznal, že při jeho týmu stálo včera kus štěstí. "Ano, měli jsme štěstí. Ale je vždycky náročné hrát proti mužstvu, které stojí v deseti lidech před balonem, " řekl nizozemský kouč.

"Do mnoha šancí jsme soupeře nepustili, na druhou stranu jsme si příliš gólových příležitostí nevytvořili ani my. Z tohoto pohledu jsem rád, že si dvě vlastní branky dali sami," uzavřel trenér momentálně desátého týmu bundesligy.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com. sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jesli je na tom něco vtipnýho... měl sem sice vsazeno na Bayern, to je pravda, ale zas na druhou stranu Bayern ani zdaleka neni v letošní sezoně tak suverénní a Kluž mohla uhrát solidní výsledek, bohužel prostě prožila zápas blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Není tak suverénnni,prože jim chybí asi 8 zraných hráčů. A to už není zrovna nejmíň.

Reagovat
smazaný uživatel

tak,tak,ked pride ribery s robenom tak to bude iny mazec,uz sa nato neviem dockat kedy hlavne roben nastupi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Královec nemůže pískat všude ne? Někdo to zařídit musí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele